Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Qler wrote:Ja sam bio par stolica od onih kretena što su se pogurali/potukli, kada smo primili go, onaj počeo da galami što ne navijate ovo ono, neki se digoše da se tuku, ja sa jaranom se fino sklonim pa neka se kolju.. jebem ih glupe, šta njega zanima što ja ne navijam i šta radim. Od sljedeće sam na sjeveru, tamo prema zapadu pa neka se zapale ovi seljaci na jugu što se mene tiče..
Jbg, ako si stao u kop onda ga treba zanimati što ne navijaš A ne moraš na sjever, dođeš na jugoistok ili jugozapad, tamo je isto penzija
Penzija sa bakljama u dzepu ...ti su najgori
Salim se ali u potpunosti razumijem forumasa @Qler...svako malo neko sranje na tribini
Qler wrote:Ja sam bio par stolica od onih kretena što su se pogurali/potukli, kada smo primili go, onaj počeo da galami što ne navijate ovo ono, neki se digoše da se tuku, ja sa jaranom se fino sklonim pa neka se kolju.. jebem ih glupe, šta njega zanima što ja ne navijam i šta radim. Od sljedeće sam na sjeveru, tamo prema zapadu pa neka se zapale ovi seljaci na jugu što se mene tiče..
ne kontam sta si uopste radio na jugu, valjda se tu dolazi da se poderu grla i dlanovi
ne kontam sta si uopste radio na jugu, valjda se tu dolazi da se poderu grla i dlanovi
Tacno ....
Mada KOP je najglasnije mjesto ... Iako i na ostalim djelovima Juga, kao i na pojedinim djelovima Sjevera ima raje koja odlicno navija ...
Nisam bio u kopu, bio sam u b sektoru, na samoj granici jer nisam nasao mjesto drugdje, ali svejedno, ja sam navijao, pjevao kada sam mogao, to što sam sjeo imao sam razloge... ali helem, poenta je da se seljakluk uvukao na jug...
Jbg, ako si stao u kop onda ga treba zanimati što ne navijaš A ne moraš na sjever, dođeš na jugoistok ili jugozapad, tamo je isto penzija
ja moram mjenjat mjesto stid me ljudi kolko sam psovala u subotu
johntra wrote:e dobro, onda jeste bilo opravdano...zato i niko od ovih kornjača i zaštitara nije ni prilazio...jesu li vratili dres?
To sam bas komentarisao nakon "scene"...trebali su mu oteti dres, sacekati Stanu ispred svalcionice i vratiti mu dres
Malo je reci da bi se Stana sj... ko foka
johntra wrote:e dobro, onda jeste bilo opravdano...zato i niko od ovih kornjača i zaštitara nije ni prilazio...jesu li vratili dres?
To sam bas komentarisao nakon "scene"...trebali su mu oteti dres, sacekati Stanu ispred svalcionice i vratiti mu dres
Malo je reci da bi se Stana sj... ko foka
pa vraćen je dres koliko ja znam...
Upravo se to i desilo,Stanicu je vracen dres ispred svlacionice.
Izlija wrote:ŠTA OVO RADITE ... ŠTO NAS BRUKATE ????
Nemamo nikakvih informacija šta se dešava i nemoj da bezveze zakljucujemo i dajemo nekakve osude našim momcima koji su otišli u Prijedor nemamo na to pravo, a nije ni korektno nimalo
Last edited by LSD on 24/04/2013 15:32, edited 1 time in total.
Izlija wrote:ŠTA OVO RADITE ... ŠTO NAS BRUKATE ????
O cemu pricas, ko te bruka? Znas li sta je bilo, kako je pocelo, ko je kriv pa tako pises? Pisete bezveze a niko ne zna sta se desilo ...
Dok vecina nas sjedi kuci i ceska jajca ti momci redovno idu u raznorazne vukojebine i daju podrsku nasem klubu. Desi se jedan incident, za koji ne znamo kako je poceo, i odmah osude po njima. Bezveze skroz ...
U Operativnom centru MUP-a Srednjobosanskog kantona nam je potvrđeno da je u mjestu Oborci, kraj Dodnjeg Vakufa, došlo do sukoba navijača. Tom prilikom je povrijeđeno nekoliko navijača, ali i policijskih službenika.
Kako nezvanično saznajemo, sukob je počeo nakon što su navijači banjalučkog Borca kamenjem počeli gađati navijače Željezničara. Nakon toga je došlo do direktnog sukoba, prilikom kojeg je povrijeđeno nekoliko navijača sa obje strane.
Prema svemu sudeći, oba kluba će danas biti lišena podrške svojih navijača.
Da nebude da sam neki internet navijač i samo da se zna ja zbog lošeg vodsva naših navijača kao i mentalnog sklopa djela huškača sam prestao ići na gostovanja i ko god je imalo upućen zna šta govorim. Imam više gostovanja nego što većina ima domaćih pa imam pravo da to tako i kažem. Nisam se jednom borio za plavu boju i opet bi ali ovo što pojedinci rade nema smisla.
Ma kakogod bolje da se tuku po planinama sami, nego da neko nevin nastrada pored stadiona.
Samo da ne bude poslije čiko oni nas dirali, police brutality ovo ono...
Izlija wrote:Da nebude da sam neki internet navijač i samo da se zna ja zbog lošeg vodsva naših navijača kao i mentalnog sklopa djela huškača sam prestao ići na gostovanja i ko god je imalo upućen zna šta govorim. Imam više gostovanja nego što većina ima domaćih pa imam pravo da to tako i kažem. Nisam se jednom borio za plavu boju i opet bi ali ovo što pojedinci rade nema smisla.
ti da imas toliko gostovanja koliko kazes da imas nebi pisao ovako... to je prije bilo sve lijepo divno krasno... nije nikad bilo belaja do sad ?! pametnije ti je da nista ne pises!