The Maniacs

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vryzas

#601 Re: The Maniacs

Post by vryzas »

ultima_palabra wrote:
Qler wrote:Ja sam bio par stolica od onih kretena što su se pogurali/potukli, kada smo primili go, onaj počeo da galami što ne navijate ovo ono, neki se digoše da se tuku, ja sa jaranom se fino sklonim pa neka se kolju.. jebem ih glupe, šta njega zanima što ja ne navijam i šta radim. Od sljedeće sam na sjeveru, tamo prema zapadu pa neka se zapale ovi seljaci na jugu što se mene tiče..
Jbg, ako si stao u kop onda ga treba zanimati što ne navijaš ;-) A ne moraš na sjever, dođeš na jugoistok ili jugozapad, tamo je isto penzija :D
Penzija sa bakljama u dzepu :D ...ti su najgori :D

Salim se ali u potpunosti razumijem forumasa @Qler...svako malo neko sranje na tribini :roll:
South Blue Mama

#602 Re: The Maniacs

Post by South Blue Mama »

Qler wrote:Ja sam bio par stolica od onih kretena što su se pogurali/potukli, kada smo primili go, onaj počeo da galami što ne navijate ovo ono, neki se digoše da se tuku, ja sa jaranom se fino sklonim pa neka se kolju.. jebem ih glupe, šta njega zanima što ja ne navijam i šta radim. Od sljedeće sam na sjeveru, tamo prema zapadu pa neka se zapale ovi seljaci na jugu što se mene tiče..
ne kontam sta si uopste radio na jugu, valjda se tu dolazi da se poderu grla i dlanovi
trotter

#603 Re: The Maniacs

Post by trotter »

Image
veljaca

#604 Re: The Maniacs

Post by veljaca »

South Blue Mama wrote:
ne kontam sta si uopste radio na jugu, valjda se tu dolazi da se poderu grla i dlanovi
Tacno ....

Mada KOP je najglasnije mjesto ... Iako i na ostalim djelovima Juga, kao i na pojedinim djelovima Sjevera ima raje koja odlicno navija ...
Qler

#605 Re: The Maniacs

Post by Qler »

Nisam bio u kopu, bio sam u b sektoru, na samoj granici jer nisam nasao mjesto drugdje, ali svejedno, ja sam navijao, pjevao kada sam mogao, to što sam sjeo imao sam razloge... ali helem, poenta je da se seljakluk uvukao na jug...
lajk

#606 Re: The Maniacs

Post by lajk »

ultima_palabra wrote:
Jbg, ako si stao u kop onda ga treba zanimati što ne navijaš ;-) A ne moraš na sjever, dođeš na jugoistok ili jugozapad, tamo je isto penzija :D
ja moram mjenjat mjesto :lol: stid me ljudi kolko sam psovala u subotu :oops:
anonimnaosoba

#607 Re: The Maniacs

Post by anonimnaosoba »

vryzas wrote:
johntra wrote:e dobro, onda jeste bilo opravdano...zato i niko od ovih kornjača i zaštitara nije ni prilazio...jesu li vratili dres? :D

To sam bas komentarisao nakon "scene"...trebali su mu oteti dres, sacekati Stanu ispred svalcionice i vratiti mu dres 8)
Malo je reci da bi se Stana sj... ko foka :D
pa vraćen je dres koliko ja znam...
SportLux

#608 Re: The Maniacs

Post by SportLux »

anonimnaosoba wrote:
vryzas wrote:
johntra wrote:e dobro, onda jeste bilo opravdano...zato i niko od ovih kornjača i zaštitara nije ni prilazio...jesu li vratili dres? :D

To sam bas komentarisao nakon "scene"...trebali su mu oteti dres, sacekati Stanu ispred svalcionice i vratiti mu dres 8)
Malo je reci da bi se Stana sj... ko foka :D
pa vraćen je dres koliko ja znam...
Upravo se to i desilo,Stanicu je vracen dres ispred svlacionice.
vryzas

#609 Re: The Maniacs

Post by vryzas »

SportLux wrote: Upravo se to i desilo,Stanicu je vracen dres ispred svlacionice.

:thumbup:
Izlija

#610 Re: The Maniacs

Post by Izlija »

ŠTA OVO RADITE ... ŠTO NAS BRUKATE ????
LSD

#611 Re: The Maniacs

Post by LSD »

Izlija wrote:ŠTA OVO RADITE ... ŠTO NAS BRUKATE ????
Nemamo nikakvih informacija šta se dešava i nemoj da bezveze zakljucujemo i dajemo nekakve osude našim momcima koji su otišli u Prijedor :!: nemamo na to pravo, a nije ni korektno nimalo
Last edited by LSD on 24/04/2013 15:32, edited 1 time in total.
Charuga
Globalni moderator

#612 Re: The Maniacs

Post by Charuga »

Izlija wrote:ŠTA OVO RADITE ... ŠTO NAS BRUKATE ????
O cemu pricas, ko te bruka? Znas li sta je bilo, kako je pocelo, ko je kriv pa tako pises? Pisete bezveze a niko ne zna sta se desilo ...

Dok vecina nas sjedi kuci i ceska jajca ti momci redovno idu u raznorazne vukojebine i daju podrsku nasem klubu. Desi se jedan incident, za koji ne znamo kako je poceo, i odmah osude po njima. Bezveze skroz ...
Izlija

#613 Re: The Maniacs

Post by Izlija »

Kako šta pričam kada se zna da su se dogovorili i većina vas to zna, samo sam mislio da nisu toliko glupi da to sprovedu do kraja.
vryzas

#614 Re: The Maniacs

Post by vryzas »

U Operativnom centru MUP-a Srednjobosanskog kantona nam je potvrđeno da je u mjestu Oborci, kraj Dodnjeg Vakufa, došlo do sukoba navijača. Tom prilikom je povrijeđeno nekoliko navijača, ali i policijskih službenika.

Kako nezvanično saznajemo, sukob je počeo nakon što su navijači banjalučkog Borca kamenjem počeli gađati navijače Željezničara. Nakon toga je došlo do direktnog sukoba, prilikom kojeg je povrijeđeno nekoliko navijača sa obje strane.

Prema svemu sudeći, oba kluba će danas biti lišena podrške svojih navijača.
LSD

#615 Re: The Maniacs

Post by LSD »

upravo ovo što kaže Plavi.....manimo se osuda i bezveze price, kad nemamo nikakvih informacija šta se dešava osim ove sa portala.
damirc_sa

#616 Re: The Maniacs

Post by damirc_sa »

Ima jedna informacija svi MANIJACI U 17,00 NA OTOKU
Opetja033

#617 Re: The Maniacs

Post by Opetja033 »

damirc_sa wrote:Ima jedna informacija svi MANIJACI U 17,00 NA OTOKU
I ti to objavljujes ovako javno na forumu da citav svijet moze vidjet? E tugo.....
Izlija

#618 Re: The Maniacs

Post by Izlija »

Da nebude da sam neki internet navijač i samo da se zna ja zbog lošeg vodsva naših navijača kao i mentalnog sklopa djela huškača sam prestao ići na gostovanja i ko god je imalo upućen zna šta govorim. Imam više gostovanja nego što većina ima domaćih pa imam pravo da to tako i kažem. Nisam se jednom borio za plavu boju i opet bi ali ovo što pojedinci rade nema smisla. :bih:
area51

#619 Re: The Maniacs

Post by area51 »

LSD wrote:upravo ovo što kaže Plavi.....manimo se osuda i bezveze price, kad nemamo nikakvih informacija šta se dešava osim ove sa portala.
Najnovije (istina neprovjerene informacije) da ste poflautali batine :roll:
Jel ovo tačno ili se ovi iz BL hvale ???
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#620 Re: The Maniacs

Post by Slo Burner »

Ma kakogod bolje da se tuku po planinama sami, nego da neko nevin nastrada pored stadiona.
Samo da ne bude poslije čiko oni nas dirali, police brutality ovo ono...
area51

#621 Re: The Maniacs

Post by area51 »

Besposleno :metla:
nookey

#622 Re: The Maniacs

Post by nookey »

area51 wrote:
LSD wrote:upravo ovo što kaže Plavi.....manimo se osuda i bezveze price, kad nemamo nikakvih informacija šta se dešava osim ove sa portala.
pa ako su napravili čeku šta ćeš očekivati
Izlija

#623 Re: The Maniacs

Post by Izlija »

Nemojte kukati kada se pojavi na "domaćim" tekmama samo 1000 navijača. :zid:
area51

#624 Re: The Maniacs

Post by area51 »

nookey wrote:
area51 wrote:
pa ako su napravili čeku šta ćeš očekivati
Ne zna niko prave informacije,raja naglaba... pročitao sam na klix-u da je 6 navijača iz SA primljeno u bolnicu.
Svakih jada majko moja... :(
BlueBlood

#625 Re: The Maniacs

Post by BlueBlood »

Izlija wrote:Da nebude da sam neki internet navijač i samo da se zna ja zbog lošeg vodsva naših navijača kao i mentalnog sklopa djela huškača sam prestao ići na gostovanja i ko god je imalo upućen zna šta govorim. Imam više gostovanja nego što većina ima domaćih pa imam pravo da to tako i kažem. Nisam se jednom borio za plavu boju i opet bi ali ovo što pojedinci rade nema smisla. :bih:
ti da imas toliko gostovanja koliko kazes da imas nebi pisao ovako... to je prije bilo sve lijepo divno krasno... nije nikad bilo belaja do sad ?! pametnije ti je da nista ne pises!
Post Reply