Stvarno je program u rangu Behara i Jasmina
Komentatori i SP
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#601 Re: Komentatori i SP
Ovoj Ivani se razmazala i šminka, gotika živa
A pokušaji spontanog humora nje i Mustafe su nevjerovatni
- lerdi
#602 Re: Komentatori i SP
Pravi potop Europskih reprezentacija. Ispalo ih je:
- jedan
- dva
- tri
- četiri
- pet
- šet
vojvoda čorsović

- jedan
- dva
- tri
- četiri
- pet
- šet
vojvoda čorsović
-
Vjeruj!
#603 Re: Komentatori i SP
Gdje se ova hostesa sa BHT-a kvarcala?
Kako ova moze biti sportski novinar kad apsolutno veze nema sa fudbalom, cak sumnjam da gleda utakmice na SP?
Kako ova moze biti sportski novinar kad apsolutno veze nema sa fudbalom, cak sumnjam da gleda utakmice na SP?
- karanana
#604 Re: Komentatori i SP
mogo bi ovaj mustafa odraditi onu crvenokosu veceras. simpatican i smijesan joj je.
- Baltazar_khan
#605 Re: Komentatori i SP
ako je nije već do sad odradiokaranana wrote:mogo bi ovaj mustafa odraditi onu crvenokosu veceras. simpatican i smijesan joj je.
- ultima_palabra
#606 Re: Komentatori i SP
Garant jest, ona ne može sakriti osmijeh, a njega stid, sklanja pogled i samo gleda da se ispali iz studijaBaltazar_khan wrote:ako je nije već do sad odradiokaranana wrote:mogo bi ovaj mustafa odraditi onu crvenokosu veceras. simpatican i smijesan joj je.
- Lakat Jebić
#608 Re: Komentatori i SP
sta je ono nako ne da gledat u se'?Baltazar_khan wrote:ako je nije već do sad odradiokaranana wrote:mogo bi ovaj mustafa odraditi onu crvenokosu veceras. simpatican i smijesan joj je.
- karanana
#609 Re: Komentatori i SP
....jos kad se oduzmu.....
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#610 Re: Komentatori i SP
Da li je po vama u redu da osoba koja govori naglaskom rodnog kraja, bez imalo truda da poradi na svojoj dikciji, već godinama radi kao voditelj na JAVNOJ televiziji, sportsko (ne)znanje na stranu?
-
Vjeruj!
#611 Re: Komentatori i SP
Vjeruj mi da mi vise smeta to neznanje. Da ono nesta zna, lahko bih presao preko toga, ali me neznanje mnogo nervira. Ne kazem ja sad da se mora nesto strasno poznavati materija, ali elementarne stvari majka mu stara, mene bi bilo stid.Pera Trta wrote:Da li je po vama u redu da osoba koja govori naglaskom rodnog kraja, bez imalo truda da poradi na svojoj dikciji, već godinama radi kao voditelj na JAVNOJ televiziji, sportsko (ne)znanje na stranu?
- felipe kajetano
#612 Re: Komentatori i SP
Uzas...konkretno ovaj iz BL je na fonu ove price..kad kaze korner sa BL naglaskom proradi mi kiselina u zeludcuPera Trta wrote:Da li je po vama u redu da osoba koja govori naglaskom rodnog kraja, bez imalo truda da poradi na svojoj dikciji, već godinama radi kao voditelj na JAVNOJ televiziji, sportsko (ne)znanje na stranu?
- Baltazar_khan
#613 Re: Komentatori i SP
meni nekako djeluje kao da je popravila govor i naglasak, sjećam se kad je tek došla na BHT, jako je ružno zvučala 
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#614 Re: Komentatori i SP
Pa jeste, moram priznati da se donekle popravila, do idućeg svjetskog prvenstva možda i progovori kako trebaBaltazar_khan wrote:meni nekako djeluje kao da je popravila govor i naglasak, sjećam se kad je tek došla na BHT, jako je ružno zvučala
- nokia6170
#615 Re: Komentatori i SP
ono dugo "e", jel' ?felipe kajetano wrote:Uzas...konkretno ovaj iz BL je na fonu ove price..kad kaze korner sa BL naglaskom proradi mi kiselina u zeludcuPera Trta wrote:Da li je po vama u redu da osoba koja govori naglaskom rodnog kraja, bez imalo truda da poradi na svojoj dikciji, već godinama radi kao voditelj na JAVNOJ televiziji, sportsko (ne)znanje na stranu?
- felipe kajetano
#616 Re: Komentatori i SP
nokia6170 wrote: ono dugo "e", jel' ?
mislim stvarno je glupo, nemam nista protiv tih lokalizama al' im se treba znati mjesto.
- nuraH
#617 Re: Komentatori i SP
ovo mi je juce bilo najjace definitivno:
Šuko: ''... i evo gladijatoraaaa, ali kako sada stvari stoje on kada se vrati kući moći će samo gledati istoimeni film sa Rusell Crowom''
Šuko: ''... i evo gladijatoraaaa, ali kako sada stvari stoje on kada se vrati kući moći će samo gledati istoimeni film sa Rusell Crowom''
-
sumirprimus
#618 Re: Komentatori i SP
nuraH wrote:ovo mi je juce bilo najjace definitivno:
ja komentatora i g.....a
- karanana
#619 Re: Komentatori i SP
pa svi mi imamo lokalizme. sta je po vama dikcija i naglasak koji bi se trebo koristiti? neki sarajevski? zasto? cura je iz hercegovine i tako dole govore i sta sad?
svima nama smetaju tudji akcenti. ima onaj: odakle si? iz doooooboja. tako nekako jelde felipe? dugo o.
ali ko sam ja da kazem da tome nekome ne valja taj akcenat? mozda ne valja moj kad kazem doboj sa kratkim o.
svima nama smetaju tudji akcenti. ima onaj: odakle si? iz doooooboja. tako nekako jelde felipe? dugo o.
ali ko sam ja da kazem da tome nekome ne valja taj akcenat? mozda ne valja moj kad kazem doboj sa kratkim o.
-
sumirprimus
#620 Re: Komentatori i SP
Ode tema stranputicom,znaci javni servis,dikcija,logoped,ne ide- zraaaaaaaoooo...
A kad izađes na pivu sa rajom,šišti pišti i valjaj gluposti do sutra..
Al naravno to je vec druga sfera,profesionalizam sta je to?
Men licno vise od naglaska,smetaju konstantne nebuloze koje sipaju ovi nazov spikeri, i konstantno neumjesne,nesmijesne i propale sale...
A kad izađes na pivu sa rajom,šišti pišti i valjaj gluposti do sutra..
Al naravno to je vec druga sfera,profesionalizam sta je to?
Men licno vise od naglaska,smetaju konstantne nebuloze koje sipaju ovi nazov spikeri, i konstantno neumjesne,nesmijesne i propale sale...
- Van Halen
#621 Re: Komentatori i SP
Naglasak je nešto što ljudi ne trebaju mijenjati,jer ne postoji dobar i loš. Loš je onaj kome sve smeta, pa ako ništa drgo ne može da nađe, uhvati se naglaska. Kad treba nekog kritikovat napišemo 30 stranica kritika, a nema tema za pohvale. Takvi smo mi. Čitam ovdje pojedine kritike, ljudi se ponašaju ko djeca, govore gluposti tipa "joj vidi mu glave". Nije to konstruktivna kritika.felipe kajetano wrote:nokia6170 wrote: ono dugo "e", jel' ?![]()
mislim stvarno je glupo, nemam nista protiv tih lokalizama al' im se treba znati mjesto.
-
Robben
#622 Re: Komentatori i SP
Ako mi nabrojiš dvije stvari koje su za pohvaliti kod ovih nazovi komentatora i spikera, ja ih onda više neću kritikovati...Van Halen wrote:Naglasak je nešto što ljudi ne trebaju mijenjati,jer ne postoji dobar i loš. Loš je onaj kome sve smeta, pa ako ništa drgo ne može da nađe, uhvati se naglaska. Kad treba nekog kritikovat napišemo 30 stranica kritika, a nema tema za pohvale. Takvi smo mi. Čitam ovdje pojedine kritike, ljudi se ponašaju ko djeca, govore gluposti tipa "joj vidi mu glave". Nije to konstruktivna kritika.felipe kajetano wrote:nokia6170 wrote: ono dugo "e", jel' ?![]()
-
samo malo
#623 Re: Komentatori i SP
Zapravo je iz DobOOOja (o se izgovara tako sto usta namjestis na u a kazes o)karanana wrote:pa svi mi imamo lokalizme. sta je po vama dikcija i naglasak koji bi se trebo koristiti? neki sarajevski? zasto? cura je iz hercegovine i tako dole govore i sta sad?
- Obuca9
#624 Re: Komentatori i SP
Treba valjda da govori čistim naglaskom (a ne sarajevskim, ne znam ni ko to govori sarajevskim na TV-u uopste).karanana wrote:pa svi mi imamo lokalizme. sta je po vama dikcija i naglasak koji bi se trebo koristiti? neki sarajevski? zasto? cura je iz hercegovine i tako dole govore i sta sad?
Probaj zamisliti na HRT-u da dodje voditelj iz Splita i pocne zavijati i govoriti "ako san dobro vidija, balun je preša gol-liniju" ili da na RTS dođe iz Pazara i kaže "a da nije ovo videlo gola".
- ministry_
#625 Re: Komentatori i SP
Ne znam da li se ponavljam ali Kemo je 2x izvalio tokom ovog takmicenja da je Fulham uzeo Euro Ligu prosle godine i to tokom razlicitih utakmica, mislim da je to prevelik gaf za jednog komentatora.
Daj da mu neko javi ofira se iz afrike drama..
Daj da mu neko javi ofira se iz afrike drama..