Vasi Uslovi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#601 Re: Vasi Uslovi

Post by ladyblue18 »

Gospoda Ministarka wrote:
Dioda wrote:Cuj svaka druga se sexa :lol: Jesi'l ti punoljetan?
:lol: :lol:
Haman pa nije. :D
GoldenBoy89

#602 Re: Vasi Uslovi

Post by GoldenBoy89 »

haahah ma nisam ja sam jos nevin ! a i nisam punoljetan :0 , a neznam igrati kladionicu ozb. nikad nisam igrao... a to da ...popijem 5-6 kafa dnevno :) raditi ? :) radim 3d modeliranje imam dosta love za sebe i sam sam svoj direktor dok ne diplomiram :) .... vidis a ti imas previse iskustva kad kazes da smo svi isti, samo sa guza na guz... :) :P :P :P
Dioda

#603 Re: Vasi Uslovi

Post by Dioda »

GoldenBoy89 wrote:haahah ma nisam ja sam jos nevin ! a i nisam punoljetan :0 , a neznam igrati kladionicu ozb. nikad nisam igrao... a to da ...popijem 5-6 kafa dnevno :) raditi ? :) radim 3d modeliranje imam dosta love za sebe i sam sam svoj direktor dok ne diplomiram :) .... vidis a ti imas previse iskustva kad kazes da smo svi isti, samo sa guza na guz... :) :P :P :P
Direktore, haj' sad fino polako opet procitaj:
Dioda wrote:Interesantno mi je kako neki muskarci
GoldenBoy89

#604 Re: Vasi Uslovi

Post by GoldenBoy89 »

da nisi slucajno na politickim naukama :D
Dioda

#605 Re: Vasi Uslovi

Post by Dioda »

GoldenBoy89 wrote:da nisi slucajno na politickim naukama :D
Ni blizu :D
sheikh

#606 Re: Vasi Uslovi

Post by sheikh »

kad se ona meni svidi nema uslova,je*e me se kakva je sta radi,pusil,pije,varal krade hehhehehheh
samo da se ne drogira heheehehe,ne mozemo mi upravljati ti,nema kodeksa pod kojim ti se neko svidja :dance: :dance: :dance: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Dioda

#607 Re: Vasi Uslovi

Post by Dioda »

Sa_dy wrote:ja da tebe jenDom :kiss: nikako te uloviT ;-)
:kiss:
bez_ideje

#608 Re: Vasi Uslovi

Post by bez_ideje »

sheikh wrote:kad se ona meni svidi nema uslova,je*e me se kakva je sta radi,pusil,pije,varal krade hehhehehheh
samo da se ne drogira heheehehe,ne mozemo mi upravljati ti,nema kodeksa pod kojim ti se neko svidja :dance: :dance: :dance: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Samo nek od mene ne krade :lol: :lol: :lol:
Tirkiz

#609 Re: Vasi Uslovi

Post by Tirkiz »

Dile wrote:da je lijep, zgodan, pametan, ima dobar posao, fakultetski obrazovan, vozi dobro auto, ima kucu na moru, ima apartman na planini, dobro kuha, pere, pushi, pegla.... :lol:
imam skoro sve, za nedostajuce pojedinosti se mozemo dogovriti da ti kompenziram nekim drugim prednostima :-D
MOSALJOZE

#610 Re: Vasi Uslovi

Post by MOSALJOZE »

:sabur: :komi: :hm: :hm: :nokti: :stolica1:
pizarro

#611 Re: Vasi Uslovi

Post by pizarro »

skroz pozeljno: da ima fino i kulturno ponasanje, da je uvijek sredjena i pristojno obucena :srce:
skroz nepozeljno: da voli alkohol, drogu, tetovaze :D
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#612 Re: Vasi Uslovi

Post by liaar »

Znači pizarru neku umotanu da nađemo :lol:
Ramzess Veliki

#613 Re: Vasi Uslovi

Post by Ramzess Veliki »

pizarro wrote:skroz pozeljno: da ima fino i kulturno ponasanje, da je uvijek sredjena i pristojno obucena :srce:
Pik meni te tetovirane ... :D
gilla

#614 Re: Vasi Uslovi

Post by gilla »

Cigare.
Bio jednom kratko sa pusacicom, nikad vise.

Pronaci u današnjoj trci i obavezama privlacnu curu koja ne pusi je ravno bingu.
pizarro

#615 Re: Vasi Uslovi

Post by pizarro »

Ramzess Veliki wrote:
pizarro wrote:skroz pozeljno: da ima fino i kulturno ponasanje, da je uvijek sredjena i pristojno obucena :srce:
a kome cemo narkomanke uvaliti? :D
Ramzess Veliki

#616 Re: Vasi Uslovi

Post by Ramzess Veliki »

pizarro wrote:
Ramzess Veliki wrote:
a kome cemo narkomanke uvaliti? :D
Ima ih ovdje sto se drogiraju ... neka ih njima nek' se bodu.
MarlboroGold

#617 Re: Vasi Uslovi

Post by MarlboroGold »

Da ne psuje previše. To mi nikako nije ženstveno i automatski je turn off.

Drugo, ne bi se moglo svrstati u uslov, ali ne preferiram peke od žena... ono jooooooooooooooooooooooooooooooj neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemoooooooooooooooj... viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ajoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj... boooooooooooooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... i slično izvođenje...
Ramzess Veliki

#618 Re: Vasi Uslovi

Post by Ramzess Veliki »

MarlboroGold wrote:Da ne psuje previše. To mi nikako nije ženstveno i automatski je turn off.

Drugo, ne bi se moglo svrstati u uslov, ali ne preferiram peke od žena... ono jooooooooooooooooooooooooooooooj neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemoooooooooooooooj... viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ajoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj... boooooooooooooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Ovo prvo je fuj ... neke misle da su u folu kad izgovore "jest kurac" ili slicno. To je tako ruzno cuti.
A kocijaske psovke, to zaobilazim u sirokom luku.

Koji su moji uslovi? Da bude dama, ponasanjem, govorom, oblacenjem.
Obecajem isto sa moje strane.
MarlboroGold

#619 Re: Vasi Uslovi

Post by MarlboroGold »

Ramzess Veliki wrote:
MarlboroGold wrote:Da ne psuje previše. To mi nikako nije ženstveno i automatski je turn off.

Drugo, ne bi se moglo svrstati u uslov, ali ne preferiram peke od žena... ono jooooooooooooooooooooooooooooooj neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemoooooooooooooooj... viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ajoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj... boooooooooooooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Ovo prvo je fuj ... neke misle da su u folu kad izgovore "jest kurac" ili slicno. To je tako ruzno cuti.

A vidi, psovanje je, barem meni, donekle prihvatljivo, ali u granicama. Imaš žena koje su izrazito temperamentne, pa kod takvih i možeš to očekivati, a često ni same nisu toga svjesne... pogotovo kad se naljute :D
Imam drugaricu kojoj su takve psovke uzrečice, pa i ne zna šta izgovara... ali takva je :D
Ramzess Veliki

#620 Re: Vasi Uslovi

Post by Ramzess Veliki »

MarlboroGold wrote:
Ramzess Veliki wrote:

A vidi, psovanje je, barem meni, donekle prihvatljivo, ali u granicama. Imaš žena koje su izrazito temperamentne, pa kod takvih i možeš to očekivati, a često ni same nisu toga svjesne... pogotovo kad se naljute :D
Imam drugaricu kojoj su takve psovke uzrečice, pa i ne zna šta izgovara... ali takva je :D
Slazem se - nekim to jednostavno dobro stoji. :D Nekima ne stoji a misle da im stoji ...
turbofolk

#621 Re: Vasi Uslovi

Post by turbofolk »

@MOSALJOZE

Čovjek koji vraća teme iz mrtvih :lol:
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#622 Re: Vasi Uslovi

Post by liaar »

turbofolk wrote:@MOSALJOZE

Čovjek koji vraća teme iz mrtvih :lol:
šta mrtvih, poginulih i kremiranih
pizarro

#623 Re: Vasi Uslovi

Post by pizarro »

liaar wrote:Znači pizarru neku umotanu da nađemo :lol:
da! :srce:
Bellomo

#624 Re: Vasi Uslovi

Post by Bellomo »

Meni je baš privlačno kad pošalje nešto u pičku materinu, kad opsuje i sl. Prirodno je, energično, vidiš da ne glumi ništa, ne predstavlja se lažno, ako ti se sviđa ok, ako ne, ćao dječko. Neću lutku koja se samo smješka, ne vjeruje kad neko opsuje, sva fina i poštena, nikad nije ništa ružno uradilo i tako to. Jebeš to. Hoću insana, ženu, a ne lika iz zamišljenog filma.

S moje strane, nemam uslova nikakvih. Do sad mi se svaka svidjela iz drugačijeg razloga. Nikakve zajedničke "karakteristike". Volim različitost i dinamičnost. A bilo je svakakvih profila i ličnosti, iz krajnosti u krajnost baš. :D
zipoo

#625 Re: Vasi Uslovi

Post by zipoo »

Da je zensko, a na ostalo cu je nauciti. Sama ce ona sebe vezati
Post Reply