Haman pa nije.Gospoda Ministarka wrote:Dioda wrote:Cuj svaka druga se sexaJesi'l ti punoljetan?
![]()
Vasi Uslovi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#601 Re: Vasi Uslovi
- GoldenBoy89
#602 Re: Vasi Uslovi
haahah ma nisam ja sam jos nevin ! a i nisam punoljetan :0 , a neznam igrati kladionicu ozb. nikad nisam igrao... a to da ...popijem 5-6 kafa dnevno
raditi ?
radim 3d modeliranje imam dosta love za sebe i sam sam svoj direktor dok ne diplomiram
.... vidis a ti imas previse iskustva kad kazes da smo svi isti, samo sa guza na guz...

- Dioda
#603 Re: Vasi Uslovi
Direktore, haj' sad fino polako opet procitaj:GoldenBoy89 wrote:haahah ma nisam ja sam jos nevin ! a i nisam punoljetan :0 , a neznam igrati kladionicu ozb. nikad nisam igrao... a to da ...popijem 5-6 kafa dnevnoraditi ?
radim 3d modeliranje imam dosta love za sebe i sam sam svoj direktor dok ne diplomiram
.... vidis a ti imas previse iskustva kad kazes da smo svi isti, samo sa guza na guz...
![]()
![]()
![]()
Dioda wrote:Interesantno mi je kako neki muskarci
- GoldenBoy89
#604 Re: Vasi Uslovi
da nisi slucajno na politickim naukama 
- Dioda
#605 Re: Vasi Uslovi
Ni blizuGoldenBoy89 wrote:da nisi slucajno na politickim naukama
- sheikh
#606 Re: Vasi Uslovi
kad se ona meni svidi nema uslova,je*e me se kakva je sta radi,pusil,pije,varal krade hehhehehheh
samo da se ne drogira heheehehe,ne mozemo mi upravljati ti,nema kodeksa pod kojim ti se neko svidja

samo da se ne drogira heheehehe,ne mozemo mi upravljati ti,nema kodeksa pod kojim ti se neko svidja
- Dioda
#607 Re: Vasi Uslovi
Sa_dy wrote:ja da tebe jenDomnikako te uloviT
- bez_ideje
#608 Re: Vasi Uslovi
Samo nek od mene ne kradesheikh wrote:kad se ona meni svidi nema uslova,je*e me se kakva je sta radi,pusil,pije,varal krade hehhehehheh
samo da se ne drogira heheehehe,ne mozemo mi upravljati ti,nema kodeksa pod kojim ti se neko svidja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Tirkiz
#609 Re: Vasi Uslovi
imam skoro sve, za nedostajuce pojedinosti se mozemo dogovriti da ti kompenziram nekim drugim prednostimaDile wrote:da je lijep, zgodan, pametan, ima dobar posao, fakultetski obrazovan, vozi dobro auto, ima kucu na moru, ima apartman na planini, dobro kuha, pere, pushi, pegla....
- MOSALJOZE
- pizarro
#611 Re: Vasi Uslovi
skroz pozeljno: da ima fino i kulturno ponasanje, da je uvijek sredjena i pristojno obucena 
skroz nepozeljno: da voli alkohol, drogu, tetovaze
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#612 Re: Vasi Uslovi
Znači pizarru neku umotanu da nađemo 
- Ramzess Veliki
#613 Re: Vasi Uslovi
Pik meni te tetovirane ...pizarro wrote:skroz pozeljno: da ima fino i kulturno ponasanje, da je uvijek sredjena i pristojno obucena
-
gilla
#614 Re: Vasi Uslovi
Cigare.
Bio jednom kratko sa pusacicom, nikad vise.
Pronaci u današnjoj trci i obavezama privlacnu curu koja ne pusi je ravno bingu.
Bio jednom kratko sa pusacicom, nikad vise.
Pronaci u današnjoj trci i obavezama privlacnu curu koja ne pusi je ravno bingu.
- pizarro
#615 Re: Vasi Uslovi
a kome cemo narkomanke uvaliti?Ramzess Veliki wrote:Pik meni te tetovirane ...pizarro wrote:skroz pozeljno: da ima fino i kulturno ponasanje, da je uvijek sredjena i pristojno obucena
- Ramzess Veliki
#616 Re: Vasi Uslovi
Ima ih ovdje sto se drogiraju ... neka ih njima nek' se bodu.pizarro wrote:a kome cemo narkomanke uvaliti?Ramzess Veliki wrote:Pik meni te tetovirane ...pizarro wrote:skroz pozeljno: da ima fino i kulturno ponasanje, da je uvijek sredjena i pristojno obucena
- MarlboroGold
#617 Re: Vasi Uslovi
Da ne psuje previše. To mi nikako nije ženstveno i automatski je turn off.
Drugo, ne bi se moglo svrstati u uslov, ali ne preferiram peke od žena... ono jooooooooooooooooooooooooooooooj neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemoooooooooooooooj... viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ajoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj... boooooooooooooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... i slično izvođenje...
Drugo, ne bi se moglo svrstati u uslov, ali ne preferiram peke od žena... ono jooooooooooooooooooooooooooooooj neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemoooooooooooooooj... viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ajoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj... boooooooooooooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... i slično izvođenje...
- Ramzess Veliki
#618 Re: Vasi Uslovi
Ovo prvo je fuj ... neke misle da su u folu kad izgovore "jest kurac" ili slicno. To je tako ruzno cuti.MarlboroGold wrote:Da ne psuje previše. To mi nikako nije ženstveno i automatski je turn off.
Drugo, ne bi se moglo svrstati u uslov, ali ne preferiram peke od žena... ono jooooooooooooooooooooooooooooooj neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemoooooooooooooooj... viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ajoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj... boooooooooooooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
A kocijaske psovke, to zaobilazim u sirokom luku.
Koji su moji uslovi? Da bude dama, ponasanjem, govorom, oblacenjem.
Obecajem isto sa moje strane.
- MarlboroGold
#619 Re: Vasi Uslovi
A vidi, psovanje je, barem meni, donekle prihvatljivo, ali u granicama. Imaš žena koje su izrazito temperamentne, pa kod takvih i možeš to očekivati, a često ni same nisu toga svjesne... pogotovo kad se naljuteRamzess Veliki wrote:Ovo prvo je fuj ... neke misle da su u folu kad izgovore "jest kurac" ili slicno. To je tako ruzno cuti.MarlboroGold wrote:Da ne psuje previše. To mi nikako nije ženstveno i automatski je turn off.
Drugo, ne bi se moglo svrstati u uslov, ali ne preferiram peke od žena... ono jooooooooooooooooooooooooooooooj neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemoooooooooooooooj... viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ajoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj... boooooooooooooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Imam drugaricu kojoj su takve psovke uzrečice, pa i ne zna šta izgovara... ali takva je
- Ramzess Veliki
#620 Re: Vasi Uslovi
Slazem se - nekim to jednostavno dobro stoji.MarlboroGold wrote:A vidi, psovanje je, barem meni, donekle prihvatljivo, ali u granicama. Imaš žena koje su izrazito temperamentne, pa kod takvih i možeš to očekivati, a često ni same nisu toga svjesne... pogotovo kad se naljuteRamzess Veliki wrote:Ovo prvo je fuj ... neke misle da su u folu kad izgovore "jest kurac" ili slicno. To je tako ruzno cuti.MarlboroGold wrote:Da ne psuje previše. To mi nikako nije ženstveno i automatski je turn off.
Imam drugaricu kojoj su takve psovke uzrečice, pa i ne zna šta izgovara... ali takva je
- turbofolk
#621 Re: Vasi Uslovi
@MOSALJOZE
Čovjek koji vraća teme iz mrtvih
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#622 Re: Vasi Uslovi
šta mrtvih, poginulih i kremiranihturbofolk wrote:@MOSALJOZE
- pizarro
#623 Re: Vasi Uslovi
da!liaar wrote:Znači pizarru neku umotanu da nađemo
-
Bellomo
#624 Re: Vasi Uslovi
Meni je baš privlačno kad pošalje nešto u pičku materinu, kad opsuje i sl. Prirodno je, energično, vidiš da ne glumi ništa, ne predstavlja se lažno, ako ti se sviđa ok, ako ne, ćao dječko. Neću lutku koja se samo smješka, ne vjeruje kad neko opsuje, sva fina i poštena, nikad nije ništa ružno uradilo i tako to. Jebeš to. Hoću insana, ženu, a ne lika iz zamišljenog filma.
S moje strane, nemam uslova nikakvih. Do sad mi se svaka svidjela iz drugačijeg razloga. Nikakve zajedničke "karakteristike". Volim različitost i dinamičnost. A bilo je svakakvih profila i ličnosti, iz krajnosti u krajnost baš.
S moje strane, nemam uslova nikakvih. Do sad mi se svaka svidjela iz drugačijeg razloga. Nikakve zajedničke "karakteristike". Volim različitost i dinamičnost. A bilo je svakakvih profila i ličnosti, iz krajnosti u krajnost baš.
-
zipoo
#625 Re: Vasi Uslovi
Da je zensko, a na ostalo cu je nauciti. Sama ce ona sebe vezati