Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#601 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

JThomas wrote:
pustopoljina wrote: u danasnje doba je kulturno ne prenemagati se i naruciti ono sto zelis i konzumirati.
potpisujem i boldiram hiljadu puta.

kakva se sve preseravanja i foliranja ne trpaju pod bonton...
:thumbup:
Csuhay

#602 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Csuhay »

Imal ko za duhana, da uletimo zajedno po 75 feninga?
zelenashica

#603 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

burek_in_space wrote:Josh vi na ovu temu?! :?

@Pokretachu teme: nadji udatu zhenu, njoj nije (samo) do para, pa mozhesh i bez 2 KM da je imash. 8-) :mrgreen:
khm....samo da te demantujem................. :D udatima je itekako do para :lol:
ps.naglasak na ono pAra :D
Gospoda Ministarka

#604 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 12:31, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#605 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

kako imati curu kad svaka druga zivi sama u Svom stanu i ima Svoje auto i 3x vecu platu i poznaje svakog drugog muskarca u gradu a sa svakim trećim se grli a sa svakim četvrtim je imala "odnose" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ne želim se osjećati ko sponzi... barem ne prije braka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bellica

#606 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

komi wrote:kako imati curu kad svaka druga zivi sama u Svom stanu i ima Svoje auto i 3x vecu platu i poznaje svakog drugog muskarca u gradu a sa svakim trećim se grli a sa svakim četvrtim je imala "odnose" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ne želim se osjećati ko sponzi... barem ne prije braka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Slazem se s tobom, samo bih nesto da dodam. POred svega navedenog, te iste cure pokupe najbolje momke, sve one vrijedne, ljubazne, postene, a ostalim curama, koje nisu poput navedenih ostane ostatak muskaraca odnosno momaka :)
bez_ideje

#607 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by bez_ideje »

Slabi ste mi vi i cure i momci kad vam neke "kategorije" ono sto zelite ispred nosa kupe..... :roll: Ili je to mozda opravdanje da ni ne pokusavate
Bellica

#608 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

bez_ideje wrote:Slabi ste mi vi i cure i momci kad vam neke "kategorije" ono sto zelite ispred nosa kupe..... :roll: Ili je to mozda opravdanje da ni ne pokusavate
Nije niko slab nego je to nepisano pravilo, uvijek idu + i -, dobro i lose, malo i veliko, dakle suprotnosti, ali mi nije jasno, zasto djevojka koja cijeli zivot zivi posteno, radi, vrijedna je, na kraju zavrsi s nekim neradnikom, ona koja parazitira na roditeljskim ledjima cijeli zivot nadje najboljeg momka u gradu i nastavi da parazitira, ali na njegovim ledjima, a on to ne vidi ili nece da vidi.:)
Truba

#609 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

bez_ideje wrote:Slabi ste mi vi i cure i momci kad vam neke "kategorije" ono sto zelite ispred nosa kupe..... :roll: Ili je to mozda opravdanje da ni ne pokusavate
DA :mrgreen:
Gospoda Ministarka

#610 Re: Je li moguce imati curu kad...

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 12:28, edited 1 time in total.
Savez napolje

#611 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

tesko da mozes to naci..
ja zivim u sarajevu 21 god, i jos ni jednu nisam upozno da ne bali za parama ...a sex mozes dobiti jedino ako je ta osoba ku... ili pjandura pa iskoristi guzvu :D
Bellica

#612 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

Gospodja Ministarka
NE ZELIM JEDNOG TAKVOG NI POD KOJU CIJENU.Naprotiv zelim finog momka, koji ce me voljeti zbog mene same, a ne zbog onoga sta imam, koje auto vozim, da li imam neku imovinu, da li imam dobru platu i sl. A ove cure koje ti navodis istinski zalim jer ih ti momci nikada nece istinski voljeti i stan, auto, i veliku platu mogu da okace macku o rep. Ja imam solidnu platu, solidno auto, zivim s roditeljima i sta, zbog ovog nemam sanse kod nekog super momka je li? Kad bi ovi nasi momci malo otvorili oci vidjeli bi da nisu sve cure sponzoruse, da ima nas sto nam je stalo samo do istinske srece i ljubavi i kojima nije bitno hocemo li setati u nekom parku ili cemo vecerati u Holliday Inn-u, nego je najvaznije da smo zajedno i sretni. To je za mene sreca, a ni u kojem slucaju ono sto ti navodis. Evo ovo sad izgleda kao oglas, ali sta cu, moram odgovoriti kad me pitas.
Gospoda Ministarka

#613 Re: Je li moguce imati curu kad...

.
ladyblue18

#614 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Savez napolje wrote:tesko da mozes to naci..
ja zivim u sarajevu 21 god, i jos ni jednu nisam upozno da ne bali za parama ...a sex mozes dobiti jedino ako je ta osoba ku... ili pjandura pa iskoristi guzvu :D
Eh vrsnjace bice da trazis na pogresnim mjestima. :mrgreen:

I fakat gdje ste vi vidjeli da posten i vrijedan momak kraj sebe ima sponzorusu? Nikad...
Truba

#615 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

ove protivnice para :mrgreen:

svaka bi se zasitila šetanja po vilsonovom :mrgreen: vraćanja kući komercijalom sokica u delikatesnoj i cheersu... :mrgreen: definitivno a za svaki daljnji poduhvat trebaš dobro prištedjeti...odlepršale bi same... to je realnost osim u slučaju kad je veza pred brak

mada bi se sve dalo srediti... i nedostatak novaca auta stana škole komunikativnosti....

mislim da je najveći problem duljina izlaska... :mrgreen: cura koja izlazi do 5 ujutro ne može nikako biti u vezi s muškarcem koji u 12 već zakuca ko kakva kokoš :mrgreen:
Truba

#616 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

da se ispravim... ne bi odlepršale zbog nedostatka para nego zato što je momak nemaštovit, linearan, neinventivan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne bi učinio ništa ludo ne bi sjeli u auto pa gdje zaglavimo negdje 300 km od sarajeva u nekom romantičnom hotelu :mrgreen: sa njim stalno isto :oops:
Bellica

#617 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

Ja isto mislim da nisi dobro shvatila, pa sam se i sama iznenadila ovim sto si napisala. I sama znas s kim zavrse dobri momci, ne mozes poreci da zavrse sa "tatinim princezama" koje ne misle ni o cemu, samo lakiraju nokete idu kod frizera (idem i ja, ali imam i drugih obaveza, radim npr.), uhvate momka koji je tacno si rekla poglup pa dopusta da ga koristi jedna ovakva cura. S druge strane, ovi poglupi momci u kombinaciji s dobrom djevojkom mogu biti odlicni, jer u dusi su posteni i dobri, samo sto su samo muskarci pa padnu na ljepotu i sarm ovih djevojka koje ih vrte onako kako znaju i umiju, a ne primjecuju postene djevojke koje su se morale izboriti za sve sto imaju bez tatine podrske. I pogledaj pitanje koje si mi postavila i na to pitanje sam ti odgovorila, ne zelim onog atraktivnog o kojem ti govoris, oni su ljepuskasti, prave se pametni i vodaju ove tatine princeze, a uz to ne primjecuju da sta im ona radi iza ledja, uz to tim momcima je vazan taj njihov stan,auto, novac i sve ono materijano sto ta cura ima, a nije im bitno da li je ona dobra ili losa osoba, s kim je u vezi pored njega i sl.
Nadam se da si sad malo bolje shvatila.
ladyblue18

#618 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

komi wrote:ove protivnice para :mrgreen:

svaka bi se zasitila šetanja po vilsonovom :mrgreen: vraćanja kući komercijalom sokica u delikatesnoj i cheersu... :mrgreen: definitivno a za svaki daljnji poduhvat trebaš dobro prištedjeti...odlepršale bi same... to je realnost osim u slučaju kad je veza pred brak

mada bi se sve dalo srediti... i nedostatak novaca auta stana škole komunikativnosti....

mislim da je najveći problem duljina izlaska... :mrgreen: cura koja izlazi do 5 ujutro ne može nikako biti u vezi s muškarcem koji u 12 već zakuca ko kakva kokoš :mrgreen:
Komi zasto primjetim ironiju u tvom postu? :roll:
Mislim fakat, slobodno vi mozete misliti kako svaka cura hoce pare, i onda i ne pokusati nikada nista vec uvijek kukati kako je svaka sponzorusa.
I kad vam cura otvoreno kaze da je ne zanima novac vi je ismijete i kazete kako laze i izmotava se.
Pa dobro eto onda svaka se izmotava, i svaka hoce da vas oguli, a vi samujte tako i kukajte jer eto svaka zeli vas novcanik.
I ne znaci ako momak nije pun ko brod da ne moze biti mastovit, i da ce cura sa njim da crkne od dosade...puni ste nekih predrasuda. :zzzz:

Bem ti ovo drustvo naopako, ne valjas nikada...
Gospoda Ministarka

#619 Re: Je li moguce imati curu kad...

.
Bellica

#620 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

komi

Nije bas sve tako kako ti zamisljas. Eto meni npr. nikada ne bi dosadile setnje na Vilsonovom ako sam s osobom koja me istinski voli. Uz to, sreca niti mastovitost se ne kupuju novcem, znaci, ne mora momak biti bogat da bi bio mastovit, naprotiv, upravo taj momak moze biti izuzetno mastovit, narocito ako je cura solidna i ako joj nije stalo do novca. Meni prvoj nije, sve dok ima srece i ljubavi. Vjerujem da ima jos djevojaka koje isto misle, a ako i nema ne mora ni biti, ja stojim iza svog misljenja i onog sto pisem.
Bellica

#621 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bellica »

Gospoda Ministarka wrote:
Bellica wrote:Ja isto mislim da nisi dobro shvatila, pa sam se i sama iznenadila ovim sto si napisala. I sama znas s kim zavrse dobri momci, ne mozes poreci da zavrse sa "tatinim princezama" koje ne misle ni o cemu, samo lakiraju nokete idu kod frizera (idem i ja, ali imam i drugih obaveza, radim npr.), uhvate momka koji je tacno si rekla poglup pa dopusta da ga koristi jedna ovakva cura. S druge strane, ovi poglupi momci u kombinaciji s dobrom djevojkom mogu biti odlicni, jer u dusi su posteni i dobri, samo sto su samo muskarci pa padnu na ljepotu i sarm ovih djevojka koje ih vrte onako kako znaju i umiju, a ne primjecuju postene djevojke koje su se morale izboriti za sve sto imaju bez tatine podrske. I pogledaj pitanje koje si mi postavila i na to pitanje sam ti odgovorila, ne zelim onog atraktivnog o kojem ti govoris, oni su ljepuskasti, prave se pametni i vodaju ove tatine princeze, a uz to ne primjecuju da sta im ona radi iza ledja, uz to tim momcima je vazan taj njihov stan,auto, novac i sve ono materijano sto ta cura ima, a nije im bitno da li je ona dobra ili losa osoba, s kim je u vezi pored njega i sl.
Nadam se da si sad malo bolje shvatila.
Hoces li molim te reci koje se to serije gledaju u posljenje vrijeme???? :D
Nemam pojma, nemam vremena da gledam serije, ali ima u ulazu jedna zena koja prati sve moguce serije, pa ako hoces pitat cu je kad je vidim i javit cu ti. :)
Gospoda Ministarka

#622 Re: Je li moguce imati curu kad...

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 12:27, edited 1 time in total.
Savez napolje

#623 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

ladyblue18 wrote:
Savez napolje wrote:tesko da mozes to naci..
Eh vrsnjace bice da trazis na pogresnim mjestima. :mrgreen:

I fakat gdje ste vi vidjeli da posten i vrijedan momak kraj sebe ima sponzorusu? Nikad...

eh vrsnjace kao sto ti kazes :D a gdje se to nalazi mjesto gdje su postene da idem i ja naci sebi postenu :D

a kako ce posten vrjedan momak kao ja :D vodati postenu kad ih nemoze prepoznati jer sve su ulizice na startu a posle su ;-) ha ya
Savez napolje

#624 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Gospoda Ministarka wrote:
komi wrote:da se ispravim... ne bi odlepršale zbog nedostatka para nego zato što je momak nemaštovit, linearan, neinventivan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne bi učinio ništa ludo ne bi sjeli u auto pa gdje zaglavimo negdje 300 km od sarajeva u nekom romantičnom hotelu :mrgreen: sa njim stalno isto :oops:
Dzaba sva masta ovog svijeta ako mi sjedimo u Vilsonovom na -15C, a on mi pokusava docarati kako je lijepo sjediti u Termagu na Jahorini i uzivati u kuhanom vinu. Htjeli priznati ili ne danas nemozes otici u WC da se popiskis ako nemas para da platis.
posteno od tebe svaka cast :D
!purple!

#625 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by !purple! »

mogucee, al kolikoo ? xD
imam jednog prijatelja koji nikad nema lovee i kojem je najduza veza oko mjesec dana :lol:

dosta dvije :P po kaffaa.
Post Reply