jao gadne kletve majko mila...ako im se rumeni naklati na duži period, ono šta je napravio sad od Liverpoola je mila majka šta ce ovima napraviti za par godina
F.C. Internazionale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#601 Re: Inter
Evo Nele vam je poželio najbolju mogucu želju za narednih 10 godina
jao gadne kletve majko mila...ako im se rumeni naklati na duži period, ono šta je napravio sad od Liverpoola je mila majka šta ce ovima napraviti za par godina
-
extraordinary
#602 Re: Inter
Jedva i sinoć protiv Twentea. Jadna majko jesu loši.
- Obuca9
#603 Re: Inter
A znaš kad bi se Mourinhu dogodilo da mu jedan te isti igrač za 20 minuta zabije tri ista gola i da mora zadnje dvije minute nadoknade strepiti da ne padne i četvrti gol i bude 4:4? Nikad.rIder wrote:Ne može jedan od 10 najboljih svjetskih trenera biti odgovoran za sve, ne može. mourinho ih je iscjedio prosle godine, 13-14 igraca je iznijelo cijelu sezonu. od njih samo eto'o nije bio povrijeđen ove sezone. zato su trebali kupiti 2 dobra dokazana igrača za kvalitetan turn-over.hz__semir wrote:Rafa nakon 13 utakmica u Seriji A ima 3 poraza, Mourinho ih je u 76 imao samo 8 (u obje sezone po 4). Svako drugo poređenje je bespotrebno.
20 minuta kvalitetnog presinga dovoljno je za devastiranje bilo kojeg protivnika, vidjelo se u prvom poluvremenu protiv totenhema. onakvo poluvrijeme u dvije godine kod mourinha smo mogli vidjeti jednom ili dvaput možda tri puta. rafa je odličan trener.
- vaučer
#604 Re: Inter
Ne razumijem ove navijače Intera koji bacaju drkicu na Mourinha a ovaj ih je nogirao bez imalo ljubavi i stila za drugi klub. Nije mogao biti jasniji u pokazivanju kako mu puca neka stvar za Inter i sve u vezi njega.
Perez: Halo, ovdje Rea...
Mourinho:Prihvatam!
Lijepo je i dirljivo da ga i dalje volite i da vam senor Rafa nije kao on, ali hej, malo samopoštovanja vam ne bi škodilo.

Lijepo je i dirljivo da ga i dalje volite i da vam senor Rafa nije kao on, ali hej, malo samopoštovanja vam ne bi škodilo.
- ratata
#605 Re: Inter
vaučer wrote:Ne razumijem ove navijače Intera koji bacaju drkicu na Mourinha a ovaj ih je nogirao bez imalo ljubavi i stila za drugi klub. Nije mogao biti jasniji u pokazivanju kako mu puca neka stvar za Inter i sve u vezi njega.
kad navijaci Liverpoola pricaju o samopostovanju to je ravno nekom filmu Emira Kusturice, mislim hello, kad ste zadnji put uzeli Premiership
a ti si samo ljubomoran na trostruku krunu a bogami i na ono psssst upuceno KOP-u sa samo nekoliko metara :
- rIder
#606 Re: Inter
jebiga fudbal se promijenio, nema vise simbola, sve su to placenici osim javier zanettija, postenije je reci otici cu nego da izjavljuje volim klub ovo ono i onda prvom prilikom ode.vaučer wrote:Ne razumijem ove navijače Intera koji bacaju drkicu na Mourinha a ovaj ih je nogirao bez imalo ljubavi i stila za drugi klub. Nije mogao biti jasniji u pokazivanju kako mu puca neka stvar za Inter i sve u vezi njega.
mourinho je imao rezultate, donio lp, branio je klupske boje od medijskih napada kao niko do sada i novinarske prostitutke je smjestao tamo gdje im je mjesto. nikad nije lazno moralisao, znalo se da ce otici, da mu je cilj osvojiti u svim jacim ligama ponesto i da mu se svidja engleski fudbal i to sto menedzeri u engleskoj vode klubove i po deceniju-dvije. mislim da mu je zivotna zelja da zamijeni fergusona na klupi mutd-a. korektan je bio prema navijacima, prema upravi, prema svima, malo jest usro na kraju ali sve mu je oprošteno.
a i rafa kada je shvatio da liverpool nema projekat kako dalje nije mu se nesto ostajalo, prva ponuda i raskinuo je ugovor, a da nije bilo ponude intera ostao bi u liverpool jer ne bi zelio da se odrekne love.
- vaučer
#607 Re: Inter
Jeste ratata, sve si u pravu. Čista zavist malih, pakosnih crvenih koji dvadeset godina čekaju naslov.
Psiholog ipo bome. Mourinho seusput ispričao za tu gestu a Kop mu je oprostio jer razumije da čovjek ispuhuje frustracije nastale kompleksima koje mu je svojevremeno Liverpool nabio u Ligi Prvaka.
Rider potpuno si u pravu, Mourinho još uvijek nije locirao svoje sretno mjesto gdje će sjesti i zacementirati se kao nogometna legenda. Manchester je npr vrlo dobra opcija, izazov kakav on traži i malo tko bi se usudio ušetati u Fergusonove cipele. Mourinho uživa u takvim izazovima a zasad gradi reputaciju 'u hodu', skačući s jedne na drugu poziciju, dok ne dobije šta čeka.
Psiholog ipo bome. Mourinho seusput ispričao za tu gestu a Kop mu je oprostio jer razumije da čovjek ispuhuje frustracije nastale kompleksima koje mu je svojevremeno Liverpool nabio u Ligi Prvaka.
Rider potpuno si u pravu, Mourinho još uvijek nije locirao svoje sretno mjesto gdje će sjesti i zacementirati se kao nogometna legenda. Manchester je npr vrlo dobra opcija, izazov kakav on traži i malo tko bi se usudio ušetati u Fergusonove cipele. Mourinho uživa u takvim izazovima a zasad gradi reputaciju 'u hodu', skačući s jedne na drugu poziciju, dok ne dobije šta čeka.
- Charuga
- Globalni moderator
#608 Re: Inter
Ako Morati ne promjeni odluku i ne prestane davati podrsku Benitezu isti ce Inter brzo dovesti na onaj nivo na koji je doveo i Liverpoola. Unazadit ce ih 10 godina ..
- belafonte
#609 Re: Inter
Vrlo dobar Rafa, vrlo dobar, odličan...
Neki dan izvali da će preskočiti Milan
Prošle godine izvali za Liverpool da će sigurno igrat LP, na kraju jedva upadoše u Europa ligu...
Kažu Rafa veliki taktičar, evo došao u Italiju, raj za taktičare, meda ne može, guzi ga ko stigne i ono malo Allegri guzilo...
Neki dan izvali da će preskočiti Milan
Prošle godine izvali za Liverpool da će sigurno igrat LP, na kraju jedva upadoše u Europa ligu...
Kažu Rafa veliki taktičar, evo došao u Italiju, raj za taktičare, meda ne može, guzi ga ko stigne i ono malo Allegri guzilo...
- Neelix
#610 Re: Inter
OH NOOO 
- Obuca9
#611 Re: Inter
Dobar je Benitez, uspio je za 15 kola skupiti poraza koliko Mourino u cijeloj prošloj sezoni.
-
extraordinary
#612 Re: Inter
Mourinho je za dvije sezone imao osam poraza, ovaj u nepunih pola sezone 5.
- Šibicar
#613 Re: Inter
Stvarno sam bio mišljenja da će Benitez biti dobar za Italije zbog svoje prepoznatljive "ne primiti gol" igre,ali izgleda da se ne snalazi baš najbolje. 
-
C'è solo l'Inter
#614 Re: Inter
Jest da ima previse povreda, ali rezultati su smijesni, kakav god da je trenutni tim opet je po imenima jaci od chieva i slicnih mejtova koje nismo pobjedili, da je uzeo Lazia izvadio bi se, a posto nije hajmo Rafa alajhmanet ...
-
missko
#616 Re: Inter
On i Van Gal gdje ostanu vise od 2 sezone ubiju klub tako da klubu treba par godina da izbaci ono mrtvilo iz svoje igre, i frajeri se uvjek stavljaju ispred kluba kao oni su veci .
- ratata
#617 Re: Inter
dakle stvarno, ovaj Benitez je od trostrukog sampiona napravio ....da ne lajem
sta li ceka Moratti, da mu klub zavrsi kao Liverpool
sta li ceka Moratti, da mu klub zavrsi kao Liverpool
- Neelix
#618 Re: Inter
Rafa mi te volimo 
-
LSD
#619 Re: Inter
Samo ti provociraj, izronice Rafa za one što ga vole
dici ce se kao Phoenix iz pepela.
- Neelix
#620 Re: Inter
ko ga ba voli 
-
LSD
#621 Re: Inter
Izgleda da ga najviše voli mazohista Moratti
saburly covjek, nema šta...samo sabura i nadoci ce Rafa, ali tamo negdje 2018.
- Neelix
#623 Re: Inter
Zdravko Cholic wrote:Milan, Roma, Juventus....
-
LSD
#624 Re: Inter
Pustite ba Rafaela da radi svoj posao u tišini i na miru...tiha voda brijegove valja...neka mu se niko ne petlja u posao i plodovi njegovog rada ce kad-tad doci.
-
Bo Bo
#625 Re: Inter
I opet,narednih 20 godina,Milan i Juve ce voditi glavnu rijec(ponekad ce Roma da uleti)LSD wrote:Samo ti provociraj, izronice Rafa za one što ga voledici ce se kao Phoenix iz pepela.