F.C. Internazionale

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#601 Re: Inter

Post by LSD »

Evo Nele vam je poželio najbolju mogucu želju za narednih 10 godina 8-)
jao gadne kletve majko mila...ako im se rumeni naklati na duži period, ono šta je napravio sad od Liverpoola je mila majka šta ce ovima napraviti za par godina 8-)
extraordinary

#602 Re: Inter

Post by extraordinary »

Jedva i sinoć protiv Twentea. Jadna majko jesu loši.
Obuca9

#603 Re: Inter

Post by Obuca9 »

rIder wrote:
hz__semir wrote:Rafa nakon 13 utakmica u Seriji A ima 3 poraza, Mourinho ih je u 76 imao samo 8 (u obje sezone po 4). Svako drugo poređenje je bespotrebno.
Ne može jedan od 10 najboljih svjetskih trenera biti odgovoran za sve, ne može. mourinho ih je iscjedio prosle godine, 13-14 igraca je iznijelo cijelu sezonu. od njih samo eto'o nije bio povrijeđen ove sezone. zato su trebali kupiti 2 dobra dokazana igrača za kvalitetan turn-over.

20 minuta kvalitetnog presinga dovoljno je za devastiranje bilo kojeg protivnika, vidjelo se u prvom poluvremenu protiv totenhema. onakvo poluvrijeme u dvije godine kod mourinha smo mogli vidjeti jednom ili dvaput možda tri puta. rafa je odličan trener.
A znaš kad bi se Mourinhu dogodilo da mu jedan te isti igrač za 20 minuta zabije tri ista gola i da mora zadnje dvije minute nadoknade strepiti da ne padne i četvrti gol i bude 4:4? Nikad.
vaučer

#604 Re: Inter

Post by vaučer »

Ne razumijem ove navijače Intera koji bacaju drkicu na Mourinha a ovaj ih je nogirao bez imalo ljubavi i stila za drugi klub. Nije mogao biti jasniji u pokazivanju kako mu puca neka stvar za Inter i sve u vezi njega.
Perez: Halo, ovdje Rea...
Mourinho:Prihvatam!

Lijepo je i dirljivo da ga i dalje volite i da vam senor Rafa nije kao on, ali hej, malo samopoštovanja vam ne bi škodilo.
:)
ratata

#605 Re: Inter

Post by ratata »

vaučer wrote:Ne razumijem ove navijače Intera koji bacaju drkicu na Mourinha a ovaj ih je nogirao bez imalo ljubavi i stila za drugi klub. Nije mogao biti jasniji u pokazivanju kako mu puca neka stvar za Inter i sve u vezi njega.

Lijepo je i dirljivo da ga i dalje volite i da vam senor Rafa nije kao on, ali hej, malo samopoštovanja vam ne bi škodilo.

kad navijaci Liverpoola pricaju o samopostovanju to je ravno nekom filmu Emira Kusturice, mislim hello, kad ste zadnji put uzeli Premiership :? :-)

a ti si samo ljubomoran na trostruku krunu a bogami i na ono psssst upuceno KOP-u sa samo nekoliko metara :

rIder

#606 Re: Inter

Post by rIder »

vaučer wrote:Ne razumijem ove navijače Intera koji bacaju drkicu na Mourinha a ovaj ih je nogirao bez imalo ljubavi i stila za drugi klub. Nije mogao biti jasniji u pokazivanju kako mu puca neka stvar za Inter i sve u vezi njega.

jebiga fudbal se promijenio, nema vise simbola, sve su to placenici osim javier zanettija, postenije je reci otici cu nego da izjavljuje volim klub ovo ono i onda prvom prilikom ode.

mourinho je imao rezultate, donio lp, branio je klupske boje od medijskih napada kao niko do sada i novinarske prostitutke je smjestao tamo gdje im je mjesto. nikad nije lazno moralisao, znalo se da ce otici, da mu je cilj osvojiti u svim jacim ligama ponesto i da mu se svidja engleski fudbal i to sto menedzeri u engleskoj vode klubove i po deceniju-dvije. mislim da mu je zivotna zelja da zamijeni fergusona na klupi mutd-a. korektan je bio prema navijacima, prema upravi, prema svima, malo jest usro na kraju ali sve mu je oprošteno.

a i rafa kada je shvatio da liverpool nema projekat kako dalje nije mu se nesto ostajalo, prva ponuda i raskinuo je ugovor, a da nije bilo ponude intera ostao bi u liverpool jer ne bi zelio da se odrekne love.
vaučer

#607 Re: Inter

Post by vaučer »

Jeste ratata, sve si u pravu. Čista zavist malih, pakosnih crvenih koji dvadeset godina čekaju naslov.
Psiholog ipo bome. Mourinho seusput ispričao za tu gestu a Kop mu je oprostio jer razumije da čovjek ispuhuje frustracije nastale kompleksima koje mu je svojevremeno Liverpool nabio u Ligi Prvaka.

Rider potpuno si u pravu, Mourinho još uvijek nije locirao svoje sretno mjesto gdje će sjesti i zacementirati se kao nogometna legenda. Manchester je npr vrlo dobra opcija, izazov kakav on traži i malo tko bi se usudio ušetati u Fergusonove cipele. Mourinho uživa u takvim izazovima a zasad gradi reputaciju 'u hodu', skačući s jedne na drugu poziciju, dok ne dobije šta čeka.
Charuga
Globalni moderator

#608 Re: Inter

Post by Charuga »

Ako Morati ne promjeni odluku i ne prestane davati podrsku Benitezu isti ce Inter brzo dovesti na onaj nivo na koji je doveo i Liverpoola. Unazadit ce ih 10 godina ..
belafonte

#609 Re: Inter

Post by belafonte »

Vrlo dobar Rafa, vrlo dobar, odličan...

Neki dan izvali da će preskočiti Milan :lol:
Prošle godine izvali za Liverpool da će sigurno igrat LP, na kraju jedva upadoše u Europa ligu...
Kažu Rafa veliki taktičar, evo došao u Italiju, raj za taktičare, meda ne može, guzi ga ko stigne i ono malo Allegri guzilo... :lol:
Neelix

#610 Re: Inter

Post by Neelix »

OH NOOO :D
Obuca9

#611 Re: Inter

Post by Obuca9 »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Dobar je Benitez, uspio je za 15 kola skupiti poraza koliko Mourino u cijeloj prošloj sezoni.
extraordinary

#612 Re: Inter

Post by extraordinary »

Mourinho je za dvije sezone imao osam poraza, ovaj u nepunih pola sezone 5.
Šibicar

#613 Re: Inter

Post by Šibicar »

Stvarno sam bio mišljenja da će Benitez biti dobar za Italije zbog svoje prepoznatljive "ne primiti gol" igre,ali izgleda da se ne snalazi baš najbolje. :-?
C'è solo l'Inter

#614 Re: Inter

Post by C'è solo l'Inter »

Jest da ima previse povreda, ali rezultati su smijesni, kakav god da je trenutni tim opet je po imenima jaci od chieva i slicnih mejtova koje nismo pobjedili, da je uzeo Lazia izvadio bi se, a posto nije hajmo Rafa alajhmanet ...
extraordinary

#615 Re: Inter

Post by extraordinary »

Forza Rafa.
missko

#616 Re: Inter

Post by missko »

On i Van Gal gdje ostanu vise od 2 sezone ubiju klub tako da klubu treba par godina da izbaci ono mrtvilo iz svoje igre, i frajeri se uvjek stavljaju ispred kluba kao oni su veci .
ratata

#617 Re: Inter

Post by ratata »

dakle stvarno, ovaj Benitez je od trostrukog sampiona napravio ....da ne lajem :x

sta li ceka Moratti, da mu klub zavrsi kao Liverpool :-)
Neelix

#618 Re: Inter

Post by Neelix »

Rafa mi te volimo :D
LSD

#619 Re: Inter

Post by LSD »

Samo ti provociraj, izronice Rafa za one što ga vole 8-) dici ce se kao Phoenix iz pepela.
Neelix

#620 Re: Inter

Post by Neelix »

ko ga ba voli :D
LSD

#621 Re: Inter

Post by LSD »

Izgleda da ga najviše voli mazohista Moratti :mrgreen: saburly covjek, nema šta...samo sabura i nadoci ce Rafa, ali tamo negdje 2018.
burek_in_space

#622 Re: Inter

Post by burek_in_space »

Milan, Roma, Juventus.... :D
Neelix

#623 Re: Inter

Post by Neelix »

Zdravko Cholic wrote:Milan, Roma, Juventus.... :D
:thumbup: :D al za njih nema sta izranjat, vec je na vrhu :D
LSD

#624 Re: Inter

Post by LSD »

Pustite ba Rafaela da radi svoj posao u tišini i na miru...tiha voda brijegove valja...neka mu se niko ne petlja u posao i plodovi njegovog rada ce kad-tad doci.
Bo Bo

#625 Re: Inter

Post by Bo Bo »

LSD wrote:Samo ti provociraj, izronice Rafa za one što ga vole 8-) dici ce se kao Phoenix iz pepela.
I opet,narednih 20 godina,Milan i Juve ce voditi glavnu rijec(ponekad ce Roma da uleti) :D :D
Post Reply