Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zipoo wrote:
Nekad klikne i nakon godinu-dvije. Ljudi se godinama mijenjaju. Desi se jarane
Meni se eto nije desavalo.
A inače i nemam Nesto aman zaman prijateljica pa možda zato. Uglavnom poznanice sa kojima razmijenim par rijeci i to je to..
Vratio film, kliknulo je i na upoznavanju prije godinu-dvije
Ipak si u pravu
Desava se jer nakon nekog vremena upoznas osobu koju ne mozes znati na osnovu par vidjanja
Meni se vise puta desilo da mi se svidi neka nakon par mjeseci a na prvu onako prosjek da kazem
Nego kad se ode na rostilj s rajom pa vidis ponasanje pa zezanje pa pricu i sv3 ovo ne samo prema tebi nego i prema ostalima i skontas pa zanimljiva je ima nesto sto mi s3 svidja itd (r)
Interesantno je da to da iako je tema friendzone i iako u isti vise upadaju muskarci,zene su ovdje te koje ipak cesce misle da su musko-zenska prijateljstva nemoguca
Ma jok to. Ne kupujem na pijaci pa da odmjeram..
Ako se u prvih 2-3 Minute ne stvori Nesto, samo od sebe, nece nikad. Ostalo je sve natezanje i na silu..
Bar je tako Do sada bilo
drogon2 wrote:Interesantno je da to da iako je tema friendzone i iako u isti vise upadaju muskarci,zene su ovdje te koje ipak cesce misle da su musko-zenska prijateljstva nemoguca
Pa gledaju iz svog ugla jer siguran sam da su imale takva iskustva da vecina muskaraca trazi sex samo pa na osnovu toga i ovakav stav dok mi opet na to gledamo ono ma kad ne moze biti djevojka moze biti prijateljica samo da sam joj blizu posebnp kod nesigurnih muskaraca i sl (r)
drogon2 wrote:Interesantno je da to da iako je tema friendzone i iako u isti vise upadaju muskarci,zene su ovdje te koje ipak cesce misle da su musko-zenska prijateljstva nemoguca
Pa kad slabo polemisete nekako ..kad bi se vas cekalo zamrla bi tema
Ja licno imam jednu bas dobru prijateljicu koju znam haman jos od prvog razreda osnovne skole,a jos smo isli zajedno i u gimnaziju pa se eto i kroz fakultet druzimo pocesto i mislim da ce tako i ostat.Nikad tu nije bilo nista vise od nekog prijateljstva,ona je imala momke i sad ga ima,ja sam imao djevojke i sad je imam,a nas dvoje se normala druzimo.Al kad kazem normala mislim na to izadjemo negdje do nekog kafica,popijemo kafu,sve se to zavrsi za neka 2 sata i svako svojoj kuci.Ona je izlazila sa mnom i mojom djevojkom,ja sa njom i njenim momkom i mislim da je to neki normalan odnos sa osobom koju znas toliko dugo i da je sad ne moras otkantat samo zato sto je suprotnog spola.
A imam i par drugova koji ne primjenjuju ovaj moj recept i idu cak do toga da aj sto ogranicavaju odnose sa prijateljicama suprotnog spola nego i sa onim muskog spola.
Sve je to valjda individualno,od osobe do osobe.Mozes ti nekom zabranit da vidja sve osim tebe i na kraju ce te opet prevarit.U prevodu ako je govno bit ce govno uvijek ,a moram priznat da mi je malo jadno kad ljudi ostave sve zbog neke veze,prekinu za par mjeseci i onda ponovo trce za ovim prijateljima koje su haman izignorisali totalno zbog neke osobe.
Pa zato sto su muskarci ti koji se cesce zaljube u prijateljicu. Skoro svaka je imala takvo iskustvo.
Pa zato sto su muskarci ti koji se cesce zaljube u prijateljicu. Skoro svaka je imala takvo iskustvo.
Ma okaci ti to macku o rep.Zaljubit ce se jedino ako ona hoce da se on zaljubi.Govorim o nekim prijateljstvima koja traju nesto duze.Ako se od starta postavi tako da ne ocekuje nista vise,tako ce I bit.
Ma okaci ti to macku o rep.Zaljubit ce se jedino ako ona hoce da se on zaljubi.Govorim o nekim prijateljstvima koja traju nesto duze.Ako se od starta postavi tako da ne ocekuje nista vise,tako ce I bit.
Ne pricaj gluposti. Cuj zaljubit ce se samo ako ona hoce.
Kad se druzis puno sa nekim vremenom se razviju osjecanja. Muskarci su dosta manje izbirljivi sto se izgleda tice. Vecini je neka prosjek cura sasvim ok. Zato su cesto oni ti koji zavrse u friendzoni.
harry825 wrote:Fazon je što djevojkama treba puuuuuno više vremena da ih zainteresuješ, a muškarcima se mnogo lakše svidi djevojka, i upravo ne treba biti neki top model, nego jednostavna cura
I moj jaran ima prijateljicu deset godina pa i sam priznaje kako bi je povalio kad bi se ukazala prilika, ali ne pokušava ništa jer se ipak dugo znaju, dakle malo koji muškarac ne bi da mu se ukaže prilika imao nešto više, ali malo koji pokuša
Ma prosjecan muskarac zenama nije privlacan, dok prosjecna zena jeste muskarcima. Tu je svo objasnjenje.
harry825 wrote:Fazon je što djevojkama treba puuuuuno više vremena da ih zainteresuješ, a muškarcima se mnogo lakše svidi djevojka, i upravo ne treba biti neki top model, nego jednostavna cura
I moj jaran ima prijateljicu deset godina pa i sam priznaje kako bi je povalio kad bi se ukazala prilika, ali ne pokušava ništa jer se ipak dugo znaju, dakle malo koji muškarac ne bi da mu se ukaže prilika imao nešto više, ali malo koji pokuša
Ma prosjecan muskarac zenama nije privlacan, dok prosjecna zena jeste muskarcima. Tu je svo objasnjenje.
Pa dobro, ako ti prihvatas prosjek ne mora znaciti da svi muskarci vole prosjek.
MarlboroGold wrote:A šta je to po vama prosjek? Definišite i za ženu i za muškarca.
Prosjecan izgled.. Npr. ni ruzan ni lijep, neka srednja zalost.
Ogranicenost inteligencije, nezanimljivost, nema svoj stav, misli ono sto mu nametne okolina, karakterno ne istice se nicim posebno.
Sve je nekako bezlicno i monotono kod ovakvih osoba. Nista previse lose ni previse dobro. Sve u svemu nista.
MarlboroGold wrote:A šta je to po vama prosjek? Definišite i za ženu i za muškarca.
Prosjecan izgled.. Npr. ni ruzan ni lijep, neka srednja zalost. Ogranicenost inteligencije, nezanimljivost, nema svoj stav, misli ono sto mu nametne okolina, karakterno ne istice se nicim posebno. Sve je nekako bezlicno i monotono kod ovakvih osoba. Nista previse lose ni previse dobro. Sve u svemu nista.
Vrijedi isto i za zene
Ovo ko da je gebels piso svihar mi, eee. Sta ti mislis da si ti progresivna i drugacija? Mislis da nisi homogena masa ko svi ostali? Ma hajte molim vas
Hajd držaću se tvoje logike... rijetko su ljudi prosječni u svemu što si navela. Obično su to jedna ili dvije osobine.
Ako je ljepota prosjek vrlo vjerovatno će nadoknaditi karakternim osobinama. Sve zavisi šta tražiš u takvoj osobi.
Ovo ko da je gebels piso svihar mi, eee. Sta ti mislis da si ti progresivna i drugacija? Mislis da nisi homogena masa ko svi ostali? Ma hajte molim vas
Bolje da se mi držimo C++
More. Znas li odgovor na zadnje pitanje koje je tamo postavljeno?