Friendzone

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sheilak

#601 Re: Friendzone

Post by sheilak »

zipoo wrote:
duminjo wrote:
zipoo wrote: Nekad klikne i nakon godinu-dvije. Ljudi se godinama mijenjaju. Desi se jarane :D
Meni se eto nije desavalo.
A inače i nemam Nesto aman zaman prijateljica pa možda zato. Uglavnom poznanice sa kojima razmijenim par rijeci i to je to..
Vratio film, kliknulo je i na upoznavanju prije godinu-dvije :lol:
Ipak si u pravu :mrgreen:
Desava se jer nakon nekog vremena upoznas osobu koju ne mozes znati na osnovu par vidjanja
Meni se vise puta desilo da mi se svidi neka nakon par mjeseci a na prvu onako prosjek da kazem
Nego kad se ode na rostilj s rajom pa vidis ponasanje pa zezanje pa pricu i sv3 ovo ne samo prema tebi nego i prema ostalima i skontas pa zanimljiva je ima nesto sto mi s3 svidja itd (r)
drogon2

#602 Re: Friendzone

Post by drogon2 »

Interesantno je da to da iako je tema friendzone i iako u isti vise upadaju muskarci,zene su ovdje te koje ipak cesce misle da su musko-zenska prijateljstva nemoguca :D
duminjo

#603 Re: Friendzone

Post by duminjo »

Ma jok to. Ne kupujem na pijaci pa da odmjeram..
Ako se u prvih 2-3 Minute ne stvori Nesto, samo od sebe, nece nikad. Ostalo je sve natezanje i na silu..
Bar je tako Do sada bilo :mrgreen:
sheilak

#604 Re: Friendzone

Post by sheilak »

drogon2 wrote:Interesantno je da to da iako je tema friendzone i iako u isti vise upadaju muskarci,zene su ovdje te koje ipak cesce misle da su musko-zenska prijateljstva nemoguca :D
Pa gledaju iz svog ugla jer siguran sam da su imale takva iskustva da vecina muskaraca trazi sex samo pa na osnovu toga i ovakav stav dok mi opet na to gledamo ono ma kad ne moze biti djevojka moze biti prijateljica samo da sam joj blizu posebnp kod nesigurnih muskaraca i sl (r)
merlin246

#605 Re: Friendzone

Post by merlin246 »

drogon2 wrote:Interesantno je da to da iako je tema friendzone i iako u isti vise upadaju muskarci,zene su ovdje te koje ipak cesce misle da su musko-zenska prijateljstva nemoguca :D
Pa kad slabo polemisete nekako :mrgreen: ..kad bi se vas cekalo zamrla bi tema
MarlboroGold

#606 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

Nemamo kad od vašeg prepucavanja :D
merlin246

#607 Re: Friendzone

Post by merlin246 »

MarlboroGold wrote:Nemamo kad od vašeg prepucavanja :D
Pa kad se neki hvataju za sve sto kazes. Moras se braniti sta ces drugo :lol:
drogon2

#608 Re: Friendzone

Post by drogon2 »

Ja licno imam jednu bas dobru prijateljicu koju znam haman jos od prvog razreda osnovne skole,a jos smo isli zajedno i u gimnaziju pa se eto i kroz fakultet druzimo pocesto i mislim da ce tako i ostat.Nikad tu nije bilo nista vise od nekog prijateljstva,ona je imala momke i sad ga ima,ja sam imao djevojke i sad je imam,a nas dvoje se normala druzimo.Al kad kazem normala mislim na to izadjemo negdje do nekog kafica,popijemo kafu,sve se to zavrsi za neka 2 sata i svako svojoj kuci.Ona je izlazila sa mnom i mojom djevojkom,ja sa njom i njenim momkom i mislim da je to neki normalan odnos sa osobom koju znas toliko dugo i da je sad ne moras otkantat samo zato sto je suprotnog spola.

A imam i par drugova koji ne primjenjuju ovaj moj recept i idu cak do toga da aj sto ogranicavaju odnose sa prijateljicama suprotnog spola nego i sa onim muskog spola.

Sve je to valjda individualno,od osobe do osobe.Mozes ti nekom zabranit da vidja sve osim tebe i na kraju ce te opet prevarit.U prevodu ako je govno bit ce govno uvijek ,a moram priznat da mi je malo jadno kad ljudi ostave sve zbog neke veze,prekinu za par mjeseci i onda ponovo trce za ovim prijateljima koje su haman izignorisali totalno zbog neke osobe.
triconja

#609 Re: Friendzone

Post by triconja »

MarlboroGold wrote:Ovaj PF polako postaje kancerogen :|
Jest, u pravu si. Svak poceo svoju propagandu prosipat i ne mozes citat nista, nema zajebancija i sala nego svi bi da su ozbiljni i pametni. :thumbup:
sheilak

#610 Re: Friendzone

Post by sheilak »

triconja wrote:
Jest, u pravu si. Svak poceo svoju propagandu prosipat i ne mozes citat nista, nema zajebancija i sala nego svi bi da su ozbiljni i pametni. :thumbup:
Budi u frendu (r)
MarlboroGold

#611 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

:lol:
triconja

#612 Re: Friendzone

Post by triconja »

sheilak wrote:
triconja wrote:
Budi u frendu (r)
Nema sta respo, vidi se da iz iskustva pricas. Hajde bogati, tako je to kad ni jedna treba nece da izadje s tobom pa moras bit u frendovima :lol: .
sheilak

#613 Re: Friendzone

Post by sheilak »

Rupa rupa sta fali :mrgreen:
Od biraca nema selameta (r)
Xavier1

#614 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

Pa zato sto su muskarci ti koji se cesce zaljube u prijateljicu. Skoro svaka je imala takvo iskustvo.
drogon2

#615 Re: Friendzone

Post by drogon2 »

Xavier1 wrote:
Pa zato sto su muskarci ti koji se cesce zaljube u prijateljicu. Skoro svaka je imala takvo iskustvo.
Ma okaci ti to macku o rep.Zaljubit ce se jedino ako ona hoce da se on zaljubi.Govorim o nekim prijateljstvima koja traju nesto duze.Ako se od starta postavi tako da ne ocekuje nista vise,tako ce I bit.
Xavier1

#616 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

drogon2 wrote:
Xavier1 wrote:
Ma okaci ti to macku o rep.Zaljubit ce se jedino ako ona hoce da se on zaljubi.Govorim o nekim prijateljstvima koja traju nesto duze.Ako se od starta postavi tako da ne ocekuje nista vise,tako ce I bit.
Ne pricaj gluposti. Cuj zaljubit ce se samo ako ona hoce.
Kad se druzis puno sa nekim vremenom se razviju osjecanja. Muskarci su dosta manje izbirljivi sto se izgleda tice. Vecini je neka prosjek cura sasvim ok. Zato su cesto oni ti koji zavrse u friendzoni.
harry825

#617 Re: Friendzone

Post by harry825 »

...
Last edited by harry825 on 19/12/2021 03:15, edited 1 time in total.
Xavier1

#618 Re: Friendzone

Post by Xavier1 »

harry825 wrote:Fazon je što djevojkama treba puuuuuno više vremena da ih zainteresuješ, a muškarcima se mnogo lakše svidi djevojka, i upravo ne treba biti neki top model, nego jednostavna cura

I moj jaran ima prijateljicu deset godina pa i sam priznaje kako bi je povalio kad bi se ukazala prilika, ali ne pokušava ništa jer se ipak dugo znaju, dakle malo koji muškarac ne bi da mu se ukaže prilika imao nešto više, ali malo koji pokuša
Ma prosjecan muskarac zenama nije privlacan, dok prosjecna zena jeste muskarcima. Tu je svo objasnjenje.
merlin246

#619 Re: Friendzone

Post by merlin246 »

Xavier1 wrote:
harry825 wrote:Fazon je što djevojkama treba puuuuuno više vremena da ih zainteresuješ, a muškarcima se mnogo lakše svidi djevojka, i upravo ne treba biti neki top model, nego jednostavna cura

I moj jaran ima prijateljicu deset godina pa i sam priznaje kako bi je povalio kad bi se ukazala prilika, ali ne pokušava ništa jer se ipak dugo znaju, dakle malo koji muškarac ne bi da mu se ukaže prilika imao nešto više, ali malo koji pokuša
Ma prosjecan muskarac zenama nije privlacan, dok prosjecna zena jeste muskarcima. Tu je svo objasnjenje.
Pa dobro, ako ti prihvatas prosjek ne mora znaciti da svi muskarci vole prosjek. :hm:
MarlboroGold

#620 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

A šta je to po vama prosjek? Definišite i za ženu i za muškarca.
merlin246

#621 Re: Friendzone

Post by merlin246 »

MarlboroGold wrote:A šta je to po vama prosjek? Definišite i za ženu i za muškarca.
Prosjecan izgled.. Npr. ni ruzan ni lijep, neka srednja zalost.
Ogranicenost inteligencije, nezanimljivost, nema svoj stav, misli ono sto mu nametne okolina, karakterno ne istice se nicim posebno.
Sve je nekako bezlicno i monotono kod ovakvih osoba. Nista previse lose ni previse dobro. Sve u svemu nista.

Vrijedi isto i za zene
triconja

#622 Re: Friendzone

Post by triconja »

merlin246 wrote:
MarlboroGold wrote:A šta je to po vama prosjek? Definišite i za ženu i za muškarca.
Prosjecan izgled.. Npr. ni ruzan ni lijep, neka srednja zalost.
Ogranicenost inteligencije, nezanimljivost, nema svoj stav, misli ono sto mu nametne okolina, karakterno ne istice se nicim posebno.
Sve je nekako bezlicno i monotono kod ovakvih osoba. Nista previse lose ni previse dobro. Sve u svemu nista.

Vrijedi isto i za zene
:facepalm:

Ovo ko da je gebels piso svihar mi, eee. Sta ti mislis da si ti progresivna i drugacija? Mislis da nisi homogena masa ko svi ostali? Ma hajte molim vas :lol: :lol: :lol:
MarlboroGold

#623 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

Hajd držaću se tvoje logike... rijetko su ljudi prosječni u svemu što si navela. Obično su to jedna ili dvije osobine.
Ako je ljepota prosjek vrlo vjerovatno će nadoknaditi karakternim osobinama. Sve zavisi šta tražiš u takvoj osobi.
MarlboroGold

#624 Re: Friendzone

Post by MarlboroGold »

triconja wrote: :facepalm:

Ovo ko da je gebels piso svihar mi, eee. Sta ti mislis da si ti progresivna i drugacija? Mislis da nisi homogena masa ko svi ostali? Ma hajte molim vas :lol: :lol: :lol:
Bolje da se mi držimo C++ :D
triconja

#625 Re: Friendzone

Post by triconja »

MarlboroGold wrote:
triconja wrote: :facepalm:

Bolje da se mi držimo C++ :D
More. Znas li odgovor na zadnje pitanje koje je tamo postavljeno? :lol:
Post Reply