Izuvanje po kućama :D

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Hakiz

#601 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Hakiz »

Connaisseur Karlin wrote:
Hakiz wrote:
nisma odrasla uz takve roditelje, zato ne ocekujem da me verbalno istuces i srusis moj svijet :oops:

napisi odgovor ako si muskarcina musko muskarac :-D
VIdim da nisi. Zato i ne znaš kakvu okrutnost od mene tražiš. A znaš da ti to neću priuštiti.
try me :kiss:
Ako si ti mazohist, ja nisam sadist.
Connaisseur Karlin

#602 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Connaisseur Karlin »

Hakiz wrote:
Hakiz wrote:
VIdim da nisi. Zato i ne znaš kakvu okrutnost od mene tražiš. A znaš da ti to neću priuštiti.
try me :kiss:
Ako si ti mazohist, ja nisam sadist.
ti si kukavica, kakvo si ti musko koji nema jajca :cry:
Hakiz

#603 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Hakiz »

Stvarno si me razočarala. Imao sam bolje mišljenje o tebi.
Connaisseur Karlin

#604 Re: Izuvanje po kućama :D

Hakiz wrote:
kako si mogao imati bolje misljenje o meni ,ako kazes da su muskraci superiorniji intelektulano od zena :-D

meni je jako ruzno kad muskarac nema hrbarosti reci/napisatisvoj stav, to je za mene oduvijek znak nedovoljno formirane licnosti ili eventulane povrsnosti :)
Hakiz

#605 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Hakiz »

Hakiz wrote:
kako si mogao imati bolje misljenje o meni ,ako kazes da su muskraci superiorniji intelektulano od zena :-D

meni je jako ruzno kad muskarac nema hrbarosti reci/napisatisvoj stav, to je za mene oduvijek znak nedovoljno formirane licnosti ili eventulane povrsnosti :)
Dakle:

Pokušala si me isprovocirati, očekujući da će tvoje aluzija upućene mojoj spolnoj moći djelovati na mene i da ću upasti u tvoju zamku. Kako se to nije desilo počela si me vrijeđati.

To bi po tebi bio pokazatelj intelektualne superiornosti?

Ovim (na olakšanje svekolikog forumskog pučanstva) završavam. Ne moraš odgovarati na ovo.
triconja

#606 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by triconja »

Joj ne mogu ovih preseravanja nikako, do prije 100 godina 99.999999999% stanovnistva planete nije imalo pod u kuci nego neke daskurine (bas bogati) ili zemljani (ostali) pod u skoro svim sobama a sad ispada da ne smijes nikako dirnuti nista jer ces umrijeti isti tren. Ispada da je medicina toliko zaostala da se ljudi boje da ih mikrobi ne dodirnu jer eto nema lijeka a valja mrijet. Ljudi ratovali u rovovima i fasovavali razne infekcije svega i svacega a nije bilo antibiotika. Sad je hrabrost kad neko skoci u vodu ili kad se valja u blatu.

Preseravanje sto jest jest. Pa da izbije neka jaca bolescura pomrli bi cistunci ko rukom :lol: .

Imam osjecaj da su pojedini ovdje ko oni u War of the worlds alieni kad su se sreli sa zemaljskim mikrobima :lol: .
Connaisseur Karlin

#607 Re: Izuvanje po kućama :D

Hakiz wrote:
Hakiz wrote:

Dakle:

Pokušala si me isprovocirati, očekujući da će tvoje aluzija upućene mojoj spolnoj moćidjelovati na mene i da ću upasti u tvoju zamku. Kako se tonije desilo počela si me vrijeđati.

To bi po tebi bio pokazatelj intelektualne superiornosti?

Ovim (na olakšanje svekolikog forumskog pučanstva) završavam. Ne moraš odgovarati na ovo.

nisma te provocirala, kako si to zakjucio :? napsiala sam da si kukavica, a to nije provokacija, to je cinjenica :)

zamka :? ocemu ti pises :-)

lijepo sam te pitala, tvoj odgovr i obrazlozenje nisma dobila :-D

to znaci da nisi nikad ni imao konkretan,formiran odgovor , ili zaista imas problema sa zenama, ako im ne smijes reci vlastito misjenje

da, za mene ti si sinonim muskarca koji nije hrabar, obicni mlakonja :-D

drama je zavrsena , back to tema :thumbup:
kafanski_covjek

#608 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by kafanski_covjek »

jooj kad bi se Vas dvoje dofatili :izet: :D prstilo bi na sve strane :D
Cherry-Cherry

#609 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Cherry-Cherry »

triconja wrote:Joj ne mogu ovih preseravanja nikako, do prije 100 godina 99.999999999% stanovnistva planete nije imalo pod u kuci nego neke daskurine (bas bogati) ili zemljani (ostali) pod u skoro svim sobama a sad ispada da ne smijes nikako dirnuti nista jer ces umrijeti isti tren. Ispada da je medicina toliko zaostala da se ljudi boje da ih mikrobi ne dodirnu jer eto nema lijeka a valja mrijet. Ljudi ratovali u rovovima i fasovavali razne infekcije svega i svacega a nije bilo antibiotika. Sad je hrabrost kad neko skoci u vodu ili kad se valja u blatu.

Preseravanje sto jest jest. Pa da izbije neka jaca bolescura pomrli bi cistunci ko rukom :lol: .

Imam osjecaj da su pojedini ovdje ko oni u War of the worlds alieni kad su se sreli sa zemaljskim mikrobima :lol: .
E baš tako. A osim toga, niko ne sjedi, ne spava i ne jede na podu. Pa nećeš lizati pod.
Uglavnom, primitivizam.
Matzan

#610 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Matzan »

insomnia78 wrote:Oj udaviste. Nes jebati ba
Možda hoće. Ako se izuje. :)
Edin H.

#611 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Edin H. »

kafanski_covjek wrote:jooj kad bi se Vas dvoje dofatili :izet: :D prstilo bi na sve strane :D
Da, cini se da postoji ljubavna iskra :P
djevojka bez imena

#612 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by djevojka bez imena »

Kako legnete na tepih i lijencarite ako gazite po njemu u obuci?
Hakiz

#613 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Hakiz »

kafanski_covjek wrote:jooj kad bi se Vas dvoje dofatili :izet: :D prstilo bi na sve strane :D
Krvi do koljena :D

Ma, stvar je u tome da moja izjava koja je sve počela, o tome da patrijarhat vlada jer su muškarci ne samo fizički nego i intelektualno superiorniji od žena nije bila ozbiljna. I dok mi je bilo jasno da na primjer forumašica moonca to može shvatiti ozbiljno jer nije dugo na forumu pa još nije mogla upoznati kakav je ko, pa zato ući u ozbiljnu raspravu sa mnom, Karlin i ja nismo od juče ovdje i dovoljno smo imali i slaganja i neslaganja i učestvovanja da mi se učinilo da je prihvatila šaljiv ton i nastavila sa igrom.

Prevario sam se, mislio sam da me bolje poznaje. A i da ja nju bolje poznajem.

Ali, kada je počelo vrijeđanje, vidio sam da je vrag odnio šalu.

Nema veze, idemo dalje.
Zejnep

#614 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Zejnep »

A da odete na pm :mrgreen:
Cherry-Cherry

#615 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Cherry-Cherry »

Obrišem svaki dan. Nije mi ćilim od zida do zida. Osim toga, ukućani su u papama, gosti se ne izuvaju. Ili ako sam svratila do stana da nešto uzmem, samo naletila i ne zadržavam se.... Ovako kad smo kući onda u papama...
A i ne ležimo na podu nego na krevetu, trosjedu.
Zejnep

#616 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Zejnep »

Stani ba :shock: zar je to reko, da su muškarci...inte.. lektu ...alno...:pisnula: ...superiorniji? :lol: :mrgreen:
Zoya

#617 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Zoya »

Jeste li postove pisali izuveni ili u obući? :perverzna:
Zejnep

#618 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Zejnep »

Cherry-Cherry wrote:Obrišem svaki dan. Nije mi ćilim od zida do zida. Osim toga, ukućani su u papama, gosti se ne izuvaju. Ili ako sam svratila do stana da nešto uzmem, samo naletila i ne zadržavam se.... Ovako kad smo kući onda u papama...
Dobra ba, najčišća si i najmodernija na forumu, :mrgreen:
triconja

#619 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by triconja »

djevojka bez imena wrote:Kako legnete na tepih i lijencarite ako gazite po njemu u obuci?
Ako su cistunci mogu :izet: i stojeci raditi.
djevojka bez imena

#620 Re: Izuvanje po kućama :D

Cherry-Cherry wrote:Obrišem svaki dan. Nije mi ćilim od zida do zida. Osim toga, ukućani su u papama, gosti se ne izuvaju. Ili ako sam svratila do stana da nešto uzmem, samo naletila i ne zadržavam se.... Ovako kad smo kući onda u papama...
Ja volim ležati na podu, ili vježbe raditi, a brisati tepih svaki dan svaka ti čast.
Connaisseur Karlin

#621 Re: Izuvanje po kućama :D

Hakiz wrote:

Ma, stvar je u tome da moja izjava koja je sve počela, o tome da patrijarhat vlada jer su muškarci ne samo fizički nego i intelektualno superiorniji od žena nije bila ozbiljna. I dok mi je bilo jasno da na primjer forumašica moonca to može shvatiti ozbiljno jer nije dugo na forumu pa još nije mogla upoznati kakav je ko, pa zato ući u ozbiljnu raspravu sa mnom, Karlin i ja nismo od juče ovdje i dovoljno smo imali i slaganja i neslaganja i učestvovanja da mi se učinilo da je prihvatila šaljiv ton i nastavila sa igrom.

Nema veze, idemo dalje.
ja tebe ne poznajem, a nacin kako si napisao svoje misljenj mi nije izgledao "saljivog karaktera" :evil:

ja te nismam vrijedjala, prestani pekmeziti :lol:
Hakiz

#622 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Hakiz »

Zejnep wrote:Stani ba :shock: zar je to reko, da su muškarci...inte.. lektu ...alno...:pisnula: ...superiorniji? :lol: :mrgreen:
Da. Hoćeš reći da nisu :wink:
djevojka bez imena

#623 Re: Izuvanje po kućama :D

triconja wrote:
djevojka bez imena wrote:Kako legnete na tepih i lijencarite ako gazite po njemu u obuci?
Ako su cistunci mogu :izet: i stojeci raditi.
Ako su čistunci sumnjam da preferiraju taj položaj :mrgreen: :lol:
Connaisseur Karlin

#624 Re: Izuvanje po kućama :D

Zoya wrote:Jeste li postove pisali izuveni ili u obući? :perverzna:
bosonogata :oops:
Hakiz

#625 Re: Izuvanje po kućama :D

Post by Hakiz »

Hakiz wrote:

Nema veze, idemo dalje.
ja tebe ne poznajem, a nacin kako si napisao svoje misljenj mi nije izgledao "saljivog karaktera" :evil:

ja te nismam vrijedjala, prestani pekmeziti :lol:
Opet ti.

Ne znate stati pa kada dobijete vaspitno-popravnu, onda kuknjava o nasilju.
Post Reply