Ako si ti mazohist, ja nisam sadist.Connaisseur Karlin wrote:try meHakiz wrote:VIdim da nisi. Zato i ne znaš kakvu okrutnost od mene tražiš. A znaš da ti to neću priuštiti.Connaisseur Karlin wrote:
nisma odrasla uz takve roditelje, zato ne ocekujem da me verbalno istuces i srusis moj svijet![]()
napisi odgovor ako si muskarcina musko muskarac
Izuvanje po kućama :D
-
Hakiz
#601 Re: Izuvanje po kućama :D
- Connaisseur Karlin
#602 Re: Izuvanje po kućama :D
ti si kukavica, kakvo si ti musko koji nema jajcaHakiz wrote:Ako si ti mazohist, ja nisam sadist.Connaisseur Karlin wrote:try meHakiz wrote:
VIdim da nisi. Zato i ne znaš kakvu okrutnost od mene tražiš. A znaš da ti to neću priuštiti.
-
Hakiz
#603 Re: Izuvanje po kućama :D
Stvarno si me razočarala. Imao sam bolje mišljenje o tebi.Connaisseur Karlin wrote:
ti si kukavica, kakvo si ti musko koji nema jajca
- Connaisseur Karlin
#604 Re: Izuvanje po kućama :D
kako si mogao imati bolje misljenje o meni ,ako kazes da su muskraci superiorniji intelektulano od zenaHakiz wrote:Stvarno si me razočarala. Imao sam bolje mišljenje o tebi.Connaisseur Karlin wrote:
ti si kukavica, kakvo si ti musko koji nema jajca
meni je jako ruzno kad muskarac nema hrbarosti reci/napisatisvoj stav, to je za mene oduvijek znak nedovoljno formirane licnosti ili eventulane povrsnosti
-
Hakiz
#605 Re: Izuvanje po kućama :D
Dakle:Connaisseur Karlin wrote:kako si mogao imati bolje misljenje o meni ,ako kazes da su muskraci superiorniji intelektulano od zenaHakiz wrote:Stvarno si me razočarala. Imao sam bolje mišljenje o tebi.Connaisseur Karlin wrote:
ti si kukavica, kakvo si ti musko koji nema jajca![]()
meni je jako ruzno kad muskarac nema hrbarosti reci/napisatisvoj stav, to je za mene oduvijek znak nedovoljno formirane licnosti ili eventulane povrsnosti
Pokušala si me isprovocirati, očekujući da će tvoje aluzija upućene mojoj spolnoj moći djelovati na mene i da ću upasti u tvoju zamku. Kako se to nije desilo počela si me vrijeđati.
To bi po tebi bio pokazatelj intelektualne superiornosti?
Ovim (na olakšanje svekolikog forumskog pučanstva) završavam. Ne moraš odgovarati na ovo.
- triconja
#606 Re: Izuvanje po kućama :D
Joj ne mogu ovih preseravanja nikako, do prije 100 godina 99.999999999% stanovnistva planete nije imalo pod u kuci nego neke daskurine (bas bogati) ili zemljani (ostali) pod u skoro svim sobama a sad ispada da ne smijes nikako dirnuti nista jer ces umrijeti isti tren. Ispada da je medicina toliko zaostala da se ljudi boje da ih mikrobi ne dodirnu jer eto nema lijeka a valja mrijet. Ljudi ratovali u rovovima i fasovavali razne infekcije svega i svacega a nije bilo antibiotika. Sad je hrabrost kad neko skoci u vodu ili kad se valja u blatu.
Preseravanje sto jest jest. Pa da izbije neka jaca bolescura pomrli bi cistunci ko rukom
.
Imam osjecaj da su pojedini ovdje ko oni u War of the worlds alieni kad su se sreli sa zemaljskim mikrobima
.
Preseravanje sto jest jest. Pa da izbije neka jaca bolescura pomrli bi cistunci ko rukom
Imam osjecaj da su pojedini ovdje ko oni u War of the worlds alieni kad su se sreli sa zemaljskim mikrobima
- Connaisseur Karlin
#607 Re: Izuvanje po kućama :D
Hakiz wrote:Dakle:Connaisseur Karlin wrote:kako si mogao imati bolje misljenje o meni ,ako kazes da su muskraci superiorniji intelektulano od zenaHakiz wrote:
Stvarno si me razočarala. Imao sam bolje mišljenje o tebi.![]()
Pokušala si me isprovocirati, očekujući da će tvoje aluzija upućene mojoj spolnoj moćidjelovati na mene i da ću upasti u tvoju zamku. Kako se tonije desilo počela si me vrijeđati.
To bi po tebi bio pokazatelj intelektualne superiornosti?
Ovim (na olakšanje svekolikog forumskog pučanstva) završavam. Ne moraš odgovarati na ovo.
nisma te provocirala, kako si to zakjucio
zamka
lijepo sam te pitala, tvoj odgovr i obrazlozenje nisma dobila
to znaci da nisi nikad ni imao konkretan,formiran odgovor , ili zaista imas problema sa zenama, ako im ne smijes reci vlastito misjenje
da, za mene ti si sinonim muskarca koji nije hrabar, obicni mlakonja
drama je zavrsena , back to tema
- kafanski_covjek
#608 Re: Izuvanje po kućama :D
jooj kad bi se Vas dvoje dofatili
prstilo bi na sve strane 
- Cherry-Cherry
#609 Re: Izuvanje po kućama :D
E baš tako. A osim toga, niko ne sjedi, ne spava i ne jede na podu. Pa nećeš lizati pod.triconja wrote:Joj ne mogu ovih preseravanja nikako, do prije 100 godina 99.999999999% stanovnistva planete nije imalo pod u kuci nego neke daskurine (bas bogati) ili zemljani (ostali) pod u skoro svim sobama a sad ispada da ne smijes nikako dirnuti nista jer ces umrijeti isti tren. Ispada da je medicina toliko zaostala da se ljudi boje da ih mikrobi ne dodirnu jer eto nema lijeka a valja mrijet. Ljudi ratovali u rovovima i fasovavali razne infekcije svega i svacega a nije bilo antibiotika. Sad je hrabrost kad neko skoci u vodu ili kad se valja u blatu.
Preseravanje sto jest jest. Pa da izbije neka jaca bolescura pomrli bi cistunci ko rukom.
Imam osjecaj da su pojedini ovdje ko oni u War of the worlds alieni kad su se sreli sa zemaljskim mikrobima.
Uglavnom, primitivizam.
- Matzan
#610 Re: Izuvanje po kućama :D
Možda hoće. Ako se izuje.insomnia78 wrote:Oj udaviste. Nes jebati ba
- Edin H.
#611 Re: Izuvanje po kućama :D
Da, cini se da postoji ljubavna iskrakafanski_covjek wrote:jooj kad bi se Vas dvoje dofatili![]()
prstilo bi na sve strane
- djevojka bez imena
#612 Re: Izuvanje po kućama :D
Kako legnete na tepih i lijencarite ako gazite po njemu u obuci?
-
Hakiz
#613 Re: Izuvanje po kućama :D
Krvi do koljenakafanski_covjek wrote:jooj kad bi se Vas dvoje dofatili![]()
prstilo bi na sve strane
Ma, stvar je u tome da moja izjava koja je sve počela, o tome da patrijarhat vlada jer su muškarci ne samo fizički nego i intelektualno superiorniji od žena nije bila ozbiljna. I dok mi je bilo jasno da na primjer forumašica moonca to može shvatiti ozbiljno jer nije dugo na forumu pa još nije mogla upoznati kakav je ko, pa zato ući u ozbiljnu raspravu sa mnom, Karlin i ja nismo od juče ovdje i dovoljno smo imali i slaganja i neslaganja i učestvovanja da mi se učinilo da je prihvatila šaljiv ton i nastavila sa igrom.
Prevario sam se, mislio sam da me bolje poznaje. A i da ja nju bolje poznajem.
Ali, kada je počelo vrijeđanje, vidio sam da je vrag odnio šalu.
Nema veze, idemo dalje.
- Cherry-Cherry
#615 Re: Izuvanje po kućama :D
Obrišem svaki dan. Nije mi ćilim od zida do zida. Osim toga, ukućani su u papama, gosti se ne izuvaju. Ili ako sam svratila do stana da nešto uzmem, samo naletila i ne zadržavam se.... Ovako kad smo kući onda u papama...
A i ne ležimo na podu nego na krevetu, trosjedu.
- Zejnep
#616 Re: Izuvanje po kućama :D
Stani ba
zar je to reko, da su muškarci...inte.. lektu ...alno...
...superiorniji?

-
Zoya
#617 Re: Izuvanje po kućama :D
Jeste li postove pisali izuveni ili u obući? 
- Zejnep
#618 Re: Izuvanje po kućama :D
Dobra ba, najčišća si i najmodernija na forumu,Cherry-Cherry wrote:Obrišem svaki dan. Nije mi ćilim od zida do zida. Osim toga, ukućani su u papama, gosti se ne izuvaju. Ili ako sam svratila do stana da nešto uzmem, samo naletila i ne zadržavam se.... Ovako kad smo kući onda u papama...
- triconja
#619 Re: Izuvanje po kućama :D
Ako su cistunci mogudjevojka bez imena wrote:Kako legnete na tepih i lijencarite ako gazite po njemu u obuci?
- djevojka bez imena
#620 Re: Izuvanje po kućama :D
Ja volim ležati na podu, ili vježbe raditi, a brisati tepih svaki dan svaka ti čast.Cherry-Cherry wrote:Obrišem svaki dan. Nije mi ćilim od zida do zida. Osim toga, ukućani su u papama, gosti se ne izuvaju. Ili ako sam svratila do stana da nešto uzmem, samo naletila i ne zadržavam se.... Ovako kad smo kući onda u papama...
- Connaisseur Karlin
#621 Re: Izuvanje po kućama :D
ja tebe ne poznajem, a nacin kako si napisao svoje misljenj mi nije izgledao "saljivog karaktera"Hakiz wrote:Krvi do koljenakafanski_covjek wrote:jooj kad bi se Vas dvoje dofatili![]()
prstilo bi na sve strane
![]()
Ma, stvar je u tome da moja izjava koja je sve počela, o tome da patrijarhat vlada jer su muškarci ne samo fizički nego i intelektualno superiorniji od žena nije bila ozbiljna. I dok mi je bilo jasno da na primjer forumašica moonca to može shvatiti ozbiljno jer nije dugo na forumu pa još nije mogla upoznati kakav je ko, pa zato ući u ozbiljnu raspravu sa mnom, Karlin i ja nismo od juče ovdje i dovoljno smo imali i slaganja i neslaganja i učestvovanja da mi se učinilo da je prihvatila šaljiv ton i nastavila sa igrom.
Nema veze, idemo dalje.
ja te nismam vrijedjala, prestani pekmeziti
-
Hakiz
#622 Re: Izuvanje po kućama :D
Da. Hoćeš reći da nisuZejnep wrote:Stani bazar je to reko, da su muškarci...inte.. lektu ...alno...
...superiorniji?
![]()
- djevojka bez imena
#623 Re: Izuvanje po kućama :D
Ako su čistunci sumnjam da preferiraju taj položajtriconja wrote:Ako su cistunci mogudjevojka bez imena wrote:Kako legnete na tepih i lijencarite ako gazite po njemu u obuci?i stojeci raditi.
- Connaisseur Karlin
#624 Re: Izuvanje po kućama :D
bosonogataZoya wrote:Jeste li postove pisali izuveni ili u obući?
-
Hakiz
#625 Re: Izuvanje po kućama :D
Opet ti.Connaisseur Karlin wrote:ja tebe ne poznajem, a nacin kako si napisao svoje misljenj mi nije izgledao "saljivog karaktera"Hakiz wrote:Krvi do koljenakafanski_covjek wrote:jooj kad bi se Vas dvoje dofatili![]()
prstilo bi na sve strane
![]()
Nema veze, idemo dalje.![]()
ja te nismam vrijedjala, prestani pekmeziti
Ne znate stati pa kada dobijete vaspitno-popravnu, onda kuknjava o nasilju.