Yapi Yapo wrote:mene zanima zašto mi plaćamo porez a u RS ne plaćaju
zato sto su inteligentni od vas
Yapi Yapo wrote:mene zanima zašto mi plaćamo porez a u RS ne plaćaju
Do zadnjeg bijednika Bosnjaka.
taman takoGojeni H wrote:Do zadnjeg bijednika Bosnjaka.
Zato što se neko kladi na americki fudbal , neko na kosarku , neko na tenis jer voli taj sport pogledati i usput zaraditi koju markicu .Qoom wrote:Šljam, zašto šljam?supercali wrote:Najveci sljam su igraci binga procentualnoQoom wrote:Ne kontam, šta je fol s bingašima?
Zašto se bingo razlikuje od bilo koje druge igre u kladionici?
Qoom wrote:Ja ovdje ne vidim nikakav neriješiv problem. Kanton Sarajevo treba odreagovati i izglasati zakon kojem se privremeno zabranjuje operativni rad kladionica koje se nalaze u krugu 1km od obrazovnih institucija.
Ukinut' im prihod i nek' otvaraju poslovnice na Igmanu, Bjelašnici i Treskavici.
Sami će tražiti model oporezivanja i vršiti pritisak na HDZ da se što prije vrate u biznis.
Izlobirati kod par ambasadora mišljenje, koje će biti okidač za akciju. Zakon upakovati u celofan, s mašnicom i svjetske prakse prevencije zastranjivanja mlađe populacije sa statističkim podacima, trenutno neefikasnim zakonom od 50m itd.Matzan wrote:Qoom wrote:Ja ovdje ne vidim nikakav neriješiv problem. Kanton Sarajevo treba odreagovati i izglasati zakon kojem se privremeno zabranjuje operativni rad kladionica koje se nalaze u krugu 1km od obrazovnih institucija.
Ukinut' im prihod i nek' otvaraju poslovnice na Igmanu, Bjelašnici i Treskavici.
Sami će tražiti model oporezivanja i vršiti pritisak na HDZ da se što prije vrate u biznis.
Odmah bi dobio odgovor u vidu blokade nekih bitnih zakona na federalnom nivou.
Čisto sumnjam da bi se HDZ tek tako bez borbe odrekao zlatne koke.
Qoom wrote:Izlobirati kod par ambasadora mišljenje, koje će biti okidač za akciju. Zakon upakovati u celofan, s mašnicom i svjetske prakse prevencije zastranjivanja mlađe populacije sa statističkim podacima, trenutno neefikasnim zakonom od 50m itd.Matzan wrote:Qoom wrote:Ja ovdje ne vidim nikakav neriješiv problem. Kanton Sarajevo treba odreagovati i izglasati zakon kojem se privremeno zabranjuje operativni rad kladionica koje se nalaze u krugu 1km od obrazovnih institucija.
Odmah bi dobio odgovor u vidu blokade nekih bitnih zakona na federalnom nivou.
Čisto sumnjam da bi se HDZ tek tako bez borbe odrekao zlatne koke.
Status quo ne vodi ničemu... osim deficita u budžetu i dugoročno potencijalnim nemirima.
Ti zagovaraš podvlađivanju kriminogenim grupama?
Mislim da su opcine na pravom putu.Qoom wrote:Ja ovdje ne vidim nikakav neriješiv problem. Kanton Sarajevo treba odreagovati i izglasati zakon kojem se privremeno zabranjuje operativni rad kladionica koje se nalaze u krugu 1km od obrazovnih institucija.
mene nerviraju ovi sto igraju bingo, obicno cekam na red da uplatim tiket ili na racun da stavim pare a oni preko tebe lete brate da uplate kombinaciju a imaju haman 3 minute pa to leti, skace, jagmi se kao da se nešto besplatno dijeli... dodje mi nekad da im glave otkinem #nanemi, jos ti ono stane papak na nogu pa ni da se okrene da kaže izvini naa nista, napravi se dalabu i ušteka se u mračno, zapušeno čošeradiša wrote:mene nekad znaju nervirat jer ne mogu od njih doci na red,ali ljudi za svoje pare rade sta hoce,ne vidim sto su veci sljam od kladionicara na ostale sportove,misle da na brzi nacin mogu do love i to je njihov izbor.
Obično obrtanje teza. Koliko sam primjetio, i veliki broj bingaša, da ne kažem većina misli da može predvidjeti izvlačenje kuglica, inače ne bi ni igrali... A takav dojam stvaraju iz toga što oni sami biraju brojeve, a brojevi kao "random" izlaze. Malo morgen.medvjed23 wrote:mislim, ako ćemo već nijansirati, možda je sportsko klađenje i gore od binga, jer imaš iluziju da nešto kao možeš predvidjeti, prognozirati, da se pitaš nešto..
u bingu su stvari jasne: softver određuje hoćeš li i, ako hoćeš, koliko ćeš para dobiti.. tvoje je samo da uplatiš pare i ispratiš izvlačenje..