Glumio co'jek u vise od 300 filmovaSaraFina wrote:
Ne pitaj! Nego, skokkkkk!
@Bato, ne dramatiziraj. Za oskara to znaš raditi
Mada ga nerijetko zele predstaviti iskljucivo po tuznoj, nepotrebnoj i opskurnoj ulozi u Skupstini. Ali nije tema
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Glumio co'jek u vise od 300 filmovaSaraFina wrote:
@Bato, ne dramatiziraj. Za oskara to znaš raditi
_BataZiv_0809 wrote:Glumio co'jek u vise od 300 filmovaSaraFina wrote:
@Bato, ne dramatiziraj. Za oskara to znaš raditi![]()
Mada ga nerijetko zele predstaviti iskljucivo po tuznoj, nepotrebnoj i opskurnoj ulozi u Skupstini. Ali nije tema
Eurosa wrote:Jest namazan Bato![]()
Ma neka ih Sara, najgori je dusmanin sam sebi onaj koji niti cuje niti vidi, jer mu nije ceif.Daj Boze da ih to ne trehne po glavi,
Djuturum ti u gaćamaEurosa wrote:edo_79 wrote:Tužna priča o Mehi i Murisi ....
Meho bolan, Mehoo! Zar me ne prepoznaješ, stani eeeej, to sam ja, Murisa!
-Mrš! Odabi oda me.
-'Haj bolan Meho, nemoj biti na kraj srca, nije sve tako crno.
-Kojeg srca, akrepe, srce si mi pojela uz kafu umjesto rahatluka. I nije sve crno, naravno da nije, vidiš da se na meni vijori plava košulja k'o dres Lacija na Fernandu Koutu. Postao sam upravnik pošte i sad me zovu Mehica, od milošte. Aaaa nije Meho više na šalteru...
-Svaka čast, drago mi je zbog tebe baš.
-Ne seri nije ti drago, boli te ćošak za menom. Znaš da sam zbog tebe pokušao izvršiti samoubistvo pečatom, svu sam glavu izbub'o, i sad imam ožiljke po glavi piše BH POŠTA. Jedva sam preživio kad si se poigrala sa mnom, pjesmu sam ti napis'o bio bona. Kravo jedna.
-Nemoj me vrijeđati, nisam to zaslužila, i kakvu pjesmu allaha ti?
-Finu, u tri strofe, sve se rimuje, i sad je držim u kredencu kad god mi je teško pročitam da vidim da može gore uvijek.
-Pa dobro, vidim preživio si, hehe.
-Jesam, i to Mejra mi donosila kompirušu, na kockice kompir rezan, u med se stvara.
-A ko je Mejra, eto vidiš da si se snaš'o, nadam se da je bolja od mene, da te utješila.
-Nebitno ko je, bolje od tebe poljevalo za pitu pravi, a u svemu ste iste, i ona me sjebala načisto, post'o sam alkoholičar, nisam za gaće na guzici im'o koliko me sjebala. Pitu nisam mogao prežaliti.
-Ajooj pa nije valjda, a nisi ti alkoholičar ti si boem, to je nešto drugo.
-Srećo, boem se ne upišava u gaće koje nema, bio sam na dnu.
-Pa dobro, izvukao si se.
-Jesam, našao sam Safu, mala k'o tamburica, ekonomiju završava, radi tu u kafani kod Zejnila, neće bude roditeljima na teretu. Skačem na nju k'o Jane Ahonen, u dvije serije po 45 minuta, nekad i u sudijsko vrijeme zađem. Šta je, ne vjeruješ? Skačem skačem. A ti kako si?
- A tebe kao interesuje?
-Tako sam odgojen , da brinem za druge.
- Pa dobro ni meni ne cvjetaju ruže, znaš bila sam...
- Zapravo ne interesuje me, ali nastavi pokušavati, ko se dimom ne nadimi ni vatrom se ne ogrije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidis, djuturum ko djuturum,samo ispreda price, dimi i sjeca se mladosti. Ma i od Sprece si gori!
Eurosa wrote:Nemoj samo drskom, onim drugim djelom ga opauci
Kako nema ba, pa rodni list je uvjet za prilazaktodd_smith wrote:I kakve vam veze sad ova rasprava ima oko prilazenja djevojkama?
Kako kome vala, sudeci po ovoj raspraviS4mpion wrote:Kako nema ba, pa rodni list je uvjet za prilazaktodd_smith wrote:I kakve vam veze sad ova rasprava ima oko prilazenja djevojkama?![]()
Evo bas krenuo da vadim rodni list, treba mi za neke obaveze, koje si godiste, da izvadim jos jednu kopijuEurosa wrote:S4mpion wrote:Kako nema ba, pa rodni list je uvjet za prilazaktodd_smith wrote:I kakve vam veze sad ova rasprava ima oko prilazenja djevojkama?![]()
I to ne stariji od 6 mjeseci.
Jesi li joj pokazao "Velikog medvjeda?"Jokericious wrote:Ja prosle godine bio sa jednom od 17. Meni sasvim normalno.
Sa 17 djevojaka bio i samo sa 1 ti bilo normalno?!?!Jokericious wrote:Ja prosle godine bio sa jednom od 17. Meni sasvim normalno.
E ovo meni već nije normalnotodd_smith wrote:Sa 17 djevojaka bio i samo sa 1 ti bilo normalno?!?!Jokericious wrote:Ja prosle godine bio sa jednom od 17. Meni sasvim normalno.
Sto? Jesul' ove sa 18 zrelije, @Joki?Jokericious wrote:Imala je 17 godina. Sada sam podigao minimum na 18.
Ovjeren?!Eurosa wrote:S4mpion wrote:Kako nema ba, pa rodni list je uvjet za prilazaktodd_smith wrote:I kakve vam veze sad ova rasprava ima oko prilazenja djevojkama?![]()
I to ne stariji od 6 mjeseci.
S4mpion wrote:Kako nema ba, pa rodni list je uvjet za prilazaktodd_smith wrote:I kakve vam veze sad ova rasprava ima oko prilazenja djevojkama?![]()
ŠUTI I PLIVAJ: "Djevojka" svjetskog šampiona u plivanju rođena je kao – muškarac!
Taylor je rođena kao David Roy Fitch, a svojim otkrićem šokirala je mnoge. Tim slavnog Michaela Phelpsa sada pokušava umanjiti štetu u javnosti, no i ona želi komad medijskog kolača...
41-godišnja Taylor Lianne Chandler je samoprozvana djevojka slavnog svjetskog plivača Michaela Phelpsa. No, njezine tvrdnje da su bili skupa nisu toliko iznenadile javnost - pravi šok je bio kad je na Facebooku Taylor otkrila da je rođena kao muškarac pod imenom David Roy Fitch, piše Daily Mail.
Taylor je u pubertetu primala hormonsku terapiju kojom je blokirana proizvodnja muškog hormona testesterona, a u ranim dvadesetim išla je i na operaciju promjene pola. 'Nikad nisam bila muškarac, nikad nisam živjela kao muškarac. Niko ko me poznaje, ne zna me kao muškarca, niti poseduje fotografiju na kojoj sam muškarac', rekla je danas Taylor koja uživa u medijskoj pažnji.
No njena preobrazba nije bila laka. Da bi došla do novca za operacije, prevarila je jednog muškarca i zbog toga završila u zatvoru gdje je i silovana. Sve se promijenilo kad je upoznala slavnog Michaela Phelpsa. U intervjuu za National Enquirer otkrila je da nikad nije lagala ni o čemu, ali da činjenica da je rođena kao muškarac do sada nikad nije isplivala na površinu.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/174 ... karac.html
Evo cekam te na kafi da dodjes da preuzmesEurosa wrote:todd_smith wrote:bzvze raspravljate, ako je ruzan moze biti svetac nema sanse
Isto i kod muskaraca sa djevojkama
Dokle si s rodnim listom?