Uploaded with ImageShack.us
Slazem se da nije trebao staviti ni to ali ono nisu blogovi, ne znam kako ono nazvati i ofirno je bas, sta mislis o ideji same stranice i svemu ostalommadner wrote:Pa nisam ja pravio stranicu![]()
Blog me zanima jer tu mozes vidjet kako neko razmislja, otvorim i 3 unosa na nivou srednje skole. Nije ni trebao staviti to, ovako jeste ofirno.
Ovo je nasa kandidatkinjaTrebam te wrote:
Ja tuge majko milakoje face i likovi, trebali su se barem bolje obuci za sliku ovako neznam u sta gledam
![]()

Pojeo forum komentar koji je bio duziDoktor29 wrote:Slazem se da nije trebao staviti ni to ali ono nisu blogovi, ne znam kako ono nazvati i ofirno je bas, sta mislis o ideji same stranice i svemu ostalommadner wrote:Pa nisam ja pravio stranicu![]()
Blog me zanima jer tu mozes vidjet kako neko razmislja, otvorim i 3 unosa na nivou srednje skole. Nije ni trebao staviti to, ovako jeste ofirno.
Ovo je ironija. Covjek otvoreno kaze da ce mu izborna baza SDA biti glavni prioritet. Regulacioni plan postoji, ali naravno nece rusiti kuce bazi.Nedopustivo je da u 21. stoljeću imamo gradska područja glavnog grada BiH poput Dobroševića, Reljeva, Sokolja, Briješća itd. čiji stanovnici nemaju stabilan sistem vodosnadbijevanja ili kanalizacionu mrežu. Stoga općina ove probleme mora tretirati kao najprioritetnije. S tim u vezi inicirat ćemo izradu regulacionih planova, kao preduvjet za plansku izradu projekata vodosnadbijevanja, kanalizacione mreže, kao i uopće infrastrukture. Inicirat ćemo kod viših nivoa vlasti da se dio poslova koji su u njihovoj nadležnosti efikasno planira sa preciznim rokovima i sredstvima za realizaciju.
Vadis iz konteksta neke stvari, ima puno vise stvari koje ne govore o navodnoj bazi, na kraju krajeva on jedini i ima neki program koliko sam uspio upratitimadner wrote:Pojeo forum komentar koji je bio duziDoktor29 wrote:Slazem se da nije trebao staviti ni to ali ono nisu blogovi, ne znam kako ono nazvati i ofirno je bas, sta mislis o ideji same stranice i svemu ostalommadner wrote:Pa nisam ja pravio stranicu![]()
Blog me zanima jer tu mozes vidjet kako neko razmislja, otvorim i 3 unosa na nivou srednje skole. Nije ni trebao staviti to, ovako jeste ofirno.![]()
Stranica je tehnicki sasvim ok, samo to vise nije trend ali haj.
Ovo je ironija. Covjek otvoreno kaze da ce mu izborna baza SDA biti glavni prioritet. Regulacioni plan postoji, ali naravno nece rusiti kuce bazi.Nedopustivo je da u 21. stoljeću imamo gradska područja glavnog grada BiH poput Dobroševića, Reljeva, Sokolja, Briješća itd. čiji stanovnici nemaju stabilan sistem vodosnadbijevanja ili kanalizacionu mrežu. Stoga općina ove probleme mora tretirati kao najprioritetnije. S tim u vezi inicirat ćemo izradu regulacionih planova, kao preduvjet za plansku izradu projekata vodosnadbijevanja, kanalizacione mreže, kao i uopće infrastrukture. Inicirat ćemo kod viših nivoa vlasti da se dio poslova koji su u njihovoj nadležnosti efikasno planira sa preciznim rokovima i sredstvima za realizaciju.
Ali mora se reci da covjek zna ko ce mu dati glas.
BNS NOVI GRADTrebam te wrote:
Ja tuge majko milakoje face i likovi, trebali su se barem bolje obuci za sliku ovako neznam u sta gledam
![]()

Za rekonstrukciju ulice Adema Buće
Istrajat ćemo na Izgradnji škole u Vrbovskoj ulici (na Aneksu), na proširenju kapaciteta škole u Dobroševićima (uz projekat izgradnje fiskulturne sale), na dovršetku izgradnje sportske dvorane u Briješću i Izgradnji područne škole na Vitkovcu (Boljakov Potok).
Danas u Općini Novi Grad postoji oko 12 hiljada nelegaliziranih objekata. Nedopustiv je dosadašnji odnos općinskih vlasti prema ovom problemu.
U periodu od četiri godine, napravit ćemo efikasan sistem za rješavanje ovih pitanja i zahtijevat ćemo od Gradskog vijeća Sarajeva dovršetak izrade i usvajanja regulacionih planova.
Znaci, ljudi koji su skolovani i imaju iskustvo u radu lokalne samouprave nisu kopetentni da rade vec covjek koji je izvrsio 8000 operacija? Da ga postavimo za sudiju Ustavnog suda-ipak je on imao toliko operacija?BLUE MAGIC wrote:Bitno je da koristi twitter i fb.. sto je vjerujem najbitnije da vodi Opcinu sa 140.000 stanovnika
Programi variraju od do i moglo bi se naci dosta slicnosti kod svih stranaka - medjutim, pitanje je uvijek implementacija ili realizacija istih. Iskreno momak ne djeluje los, ALI DEFINITIVNO NEMA KVALIFIKACIJE da vodi Opcinu od 140.000 stanovnika.... Posebno je pitanje da nema niti zivotnog iskustva, niti veza ili poznanstava koje bi kao pojedinac iskoristio da unaprijedi zivotni ambijent u Opcini Novi grad. Ne posjeduje autoritet niti je prepoznatljiv među građanima. O Šumanu opet znamo i previše, pa ne bi ni komentarisao, bojim se da bi bilo degutantno.
S druge strane, odlicna osoba je dr. Zlatko Kravic, covjek je imao preko 8.000 intervencija u bolnici Dobrinja u ratu, te mnogim ljudima spasio zivot, ekstremitete itd.. Jedan je jako ugledan čovjek i mislim da bi to doprinjelo i afirmaciji Općine, a i da će ga podržati veliki broj građana..
Tako da od svih ponuđenih kandidata - ZLATKO KRAVIĆ (SBB)!
Regulacioni plan NIJE USVOJEN,nacrt se povlaci iz godine u godinu,te rasprave, te se da dalje u proceduru, pa se vrati ponovo na raspravu i tako po 1000 puta!madner wrote:Legalisticki bi bilo to sve povaljat i sprovesti regulacioni plan. Ali cini mi se da se ne slazes sa tim legalistickim prijedlogom.
Nije tacno da isti ne postoji, to je trebalo biti jedno moderno naselje.
Ako nema gradjevinskih dozvola, onda nema ni naselja sto se tice opcine. Ako nema naselja nema ni potrebe za skolom.
Sto ce reci, ne moze i jare i pare. Da se ne plati ono sto opcini ide, a da se dobije ono sto od opcine sljeduje.
To jeste moze, tako sto se covjek napravi lud
Na čelu sa rajinim izborom i IdrizomDelta000 wrote:Ove izbore ce SBB da pobjedi dosta ovih potrosenih stranaka koje su samo radile u korist sebe i svojih najblizih .Ja cu da podrzim kandidata SBB -ZLATAK KRAVICA
Nekada davno ali on nikada nije implantiran, radi se od objekta do objekta, tacnije tko vise plati. Evo imamo novu aferu oko Bauhausa koji vec godinu dana ne pocinje graditi svoj objekatmadner wrote:Postoji regulacioni plan koji je nekad usvojen, isti treba "prilagodit" novoj situaciji.
Nista od teniskih terena, sirokih ulica i parkinga a bas ljepo izgleda
Odakle vise dolazite, kako vas nije sramota otvarati nove profile i trolati bez vezeDelta000 wrote:Ove izbore ce SBB da pobjedi dosta ovih potrosenih stranaka koje su samo radile u korist sebe i svojih najblizih .Ja cu da podrzim kandidata SBB -ZLATAK KRAVICA
Novi reketDoktor29 wrote:Nekada davno ali on nikada nije implantiran, radi se od objekta do objekta, tacnije tko vise plati. Evo imamo novu aferu oko Bauhausa koji vec godinu dana ne pocinje graditi svoj objekatmadner wrote:Postoji regulacioni plan koji je nekad usvojen, isti treba "prilagodit" novoj situaciji.
cetmi wrote:Pa je li to općina nije najveći krivac za nelegalnu gradnju. SDP je 12 godina na vlasti u općini Novi Grad. Kao apsolutni legalista sam da se to maximalno uredi. Kad sam ja mogao platiti samo rekonstrukciju, svi trebaju.madner wrote:Cuj zapostavio krajeve koje ne smatra izbornom bazom![]()
Jebo lud zbunjenog. Dodjes i napravis kuce, jednu preko druge, kada ti prijete bagerom kazes da si sirotinja/izbjeglica/socijalni slucaj. Naravno ne platis gradjevinsku dozvolu, tako da nema para za sve ono sto ide uz naselje. I kada sve to uradis onda uperis prst na opcinu i kazes: zapostavili ste nas, hajmo ovo malo regulisat. Naravno opet da opcina plati.
Međutim to nema nikave veze da je zbog deponije uništena ulica kojom ja moram doći kući. Od završetka rata nije bilo rekonstrukcije ulice Adema Buće, a i sam možeš pretpostaviti koliko je kamiona prošlo njom. Kraj Zraka odskačeš sa autom ko da si na skrivenoj kameri.
Pravo na osnovno obrazovanje i zaštitu djece je koliko znam ugrađeno u Ustav, tako da to nema nikave veze sa građevinskim dozvolama i potrebama da neka naselja imaju školu.
Upravo, nisi Svabe zeljeli da plate neki milion za njih jer je na toj lokaciji vec bio objakat i ne zele im izdati dotvolu, sve je to na sudu ali nitko o tome ne govori niti je dovoljno paznje posvecenosuplja wrote:Novi reketDoktor29 wrote:Nekada davno ali on nikada nije implantiran, radi se od objekta do objekta, tacnije tko vise plati. Evo imamo novu aferu oko Bauhausa koji vec godinu dana ne pocinje graditi svoj objekatmadner wrote:Postoji regulacioni plan koji je nekad usvojen, isti treba "prilagodit" novoj situaciji.
Ali imam jedan profil, nadam se da kontas razliku izmedju to dvojemadner wrote:Rece covjek koji se registrovao prije par mjeseci