Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#601 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Logovan »

pirmin wrote:Ima li sela koje nema svoju krpu na ogradi kad igra reprezentacija?

Jos samo fale Cecava i Pribinic da ugodjaj bude kompletan.
Druže ne laprdaj bezveze. Ne kvari nam ovaj ugođaj kada nam reprezentacije zadnjih dana pobjeđuju. :wink:
jeza u ledja

#602 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by jeza u ledja »

zlo87 wrote:
pirmin wrote:Ima li sela koje nema svoju krpu na ogradi kad igra reprezentacija?

Druže ne laprdaj bezveze. Ne kvari nam ovaj ugođaj kada nam reprezentacije zadnjih dana pobjeđuju. :wink:

Kongračulejšns, našao si dlaku u jajetu!
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#603 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by I am Happy »

Ne znam jel' do mene...ali onaj iz Hajduka mi i nije nesto, a komentator se slomi hvaleci ga :D

btw: najljepse od svega je pjevanje nase himne ;-) za ono svaka cast, kao i baklja tek na kraju
Logovan

#604 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote:
zlo87 wrote:

Kongračulejšns, našao si dlaku u jajetu!
Nije nikakva dlaka u jajetu, nego se svaki jebeni put sere kad nema potrebe.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#605 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Truba »

jeste se to opet naložili?
svake kvalifikacije isto :roll:
Kinaski

#606 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Kinaski »

Navijaci u trans pali.prvi put da sam zadovoljan navijanjem u gostima

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
todd_smith

#607 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by todd_smith »

sto jes` jes` ima mu i ova mjesta :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#608 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by It_is_a_Leclerc »

"Vršajević i Šunjič su dobro igrali, što je teško kad se prvi put igra. Teško je osloboditi se straha, ali oni su zaista odlično odigrali, kao i ostatak ekipe".
by Sušić.

Izgleda da sam ja nešto pogrešno gledao. Onaj za kojeg sam ja mislio da je Vršajević gubio je lopte, sapletao se u driblinzima, imao loše centaršuteve, i puštao protivničke igrače da prolaze kraj njega kao kraj turskog groblja.
Al' valjda je do mene.
jeza u ledja

#609 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by jeza u ledja »

zlo87 wrote:Nije nikakva dlaka u jajetu, nego se svaki jebeni put sere kad nema potrebe.
ma na njega mislim
phillie

#610 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by phillie »

Vrsajevic me je razocarao, ocekivao sam vise od njega....

Mislim da smo izvukli dobar rezultat veceras :D
north

#611 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by north »

It_is_a_Leclerc wrote:
"Vršajević i Šunjič su dobro igrali, što je teško kad se prvi put igra. Teško je osloboditi se straha, ali oni su zaista odlično odigrali, kao i ostatak ekipe".
by Sušić.

Izgleda da sam ja nešto pogrešno gledao. Onaj za kojeg sam ja mislio da je Vršajević gubio je lopte, sapletao se u driblinzima, imao loše centaršuteve, i puštao protivničke igrače da prolaze kraj njega kao kraj turskog groblja.
Al' valjda je do mene.
Nije do tebe, ali nije ni do Sušića, malo skontati treba šta je pisac htio reći, šta je trebao izjaviti nakon 8 komada i ovakve večeri za momka kojem je ovo debi bio, ubiajti ga u pojam i reći da ova igra nije za njega (ko što i nije realno :D ), Vršajević nije ni za prvih 14, a kamoli prvih 11, svjestan je i Sušič toga, ali nije ga mogao sad nakon ovakve pobjede sjebavati u mozak.....njemu je slijedeća tekma klupa kad se vrate Mujdža i Lulić, i što se mene tiče momka ne treba sjebavati, jer je ginuo na terenu, e sad što je krampa, to je druga priča i zbog toga na njega naravno ne treba ozbiljnije računati u narednim važnijim tekmama koje slijede....
Logovan

#612 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote:
zlo87 wrote:Nije nikakva dlaka u jajetu, nego se svaki jebeni put sere kad nema potrebe.
ma na njega mislim
Izvini brate, halali. :) Onakvi me postovi uvijek iznerviraju da to nije normalno pa onda takav iznerviran pogriješim.
fakat

#613 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by fakat »

Black swan wrote:jeste se to opet naložili?
svake kvalifikacije isto :roll:
a-ha! ko nas ne zna....
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#614 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by I am Happy »

Dobro je onda, nije do mene ! Lik je truba :D
pirmin

#615 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by pirmin »

zlo87 wrote: Onakvi me postovi uvijek iznerviraju da to nije normalno pa onda takav iznerviran pogriješim.
Ma samo opusteno, ne se loziti! :wink:

Kako cu se ja tek iznervirati kad zijanimo od neke od ovih Litvanija taktikom "`ta ce oni" :oops:
Ambrozija

#616 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Ambrozija »

Bravo za nase momke :bih:
ultima_palabra

#617 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by ultima_palabra »

north wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
by Sušić.

Al' valjda je do mene.
Nije do tebe, ali nije ni do Sušića, malo skontati treba šta je pisac htio reći, šta je trebao izjaviti nakon 8 komada i ovakve večeri za momka kojem je ovo debi bio, ubiajti ga u pojam i reći da ova igra nije za njega (ko što i nije realno :D ), Vršajević nije ni za prvih 14, a kamoli prvih 11, svjestan je i Sušič toga, ali nije ga mogao sad nakon ovakve pobjede sjebavati u mozak.....njemu je slijedeća tekma klupa kad se vrate Mujdža i Lulić, i što se mene tiče momka ne treba sjebavati, jer je ginuo na terenu, e sad što je krampa, to je druga priča i zbog toga na njega naravno ne treba ozbiljnije računati u narednim važnijim tekmama koje slijede....
Ako se već Pape odrekao Stevanovića za ove dvije tekme, onda je Vršajević jednostavno morao igrati bez obzira na nekvalitetu. Bez njega bi se svi nabili u sredinu i bilo bi puno teže doći do gola.
Mr.Fundamental

#618 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Mr.Fundamental »

Golman Lihtenštajna : Štoperu, gdje je lopta?
-Štoper : U golu, već osmi put ti govorim!
:D
BHF_Manijak

#619 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by BHF_Manijak »

Koliko0 je Salihovic jaci igrac kad igra naprijed to je nevjerovatno i to je ono sto vecina nas ovdje govori da bi i Safet u buduce ga tu trebo stavljati, ali jok, mi smo drzavni neprijatelji!!! :roll: :roll:

Utakmica odlicna, kad ti treba zapnes - das gol, pa sve tako...Dzeko i Ibisevic, vidi se da obojici godi kad se igra sa dva spica, pa makar to u Lihtenstajn bio!

Pa grob te jebo, jebeni Portugal 2:1 dobije Luksemburga, Njemacka 3 Faranima, a mi OSAM komada i opet se nesto zalimo! Ma koje smo mi kar'ne od ljudi, do jaja! Fuj!

Tacno je da je Vrsajevic karanana prava, ali koji q ga komentarisete kad i sami znate da je lik tu u prolazu, eto nek se nadje. Prvo realno ko je bio ovo okupljanje alternativa za njega? Bezze se primate kad znate da ce mali Stevanovic nakon kvalifikacija mlade repke igrati na toj poziciji jer je mali zvijer, jeboga Vrsajevic vise, ko da ne znamo da je karina! :roll:
Uzivajte ba ljudi u najvecem rezultatu veceri, cijelih kvalifikacija! Halo ba BOSNA uvalila nekom OSAM komada. Jok, ovdje se na 20 strana vazi o fucking Vrsajevicu, koji ce eventualno jos jednu tekmu tu odigrati.
Ima u mladoj repki hejbet alternativa, ne sekirajte se! :wink:

Sad dobti ako Bog da Latviju, ubiljezit najbolji start kvalifikacija, i onda odmorit do oktobra pa na megdan Grcima! 8-)
just principe

#620 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by just principe »

a ko ce ti nazad igrati ? Lulic je isto bolji naprijed.
jeza u ledja

#621 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by jeza u ledja »

Ovaj Vrsajevic mi nije bas nesto. :D
BHF_Manijak

#622 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by BHF_Manijak »

just principe wrote:a ko ce ti nazad igrati ? Lulic je isto bolji naprijed.
Vjeruj da ne znam ni sam koga zrtvovati! :roll: Mada mislim da je Lulic truuunku kvalitetniji nazad, mada je i to tanko. Bas nam fali klasicni lijevi bek. Kvesic ne kao alternativa ali iskreno ne znam da li je za ovog najviseg nivoa igre odnosno je li dorastao. Moze on bez problema odraditi Lihtenstajn, ali sta dalje, kad jece tekme dodju?
ajvaz_dedo

#623 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by ajvaz_dedo »

Haman sam svaki dan na forumu,nepisem mnogo,ali citam,ponekad dobacim nesto,'nako,iz zajebancije.
I danas sam bio na tekmi,i vidio sam da su nasi imali zelju,Vrsajevic,Vranjes,Sunjic,hvala vam,hvala Misketu,Miretu,Vedi i Edi...
A vi sto SERETE???
Ma ko vas JEBE!!!
Vi hejtate,i kad kosarkasi dobijaju,stari,mladi,kad sjedeca odbojka dobija,Spid,i reprezentacija,kad fudbaleri dobijaju,mladi,stari...
Malo vam crne zemlje...
Podignite te guzove sa tih stolica,uradite nesto,otidzite na neku tekmu,pogledajte kako "to" UZIVO izgleda!!!
Izvinjavam se zbog psovki,ali OVO trolanje se vise fakat trpit nemoze...
Pozz
Logovan

#624 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote:Koliko0 je Salihovic jaci igrac kad igra naprijed to je nevjerovatno i to je ono sto vecina nas ovdje govori da bi i Safet u buduce ga tu trebo stavljati, ali jok, mi smo drzavni neprijatelji!!! :roll: :roll:

Utakmica odlicna, kad ti treba zapnes - das gol, pa sve tako...Dzeko i Ibisevic, vidi se da obojici godi kad se igra sa dva spica, pa makar to u Lihtenstajn bio!

Pa grob te jebo, jebeni Portugal 2:1 dobije Luksemburga, Njemacka 3 Faranima, a mi OSAM komada i opet se nesto zalimo! Ma koje smo mi kar'ne od ljudi, do jaja! Fuj!

Tacno je da je Vrsajevic karanana prava, ali koji q ga komentarisete kad i sami znate da je lik tu u prolazu, eto nek se nadje. Prvo realno ko je bio ovo okupljanje alternativa za njega? Bezze se primate kad znate da ce mali Stevanovic nakon kvalifikacija mlade repke igrati na toj poziciji jer je mali zvijer, jeboga Vrsajevic vise, ko da ne znamo da je karina! :roll:
Uzivajte ba ljudi u najvecem rezultatu veceri, cijelih kvalifikacija! Halo ba BOSNA uvalila nekom OSAM komada. Jok, ovdje se na 20 strana vazi o fucking Vrsajevicu, koji ce eventualno jos jednu tekmu tu odigrati.
Ima u mladoj repki hejbet alternativa, ne sekirajte se! :wink:

Sad dobti ako Bog da Latviju, ubiljezit najbolji start kvalifikacija, i onda odmorit do oktobra pa na megdan Grcima! 8-)
Bravo druže sa druge strane miljacke, bravo. :D Zamisli da je Vršajević zabio recimo dva gola i to bi bilo ukupno 10 golova u mreži jadnih domaćina. Na šta li bi se onda bošnjo žalio ? :roll:
rage_guy

#625 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by rage_guy »

BHF_Manijak wrote:
just principe wrote:a ko ce ti nazad igrati ? Lulic je isto bolji naprijed.
Vjeruj da ne znam ni sam koga zrtvovati! :roll: Mada mislim da je Lulic truuunku kvalitetniji nazad, mada je i to tanko. Bas nam fali klasicni lijevi bek. Kvesic ne kao alternativa ali iskreno ne znam da li je za ovog najviseg nivoa igre odnosno je li dorastao. Moze on bez problema odraditi Lihtenstajn, ali sta dalje, kad jece tekme dodju?
I ja bih Lulica stavio na beka. Od igraca koji mogu igrati lijevog beka Lulic je najbolji. Cak i u Laziu trener ga stavlja na tu poziciju. Nema smisla zavaljivat tu Salihovica koji nikad ne igra tu poziciju u klubu. Doduse, Salihovic ne igra ni krilo, koliko ja znam, al opet bolji je na krilu nego nazad sigurno.

Ja mislim da ce protiv Latvije igrat i Pjanic i Misimovic i da ce Susit opet zavalit Pjanica na desno krilo.
Locked