opet ta neka generalizacija.....Creasy wrote:DZONPI wrote:Znaci dolaze nove face po gradu,kalasnjikovi,kasnije bombe a bogami mozda i zolje.kaze jedan lik face sa Alipasinog B faza.E tu bi se dalo svasta napisat .Znao sam jednog bas iz B faze izlazio u Stelex necemo imena ali svaki uboga vikend se znao pomarisat nije bitno skim uglavnom pobit se bilo mu izgleda u krvi,e sad sam cuo jos nekih prica o nekim facama sa alipasina jesu li bili bas iz b faze neznam ali nisu fine price.Dakle sad nastavljaju mladji da prave belaje garant imali od koga naucit.
Pa Alipasino je naselje gdje uglavnom zivi socijalno ugrozeno stanovnistvo, te stoga ne treba da cudi sto je to leglo probisveta, klosara iz kojih kasnije nastaju lopovi i kriminalci...
kad su padale bombe oko music kafica,pricalo se kako su pofalici "vaki-naki"
kad po dobrinji bombe padaju,tad je dobrinja najgora,
na carsiji par ubistava,kazu gore su oni najgori,
neki dan u svrakinom pucnjavakazu to je najgori kvart,
sad ovi sa a.p. odmah i a.p. najgore?
zar mislite da je to do kvartova? da na malti,otoci,bistriku,jarcedolima zive 100% fina raja,pa drzava je cijela u qrcu sta ocekujete? svako iz svoje kuce donosi kulturu,mogu ja zivjeti i na ilidzi i na carsiji,ako su me starci odgojili normalno,necu pucati po ljudima!
i ja ovdje prvenstveno vidim problem u "starijoj raji",da su ih oni mlatili i maltretirali kao sto su nas nasa starija raja u nekom starom vremenu,ne bi bilo ovoliko kurcenja po gradu.