BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sumirprimus

#5901 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

mogu mislit,kako je nasim igracima u stomaku ,igraju leptiri,muhe zumzare,ono kad hos da udahnes,a ne mozes,nemas snage,ukoci se grlo...sudija svira za pocetak,...
a onda nedje iz dubine neprijateljske teritorije BOSNA BOSNA BOSNA :bih: :bih: :bih:
i krenu ko nikad dotad....
nadam se :skoljka:
FnatiC

#5902 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by FnatiC »

15 0 za Portugal :dance:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#5903 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by JoseMujica »

ja se nadam da će i na Lužu padavičar čupat travu :lol: :lol: :lol:
sarajevsko_pivo

#5904 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sarajevsko_pivo »

Stalno mi je u glavi rezultat 1-1, aBd tako ce i biti!!!!!!!
sumirprimus

#5905 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

FnatiC wrote:15 0 za Portugal :dance:
pa nije rukomet,majka mu stara,ako oni nama dadnu go,mi cemo njima 2,jer moramo bar za go bit bolji,da bi nam sudija dopustio egal...
i tako je to kad si mali,dok ne narastes... :bih:
sumirprimus

#5906 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

JoseMujica wrote:ja se nadam da će i na Lužu padavičar čupat travu :lol: :lol: :lol:
ja sam vec predlozio,da nasi sad cupaju busjenje :lol: ono ko ja bezze trave,kolko je dobra neda igrat :lol: :evil:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#5907 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by JoseMujica »

sarajevsko_pivo wrote:Stalno mi je u glavi rezultat 1-1, aBd tako ce i biti!!!!!!!
Amin!

a padavičaru ćemo nakon toga naručiti muziku uživo da svira od rahmetli Luisa "Obriši suze mala moja" :lol:
SaPnA

#5908 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by SaPnA »

gonz0

#5909 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by gonz0 »

BiH 0 - Sudija 1
jasko_ba

#5910 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by jasko_ba »

** No links **.ba/sport/svi-koji-su-pratili-utakmicu-ostali-su-zapanjeni-kada-su-pored-natpisa-reprezentacije-bih-vidjeli-bijeli-polumjesec

wtf? :-)
gonz0

#5911 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by gonz0 »

cekaj ako ronaldo misli da je najbolji igrac, zasto mu smeta kad ga neko poredi sa messijem, iako je ronaldo "najbolji" igrac... :shock:
Comrad

#5912 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Comrad »

enko 1964 wrote: Kad su ove dvije utakmice u pitanju, po prvi put u životu me zaboli neka stvar za sve osim za krajnji rezultat i taj jebeni odlazak na EP.
Neka se igra u 22, samo da poslije utakmice ne idemo na spavanje nego na ulicu da SLAVIMO. :bih:
Ma naravno drug da je to najbitnije, ali ne mozemo dovjeka zabijat glavu u pijesak. Uvijek nam je tako, samo ovaj put, pa cemo onda...i cekaj, cekaj evo izvuce se 15-16 godina.

Je li problem okreciti i urediti svlacionicu i postaviti grijanje, ne zbog Kristine, vec zbog Pjanica, Dzeke, Ibisevica. Papac ima temperaturu, pa i ne imao je jbt...nema grijanje u svlacionici, a kamo li da ima neka sjedista sa grijanjem na klupi ili nesto slicno...

Nego odigrat sutra hrabro! I otici u velikom stilu na EP... :thumbup: :bih: :bih: :bih:
LSD

#5913 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Comrad wrote:
enko 1964 wrote: Kad su ove dvije utakmice u pitanju, po prvi put u životu me zaboli neka stvar za sve osim za krajnji rezultat i taj jebeni odlazak na EP.
Neka se igra u 22, samo da poslije utakmice ne idemo na spavanje nego na ulicu da SLAVIMO. :bih:
Ma naravno drug da je to najbitnije, ali ne mozemo dovjeka zabijat glavu u pijesak. Uvijek nam je tako, samo ovaj put, pa cemo onda...i cekaj, cekaj evo izvuce se 15-16 godina.

Je li problem okreciti i urediti svlacionicu i postaviti grijanje, ne zbog Kristine, vec zbog Pjanica, Dzeke, Ibisevica. Papac ima temperaturu, pa i ne imao je jbt...nema grijanje u svlacionici, a kamo li da ima neka sjedista sa grijanjem na klupi ili nesto slicno...

Nego odigrat sutra hrabro! I otici u velikom stilu na EP... :thumbup: :bih: :bih: :bih:
Šta ce nam?? nema potrebe za tim , to su naši celicni momci...a Ronaldo ce sutra opet zaplakati.

Yebeš EURO bez Jahića :!:
sumirprimus

#5914 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

odakle je bogat ovaj jahic..
mislim nije ni bitno,dok igra dobro,nego kad dade onu izjavu,ko da je iz svedske,cisto mislio sam da je iz sarajeva :)
Dr.Cuddy

#5915 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dr.Cuddy »

sumirprimus wrote:odakle je bogat ovaj jahic..
mislim nije ni bitno,dok igra dobro,nego kad dade onu izjavu,ko da je iz svedske,cisto mislio sam da je iz sarajeva :)
Francuz čovjek :bih:
LSD

#5916 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Covjek rođen u Starzburu, Francuska....covjek govori 4 svjetska jezika, ukljucujuci i bosanski kao najveci ;-)
HTI

#5917 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by HTI »

Mi ako prodjemo Portugal, znaci da mi imamo ekipu ciji su dometi puno veci nego obicno ucestvovanje na turiru. :shock:
Hocu da kazem ako prodjemo Portugal, da li to znaci da imamo sanse da postanemo i EP prvaci? :-)
Znam da govorim malo unaprijed, al' ebiga, nesto me spucalo. :D
:bih: :bih: :bih: :bih:
žuti

#5918 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by žuti »

hehe fakat sam se iznenadio kako covjek govori naš jezik.. ali dok dobro igra :thumbup:
žuti

#5920 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by žuti »

što da ne ?? :D zamisli kako bi odigrali na EP sa recimo jednim anemicnim englezima :D
sumirprimus

#5921 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

LSD wrote:
Covjek rođen u Starzburu, Francuska....covjek govori 4 svjetska jezika, ukljucujuci i bosanski kao najveci ;-)
vid fakat nisam imo pojma,ma nako iznenadi me...
i onda nek neko nesto protiv dijaspore :D :bih:
Janjicar

#5922 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Janjicar »

:bih: :bih: :bih:
1:2 na kraju ce da bude :bih: :bih: :bih:
sumirprimus

#5923 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

"Ono što se dogodilo u Zenici pozitivno se odrazilo na igrače i tim Portugala. Naša reprezentacija koja teško pronalazi motivaciju u utakmicama sa slabijim ekipama pokazuje veliku motivaciju i ujedinjenost uoči sutrašnje utakmice", kazao je Jorge Silverio, sportski psiholog portugalske reprezentacije.

"I vi možete poslati poruku igračima da smo bolji od Bosanaca i Hercegovaca", poručio je Silverio svojim zemljacima te dodao kako očekuje paklenu atmosferu na Stadionu svjetlosti u Lisabonu."...

NAćI,zato je ove miševe trebal na ignore jos od aerodroma,daju si za pravo da misle da nesto to velicina reda andromeda,a igraju baraz ko i mi,jos prva tekma nula nula,slabije ekipe...
jarane mozdaj ronaldu u realu ko i pepe,mozda ste nekad igrali finala,al ste sad tu gdje i mi.. ovo firaunsko podcjenivanje i patroniziranje korki nacije,mi vise pici opako po zivcima..
da ih hocemo gor razvalit bilo kako,pa makari ne otisli na EP... :x
burek_in_space

#5924 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by burek_in_space »

sumirprimus wrote:"Ono što se dogodilo u Zenici pozitivno se odrazilo na igrače i tim Portugala. Naša reprezentacija koja teško pronalazi motivaciju u utakmicama sa slabijim ekipama pokazuje veliku motivaciju i ujedinjenost uoči sutrašnje utakmice", kazao je Jorge Silverio, sportski psiholog portugalske reprezentacije.

"I vi možete poslati poruku igračima da smo bolji od Bosanaca i Hercegovaca", poručio je Silverio svojim zemljacima te dodao kako očekuje paklenu atmosferu na Stadionu svjetlosti u Lisabonu."...

NAćI,zato je ove miševe trebal na ignore jos od aerodroma,daju si za pravo da misle da nesto to velicina reda andromeda,a igraju baraz ko i mi,jos prva tekma nula nula,slabije ekipe...
jarane mozdaj ronaldu u realu ko i pepe,mozda ste nekad igrali finala,al ste sad tu gdje i mi.. ovo firaunsko podcjenivanje i patroniziranje korki nacije,mi vise pici opako po zivcima..
E ovo ti je razmishljanje za medalju. :-)
Sve ovo shto rade, rade upravo zato shto su svjesni da ce morati dobro da se namuche ne bi li nas izbacili. Njihovo razmishljanje prilikom izvlachenja parova za barazh je garant bilo: "... to oni levati shto smo ih proshli put otresli usred njihove Zenice?! No problemo hombre (znam da se ne govori shpanski u Portugalu :mrgreen: ).
Medjutim, kada su vidjeli nakon docheka i utakmice da ne idu stvari bash onako glatko kako su zamislili, slijedi mobilizacija sa njihove strane na svaki moguci nachin. I ne treba to da nas brine, chak suprotno...mislim da nas treba samo dodatno ojachati u uvjerenju da smo na pravom putu da ih prizemljimo. I to zhestoko.
Janjicar

#5925 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Janjicar »

sumirprimus wrote:"Ono što se dogodilo u Zenici pozitivno se odrazilo na igrače i tim Portugala. Naša reprezentacija koja teško pronalazi motivaciju u utakmicama sa slabijim ekipama pokazuje veliku motivaciju i ujedinjenost uoči sutrašnje utakmice", kazao je Jorge Silverio, sportski psiholog portugalske reprezentacije.

Upravo tako , mi mozda i jesmo autsajderi jer nismo nikad bili na EP ali gledajuci sadasnju ekipu tu smo negdje
hebes portugal, 'ta ce oni :P :D

Svejedno kvalifikovali se ili ne, Susic i momci su napravili odlican posao i ovu ekipu ne treba mijenjat jos jedno 2 godine ;) a svaki dan neki novi mladi igrac briljira u evropi ;)
Locked