a onda nedje iz dubine neprijateljske teritorije BOSNA BOSNA BOSNA
i krenu ko nikad dotad....
nadam se
Moderators: Charuga, Tomahawk11
pa nije rukomet,majka mu stara,ako oni nama dadnu go,mi cemo njima 2,jer moramo bar za go bit bolji,da bi nam sudija dopustio egal...FnatiC wrote:15 0 za Portugal
ja sam vec predlozio,da nasi sad cupaju busjenjeJoseMujica wrote:ja se nadam da će i na Lužu padavičar čupat travu![]()
![]()
Amin!sarajevsko_pivo wrote:Stalno mi je u glavi rezultat 1-1, aBd tako ce i biti!!!!!!!
Ma naravno drug da je to najbitnije, ali ne mozemo dovjeka zabijat glavu u pijesak. Uvijek nam je tako, samo ovaj put, pa cemo onda...i cekaj, cekaj evo izvuce se 15-16 godina.enko 1964 wrote: Kad su ove dvije utakmice u pitanju, po prvi put u životu me zaboli neka stvar za sve osim za krajnji rezultat i taj jebeni odlazak na EP.
Neka se igra u 22, samo da poslije utakmice ne idemo na spavanje nego na ulicu da SLAVIMO.
Šta ce nam?? nema potrebe za tim , to su naši celicni momci...a Ronaldo ce sutra opet zaplakati.Comrad wrote:Ma naravno drug da je to najbitnije, ali ne mozemo dovjeka zabijat glavu u pijesak. Uvijek nam je tako, samo ovaj put, pa cemo onda...i cekaj, cekaj evo izvuce se 15-16 godina.enko 1964 wrote: Kad su ove dvije utakmice u pitanju, po prvi put u životu me zaboli neka stvar za sve osim za krajnji rezultat i taj jebeni odlazak na EP.
Neka se igra u 22, samo da poslije utakmice ne idemo na spavanje nego na ulicu da SLAVIMO.
Je li problem okreciti i urediti svlacionicu i postaviti grijanje, ne zbog Kristine, vec zbog Pjanica, Dzeke, Ibisevica. Papac ima temperaturu, pa i ne imao je jbt...nema grijanje u svlacionici, a kamo li da ima neka sjedista sa grijanjem na klupi ili nesto slicno...
Nego odigrat sutra hrabro! I otici u velikom stilu na EP...![]()
![]()
![]()
Francuz čovjeksumirprimus wrote:odakle je bogat ovaj jahic..
mislim nije ni bitno,dok igra dobro,nego kad dade onu izjavu,ko da je iz svedske,cisto mislio sam da je iz sarajeva
Covjek rođen u Starzburu, Francuska....covjek govori 4 svjetska jezika, ukljucujuci i bosanski kao najvecisumirprimus wrote:odakle je bogat ovaj jahic..
mislim nije ni bitno,dok igra dobro,nego kad dade onu izjavu,ko da je iz svedske,cisto mislio sam da je iz sarajeva
vid fakat nisam imo pojma,ma nako iznenadi me...LSD wrote:Covjek rođen u Starzburu, Francuska....covjek govori 4 svjetska jezika, ukljucujuci i bosanski kao najvecisumirprimus wrote:odakle je bogat ovaj jahic..
E ovo ti je razmishljanje za medalju.sumirprimus wrote:"Ono što se dogodilo u Zenici pozitivno se odrazilo na igrače i tim Portugala. Naša reprezentacija koja teško pronalazi motivaciju u utakmicama sa slabijim ekipama pokazuje veliku motivaciju i ujedinjenost uoči sutrašnje utakmice", kazao je Jorge Silverio, sportski psiholog portugalske reprezentacije.
"I vi možete poslati poruku igračima da smo bolji od Bosanaca i Hercegovaca", poručio je Silverio svojim zemljacima te dodao kako očekuje paklenu atmosferu na Stadionu svjetlosti u Lisabonu."...
NAćI,zato je ove miševe trebal na ignore jos od aerodroma,daju si za pravo da misle da nesto to velicina reda andromeda,a igraju baraz ko i mi,jos prva tekma nula nula,slabije ekipe...
jarane mozdaj ronaldu u realu ko i pepe,mozda ste nekad igrali finala,al ste sad tu gdje i mi.. ovo firaunsko podcjenivanje i patroniziranje korki nacije,mi vise pici opako po zivcima..
da ih hocemo gor razvalit bilo kako,pa makari ne otisli na EP...
Upravo tako , mi mozda i jesmo autsajderi jer nismo nikad bili na EP ali gledajuci sadasnju ekipu tu smo negdjesumirprimus wrote:"Ono što se dogodilo u Zenici pozitivno se odrazilo na igrače i tim Portugala. Naša reprezentacija koja teško pronalazi motivaciju u utakmicama sa slabijim ekipama pokazuje veliku motivaciju i ujedinjenost uoči sutrašnje utakmice", kazao je Jorge Silverio, sportski psiholog portugalske reprezentacije.
"I vi možete poslati poruku igračima da smo bolji od Bosanaca i Hercegovaca", poručio je Silverio svojim zemljacima te dodao kako očekuje paklenu atmosferu na Stadionu svjetlosti u Lisabonu."...
NAćI,zato je ove miševe trebal na ignore jos od aerodroma,daju si za pravo da misle da nesto to velicina reda andromeda,a igraju baraz ko i mi,jos prva tekma nula nula,slabije ekipe...
jarane mozdaj ronaldu u realu ko i pepe,mozda ste nekad igrali finala,al ste sad tu gdje i mi.. ovo firaunsko podcjenivanje i patroniziranje korki nacije,mi vise pici opako po zivcima..
da ih hocemo gor razvalit bilo kako,pa makari ne otisli na EP...