SDA-All about

Sanjarko

#58801 Re: SDA-All about

Post by Sanjarko »

Sta imate protiv SDA i sta fali SDA?
spreca

#58802 Re: SDA-All about

Post by spreca »

Styling wrote: 25/03/2021 15:48
spreca wrote: 25/03/2021 15:24
drndalo wrote: 25/03/2021 14:30
Cak i takve picouste su 10.000x bolje od ridjobradovih...
Eno fino pise da je ovo masovno vakcinisanje Bosanaca,Makedonaca i Crnogoraca zato sto im u ponedeljak izlazi rok trajanja,kurku bi dobili ista da nije tako,a ovako ce sebi napraviti dobru reklamu.Naravno da je bolje ista nego nista, ali ovo je ajde da se ne baca, :mrgreen:
Preracunali se. Kontali da ce se njihov narod vakcinisati, kad tamo, a ono puskom ne mogu natjerati narod da se vakcinise. Bilo je daj sta das. Vakcinisi sirom balkana ko hoce samo da ne propadnu.
Imam utisak da su kupili mnogo vise nego sto im stvarno treba,dali je to pohlepa ili nesto drugo,ako vec poklanjas onda poklanjaj cim dobijes a ne na isteku roka
spreca

#58803 Re: SDA-All about

Post by spreca »

Sanjarko wrote: 25/03/2021 15:49 Sta imate protiv SDA i sta fali SDA?
Jarane fali im da ih nema :lol: sve goli lesinar
spreca

#58804 Re: SDA-All about

Post by spreca »

Vidi ove kobile sto laze,jednostavno smo dosli na red i to je to,sad jos fali da se Bakir javi i da kaze kako je on urgirao preko veze :lol: :lol: https://www.klix.ba/vijesti/turkovic-se ... /210325104
Tempo
ZeModerator

#58805 Re: SDA-All about

Post by Tempo »

Hank Paldum wrote: 25/03/2021 13:16
foxlife wrote: 25/03/2021 12:54
Hank Paldum wrote: 25/03/2021 12:46
Ako smatraš Bosnu i Hercegovinu vukojebinom zašto si još tamo?
Kako volite izvrtati nesto sto nije receno to je cudo
Vukojebina je tamo gdje si ti zivio ne citava bih
Docepao se asfalta para i pametujes dok te hans postrojava
Ne, vi forsirate rečenicu "Izvući se iz vukojebine" da bi ispalo da narod jedva čeka da ode iz BiH ili da ga je neko otjerao pa se izvukao jer krivite stranke i druge pojave zašto vam je tako kako je. Oni mogu biti možda privremeni krivac ali na vama je kakvu ćete sudbinu krojiti za sebe.
Ako živis u sistemu sa kojim nisi zadovoljan imaš tri opcije.
Prilagoditi se sistemu, boriti se protiv tog sistema, napustiti teritoriju gdje je taj sistem.
Znači za sve si ti lično kriv i niko drugi.

Ne čudi me da neko kome je duhovit naziv "Raja sa biroa" i čeka da ga Biden ili Tito kada ustane iz mrtvih da ga spasi nema pojma kako izgleda radni odnos u svijetu normalnih ali niko nikoga ne postrojava osim u profesionalnoj vojsci i sve što radim za "Hansa" stoji u mom radnom ugovoru, ni više ni manje. Žalosno je da odrasla osoba umjesto da sam radi on ismijava druge što su u radnom odnosu i misli da je obavljanje radne dužnosti što stoji u radnom ugovoru i zašto sam plaćen postrojavanje ali to je taj mentalitet FGRa.

jarane...tebi je pravo jebeno.

jesul te zajebavili, govorili ti da si seljak, smijali se muzici koju volis, garderobi koju nosis, da tuknes na stalu ili si samo zavidan i ljubomoran sto nisi ni fin, ni iz grada, ni raja? jesi li ih mrzio sto ides u mekteb, a oni na rok koncert, sto su oni u kaficu a ti na njivi, jesi li ispod vrece cementa mastao o tome da ces im svima kad tad jebat mater, likujes li nad nesrecom koja traje 30 godina, jel te vise pogadjala njihova sreca, pamet, sloboda, mladost i ljepota ili tvoja suprotnost?

svejedno. ne trebas biti gorak, nego trebas raditi i raditi i raditi na sebi, da postanes patriota, da postanes koristan clan drustva, da ti makar djeca budu fgr, kad ti vec nisi.
Last edited by Tempo on 25/03/2021 15:56, edited 1 time in total.
putokaz1

#58806 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

Slazem se SDA je nedostižna u kriminalu, kupovanju i završavanju ljudi, ucjenjivanju i generalno najbolji su u završavanju svega osim stvari za građane i narod.
[/quote]

PDA ih je nadmasila u pranju novca kupovini izbora sredjivanju sportskih rezultata krsenju poslovnika itd sta mi.mozemo kad imamo SDA bivse SDA te njihove crvene satelite .....trojka je nezrela s puno preletaca
Kiki_Musampa

#58807 Re: SDA-All about

Post by Kiki_Musampa »

spreca wrote: 25/03/2021 15:51
Rijetki su blokirani kod mene,a jedan od njih je i ovaj. Čak sam i zaboravio što. Ali sad znam da nisam pogriješio :run:
drug_profi

#58808 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

spreca wrote: 25/03/2021 15:51 Imam utisak da su kupili mnogo vise nego sto im stvarno treba,dali je to pohlepa ili nesto drugo,ako vec poklanjas onda poklanjaj cim dobijes a ne na isteku roka
Ma neće da se vakicnišu više. Obrazovan narod. Ali na YT.
Teoreticari zavjera, plus losa reklama za AZ.
Eno sad obecavaju besplatne ulaske na velike dogadjaje koji ce se odrzavati ovo ljeto samo za vakcinisane. Vidis da je kampanja intenzivna.
Na Sajmu nema guzve uopste. 34 punkta sa 34 doktora i 34 sestre. Ocekivao bi covjek u milionskom gradu da je guzva....
Dodjes i zavrsis za 15 minuta, i to samo bosanci dolaze.
Tempo
ZeModerator

#58809 Re: SDA-All about

Post by Tempo »

putokaz1 wrote: 25/03/2021 15:55 Slazem se SDA je nedostižna u kriminalu, kupovanju i završavanju ljudi, ucjenjivanju i generalno najbolji su u završavanju svega osim stvari za građane i narod.
PDA ih je nadmasila u pranju novca kupovini izbora sredjivanju sportskih rezultata krsenju poslovnika itd sta mi.mozemo kad imamo SDA bivse SDA te njihove crvene satelite .....trojka je nezrela s puno preletaca
[/quote]

kako jebote, ovi ga peru 30 godina, on the big scale, a ovi drugi se pojavili prije 4 mjeseca i vec ih nadmasili.
detroit-mercy

#58810 Re: SDA-All about

Post by detroit-mercy »

Nista, treba ih jebat da se razmnoze :skoljka:
Sanjarko

#58811 Re: SDA-All about

Post by Sanjarko »

:mrgreen: Znaci prepozno si? :lol: Ali stvarno sad mogla bi se lista pravit sta konkretno ima neko protiv SDA i sta im fali, cak sudski i zakonski. :evil:
drndalo

#58812 Re: SDA-All about

Post by drndalo »

Nista efikasno, i ne fali, ima ih i previse...
Hank Paldum

#58813 Re: SDA-All about

Post by Hank Paldum »

foxlife wrote: 25/03/2021 13:23
foxlife wrote: 25/03/2021 12:54
Kako volite izvrtati nesto sto nije receno to je cudo
Vukojebina je tamo gdje si ti zivio ne citava bih
Docepao se asfalta para i pametujes dok te hans postrojava
Ne, vi forsirate rečenicu "Izvući se iz vukojebine" da bi ispalo da narod jedva čeka da ode iz BiH ili da ga je neko otjerao pa se izvukao jer krivite stranke i druge pojave zašto vam je tako kako je. Oni mogu biti možda privremeni krivac ali na vama je kakvu ćete sudbinu krojiti za sebe.
Prilagoditi se sistemu, boriti se protiv tog sistema, napustiti teritoriju gdje je taj sistem.

Ne čudi me da neko kome je duhovit naziv "Raja sa biroa" i čeka da ga Biden ili Tito kada ustane iz mrtvih da ga spasi nema pojma kako izgleda radni odnos u svijetu normalnih ali niko nikoga ne postrojava osim u profesionalnoj vojsci i sve što radim za "Hansa" stoji u mom radnom ugovoru, ni više ni manje. Žalosno je da odrasla osoba umjesto da sam radi on ismijava druge što su u radnom odnosu i misli da je obavljanje radne dužnosti što stoji u radnom ugovoru i zašto sam plaćen postrojavanje ali to je taj mentalitet FGRa.
Odgovoran sam za ono sto kazem ne za ono sto ti shvatis

Al evo da ti malo pojasnim
Ti si se izvukao iz neke vukojebine gdje nema semafora gdje je lokalni sda mocnik ubio svaki napredak
Tu dosao do posla i sada se kurcis ovdje
Naravno u selu si postao glavni baja i ne zelis da se to promjeni zato glasas za onog sda mocnika jer u suprotnom ne bi bio primjecen

Jel jasnije?
Ma znam da nije al eto
Ne kurčim se ja nigdje, gdje si to primjetio?
Nego zbog moje lokacije ne znate više gdje udarate jer vam ne pali ono "pišeš iz centrale" ili "SDA ti našla posao" pa udaraj gdje stignete, vukojebine, nema semafora, Hans postroji, viljuškar, seljak se dočepao evra itd.
Ako sam u selu glavni baja zašto bih onda išao po tvojoj uvrnutoj logici? Vido se da ne znate više šta pišete u vasoj nemoći.
Doduše danas ti i ne zamjeram jer kao prvo dobrog sam raspoloženja jer je Četvorka propala a kao drugo razumijem da si danas ljut iz istog razloga.
Sanjarko

#58814 Re: SDA-All about

Post by Sanjarko »

Kiki_Musampa wrote: 25/03/2021 15:56
Rijetki su blokirani kod mene,a jedan od njih je i ovaj. Čak sam i zaboravio što. Ali sad znam da nisam pogriješio :run:
:lol: Nisam ja pro SDA. Vise pro Tile i co. ;-)
Sanjarko

#58815 Re: SDA-All about

Post by Sanjarko »

detroit-mercy wrote: 25/03/2021 15:58
Nista, treba ih jebat da se razmnoze :skoljka:
Namnozili su se. :|
foxlife

#58816 Re: SDA-All about

Post by foxlife »

Hank Paldum wrote: 25/03/2021 16:01
foxlife wrote: 25/03/2021 13:23

Odgovoran sam za ono sto kazem ne za ono sto ti shvatis

Al evo da ti malo pojasnim
Ti si se izvukao iz neke vukojebine gdje nema semafora gdje je lokalni sda mocnik ubio svaki napredak
Tu dosao do posla i sada se kurcis ovdje
Naravno u selu si postao glavni baja i ne zelis da se to promjeni zato glasas za onog sda mocnika jer u suprotnom ne bi bio primjecen

Jel jasnije?
Ma znam da nije al eto
Ne kurčim se ja nigdje, gdje si to primjetio?
Nego zbog moje lokacije ne znate više gdje udarate jer vam ne pali ono "pišeš iz centrale" ili "SDA ti našla posao" pa udaraj gdje stignete, vukojebine, nema semafora, Hans postroji, viljuškar, seljak se dočepao evra itd.
Ako sam u selu glavni baja zašto bih onda išao po tvojoj uvrnutoj logici? Vido se da ne znate više šta pišete u vasoj nemoći.
Doduše danas ti i ne zamjeram jer kao prvo dobrog sam raspoloženja jer je Četvorka propala a kao drugo razumijem da si danas ljut iz istog razloga.
Dobro sam ja napisao vidim ja da nije jasnije al nema veze dzaba trosim piksele
drndalo

#58817 Re: SDA-All about

Post by drndalo »

spreca wrote: 25/03/2021 15:48
drndalo wrote: 25/03/2021 15:41
spreca wrote: 25/03/2021 15:24
Eno fino pise da je ovo masovno vakcinisanje Bosanaca,Makedonaca i Crnogoraca zato sto im u ponedeljak izlazi rok trajanja,kurku bi dobili ista da nije tako,a ovako ce sebi napraviti dobru reklamu.Naravno da je bolje ista nego nista, ali ovo je ajde da se ne baca, :mrgreen:
Ja i? Sta si time negirao? Da ridjobradi nije uspio sa onolikom strankom kupiti ni 1 kom. mimo ovih mrvica od kovaxa sto dodje...?

Ovo ti je ona stara narodna, da je u drustvu coravih i onaj sa jednim okom Kralj...

Dje su te Biserine iz Indije koje je lako kupiti? Zapele u prevodu ?
Jebes i Bakira i SDA ,pricamo o sadaka vakcinama,ovo me podsjeti na ona vremena iz bivse Yuge,oni pijacari i nakupci sto su prodavali voce i povrce ,pa bi na kraj dana kad se saberu oni sto prose davali im na pola truhlo voce i povrce,znali su da nece moci sve prodati ali nisu davali sirotinji dok je bilo koliko toliko za upotrebu ,nego sacekaju da pocne budjaviti pa onda dijele sadaku :lol:
Jebemo mi njega stalno, a ipak on i njegovi nas izjebase ko sanske koze...

Doveli su nas na nivo -4 ispod prizemlja... Jos je samo Prosvjeta nize...
spreca

#58818 Re: SDA-All about

Post by spreca »

drug_profi wrote: 25/03/2021 15:56
spreca wrote: 25/03/2021 15:51 Imam utisak da su kupili mnogo vise nego sto im stvarno treba,dali je to pohlepa ili nesto drugo,ako vec poklanjas onda poklanjaj cim dobijes a ne na isteku roka
Ma neće da se vakicnišu više. Obrazovan narod. Ali na YT.
Teoreticari zavjera, plus losa reklama za AZ.
Eno sad obecavaju besplatne ulaske na velike dogadjaje koji ce se odrzavati ovo ljeto samo za vakcinisane. Vidis da je kampanja intenzivna.
Na Sajmu nema guzve uopste. 34 punkta sa 34 doktora i 34 sestre. Ocekivao bi covjek u milionskom gradu da je guzva....
Dodjes i zavrsis za 15 minuta, i to samo bosanci dolaze.
Ja sam za vakcinaciju i to pod moranje,ali struka se jos nije slozila oko toga dali su vakcine prosle standardne provjere(a dali su mogle proci za ovako kratak rok)i zato se narod boji vakcine,ovi koji su kritcni oni mozda i nemaju sta cekati ali ocito da ovi zdraviji i omladina ce sabotirat
Johnny_x

#58819 Re: SDA-All about

Post by Johnny_x »

https://www.klix.ba/vijesti/turkovic-se ... /210325104

SDA treba odati jedno veliko priznanje, majstori su kada zele sboj neuspjeh prikazati kao uspjehom, majstori spina.
Ove vakcine sto nam sada dolaze oni ce to prikazati kao svojim licnim uspjehom, nema beze sto kasne 4 mjeseca, nema veze sto smo izgubili stotine zivota, oni ce ovo prikazati kao svojih uspjehom, isto kao i za odbranu u ratu, dok je SDA pljackala narod i bogatila se, narod obicni je gino i borio se za ovu drzavu, kad se rat zavrsio oni su preuzeli sve zasluge. Zamislite samo da je za vrijeme rata bilo dostupno ovliko informacija.
DonieBrasco

#58820 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

[url]https://www.klix.ba/vijesti/bih/no ... /210325047

Novalić sa po dvije dodatne plaće nagradio rukovodioce Terminala FBiH
:run:
spreca

#58821 Re: SDA-All about

Post by spreca »

drndalo wrote: 25/03/2021 16:05
drndalo wrote: 25/03/2021 15:41

Ja i? Sta si time negirao? Da ridjobradi nije uspio sa onolikom strankom kupiti ni 1 kom. mimo ovih mrvica od kovaxa sto dodje...?

Ovo ti je ona stara narodna, da je u drustvu coravih i onaj sa jednim okom Kralj...

Dje su te Biserine iz Indije koje je lako kupiti? Zapele u prevodu ?
Jebes i Bakira i SDA ,pricamo o sadaka vakcinama,ovo me podsjeti na ona vremena iz bivse Yuge,oni pijacari i nakupci sto su prodavali voce i povrce ,pa bi na kraj dana kad se saberu oni sto prose davali im na pola truhlo voce i povrce,znali su da nece moci sve prodati ali nisu davali sirotinji dok je bilo koliko toliko za upotrebu ,nego sacekaju da pocne budjaviti pa onda dijele sadaku :lol:

Nije to nista novo,tako je 25 godina,ja stvarno neznam ko ozbiljan je ocekivao da ce se SDA nesto potruditi oko Vakcina,oni se samo trude u mutnom,Respiratori Malina a ocito da su vidjeli da se na vakcinama nempgu nista ugraditi
spreca

#58822 Re: SDA-All about

Post by spreca »

DonieBrasco wrote: 25/03/2021 16:09
[url]https://www.klix.ba/vijesti/bih/no ... /210325047

Novalić sa po dvije dodatne plaće nagradio rukovodioce Terminala FBiH
:run:
mora da su nasli neke vakcine jedna na dvoicu :lol:
drndalo

#58823 Re: SDA-All about

Post by drndalo »

spreca wrote: 25/03/2021 16:10

Nije to nista novo,tako je 25 godina,ja stvarno neznam ko ozbiljan je ocekivao da ce se SDA nesto potruditi oko Vakcina,oni se samo trude u mutnom,Respiratori Malina a ocito da su vidjeli da se na vakcinama nempgu nista ugraditi
Sve ja kontam do neke granice, ali ne mogu da skontam KOLIKO JE DOSTA!?
spreca

#58824 Re: SDA-All about

Post by spreca »

drndalo wrote: 25/03/2021 16:14
spreca wrote: 25/03/2021 16:10

Sve ja kontam do neke granice, ali ne mogu da skontam KOLIKO JE DOSTA!?
to ni oni neznaju
neko_sa_strane

#58825 Re: SDA-All about

Post by neko_sa_strane »

SDA zaslužuje da sa svim svojim koalicionim partnerima iz svog i iz druga dva tabora iduće godine nestane sa političke scene zauvijek i da ih se pošalje na istorijsku deponiju gdje im je odavno mjesto. Potrebna je i lustracija. Ja bih lično svim ovim strankama zabranio rad na osnovu njihovih dosadašnjih ekonomskih i svih ostalih rezultata tokom dugogodišnje vladavine koji su katastrofalni.
Post Reply