BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Not My Idea

#5826 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Not My Idea »

ragib wrote:
jeza u ledja wrote:
Not My Idea wrote:ja kad god odem u wc, bude gol, za jedne il za druge
Ja obicno moram u wc nakon sto padne gol.
Il za jedne il za druge.
znaci niste morali u wc ici ovaj put
jesam al sam piskila u gace...prvo sam prosula sok da ne bi ko primjetio :skoljka: :lol:
Not My Idea

#5827 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Not My Idea »

Bubalo1 wrote:
a da provedes cijelu utakmicu u wc.u ? :D
necu, samo cu otrcat kad Dzeko krene prema golu i dosta :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5828 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by -LIBERO- »

Ova bi tekma mogla biti bas problematicna.
I ne samo zato sto je ovako jako bitna,vec prije svega zato sto smo vec par puta bili na sami korak do plasmana ,a i cinjenica da smo prosli put u barazu ispali bas od ovog Portugala,i jos ne tako rijetko sudjenje protiv nas itd. ..i sve to kada se sabere dobija se veliki potencijal da bas ova tekma bude "problematicna" u tom nekom emotivnom smislu te rijeci.

Ako pobjedimo,haos i ludnica..zaista mislim da ce biti na destine srcanih udara i slicnih srcanih smetnji,a o slavlju po ulicama BH gradova i po dijaspori..e o tome ce se pricati i na CNN i na BBC a vala i na AlJazzeri :D . U tom slavlju svasta se moze ocekivati,od ludila i kupanja u fontanama,do vatrometa i svega i svacega (namjerno ne zelim spominajti i te crne mogucnosti ali i to je jako realno)
A ako izgubimo,procijenjujem kolektivno padanje u depresiju i onako skrsenog naroda...plus srcani udari,apaurini,trodoni i slicna hemija u tonama. Taj poraz bi nas moga bas opaliti poput nekog teskog malja po sred glavuse :-?

Jako delikatna utakmica sa te neke emotivne osnove,sve oci bosanaca i hercegovaca sirom svijeta su uperene ka Lisabonu..svasta se moze ocekivati u utorak navecer ,mnogi scenariji su u opticaju..a nadamo se onom najboljem ..... :thumbup: :bih:
Sasvim_Obican

#5829 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sasvim_Obican »

Čitam jednu knjigu već sat vremena i shvatam da apsolutno nemam pojma o čemu se radi, i da samo razmišljam kako će mi biti glupo ako izgubimo, a svemu je prethodio post nekog od vas ko je napisao da je "nemoguće da Ronaldo propusti EP", pa me ta misao pojede.

:x
beco

#5830 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by beco »

Industrialyzer wrote:
Bubalo1 wrote:

Ma jok , pa da bude 4:3 za njih :run:

nego burazeru , ako bude 0:0 oko 70. min. idi se*i pa da svi skupa poslije slavimo :mrgreen:
Jos uvijek se valjam na podu od ovog boldiranog :D
Jeff Bingham

#5831 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Jeff Bingham »

jel se i vama desava da vam se, kad kliknete na zadnji post na ovoj temi, ucita stranica prije pretpostljednje...

samo mi se ovdje to desava :-?
beco

#5832 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by beco »

Jeff Bingham wrote:jel se i vama desava da vam se, kad kliknete na zadnji post na ovoj temi, ucita stranica prije pretpostljednje...

+1
Edin H.

#5833 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Edin H. »

Jeff Bingham wrote:jel se i vama desava da vam se, kad kliknete na zadnji post na ovoj temi, ucita stranica prije pretpostljednje...

Drugi :D
ultima_palabra

#5834 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

Mislim da se to dešava kad je obrisano puno postova na temi :-D
kurty

#5835 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by kurty »

na ginisu je to vec godinu dana tako... :D
Riddle

#5836 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Riddle »

Da. Vec nekoliko dana. Mislim da se to desava na onim topicima koji su vrlo aktivni i koji imaju mnogo postova. Takav sam zakljucak ja izveo. :D Neka kolege sa pdfa R&T ovo potvrde ili negiraju. :mrgreen:
ultima_palabra wrote:Mislim da se to dešava kad je obrisano puno postova na temi :-D
Ah i ovo ima smisla. :thumbup:
Mustang1

#5837 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

Edin H. wrote:
Bubalo1 wrote:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

Sta cemo za penale? :-)
Onda cemo izabrati dva forumasa ..jedan da ide kad mi pucamo drugi kad oni .. i kad utvrdimo koji je nas a koji njihov ..onda ce nas visit u wc.u :D :lol: :lol: :lol:
Edin H.

#5838 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Edin H. »

jeza u ledja wrote:Ja se sjecam da penale na SP protiv Argentine doslovce nisam mogao gledat. Bio na vikendici, izasao iz kuce i stajao na livadi, nisam ni znao sta se desava jer nema nikoga okolo. Usao u kucu poslije pola sata, upalio ponovo portabl TV, kad imam sta cut. :(

Tako i za ovu utakmicu. Prosto ne zelim ni da je gledam. Radije bi da nas odmah nakantaju 3 gola razlike da sam rahat ostatak tekme. :-? :-)

PS: Sva sreca pa kosarska nije sport No. 1. E tek bi tu bilo srcanih udara. :o
Kad spomenu tu utakmicu sa Argentinom, igram ja bilijara sa nekim Englezom i pricamo o fudbalu, pa spomenusmo i tu utakmicu.
Kaze frajer ma vas je trener tu zeznuo, jer nije promijenio igraca na Maradoni, kada je dobio prvi zuti.
Ja nesto kontam, tek se poslije sjetih Sabanadzovic fasovao crveni :-)
Koji su oni manijaci za fudbal, cega se covjek sjeti :zoka:
sumirprimus

#5839 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

meni ne naumpadne wc za utakmice,a ovisno gdje i kako gledaam ,tako imam i formaciju...ako gledam kd kuce prekrizim noge i ako nasi napadaju sljeva nadesno ljeva noga mora bit visocija,ako pak zdesna onda desna noga ide gre...
u kaficu i napolju,ruke su u pitanju...
a na stdionu,oborim glavu kad je lopta kod njih i ne gledam,dok je ne uzmemo,nemam snage,i tako...
a ja ,obavezno pijem vino,piva mi je baksuzna...ako bas gubimo onda rakija... i tako...
inace slabo pratim fucu... :zoka:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5840 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by -LIBERO- »

Jedna komicna slicica ,da razbijemo malo tremu pred duel u utorak.

Svlacionica na Bilinom. Obratiti paznju na grijalicu :D

Image

Mozda i nije bas presmjesno,mozda je malo i tuzno..ali u svakom slucaju osmjeh je na licu..pa makar bio i onaj kiseli :D
Mustang1

#5841 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

Ja kad god sam isao vani da gledam u fan zonu bude nerijeseno ... kad gledam u kaficu nerijseno ili izgubimo ..Ali nikad ne ostvarimo onaj rezultat koji nam treba ...Zato cu sad kuci pa sta bog da :D
leki hz

#5842 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by leki hz »

Bubalo1 wrote:
Edin H. wrote:
Bubalo1 wrote:ja kad god odem u wc, bude gol, za jedne il za druge
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

Sta cemo za penale? :-)
Onda cemo izabrati dva forumasa ..jedan da ide kad mi pucamo drugi kad oni .. i kad utvrdimo koji je nas a koji njihov ..onda ce nas visit u wc.u :D :lol: :lol: :lol:[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zaboli me stomak od smijeha
BHF_Manijak

#5843 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHF_Manijak »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Joj grijalice, strasno!!! :lol: :mrgreen:
just principe

#5844 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

:lol: :lol: :D :D
asurbanipal

#5845 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by asurbanipal »

Možda bi WC sa pogledom na TV bio najbolje rješenje za gledanje utakmice... :D

-LIBERO-
Čiča Gliša

#5846 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by -LIBERO- »

Oca m' mene stid...i ne samo zbog ocajnog terena ....pa ljudi zar smo ovoliko na dnu. Kvarcna grijalica :D

A zamisli svlacionica,kampova za karantin ,hotela,terena po Evropi i onda banu kod nas :D ...dobro im nije "kraljica" sa upustvom na zidu.."...svakih 20 minuta ubacite po jednu cjepanicu..hvala na saradnji..."
Mustang1

#5847 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

Sad ocekujem na oglasima istu ovakvu grijalicu .. naravno da pise .. "Prodajem grijalicu sa kojom se Ronaldo grijao" Imam ja istu ....Da stavim potpis na nju ali Ronaldov ? :D :oops:
just principe

#5848 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

fakat, procitao sam prethodnu stranicu i slazem se sa svima...
Poslije Portugala nista vise nece biti isto...Definitivno za mene fudbal nece vise imati smisla ako kojim slucajem ispadnemo, jos narocito ako se desi neka bare-bare situacija, vjerujem da to ni nasi igraci ne bi prezivjeli :( Zbog toga ako vec ispadamo neka to bude zasluzeno, mada i tada cu biti tuzan :|

s druge strane ako bi se plasirali to bilo neopisivo i definitivno najveci povod za slavlje BiH..
Ja licno vjerujem da cemo aBd iza 00 svi kolektivno blokirati ulice, izaci na trgove i slaviti duboku ujutro, jer vec sam rekao po svoj nekoj logici red je za nas da se plasiramo
Baudelaire

#5849 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

Ma ako ćete iskreno, jebe se meni šta će biti sa nama ako se ne plasiramo. Meni je bitnije da igrači ne padnu u neku dubiozu i da se ne naruši dobra atmosfera koja trenutno vlada u timu. To bi nam ukopalo iduće kvalifikacije, a to nam ne treba. Naravno da bi valjalo da se plasiramo, ali ne treba praviti dramu i kolektivnu tugu i u slučaju ( ne daj Bože ) lošeg ishoda, jer igramo protiv ekipe koja je među 6-7 u svijetu.
skenderija04

#5850 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by skenderija04 »

Ja sam mislio da smo mi sampioni u teorijama zavjere , o otkrivanju mracnih pozadina i zakulisnih radnji i opstem misljenju da su svi protiv nas ( Bosanaca, Balkanaca, Istocnjaka, fukare......) Ipak , izgleda da i Portugalce krase slicne kategorije . U tekstu "Kakva je buducnost Portugalske reprezentacije" tip razvija cudne teorije. Prvo prica o njihovim unutrasnjim problemima , nesposobnost funkcionera u savezu i tako dalje . E onda se dotakao teme baraza i pocinje da spekulise sa polaznom osnovom koja je sljedeca: " Zasto je Francuska igrala u Sarajevu a mi u Zenici? I onda pocinje ono najbolje " Francuzi su bili u istoj grupi sa Bosnom i Hercegovinom .Prosli su direktno na evropsko prvenstvo zahvaljujuci sumnjivom penalu dosudjenom u njihovu korist u posljednjuj utakmici grupne faze" I onda se pita " Da li je predsjednik UEFA-e, inace Francuz, pokusao ubiti dvije muhe jednim udarcem i izbaciti Portugal koji je smetnja Uefi zato sto nema navijace koji prate reprezentaciju, zato sto i ti koji dodju malo trose,zato sto je budzet saveza nizak.....A sa druge strane nagraditi svoje Bosanske prijatelje?"

Prema njemu mi smo pristali da sa Francuzima igramo u Sarajevu, da se nismo previse ljutili zbog tog penala u Parizu, a za uzvrat cemo biti pogurani od Platinija u Barazu. Kao vec nam je omogucio da igramo u Zenici a vjerovatno ocekuje da nas pogura i u revansu.?????????

http://relvado.aeiou.pt/seleccao/seleca ... uro-282271
Locked