jesam al sam piskila u gace...prvo sam prosula sok da ne bi ko primjetioragib wrote:znaci niste morali u wc ici ovaj putjeza u ledja wrote:Ja obicno moram u wc nakon sto padne gol.Not My Idea wrote:ja kad god odem u wc, bude gol, za jedne il za druge
Il za jedne il za druge.
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Not My Idea
#5826 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
- Not My Idea
#5827 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
necu, samo cu otrcat kad Dzeko krene prema golu i dostaBubalo1 wrote:a da provedes cijelu utakmicu u wc.u ?Not My Idea wrote:ja kad god odem u wc, bude gol, za jedne il za druge
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5828 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ova bi tekma mogla biti bas problematicna.
I ne samo zato sto je ovako jako bitna,vec prije svega zato sto smo vec par puta bili na sami korak do plasmana ,a i cinjenica da smo prosli put u barazu ispali bas od ovog Portugala,i jos ne tako rijetko sudjenje protiv nas itd. ..i sve to kada se sabere dobija se veliki potencijal da bas ova tekma bude "problematicna" u tom nekom emotivnom smislu te rijeci.
Ako pobjedimo,haos i ludnica..zaista mislim da ce biti na destine srcanih udara i slicnih srcanih smetnji,a o slavlju po ulicama BH gradova i po dijaspori..e o tome ce se pricati i na CNN i na BBC a vala i na AlJazzeri
. U tom slavlju svasta se moze ocekivati,od ludila i kupanja u fontanama,do vatrometa i svega i svacega (namjerno ne zelim spominajti i te crne mogucnosti ali i to je jako realno)
A ako izgubimo,procijenjujem kolektivno padanje u depresiju i onako skrsenog naroda...plus srcani udari,apaurini,trodoni i slicna hemija u tonama. Taj poraz bi nas moga bas opaliti poput nekog teskog malja po sred glavuse
Jako delikatna utakmica sa te neke emotivne osnove,sve oci bosanaca i hercegovaca sirom svijeta su uperene ka Lisabonu..svasta se moze ocekivati u utorak navecer ,mnogi scenariji su u opticaju..a nadamo se onom najboljem .....

I ne samo zato sto je ovako jako bitna,vec prije svega zato sto smo vec par puta bili na sami korak do plasmana ,a i cinjenica da smo prosli put u barazu ispali bas od ovog Portugala,i jos ne tako rijetko sudjenje protiv nas itd. ..i sve to kada se sabere dobija se veliki potencijal da bas ova tekma bude "problematicna" u tom nekom emotivnom smislu te rijeci.
Ako pobjedimo,haos i ludnica..zaista mislim da ce biti na destine srcanih udara i slicnih srcanih smetnji,a o slavlju po ulicama BH gradova i po dijaspori..e o tome ce se pricati i na CNN i na BBC a vala i na AlJazzeri
A ako izgubimo,procijenjujem kolektivno padanje u depresiju i onako skrsenog naroda...plus srcani udari,apaurini,trodoni i slicna hemija u tonama. Taj poraz bi nas moga bas opaliti poput nekog teskog malja po sred glavuse
Jako delikatna utakmica sa te neke emotivne osnove,sve oci bosanaca i hercegovaca sirom svijeta su uperene ka Lisabonu..svasta se moze ocekivati u utorak navecer ,mnogi scenariji su u opticaju..a nadamo se onom najboljem .....
- Sasvim_Obican
#5829 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Čitam jednu knjigu već sat vremena i shvatam da apsolutno nemam pojma o čemu se radi, i da samo razmišljam kako će mi biti glupo ako izgubimo, a svemu je prethodio post nekog od vas ko je napisao da je "nemoguće da Ronaldo propusti EP", pa me ta misao pojede.

- beco
#5830 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jos uvijek se valjam na podu od ovog boldiranogIndustrialyzer wrote:Bubalo1 wrote:a da provedes cijelu utakmicu u wc.u ?Not My Idea wrote:ja kad god odem u wc, bude gol, za jedne il za druge
Ma jok , pa da bude 4:3 za njih![]()
nego burazeru , ako bude 0:0 oko 70. min. idi se*i pa da svi skupa poslije slavimo
- Jeff Bingham
#5831 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
jel se i vama desava da vam se, kad kliknete na zadnji post na ovoj temi, ucita stranica prije pretpostljednje...
samo mi se ovdje to desava
- beco
#5832 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
+1Jeff Bingham wrote:jel se i vama desava da vam se, kad kliknete na zadnji post na ovoj temi, ucita stranica prije pretpostljednje...
- Edin H.
#5833 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
DrugiJeff Bingham wrote:jel se i vama desava da vam se, kad kliknete na zadnji post na ovoj temi, ucita stranica prije pretpostljednje...
- ultima_palabra
#5834 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Mislim da se to dešava kad je obrisano puno postova na temi 
- kurty
#5835 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
na ginisu je to vec godinu dana tako...Jeff Bingham wrote:jel se i vama desava da vam se, kad kliknete na zadnji post na ovoj temi, ucita stranica prije pretpostljednje...
- Riddle
#5836 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Da. Vec nekoliko dana. Mislim da se to desava na onim topicima koji su vrlo aktivni i koji imaju mnogo postova. Takav sam zakljucak ja izveo.Jeff Bingham wrote:jel se i vama desava da vam se, kad kliknete na zadnji post na ovoj temi, ucita stranica prije pretpostljednje...
Ah i ovo ima smisla.ultima_palabra wrote:Mislim da se to dešava kad je obrisano puno postova na temi
-
Mustang1
#5837 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Onda cemo izabrati dva forumasa ..jedan da ide kad mi pucamo drugi kad oni .. i kad utvrdimo koji je nas a koji njihov ..onda ce nas visit u wc.uEdin H. wrote:Bubalo1 wrote:a da provedes cijelu utakmicu u wc.u ?Not My Idea wrote:ja kad god odem u wc, bude gol, za jedne il za druge![]()
![]()
![]()
![]()
Sta cemo za penale?
- Edin H.
#5838 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kad spomenu tu utakmicu sa Argentinom, igram ja bilijara sa nekim Englezom i pricamo o fudbalu, pa spomenusmo i tu utakmicu.jeza u ledja wrote:Ja se sjecam da penale na SP protiv Argentine doslovce nisam mogao gledat. Bio na vikendici, izasao iz kuce i stajao na livadi, nisam ni znao sta se desava jer nema nikoga okolo. Usao u kucu poslije pola sata, upalio ponovo portabl TV, kad imam sta cut.![]()
Tako i za ovu utakmicu. Prosto ne zelim ni da je gledam. Radije bi da nas odmah nakantaju 3 gola razlike da sam rahat ostatak tekme.![]()
PS: Sva sreca pa kosarska nije sport No. 1. E tek bi tu bilo srcanih udara.
Kaze frajer ma vas je trener tu zeznuo, jer nije promijenio igraca na Maradoni, kada je dobio prvi zuti.
Ja nesto kontam, tek se poslije sjetih Sabanadzovic fasovao crveni
Koji su oni manijaci za fudbal, cega se covjek sjeti
-
sumirprimus
#5839 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
meni ne naumpadne wc za utakmice,a ovisno gdje i kako gledaam ,tako imam i formaciju...ako gledam kd kuce prekrizim noge i ako nasi napadaju sljeva nadesno ljeva noga mora bit visocija,ako pak zdesna onda desna noga ide gre...
u kaficu i napolju,ruke su u pitanju...
a na stdionu,oborim glavu kad je lopta kod njih i ne gledam,dok je ne uzmemo,nemam snage,i tako...
a ja ,obavezno pijem vino,piva mi je baksuzna...ako bas gubimo onda rakija... i tako...
inace slabo pratim fucu...
u kaficu i napolju,ruke su u pitanju...
a na stdionu,oborim glavu kad je lopta kod njih i ne gledam,dok je ne uzmemo,nemam snage,i tako...
a ja ,obavezno pijem vino,piva mi je baksuzna...ako bas gubimo onda rakija... i tako...
inace slabo pratim fucu...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5840 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jedna komicna slicica ,da razbijemo malo tremu pred duel u utorak.
Svlacionica na Bilinom. Obratiti paznju na grijalicu

Mozda i nije bas presmjesno,mozda je malo i tuzno..ali u svakom slucaju osmjeh je na licu..pa makar bio i onaj kiseli
Svlacionica na Bilinom. Obratiti paznju na grijalicu

Mozda i nije bas presmjesno,mozda je malo i tuzno..ali u svakom slucaju osmjeh je na licu..pa makar bio i onaj kiseli
-
Mustang1
#5841 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja kad god sam isao vani da gledam u fan zonu bude nerijeseno ... kad gledam u kaficu nerijseno ili izgubimo ..Ali nikad ne ostvarimo onaj rezultat koji nam treba ...Zato cu sad kuci pa sta bog da 
- leki hz
#5842 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Onda cemo izabrati dva forumasa ..jedan da ide kad mi pucamo drugi kad oni .. i kad utvrdimo koji je nas a koji njihov ..onda ce nas visit u wc.uBubalo1 wrote:Edin H. wrote:a da provedes cijelu utakmicu u wc.u ?Bubalo1 wrote:ja kad god odem u wc, bude gol, za jedne il za druge![]()
![]()
![]()
![]()
Sta cemo za penale?
- BHF_Manijak
#5843 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Joj grijalice, strasno!!!
- just principe
- asurbanipal
#5845 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Možda bi WC sa pogledom na TV bio najbolje rješenje za gledanje utakmice...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#5846 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Oca m' mene stid...i ne samo zbog ocajnog terena ....pa ljudi zar smo ovoliko na dnu. Kvarcna grijalica
A zamisli svlacionica,kampova za karantin ,hotela,terena po Evropi i onda banu kod nas
...dobro im nije "kraljica" sa upustvom na zidu.."...svakih 20 minuta ubacite po jednu cjepanicu..hvala na saradnji..."
A zamisli svlacionica,kampova za karantin ,hotela,terena po Evropi i onda banu kod nas
-
Mustang1
#5847 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sad ocekujem na oglasima istu ovakvu grijalicu .. naravno da pise .. "Prodajem grijalicu sa kojom se Ronaldo grijao" Imam ja istu ....Da stavim potpis na nju ali Ronaldov ?

- just principe
#5848 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
fakat, procitao sam prethodnu stranicu i slazem se sa svima...
Poslije Portugala nista vise nece biti isto...Definitivno za mene fudbal nece vise imati smisla ako kojim slucajem ispadnemo, jos narocito ako se desi neka bare-bare situacija, vjerujem da to ni nasi igraci ne bi prezivjeli
Zbog toga ako vec ispadamo neka to bude zasluzeno, mada i tada cu biti tuzan
s druge strane ako bi se plasirali to bilo neopisivo i definitivno najveci povod za slavlje BiH..
Ja licno vjerujem da cemo aBd iza 00 svi kolektivno blokirati ulice, izaci na trgove i slaviti duboku ujutro, jer vec sam rekao po svoj nekoj logici red je za nas da se plasiramo
Poslije Portugala nista vise nece biti isto...Definitivno za mene fudbal nece vise imati smisla ako kojim slucajem ispadnemo, jos narocito ako se desi neka bare-bare situacija, vjerujem da to ni nasi igraci ne bi prezivjeli
s druge strane ako bi se plasirali to bilo neopisivo i definitivno najveci povod za slavlje BiH..
Ja licno vjerujem da cemo aBd iza 00 svi kolektivno blokirati ulice, izaci na trgove i slaviti duboku ujutro, jer vec sam rekao po svoj nekoj logici red je za nas da se plasiramo
-
Baudelaire
#5849 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma ako ćete iskreno, jebe se meni šta će biti sa nama ako se ne plasiramo. Meni je bitnije da igrači ne padnu u neku dubiozu i da se ne naruši dobra atmosfera koja trenutno vlada u timu. To bi nam ukopalo iduće kvalifikacije, a to nam ne treba. Naravno da bi valjalo da se plasiramo, ali ne treba praviti dramu i kolektivnu tugu i u slučaju ( ne daj Bože ) lošeg ishoda, jer igramo protiv ekipe koja je među 6-7 u svijetu.
- skenderija04
#5850 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja sam mislio da smo mi sampioni u teorijama zavjere , o otkrivanju mracnih pozadina i zakulisnih radnji i opstem misljenju da su svi protiv nas ( Bosanaca, Balkanaca, Istocnjaka, fukare......) Ipak , izgleda da i Portugalce krase slicne kategorije . U tekstu "Kakva je buducnost Portugalske reprezentacije" tip razvija cudne teorije. Prvo prica o njihovim unutrasnjim problemima , nesposobnost funkcionera u savezu i tako dalje . E onda se dotakao teme baraza i pocinje da spekulise sa polaznom osnovom koja je sljedeca: " Zasto je Francuska igrala u Sarajevu a mi u Zenici? I onda pocinje ono najbolje " Francuzi su bili u istoj grupi sa Bosnom i Hercegovinom .Prosli su direktno na evropsko prvenstvo zahvaljujuci sumnjivom penalu dosudjenom u njihovu korist u posljednjuj utakmici grupne faze" I onda se pita " Da li je predsjednik UEFA-e, inace Francuz, pokusao ubiti dvije muhe jednim udarcem i izbaciti Portugal koji je smetnja Uefi zato sto nema navijace koji prate reprezentaciju, zato sto i ti koji dodju malo trose,zato sto je budzet saveza nizak.....A sa druge strane nagraditi svoje Bosanske prijatelje?"
Prema njemu mi smo pristali da sa Francuzima igramo u Sarajevu, da se nismo previse ljutili zbog tog penala u Parizu, a za uzvrat cemo biti pogurani od Platinija u Barazu. Kao vec nam je omogucio da igramo u Zenici a vjerovatno ocekuje da nas pogura i u revansu.?????????
http://relvado.aeiou.pt/seleccao/seleca ... uro-282271
Prema njemu mi smo pristali da sa Francuzima igramo u Sarajevu, da se nismo previse ljutili zbog tog penala u Parizu, a za uzvrat cemo biti pogurani od Platinija u Barazu. Kao vec nam je omogucio da igramo u Zenici a vjerovatno ocekuje da nas pogura i u revansu.?????????
http://relvado.aeiou.pt/seleccao/seleca ... uro-282271