Gdje putujete, kako vam je bilo?
Moderator: anex
- mirota
#5826 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
divno, a kako je sad sa bezbjednoscu turista
- ElRe
- mirota
#5828 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
sigurno najljepsa zemlja na sjeveru Afrike, zavidim, bravoooo
- SaraFina
#5829 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?
Bila sam ti napisala odgovor, i ovaj ludi klix me nesto prebaci i nestade mi posta. Uglavnom, drago mi je te vidjeti. Lijepo sto si svratila.lmo wrote: ↑13/07/2026 17:34Pozdrav, Saro.. super fotke i iskustvoSaraFina wrote: ↑27/05/2026 23:07Ma ne osjeća to toliko. Na ovim mjestima gdje šire ne osjecas uopce nikakav miris. E sada kad zadjes u one uličice sa uskim djelovima kanala, onda se osjeti. Ali nije to sad smrad poput kanalizacije neke. Više onako miris ustajalosti i mema. Ako se tako to moze reci. Jbg narod sjedi i jede na sve strane okolo. Restorana je masa gdje bukvalno mozes noge iza stola potopiti U vodu.tramvajtrojka wrote: ↑27/05/2026 22:20 jes ona lijepa i sve al tacno se i kroz ove slike osjeca miris ovih kanala![]()
Meni licno je predivna.
Doduse ja sam i u Seheru djete memli strane. Pa je mozda i to razlog.
Evo kod Đulse j Rame. U divnoj Veroni. Italija je inace prepuna Kineza. Ima ih posvuda. Teta iz Kine nije se htjela dobrih 15 min maknuti sa čuvenog balkona pa sam bila prisiljena da je ulovim u kadar.
![]()
Imam par pitanja pa ako si raspoložena podijeliti bilo bi super..
Gdje i kako je najbolje kupiti ulaznice za znamenitoati Verone?
Vidjela sam da ima kupiti Verona card i obuhvata dosta toga, pa isplati li se? Treba li se najaviti negdje online dolazak? I eto, ako imaš neke korisne tips and tricks ....falaaaa![]()
Sto se tice pitanja, ja bi prije investiranja u VC, najprije preracunala sebi, sta namjeravam vidjeti u odnosu koliko planiram ostati. Pa je tek onda investirala u VC. Ja je licno nisam kupivala, jer sam bila u Veneciji stacionirana, i u Veronu sam dolazila 2 puta. U tih 8 dana. Ako i ti planiras ostati u Veroni duze, posjeti Veneciju. Super je povezano sve i cestovno i vozom.
Sto se tice najave boravka to hotel radi u tvoje ime. Ti platis nesto malo dodatno. Karte za mjesta koja sam posjecivala uzimala sam online.
Sretan put i ugodan boravak. Ne zaboravi nam slikati.