Gdje putujete, kako vam je bilo?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

mirota

#5826 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by mirota »

divno, a kako je sad sa bezbjednoscu turista
ElRe

#5827 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by ElRe »

mirota wrote: 13/07/2026 21:31 divno, a kako je sad sa bezbjednoscu turista
Sve je ok, nema problema.
mirota

#5828 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by mirota »

sigurno najljepsa zemlja na sjeveru Afrike, zavidim, bravoooo
SaraFina

#5829 Re: Gdje putujete, kako vam je bilo?

Post by SaraFina »

lmo wrote: 13/07/2026 17:34
SaraFina wrote: 27/05/2026 23:07
tramvajtrojka wrote: 27/05/2026 22:20 jes ona lijepa i sve al tacno se i kroz ove slike osjeca miris ovih kanala :mrgreen:
Ma ne osjeća to toliko. Na ovim mjestima gdje šire ne osjecas uopce nikakav miris. E sada kad zadjes u one uličice sa uskim djelovima kanala, onda se osjeti. Ali nije to sad smrad poput kanalizacije neke. Više onako miris ustajalosti i mema. Ako se tako to moze reci. Jbg narod sjedi i jede na sve strane okolo. Restorana je masa gdje bukvalno mozes noge iza stola potopiti U vodu.
Meni licno je predivna.

Doduse ja sam i u Seheru djete memli strane. Pa je mozda i to razlog.

Evo kod Đulse j Rame. U divnoj Veroni. Italija je inace prepuna Kineza. Ima ih posvuda. Teta iz Kine nije se htjela dobrih 15 min maknuti sa čuvenog balkona pa sam bila prisiljena da je ulovim u kadar. 😂

Pozdrav, Saro.. super fotke i iskustvo :thumbup:

Imam par pitanja pa ako si raspoložena podijeliti bilo bi super..
Gdje i kako je najbolje kupiti ulaznice za znamenitoati Verone?
Vidjela sam da ima kupiti Verona card i obuhvata dosta toga, pa isplati li se? Treba li se najaviti negdje online dolazak? I eto, ako imaš neke korisne tips and tricks ....falaaaa :kiss:
Bila sam ti napisala odgovor, i ovaj ludi klix me nesto prebaci i nestade mi posta. Uglavnom, drago mi je te vidjeti. Lijepo sto si svratila.

Sto se tice pitanja, ja bi prije investiranja u VC, najprije preracunala sebi, sta namjeravam vidjeti u odnosu koliko planiram ostati. Pa je tek onda investirala u VC. Ja je licno nisam kupivala, jer sam bila u Veneciji stacionirana, i u Veronu sam dolazila 2 puta. U tih 8 dana. Ako i ti planiras ostati u Veroni duze, posjeti Veneciju. Super je povezano sve i cestovno i vozom.

Sto se tice najave boravka to hotel radi u tvoje ime. Ti platis nesto malo dodatno. Karte za mjesta koja sam posjecivala uzimala sam online.
Sretan put i ugodan boravak. Ne zaboravi nam slikati. :kiss:
Post Reply