BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Not My Idea

#5801 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Not My Idea »

burece,
nece ti trebat razlog. u srijedu ce zbog pobjede BiH bit nacionalni praznik :D
burek_in_space

#5802 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by burek_in_space »

Not My Idea wrote:burece,
nece ti trebat razlog. u srijedu ce zbog pobjede BiH bit nacionalni praznik :D
Shef mi je Portugalac. :oops: :lol:
DaysleepeR

#5803 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by DaysleepeR »

kod mene nervoza varira

u petak sam gledao tekmu sasvim miran jer sam bio uvjeren da nece biti los rezultat

protiv francuske sam bio miran dok nismo zabili onda sam bio euforican, kad smo primili gol iz penala nisam ni gledao vise do kraja, znao sam da se nista nece desit vise...
Industrialyzer

#5804 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Industrialyzer »

burek_in_space wrote:
Industrialyzer wrote:

burazeru jesi li ovo konacno poceo "normalno" pisati :D
Kako mislish normalno?! :-)

Da sam normalan, ne bih sad razmishljao o razlogu koji cu prosuti na poslu, u srijedu ujutru, da djeluje dovoljo uvjerljivo a ne da sam odstan zbog mamurluka :oops: :mrgreen:

@Daysleeper - reche ti vec kolega, apsolutno prvi put.

Ipak nisi :D Mislim na to sh , zh , ch .... Boga mi ko da ti tinejdzerka :oops: :mrgreen:

Joj Pape svakom izjavom u meni izaziva osjecaj ponosa. Kakav takticar i na terenu i izvan njega. To kralju , samo im stvaraj iluziju da su vec na Euru 8-)
burek_in_space

#5805 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by burek_in_space »

Industrialyzer wrote:

Ipak nisi :D Mislim na to sh , zh , ch .... Boga mi ko da ti tinejdzerka :oops: :mrgreen:

Joj Pape svakom izjavom u meni izaziva osjecaj ponosa. Kakav takticar i na terenu i izvan njega. To kralju , samo im stvaraj iluziju da su vec na Euru 8-)
Ma stara navika, piŠaj ga. :mrgreen:
Mr. Brightside

#5806 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mr. Brightside »

trazim intervjue sa proslog baraza, pa ako neko naleti nek posta :D
ganjeta

#5807 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ganjeta »

Hoće li u srijedu biti neradni dan kad se plasiramo na Euro? :D
mikogoago

#5808 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mikogoago »

Hehe ,
ja dok je utakmica urlam skacem psujem.Ostali jadni ukucani malte ne smiju ni da disu,a kamoli se krecu u mojoj blizini.Klinci me gledaju i njima zabavno,pa i oni ko i ja.Kada zabijemo gol ori se cijelo naselje(inace ja zivim medju tihim norvezanima)tako da cijelo naselje zna da BiH vodi ili pobjedjuje.Ako se desi da izgubimo natmurim se i ni skim ne pricam 2 dana dok me ne popusti.Na poslu samo najnuznije(znaju da je BiH izgubila pa me pustaju na miru i kontaju lud covjek.Za njih je nepojmljivo da se tako prima srcu pobjeda i poraz.Za njih je to igra,a ja pokusavam da im objasnim da je to mnogo vise od igre za nas.Ali dva razlicita svijeta i ne dolazi im to iz guzice u glavu,ali im je simpaticno.Ako se sada ne plasiramo ne znam kako cu to podnjeti,kao i ako se plasiramo.Mislim da cu u obadva slucaja pobudaliti od tuge ili srece.Mislim da cu srijedu uzeti slobodno sa posla.Jer u obadva slucaja ima da se olesim.
Not My Idea

#5809 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Not My Idea »

mikogoago wrote:Hehe ,
ja dok je utakmica urlam skacem psujem.Ostali jadni ukucani malte ne smiju ni da disu,a kamoli se krecu u mojoj blizini.Klinci me gledaju i njima zabavno,pa i oni ko i ja.Kada zabijemo gol ori se cijelo naselje(inace ja zivim medju tihim norvezanima)tako da cijelo naselje zna da BiH vodi ili pobjedjuje.Ako se desi da izgubimo natmurim se i ni skim ne pricam 2 dana dok me ne popusti.Na poslu samo najnuznije(znaju da je BiH izgubila pa me pustaju na miru i kontaju lud covjek.Za njih je nepojmljivo da se tako prima srcu pobjeda i poraz.Za njih je to igra,a ja pokusavam da im objasnim da je to mnogo vise od igre za nas.Ali dva razlicita svijeta i ne dolazi im to iz guzice u glavu,ali im je simpaticno.Ako se sada ne plasiramo ne znam kako cu to podnjeti,kao i ako se plasiramo.Mislim da cu u obadva slucaja pobudaliti od tuge ili srece.Mislim da cu srijedu uzeti slobodno sa posla.Jer u obadva slucaja ima da se olesim.
citam post i cijelo vrijeme mi osmijeh na licu :) :thumbup: :bih:
soccerfan88

#5810 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by soccerfan88 »

Not My Idea wrote:
citam post i cijelo vrijeme mi osmijeh na licu :) :thumbup: :bih:
Koja si ti legenda svega mi :) Ja tako sa burzom, urlamo po kuci, Ameri kad nas kasnije vide kad izade iz kuce gledaju u nas ko u budale. Ko vele sta je sa ovim ludacima. A nama dobro. Sa Francuzima kad smo igrali doso nam prvi komsija (Amer) i zasjeo s nama gledati tekmu. Ko veli ako ih ne mozes pobjediti-pridruzi im se :)
fosil

#5811 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by fosil »

ganjeta wrote:Hoće li u srijedu biti neradni dan kad se plasiramo na Euro? :D
Srijeda je prvi dan EURO 2012, imas jos drugi i treci za obic dalju rodbinu.
ganjeta

#5812 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ganjeta »

fosil wrote:
Znači k'o za Bajram, ali nek bude k'o Kurbanski :mrgreen: .
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#5813 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Privatna poruka »

fosil wrote:
:sax: :sax: :sax: :bih: :bih: :sax:
ragib

#5814 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ragib »

Imam neki osjećaj da će penali odlučiti
DaysleepeR

#5815 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by DaysleepeR »

u ovakvom okruzenju treba gledat tekmu, i sa raspolozenjem na kraju :D

Last edited by DaysleepeR on 13/11/2011 23:49, edited 1 time in total.
soccerfan88

#5816 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by soccerfan88 »

ragib wrote:Imam neki osjećaj da će penali odlučiti
Jezik pregrizo :lol: :lol: :lol: :| :sax: :sax:
ultima_palabra

#5817 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

Jel ovako? 8-)
Riddle

#5818 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Riddle »

jeza u ledja wrote:Tako i za ovu utakmicu. Prosto ne zelim ni da je gledam. Radije bi da nas odmah nakantaju 3 gola razlike da sam rahat ostatak tekme. :-? :-)
Pogresno si se izrazio, ali znam tacno sta hoces da kazes. Ja ne znam kako cu podnijeti ako se desi da ispadnemo zbog neke sudijske odluke ili nekog nafakaskog gola. Ovaj scenario s kantanjem se nece desiti. Ja sam u to siguran jos od izvlacenja parova. Prejaki smo za tako nesto. Zato i jesam bijesan sve ovo vrijeme zbog nesrece da moramo preci preko jednog od najjacih timova na svijetu da bi otisli na EP, dok ce neki slabiji timovi od nas koje bi mi pomeli u međusobnom duelu biti tamo.

Sjecam se onog 1/4 finala SP između Uruguaya i Ghane. Jebote koliko sam samo bio potresen nakon te utakmice iako apsolutno nije imala nikakve veze sa mnom. Dosta raje ovdje je imalo isti osjecaj. Ne daj Boze da nam se onako nesto desi. Zamisli samo da dobijemo penal u 120. minuti koji nas vodi na EP. Miske puca i ... :( Stresem se odmah. Penale ne bih ni gledao. Izasao bih vani, zapalio cigaru i cekao. Rafali ili njihovo odsustvo bi mi rekli sve. :D
Rouvitsa

#5819 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rouvitsa »

dosta je ba više o tim penalima,na samu pomisao srce mi staje,radije bih da nas nakantaju nego da to gledam ne samo ja nego i neki stariji ljudovi od mene... :run:

nego čitam papac još uvijek pod velikim upitnikom... :|
siki_sa

#5820 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by siki_sa »

Ljudi hajmo se mi dogovoriti kako cemo slaviti?? :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Blokirati titovu i nek svi dolaze iz svih gradova :bih: :bih: :bih: :bih:
ragib

#5821 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ragib »

Riddle wrote:
jeza u ledja wrote:Tako i za ovu utakmicu. Prosto ne zelim ni da je gledam. Radije bi da nas odmah nakantaju 3 gola razlike da sam rahat ostatak tekme. :-? :-)
Pogresno si se izrazio, ali znam tacno sta hoces da kazes. Ja ne znam kako cu podnijeti ako se desi da ispadnemo zbog neke sudijske odluke ili nekog nafakaskog gola. Ovaj scenario s kantanjem se nece desiti. Ja sam u to siguran jos od izvlacenja parova. Prejaki smo za tako nesto. Zato i jesam bijesan sve ovo vrijeme zbog nesrece da moramo preci preko jednog od najjacih timova na svijetu da bi otisli na EP, dok ce neki slabiji timovi od nas koje bi mi pomeli u međusobnom duelu biti tamo.

Sjecam se onog 1/4 finala SP između Uruguaya i Ghane. Jebote koliko sam samo bio potresen nakon te utakmice iako apsolutno nije imala nikakve veze sa mnom. Dosta raje ovdje je imalo isti osjecaj. Ne daj Boze da nam se onako nesto desi. Zamisli samo da dobijemo penal u 120. minuti koji nas vodi na EP. Miske puca i ... :( Stresem se odmah. Penale ne bih ni gledao. Izasao bih vani, zapalio cigaru i cekao. Rafali ili njihovo odsustvo bi mi rekli sve. :D
imamo boljeg golmana
zamisli pobjedimo na penale
Begovi odbrani Ronaldu
Mustang1

#5822 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

Not My Idea wrote:ja kad god odem u wc, bude gol, za jedne il za druge
a da provedes cijelu utakmicu u wc.u ? :D
ragib

#5823 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ragib »

jeza u ledja wrote:
Ja obicno moram u wc nakon sto padne gol.
Il za jedne il za druge.
znaci niste morali u wc ici ovaj put
Industrialyzer

#5824 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Industrialyzer »

Bubalo1 wrote:

Ma jok , pa da bude 4:3 za njih :run:

nego burazeru , ako bude 0:0 oko 70. min. idi se*i pa da svi skupa poslije slavimo :mrgreen:
Edin H.

#5825 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Edin H. »

Bubalo1 wrote:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

Sta cemo za penale? :-)
Locked