nece ti trebat razlog. u srijedu ce zbog pobjede BiH bit nacionalni praznik
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Not My Idea
#5801 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
burece,
- burek_in_space
#5802 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Shef mi je Portugalac.Not My Idea wrote:burece,
- DaysleepeR
#5803 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
kod mene nervoza varira
u petak sam gledao tekmu sasvim miran jer sam bio uvjeren da nece biti los rezultat
protiv francuske sam bio miran dok nismo zabili onda sam bio euforican, kad smo primili gol iz penala nisam ni gledao vise do kraja, znao sam da se nista nece desit vise...
u petak sam gledao tekmu sasvim miran jer sam bio uvjeren da nece biti los rezultat
protiv francuske sam bio miran dok nismo zabili onda sam bio euforican, kad smo primili gol iz penala nisam ni gledao vise do kraja, znao sam da se nista nece desit vise...
- Industrialyzer
#5804 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
burek_in_space wrote:Kako mislish normalno?!Industrialyzer wrote:
burazeru jesi li ovo konacno poceo "normalno" pisati![]()
Da sam normalan, ne bih sad razmishljao o razlogu koji cu prosuti na poslu, u srijedu ujutru, da djeluje dovoljo uvjerljivo a ne da sam odstan zbog mamurluka![]()
![]()
@Daysleeper - reche ti vec kolega, apsolutno prvi put.
Ipak nisi
Joj Pape svakom izjavom u meni izaziva osjecaj ponosa. Kakav takticar i na terenu i izvan njega. To kralju , samo im stvaraj iluziju da su vec na Euru
- burek_in_space
#5805 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma stara navika, piŠaj ga.Industrialyzer wrote:
Ipak nisiMislim na to sh , zh , ch .... Boga mi ko da ti tinejdzerka
![]()
![]()
Joj Pape svakom izjavom u meni izaziva osjecaj ponosa. Kakav takticar i na terenu i izvan njega. To kralju , samo im stvaraj iluziju da su vec na Euru
-
Mr. Brightside
#5806 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
trazim intervjue sa proslog baraza, pa ako neko naleti nek posta 
- ganjeta
#5807 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Hoće li u srijedu biti neradni dan kad se plasiramo na Euro? 
-
mikogoago
#5808 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Hehe ,
ja dok je utakmica urlam skacem psujem.Ostali jadni ukucani malte ne smiju ni da disu,a kamoli se krecu u mojoj blizini.Klinci me gledaju i njima zabavno,pa i oni ko i ja.Kada zabijemo gol ori se cijelo naselje(inace ja zivim medju tihim norvezanima)tako da cijelo naselje zna da BiH vodi ili pobjedjuje.Ako se desi da izgubimo natmurim se i ni skim ne pricam 2 dana dok me ne popusti.Na poslu samo najnuznije(znaju da je BiH izgubila pa me pustaju na miru i kontaju lud covjek.Za njih je nepojmljivo da se tako prima srcu pobjeda i poraz.Za njih je to igra,a ja pokusavam da im objasnim da je to mnogo vise od igre za nas.Ali dva razlicita svijeta i ne dolazi im to iz guzice u glavu,ali im je simpaticno.Ako se sada ne plasiramo ne znam kako cu to podnjeti,kao i ako se plasiramo.Mislim da cu u obadva slucaja pobudaliti od tuge ili srece.Mislim da cu srijedu uzeti slobodno sa posla.Jer u obadva slucaja ima da se olesim.
ja dok je utakmica urlam skacem psujem.Ostali jadni ukucani malte ne smiju ni da disu,a kamoli se krecu u mojoj blizini.Klinci me gledaju i njima zabavno,pa i oni ko i ja.Kada zabijemo gol ori se cijelo naselje(inace ja zivim medju tihim norvezanima)tako da cijelo naselje zna da BiH vodi ili pobjedjuje.Ako se desi da izgubimo natmurim se i ni skim ne pricam 2 dana dok me ne popusti.Na poslu samo najnuznije(znaju da je BiH izgubila pa me pustaju na miru i kontaju lud covjek.Za njih je nepojmljivo da se tako prima srcu pobjeda i poraz.Za njih je to igra,a ja pokusavam da im objasnim da je to mnogo vise od igre za nas.Ali dva razlicita svijeta i ne dolazi im to iz guzice u glavu,ali im je simpaticno.Ako se sada ne plasiramo ne znam kako cu to podnjeti,kao i ako se plasiramo.Mislim da cu u obadva slucaja pobudaliti od tuge ili srece.Mislim da cu srijedu uzeti slobodno sa posla.Jer u obadva slucaja ima da se olesim.
- Not My Idea
#5809 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
citam post i cijelo vrijeme mi osmijeh na licumikogoago wrote:Hehe ,
- soccerfan88
#5810 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Koja si ti legenda svega miNot My Idea wrote:citam post i cijelo vrijeme mi osmijeh na licumikogoago wrote:Hehe ,
ja dok je utakmica urlam skacem psujem.Ostali jadni ukucani malte ne smiju ni da disu,a kamoli se krecu u mojoj blizini.Klinci me gledaju i njima zabavno,pa i oni ko i ja.Kada zabijemo gol ori se cijelo naselje(inace ja zivim medju tihim norvezanima)tako da cijelo naselje zna da BiH vodi ili pobjedjuje.Ako se desi da izgubimo natmurim se i ni skim ne pricam 2 dana dok me ne popusti.Na poslu samo najnuznije(znaju da je BiH izgubila pa me pustaju na miru i kontaju lud covjek.Za njih je nepojmljivo da se tako prima srcu pobjeda i poraz.Za njih je to igra,a ja pokusavam da im objasnim da je to mnogo vise od igre za nas.Ali dva razlicita svijeta i ne dolazi im to iz guzice u glavu,ali im je simpaticno.Ako se sada ne plasiramo ne znam kako cu to podnjeti,kao i ako se plasiramo.Mislim da cu u obadva slucaja pobudaliti od tuge ili srece.Mislim da cu srijedu uzeti slobodno sa posla.Jer u obadva slucaja ima da se olesim.![]()
![]()
- fosil
#5811 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Srijeda je prvi dan EURO 2012, imas jos drugi i treci za obic dalju rodbinu.ganjeta wrote:Hoće li u srijedu biti neradni dan kad se plasiramo na Euro?
- ganjeta
#5812 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Znači k'o za Bajram, ali nek bude k'o Kurbanskifosil wrote:Srijeda je prvi dan EURO 2012, imas jos drugi i treci za obic dalju rodbinu.ganjeta wrote:Hoće li u srijedu biti neradni dan kad se plasiramo na Euro?
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#5813 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
fosil wrote:Srijeda je prvi dan EURO 2012, imas jos drugi i treci za obic dalju rodbinu.ganjeta wrote:Hoće li u srijedu biti neradni dan kad se plasiramo na Euro?
-
ragib
#5814 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Imam neki osjećaj da će penali odlučiti
- DaysleepeR
#5815 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
u ovakvom okruzenju treba gledat tekmu, i sa raspolozenjem na kraju 
Last edited by DaysleepeR on 13/11/2011 23:49, edited 1 time in total.
- soccerfan88
#5816 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jezik pregrizoragib wrote:Imam neki osjećaj da će penali odlučiti
- ultima_palabra
#5817 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jel ovako?mikogoago wrote:Hehe ,
- Riddle
#5818 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pogresno si se izrazio, ali znam tacno sta hoces da kazes. Ja ne znam kako cu podnijeti ako se desi da ispadnemo zbog neke sudijske odluke ili nekog nafakaskog gola. Ovaj scenario s kantanjem se nece desiti. Ja sam u to siguran jos od izvlacenja parova. Prejaki smo za tako nesto. Zato i jesam bijesan sve ovo vrijeme zbog nesrece da moramo preci preko jednog od najjacih timova na svijetu da bi otisli na EP, dok ce neki slabiji timovi od nas koje bi mi pomeli u međusobnom duelu biti tamo.jeza u ledja wrote:Tako i za ovu utakmicu. Prosto ne zelim ni da je gledam. Radije bi da nas odmah nakantaju 3 gola razlike da sam rahat ostatak tekme.![]()
Sjecam se onog 1/4 finala SP između Uruguaya i Ghane. Jebote koliko sam samo bio potresen nakon te utakmice iako apsolutno nije imala nikakve veze sa mnom. Dosta raje ovdje je imalo isti osjecaj. Ne daj Boze da nam se onako nesto desi. Zamisli samo da dobijemo penal u 120. minuti koji nas vodi na EP. Miske puca i ...
-
Rouvitsa
#5819 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
dosta je ba više o tim penalima,na samu pomisao srce mi staje,radije bih da nas nakantaju nego da to gledam ne samo ja nego i neki stariji ljudovi od mene...
nego čitam papac još uvijek pod velikim upitnikom...
nego čitam papac još uvijek pod velikim upitnikom...
- siki_sa
#5820 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ljudi hajmo se mi dogovoriti kako cemo slaviti??
Blokirati titovu i nek svi dolaze iz svih gradova

Blokirati titovu i nek svi dolaze iz svih gradova
-
ragib
#5821 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
imamo boljeg golmanaRiddle wrote:Pogresno si se izrazio, ali znam tacno sta hoces da kazes. Ja ne znam kako cu podnijeti ako se desi da ispadnemo zbog neke sudijske odluke ili nekog nafakaskog gola. Ovaj scenario s kantanjem se nece desiti. Ja sam u to siguran jos od izvlacenja parova. Prejaki smo za tako nesto. Zato i jesam bijesan sve ovo vrijeme zbog nesrece da moramo preci preko jednog od najjacih timova na svijetu da bi otisli na EP, dok ce neki slabiji timovi od nas koje bi mi pomeli u međusobnom duelu biti tamo.jeza u ledja wrote:Tako i za ovu utakmicu. Prosto ne zelim ni da je gledam. Radije bi da nas odmah nakantaju 3 gola razlike da sam rahat ostatak tekme.![]()
Sjecam se onog 1/4 finala SP između Uruguaya i Ghane. Jebote koliko sam samo bio potresen nakon te utakmice iako apsolutno nije imala nikakve veze sa mnom. Dosta raje ovdje je imalo isti osjecaj. Ne daj Boze da nam se onako nesto desi. Zamisli samo da dobijemo penal u 120. minuti koji nas vodi na EP. Miske puca i ...Stresem se odmah. Penale ne bih ni gledao. Izasao bih vani, zapalio cigaru i cekao. Rafali ili njihovo odsustvo bi mi rekli sve.
zamisli pobjedimo na penale
Begovi odbrani Ronaldu
-
Mustang1
#5822 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
a da provedes cijelu utakmicu u wc.u ?Not My Idea wrote:ja kad god odem u wc, bude gol, za jedne il za druge
-
ragib
#5823 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
znaci niste morali u wc ici ovaj putjeza u ledja wrote:Ja obicno moram u wc nakon sto padne gol.Not My Idea wrote:ja kad god odem u wc, bude gol, za jedne il za druge
Il za jedne il za druge.
- Industrialyzer
#5824 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bubalo1 wrote:a da provedes cijelu utakmicu u wc.u ?Not My Idea wrote:ja kad god odem u wc, bude gol, za jedne il za druge
Ma jok , pa da bude 4:3 za njih
nego burazeru , ako bude 0:0 oko 70. min. idi se*i pa da svi skupa poslije slavimo
- Edin H.
#5825 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bubalo1 wrote:a da provedes cijelu utakmicu u wc.u ?Not My Idea wrote:ja kad god odem u wc, bude gol, za jedne il za druge
Sta cemo za penale?