Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Tears

#5776 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Tears »

Klitemnestraaa wrote:Kako najviše volite rješavati probleme s patrnericom kada vas uhvati gnjaviti gdje si bio, s kim si bio, kad ćemo se više vidjeti i slična pitanja?
Da li više volite ignorirati ih, ulaziti u raspravu ili pak praviti se da se ništa nije dogodilo i ponašati se dalje ok?

Ja je prvo pustim da se izduva - izbroji sve sto ima da kaze , onda na brzaka sve kazem sto ja mislim i znam da sam u pravu al ona nece to na primer da prihvati i pustim je da ona bude u pravu i onda se kao nista nije desilo , a ako se vise puta desava isto to u jednoj sedmici samo fino ignore
p206

#5777 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by p206 »

Klitemnestraaa wrote:Kako najviše volite rješavati probleme s patrnericom kada vas uhvati gnjaviti gdje si bio, s kim si bio, kad ćemo se više vidjeti i slična pitanja?
Da li više volite ignorirati ih, ulaziti u raspravu ili pak praviti se da se ništa nije dogodilo i ponašati se dalje ok?
Kažem istinu...bio sa tim jaranom pio kafu/pivo...ako ne vjeruješ onda jebaji ga... nisam varao ni one što mi je manje bilo stalo za njih, što bi tebe. Ne volim ulaziti u raspravu, kao i ostaviti nešto nerazjašnjeno. Jednostavan sam, nekad i previše jednostavan.
kritichar

#5778 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kritichar »

Redovno podnosim pismeni izvještaj
Ramzess Veliki

#5779 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ramzess Veliki »

kiki-miki wrote:Na koja pitanja nikako ne volite odgovarati? :oops:
Koliko si popio večeras? :twisted:
Ko ti je ovo bio na kafi ... :twisted:
Ramzess Veliki

#5780 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ramzess Veliki »

kiki-miki wrote:Koliko zarađujete? :oops:
Ih, da ti kažem pa da me sačekuješ da ti budem žirant. :P
Ramzess Veliki

#5781 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ramzess Veliki »

Obično se pravim mrtav dok ne prođe. :lol:
Dugi nožni nokti

#5782 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Dugi nožni nokti »

Paaaa, moj odgovor obično bude:"Ali ljubavi, zajedno smo bili napolju. Znaš i sama da 2 godine nisam izašao bez tebe." :babinsin:
dust in the wind

#5783 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by dust in the wind »

zar ta stupidna pitanja stvarno se postavljaju, bilo muskarcu bili zeni
nije ovaj svijet za me, cim je ovo normalno
:run:
muz66

#5784 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by muz66 »

Ramzess Veliki wrote:
Obično se pravim mrtav dok ne prođe. :lol:
nisam se pravdao svojima koji su me napravili, pa vala necu ni djevojci taman da mi je s neba pala. imam zivot i mimo nje.
dust in the wind

#5785 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

tako je muz...
niti ocekujem od partnera, niti cu se ja pravdati...kakvi debilizmi...po meni
lavorpunvode

#5786 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by lavorpunvode »

nije to nikakvo pravdanje, sta vam je ljudi. ne znam kako iko od vas ocekuje da ima normalnu vezu, ako s tom osobom necete dijeliti svakodnevnicu, i stvari i situacije u koje upadate i mimo onog vremena kad ste bukvalno jedno uz drugo, rame uz rame. naravno da svako ima svoj zivot, niko nije pupcanom vrpcom vezan za partnera, ali sasvim je normalna stvar i "progovoriti" s njim/njom o mnogocemu. naravno, akotu nema sta da se krije.
muz66

#5787 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by muz66 »

lavorpunvode wrote:nije to nikakvo pravdanje, sta vam je ljudi. ne znam kako iko od vas ocekuje da ima normalnu vezu, ako s tom osobom necete dijeliti svakodnevnicu, i stvari i situacije u koje upadate i mimo onog vremena kad ste bukvalno jedno uz drugo, rame uz rame. naravno da svako ima svoj zivot, niko nije pupcanom vrpcom vezan za partnera, ali sasvim je normalna stvar i "progovoriti" s njim/njom o mnogocemu. naravno, akotu nema sta da se krije.
naravno da cemo progovoriti, pricati. kad trazim djevojku, onda hocu da mi bude od ljubavnice do jarana-sve. ali da joj se pravdam i objasnjavam zasto se nisam javio nakon 3.zvona telefona, gdje sam bio sinoc do pola 1 kad se utakmica zavrsila u pola 11...moze al u limburgu.
dust in the wind

#5788 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

nigdje veze..naravno da ces progovoriti..o svemu...i stalno...ali ima nacini u tonu pitanja ko je skim bio i koliko... i u posesivnosti i potencijalnom ludilo koje moze izaci iz pitanja ili odgovora... sve se to odmah vidi i osjeti...
lavorpunvode

#5789 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by lavorpunvode »

eto, to je opet neka vrsta cenzure. i sta, kad te djevojka pita gdje si bio, ne da bi te provjerila, vec jednostavno iz zanimacije, kao sto bi pitala prijateljicu recimo, to ces joj presutjeti? zasto? sigurna sam da pola vas ne postupa tako zaista, to su samo suplje, forumske price.
hhaarree

#5790 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by hhaarree »

ne prica niko o normalnoj prici znaci na telefonu smo pa onda gdje si bio, tu i tu, gdje si ti bila sta ima pa sta ima jos
dust in the wind

#5791 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

hhaarree wrote:ne prica niko o normalnoj prici znaci na telefonu smo pa onda gdje si bio, tu i tu, gdje si ti bila sta ima pa sta ima jos
da... ako je normalna prica o svakodnevnici, ajde de...ali ostali slucajevi... uh... mene to odmag demotivise da budem s njim.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5792 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

ma boli te chuna, slažeš nešto i vozdra :lol: :D
lavorpunvode

#5793 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by lavorpunvode »

normalnu pricu o svakodnevnici mogu razviti sa saputnikom u trolejbusu. ipak, osoba s kojom dijelis zivot zasluzuje nesto malo vise od toga.
hhaarree

#5794 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by hhaarree »

lavorpunvode wrote:normalnu pricu o svakodnevnici mogu razviti sa saputnikom u trolejbusu. ipak, osoba s kojom dijelis zivot zasluzuje nesto malo vise od toga.
zasluzuje da zna koje boje su bile tene jaranu s kojim sam bio na kafi? :roll:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5795 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

hhaarree wrote:
lavorpunvode wrote:normalnu pricu o svakodnevnici mogu razviti sa saputnikom u trolejbusu. ipak, osoba s kojom dijelis zivot zasluzuje nesto malo vise od toga.
odgovoriš bordo na takva pitanja :oops:
dust in the wind

#5796 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

hhaarree wrote:
tako je hare... sto posto se slazem...meni su ta pitanja znak da mi nemamo o cemu pametnijem govoriti...opsta mjesta
Logovan

#5797 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Logovan »

dust in the wind wrote:
hhaarree wrote:ne prica niko o normalnoj prici znaci na telefonu smo pa onda gdje si bio, tu i tu, gdje si ti bila sta ima pa sta ima jos
da... ako je normalna prica o svakodnevnici, ajde de...ali ostali slucajevi... uh... mene to odmag demotivise da budem s njim.
Slažem se. :thumbup:
Ramzess Veliki

#5798 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ramzess Veliki »

muz66 wrote:
lavorpunvode wrote:nije to nikakvo pravdanje, sta vam je ljudi. ne znam kako iko od vas ocekuje da ima normalnu vezu, ako s tom osobom necete dijeliti svakodnevnicu, i stvari i situacije u koje upadate i mimo onog vremena kad ste bukvalno jedno uz drugo, rame uz rame. naravno da svako ima svoj zivot, niko nije pupcanom vrpcom vezan za partnera, ali sasvim je normalna stvar i "progovoriti" s njim/njom o mnogocemu. naravno, akotu nema sta da se krije.
naravno da cemo progovoriti, pricati. kad trazim djevojku, onda hocu da mi bude od ljubavnice do jarana-sve. ali da joj se pravdam i objasnjavam zasto se nisam javio nakon 3.zvona telefona, gdje sam bio sinoc do pola 1 kad se utakmica zavrsila u pola 11...moze al u limburgu.
Znam nešto iz života ... koji ćeš ti jaro biti papučar kad se oženiš ... :lol:
hhaarree

#5799 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by hhaarree »

evo sad i fazona znam ja bolje sad se kurcis kad se ozenis bices papuca :zid:

lit samo nebesko plave :oops: :mrgreen:
Last edited by hhaarree on 17/04/2013 13:04, edited 1 time in total.
lavorpunvode

#5800 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by lavorpunvode »

hhaarree wrote:
ukoliko ti imas potrebu o tome da joj pricas, zasto ne? a svakako smatram da zasluzuje da zna s kojim si jaranom bio na kafi, osim ako si mu "sklon" pa neces da pobudjujes sumnju kod partnerice :D
Locked