@kakaljinkakaljin wrote:Pomjesao si dva pojma, ako imas jedan resiver onda na njemu mozes gledati sve sto imas u pretplati, a na tv-u koji ima dvb-c tuner ne mozes te iste kanale gledati jer ti za to treba modul ili dodatni resiver jer su zakljucani, ali bi za ovaj promo period mogli i tu otkljucati da korisnici mogu vidjeti ponudu fino pa da se navuku na to pa da zatraze te usluge nakon sto ih ukinu, a telemach na dobitku jer je dobio jos korisnika koji ce vise placati nego sada.Mr.Who wrote:Pridružio bih se @kakaljin u prijedlogu da nam na DVB-C takođe otključate kanale u ovom promotivnom periodu.Takođe mi nije jasno zašto ste zaključali neke kanale na DVB-C (primjer FOX, Cinestar Action, Nova TV itd.) ako ih već imam u pretplati mogu ih gledati preko risivera.
Nisi me dobro razumio.Do prije par dana, mislim da je četvrtak u pitanju, na DVB-C smo imali otvorene gore navedene kanale i gledali ih.Onda su u Telemahu odlučili da ih zaključaju za one koji ih gledaju preko DVB-C.Tako mi je prenio operater kad sam zvao da pitam šta je s tim kanalima.