EURO 2012 - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#576 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Velkoski »

odesveuhonduras wrote:šta mu znače ove trake zalijepljene po tijelu? primjetio sam ovo i na utakmici, virilo mu je pozadi na vratu..

Image

Menscini da su ovo iste one trake koje cesto vidjam na teniserima.

http://www.kinesiotaping.com/global/cor ... ethod.html
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#577 Re: EURO 2012 - općenito

Post by odesveuhonduras »

ovo nešto ko ona furka sa onim trakama na nosu što je bilo "in" jedno godinu dana, onda odjednom nestalo iz upotrebe
jeza u ledja

#578 Re: EURO 2012 - općenito

Post by jeza u ledja »

Pa nije valjda da prvi put vidite te trake? :?

Gotovo na svakoj utakmici vidim igraca s trakom, ako se ne varam drze povrijedjeni misic/misice stabilnim. Najcesce vidjamo ovo na nogama, ali eto ocigledno moze i na ledjima, abdomenu, vratu. Koriste raja ovo i rekreaciono kad trce.
Zamisli, usceko ti vrat :D, a ti trebas igrati utakmicu, stavis ovo, manje boli, manje se obnavlja povreda.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#579 Re: EURO 2012 - općenito

ne znam, možda što su ove boje živopisne :D , ne sjećam se da sam ovoliko polijepljenog nekog vidio prije
Zamisli, usceko ti vrat :D
zamislio.. i vidim sebe uz kokice gledam utakmicu :D
cyprus

#580 Re: EURO 2012 - općenito

Post by cyprus »

Po mom nekom nahođenju trebalo bi ovako bit:

Češka - Portugal 2
Njemačka - Grčka 1
Španija - Francuska 1
Engleska - Italija 1

Ali znajući sebe, ZNAM da ne može sve ovakvo bit... Pitanje je šta sam i koliko fulio :mrgreen: Nadam se Grčku :P
medvjed23

#581 Re: EURO 2012 - općenito

Post by medvjed23 »

Na pobjede Njemačke i Portugala ću uplatiti pare...

U utakmici između Španije i Francuske dajem blagu prednost Francuzima ali se ne usuđujem bilo kakvu uplatu izvršiti... bez obzira na to, biće zanimljivo gledati utakmicu... o dobrim reprezentacijama se radi...

Za Italijane navijam i nadam se njihovoj pobjedi ali, kao što već rekoh, smatram da su podjednake šanse Italije i Engleske za prolaz u polufinale... ni ovdje nikakva uplata ne dolazi u obzir...

Znači, dvije pratim radi para, jednu radi dobrog fudbala i jednu radi gotivljenja Žabara :D
odesveuhonduras

#582 Re: EURO 2012 - općenito

Evo Lista klubova sa brojem golova njihovih igrača na euru. ne bi se baš ladili na vodeći klub, jelTe :D

7 GOLOVA:

Wolfsburg

-----

5 GOLOVA:

Arsenal (podolski i bendtner ukontani)

-----

4 GOLA:

Man City

-----

3 GOLA:

Dortmund
CSKA M.
Bayern
Milan
Real Madrid

-----

2 GOLA:

Brondby
Barcelona
Dynamo Kyiv
Chelsea
Man United

-----

PAOK
Zenit
Lokomotiv
Udinese
Everton
Leicester City
Samsunspor
Zaragoza
Porto
Juventus
PSG
Newcastle
Liverpool
Olympiakos
Panathinaikos
Tottenham
Sevilla
Sunderland

-----

1 AUTOGOL

Liverpool
leo karan

#583 Re: EURO 2012 - općenito

Post by leo karan »

odesveuhonduras wrote:Evo Lista klubova sa brojem golova njihovih igrača na euru. ne bi se baš ladili na vodeći klub, jelTe :D

1 AUTOGOL

Liverpool
:lol:
normala
sumirprimus

#584 Re: EURO 2012 - općenito

Post by sumirprimus »

gleaj srne ko rvi :D
bog su ove trake,po njima tacno znas,gdje je sve primo :D udarce :D il istezo...

drago mi za sudije da su ih bar kucama otjerali,nadam se da ce usput i izgubit koji poen,pa past na ljestvici...ko opomena ostalim...dosta je bilo previda,placeni su masno da vide sve, i da budu blizu ... :)
ultima_palabra

#585 Re: EURO 2012 - općenito

Post by ultima_palabra »

AlenKurt wrote:Kojih 11 fudbalera je vama najbolje u prvom dijelu Eura?
Jel to za članak? :D Evo pomoć: http://www.guardian.co.uk/football/blog ... er-ratings
sumirprimus

#586 Re: EURO 2012 - općenito

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:
AlenKurt wrote:Kojih 11 fudbalera je vama najbolje u prvom dijelu Eura?
Jel to za članak? :D Evo pomoć: http://www.guardian.co.uk/football/blog ... er-ratings
a mozda i zbog ovog indeksovog.. :D

Tyton - Pereira, Hummels, De Rossi, Coentrao - Pirlo, Iniesta, Silva - Mandžukić, Džagoev, Gomez

a evo i njihovih(gardijanovih)
FIRST XI
Manuel Neuer(Germany) ,Theodor Gebre Selassie(Czech Republic) Mats Hummels(Germany),Daniel Agger (Denmark)Fabio Coentrao(Portugal),David Silva (Spain) ,: Sami Khedira (Germany) , Andrea Pirlo (Italy), Andrés Iniesta (Spain) ,Zlatan Ibrahimovic (Sweden),Mario Mandzukic (Croatia)

zamiljnivo pola pola... :)
LSD

#587 Re: EURO 2012 - općenito

Post by LSD »

Pogledajte kako hrvatski mediji velicaju svoje igrace... naslovi preuzeti sa Indexa

"Villas - Boas zbog Modrića prijeti prekidom pregovora s Tottenhamom"

"Svi su ludi za Mandžukićem: PSG, Napoli i Fiorentina u borbi za Đilkoša"

"Tito želi Hrvate u Barceloni: "Ćorluka je najbliži Nou Campu, a za njim bi mogao i Perišić"

Znaci Mandžuka svojim virtuoznim vještinama uznemirio citavu Evropu, odjednom svi su ludi za njim....Boaš nece ni da pocne pregovore za Totenhemom bez Modrića, ma nece ni da cuje za eventualnu saradnju ako nema Luke...Barca se otima za nekakvog Perišića i Ćorluku 8-)
Tako se to radi i nabija cijena, velicaju prosjeci i izdižu na nivo superstarova...doduše, može im se jer su redovni na EP ili SP.
splend

#589 Re: EURO 2012 - općenito

Post by splend »

pa nece index podici cijenu mandzukicu :lol: :lol:
mogu oni napisati da je u zavrsnim pregovorima sa mancesterom i madridom, njegova cijena je 7-8 miliona eura.

znaci sutra da nasi mediji napisu: gvardiolin uslov za dolazak u bayern je kupovina dzeke i misketa, to bi dzeki i misketu diglo cijenu, i automatski bi henes dao 10-15 miliona eura vise :lol: a misketa bi po automatizmu, poceli da ganjaju totenhem, at. madrid, valensija :-D

a to jesul il nisu superstari il kako se vec kaze, kuci idu zajedno sa irskom, poljskom, ukrajinom, danskom, svedskom..
aveos

#590 Re: EURO 2012 - općenito

Post by aveos »

Last edited by aveos on 21/06/2012 19:22, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#591 Re: EURO 2012 - općenito

Post by -LIBERO- »

:D

Image
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#592 Re: EURO 2012 - općenito

Post by -LIBERO- »

:-) :lol:

Image

Image
jeza u ledja

#593 Re: EURO 2012 - općenito

Post by jeza u ledja »

Kako ce index povecati cijenu nekog igraca nije mi jasno? Sega je ta prica kako se hrvatski igraci prodaju u dobre klubove jer ih hrvatski mediji hvale, a mi kao, ne cijenimo dovoljno svoje, i to je razlog naseg neuspjeha.
aveos

#594 Re: EURO 2012 - općenito

Post by aveos »

jeza u ledja wrote:Kako ce index povecati cijenu nekog igraca nije mi jasno? Sega je ta prica kako se hrvatski igraci prodaju u dobre klubove jer ih hrvatski mediji hvale, a mi kao, ne cijenimo dovoljno svoje, i to je razlog naseg neuspjeha.
U potpunosti se slazem.. 8-)
Korisničkoime

#595 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Korisničkoime »

LSD wrote:Pogledajte kako hrvatski mediji velicaju svoje igrace... naslovi preuzeti sa Indexa

"Villas - Boas zbog Modrića prijeti prekidom pregovora s Tottenhamom"

"Svi su ludi za Mandžukićem: PSG, Napoli i Fiorentina u borbi za Đilkoša"

"Tito želi Hrvate u Barceloni: "Ćorluka je najbliži Nou Campu, a za njim bi mogao i Perišić"

Znaci Mandžuka svojim virtuoznim vještinama uznemirio citavu Evropu, odjednom svi su ludi za njim....Boaš nece ni da pocne pregovore za Totenhemom bez Modrića, ma nece ni da cuje za eventualnu saradnju ako nema Luke...Barca se otima za nekakvog Perišića i Ćorluku 8-)
Tako se to radi i nabija cijena, velicaju prosjeci i izdižu na nivo superstarova...doduše, može im se jer su redovni na EP ili SP.
Pa zbog toga su predmet šprdnji u cijeloj regiji ali i dalje. Čuj Madžukić pa ni Magath nije više siguran hoće li ga zadržati ili ne sa njegovim 9 golova u sezoni. Čorluka prešao po meni u lošiju ligu i lošiji klub iako se Bundesligi i Levrkusenu nema šta puno prigovoriti opet je Eng.lija i Tott.kvalitetniji a sad ni manje ni više u Barcu a Perišić bi bio sretan da prvo izbori konstantno prvih 11 u Dortmundu. Ojjjjjj majko Barca pa ko im se ne bi smijao.
E za Modrića je druga priča nije da mi je lik drag ali je zaista dobar igrač malo ga se i uzdiže ali iz hrv.repke daleko najkvalitetniji ali ipak glavni razlog Villasovog nezadovoljstva bi mogao biti Blanc tj. želja kluba za Blancom.
Ne znam ali mislim da ipak kontinuirani odlasci na završnice velikih takmičenja drže njihovim igračima cijenu i interes kao i uspjesi nekih igrača u ligama 5, sve su to preporuke.
Iker C

#596 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Iker C »

Mnadžukić je strašan potencijal ,predprošle godine je sam ostavio Wolfsburg u Bundesligi. Po kvaliteti je nešto bolji od Ibiševića, polusezonu poludi pa ga nigdje nema.
mistek

#597 Re: EURO 2012 - općenito

Post by mistek »

Mandžukić je krampa koja u Evropi ima par konkurenata poput Bendtnera i kompanije.
Ajatolah_

#598 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Ajatolah_ »

@Libero :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Muhamed Đakmić

#599 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Muhamed Đakmić »

Dajte ba, Mandžukić je mlađi od Džeke dva mjeseca. Kakav crni potencijal, nije se još čovjek ni u Bundesu dokazao, a već ga fol sele u velike klubove. Nek makar bude dvocifren u Bundesligi pa nek onda traži klub. Papis Demba Cisse i Demba Ba su duplo više pokazivali od njeg, pa smo vidjeli gdje su završili.
Kemal Malovčić

#600 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Kemal Malovčić »

Sarajevo1946 wrote:Dajte ba, Mandžukić je mlađi od Džeke dva mjeseca. Kakav crni potencijal, nije se još čovjek ni u Bundesu dokazao, a već ga fol sele u velike klubove. Nek makar bude dvocifren u Bundesligi pa nek onda traži klub. Papis Demba Cisse i Demba Ba su duplo više pokazivali od njeg, pa smo vidjeli gdje su završili.
Kakav povratak!
Locked