PEKARE U SARAJEVU

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
abdulazizsarajevo

#576 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by abdulazizsarajevo »

drag_gost wrote:Samo dodatak: lik je debil, ocito. A Manju izbjegavati, definitivno.

e cuj Manja...cega se lik dosjetio...usunjao se u sarajevo da pokupi nase pare....dzubre cetnicko ovo treba protjerati...uzasss ne mogu da vjerujem sta smo sebi dozvolili.
strong69

#577 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by strong69 »

drag_gost wrote:Samo dodatak: lik je debil, ocito. A Manju izbjegavati, definitivno.
Zamisli kakav je to nacionalisticki poriv kad ne moze da ga zadrzi za sebe nego ispljune sve javno i popisa se po kupcima u Sarajevu i FBiH.
insomnia78

#578 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by insomnia78 »

A i lijep mu je naziv. “Manja”. Umanjenica od Manjača. Po dobrom smo je upamtili
Yenna

#579 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by Yenna »

nepass1 wrote:ne znam ni koji kurac ste isli pored milion pekara u sa.
a ovi sto ga inace brane se usutili po forumu :lol:
vec je bilo price o manji i izjavama
Nit sam znala ko je vlasnik nit ga sada branim. Mnogi idu i u Manju, Mlinar ili Mrvicu pa ..?
Neću glumiti licemjera i reći da nisu imali divna peciva, torte itd i da nisam isla.
Al definitivno osudjujem ove izjave, i sto se mene tiče moje marke više neće ići tamo.
Žao mi je samo zaposlenih koji možda mogu imati problema zbog ovog stanja al....jbg,
Blixen

#580 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by Blixen »

ne bi kupio kod cetnika nema tih para
j... mu dragan dabic najmilije
nepass1

#581 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by nepass1 »

ja sam malo i ponosan na sebe sto mu nikad nisam usao nit marke ostavio, zena jednom kupila tortu, vidim banja luka, zabranio i to.
a mozda dvije godine se pise o ovim njegovim izjavama
Not My Idea

#582 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by Not My Idea »

De nek mu neko javi da i u Federaciji ima internet

amidzazeher wrote:Neka francuz, ne zakuhavaj, taman se smiri, valja pekaru mijenjat, nije to lako, a i tebe se to svakako ne tice, cetnici se ionako svakih 50 godina ukazu, nece tebe, star si vec :D
:lol: :run:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#583 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by sime_cipol »

Za dva mjeseca o ovome se neće ni pričati. Kratka je pamet kod Bošnjaka
Henry Chinaski

#584 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by Henry Chinaski »

Nikad ništa kupio jer sam znao za ova sranja. Da sam neki aktivista i da imam vremena stajao bih ispred pekare sa natpisom i upozoravao ljude.
Ovako sam ograničen na to da sam bojkotujem i upozoravam ljude oko sebe.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#585 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by un1ted »

nepass1 wrote:ja sam malo i ponosan na sebe sto mu nikad nisam usao nit marke ostavio, zena jednom kupila tortu, vidim banja luka, zabranio i to.
Cuj zabranio. Pa onda neka se i odvoje, kada ih tretiramo kao "zasebnu državu" koju treba bojkotovati.
choxnox

#586 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by choxnox »

un1ted wrote:
nepass1 wrote:ja sam malo i ponosan na sebe sto mu nikad nisam usao nit marke ostavio, zena jednom kupila tortu, vidim banja luka, zabranio i to.
Cuj zabranio. Pa onda neka se i odvoje, kada ih tretiramo kao "zasebnu državu" koju treba bojkotovati.
Ma ja, hajmo samoproklamovanom cetniku davati pare radi mira u kuci, da se ne bi slucajno odvojili :lol:
Not My Idea

#587 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by Not My Idea »

Mislim da nam je svima jasno da bi Ceca sutra napunila Koševo. Tako da,ne znam koga čudi sto njegove pekare ovo nece ni osjetit.
Henry Chinaski

#588 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by Henry Chinaski »

Not My Idea wrote:Mislim da nam je svima jasno da bi Ceca sutra napunila Koševo. Tako da,ne znam koga čudi sto njegove pekare ovo nece ni osjetit.
To nije razlog da šute oni koji su svjesni sranja. To što je više govana među nama nego ljudi nije opravdanje da ljudi ne misle svojom glavom.
Za cecu se slažem, govana ima dovoljno.
Blixen

#589 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by Blixen »

Not My Idea wrote:Mislim da nam je svima jasno da bi Ceca sutra napunila Koševo. Tako da,ne znam koga čudi sto njegove pekare ovo nece ni osjetit.
sjeti se ruzne brene, sjeti se miroslava, sjeti se onog ex trenera rumene zvezde ljupko ili kako se vec zvao
nisam siguran da ce uskoro doci taj dan da arkanova udovica napuni Kosevo
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#590 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by un1ted »

choxnox wrote:
un1ted wrote:
Ma ja, hajmo samoproklamovanom cetniku davati pare radi mira u kuci, da se ne bi slucajno odvojili :lol:
Zasto navodis ono sto nisam rekao? Manju treba bojkotovati i to ce se desiti..narednih 10 dana.

Moj komentar je bio za tortu od XY radnje koju ne treba kupiti jer je iz Banja Luke. Ništa drugo, samo jer je iz BL.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#591 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by plain vanilla »

insomnia78

#592 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by insomnia78 »

Pa sad ako ti ne smeta finansirati Rasu i pelene Ratku ti kupuj
Not My Idea

#593 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by Not My Idea »

Blixen wrote:
sjeti se ruzne brene, sjeti se miroslava, sjeti se onog ex trenera rumene zvezde ljupko ili kako se vec zvao
nisam siguran da ce uskoro doci taj dan da arkanova udovica napuni Kosevo
Sta je s Brenom I Miroslavom?

Slazem se da nece doci taj dan, vjerovatno nikad, ali se bojim da je to više iz razloga sto ona nece, ipak je ona Srpska majka, ne bi joj oprostili.

@henry,pa stoji to, prva ja bojkotujujem ...ali evo zivi bili pa vidjeli hocel propast ijedna pekara
un1ted

#594 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by un1ted »

insomnia78 wrote:Pa sad ako ti ne smeta finansirati Rasu i pelene Ratku ti kupuj
:-) :-) :-) :-)

https://www.klix.ba/biznis/finansije/ka ... /180729024

https://avaz.ba/vijesti/teme/230752/ras ... na-gubitku

Zasto serete bez pokrića?

Ako ćemo bojkotovati sve iz tzv RS-a, neka se odvoje. Treba bojkotovati genocidaše, ali i tamo ima normalnog naroda. Mali postotak, ali ima.
Last edited by un1ted on 22/03/2019 09:52, edited 1 time in total.
amidzazeher

#595 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by amidzazeher »

Da je srece krenuli bi sa bojkotom farme, parova, zvezda granda i ostalog shunda. Kakav bojkot ne budite smijesni, poguzijama kad naumpadne kifla namah su kod cetalja :)
Blixen

#596 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by Blixen »

Not My Idea wrote:Sta je s Brenom I Miroslavom?
ruzna brena najavila koncert u Sarajevu i sjecas se drame
miroslav pjevao cetnicke pjesme i najavio koncert u Skenderiji, raja nasla snimke objavila i otkazan koncert

dokazanim cetnicima nema mjesta u Sarajevu
zato i ovo smece od manje treba bojkotovati
Not My Idea

#597 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by Not My Idea »

Ne sjecam se da je Ilić otkazao koncert, moguce je
Ali Brena ga je sigurno odrzala. I stvarno mislim da Brena nije cetnik
strong69

#598 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by strong69 »

Not My Idea wrote:Ne sjecam se da je Ilić otkazao koncert, moguce je
Ali Brena ga je sigurno odrzala. I stvarno mislim da Brena nije cetnik
Otkazao zbog cetnicke pjesme koju je pjevao.
amidzazeher

#599 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by amidzazeher »

Fuj, vidis da se ne moze zajedno
Jadan, toliko se borio da ugodi Sarajlijama pravio kolace i kifle, a oni mu ovako vracaju i to zbog nekog tamo ne promisljenog twitta :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#600 Re: PEKARE U SARAJEVU

Post by plain vanilla »

amidzazeher wrote:
Fuj, vidis da se ne moze zajedno
Jadan, toliko se borio da ugodi Sarajlijama pravio kolace i kifle, a oni mu ovako vracaju i to zbog nekog tamo ne promisljenog twitta :D
Ja radim u usluznom preduzecu i dubimo na trepavicama da zadrzimo stranke. Ne mogu razumjeti da neko ko ovisi o kupcima ovako lupeta na drustvenim mrezama. Naravno, mogu zamisliti da je cetnik, nije da ih nema, ali da se hvali time dok ovisi o bosnjackom i hrvatskom feningu, e to ne mogu.
Doduse, mozda racuna na to da imamo pamcenje zlatne ribice i da nam je najcesca akcija na sve i svasta jednostavno slijeganje ramenima.
Post Reply