Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drag_gost wrote:Samo dodatak: lik je debil, ocito. A Manju izbjegavati, definitivno.
e cuj Manja...cega se lik dosjetio...usunjao se u sarajevo da pokupi nase pare....dzubre cetnicko ovo treba protjerati...uzasss ne mogu da vjerujem sta smo sebi dozvolili.
nepass1 wrote:ne znam ni koji kurac ste isli pored milion pekara u sa.
a ovi sto ga inace brane se usutili po forumu
vec je bilo price o manji i izjavama
Nit sam znala ko je vlasnik nit ga sada branim. Mnogi idu i u Manju, Mlinar ili Mrvicu pa ..?
Neću glumiti licemjera i reći da nisu imali divna peciva, torte itd i da nisam isla.
Al definitivno osudjujem ove izjave, i sto se mene tiče moje marke više neće ići tamo.
Žao mi je samo zaposlenih koji možda mogu imati problema zbog ovog stanja al....jbg,
ja sam malo i ponosan na sebe sto mu nikad nisam usao nit marke ostavio, zena jednom kupila tortu, vidim banja luka, zabranio i to.
a mozda dvije godine se pise o ovim njegovim izjavama
De nek mu neko javi da i u Federaciji ima internet
amidzazeher wrote:Neka francuz, ne zakuhavaj, taman se smiri, valja pekaru mijenjat, nije to lako, a i tebe se to svakako ne tice, cetnici se ionako svakih 50 godina ukazu, nece tebe, star si vec
Nikad ništa kupio jer sam znao za ova sranja. Da sam neki aktivista i da imam vremena stajao bih ispred pekare sa natpisom i upozoravao ljude.
Ovako sam ograničen na to da sam bojkotujem i upozoravam ljude oko sebe.
nepass1 wrote:ja sam malo i ponosan na sebe sto mu nikad nisam usao nit marke ostavio, zena jednom kupila tortu, vidim banja luka, zabranio i to.
Cuj zabranio. Pa onda neka se i odvoje, kada ih tretiramo kao "zasebnu državu" koju treba bojkotovati.
nepass1 wrote:ja sam malo i ponosan na sebe sto mu nikad nisam usao nit marke ostavio, zena jednom kupila tortu, vidim banja luka, zabranio i to.
Cuj zabranio. Pa onda neka se i odvoje, kada ih tretiramo kao "zasebnu državu" koju treba bojkotovati.
Ma ja, hajmo samoproklamovanom cetniku davati pare radi mira u kuci, da se ne bi slucajno odvojili
Not My Idea wrote:Mislim da nam je svima jasno da bi Ceca sutra napunila Koševo. Tako da,ne znam koga čudi sto njegove pekare ovo nece ni osjetit.
To nije razlog da šute oni koji su svjesni sranja. To što je više govana među nama nego ljudi nije opravdanje da ljudi ne misle svojom glavom.
Za cecu se slažem, govana ima dovoljno.
Not My Idea wrote:Mislim da nam je svima jasno da bi Ceca sutra napunila Koševo. Tako da,ne znam koga čudi sto njegove pekare ovo nece ni osjetit.
sjeti se ruzne brene, sjeti se miroslava, sjeti se onog ex trenera rumene zvezde ljupko ili kako se vec zvao
nisam siguran da ce uskoro doci taj dan da arkanova udovica napuni Kosevo
Ma ja, hajmo samoproklamovanom cetniku davati pare radi mira u kuci, da se ne bi slucajno odvojili
Zasto navodis ono sto nisam rekao? Manju treba bojkotovati i to ce se desiti..narednih 10 dana.
Moj komentar je bio za tortu od XY radnje koju ne treba kupiti jer je iz Banja Luke. Ništa drugo, samo jer je iz BL.
sjeti se ruzne brene, sjeti se miroslava, sjeti se onog ex trenera rumene zvezde ljupko ili kako se vec zvao
nisam siguran da ce uskoro doci taj dan da arkanova udovica napuni Kosevo
Sta je s Brenom I Miroslavom?
Slazem se da nece doci taj dan, vjerovatno nikad, ali se bojim da je to više iz razloga sto ona nece, ipak je ona Srpska majka, ne bi joj oprostili.
@henry,pa stoji to, prva ja bojkotujujem ...ali evo zivi bili pa vidjeli hocel propast ijedna pekara
Da je srece krenuli bi sa bojkotom farme, parova, zvezda granda i ostalog shunda. Kakav bojkot ne budite smijesni, poguzijama kad naumpadne kifla namah su kod cetalja
ruzna brena najavila koncert u Sarajevu i sjecas se drame
miroslav pjevao cetnicke pjesme i najavio koncert u Skenderiji, raja nasla snimke objavila i otkazan koncert
dokazanim cetnicima nema mjesta u Sarajevu
zato i ovo smece od manje treba bojkotovati
Fuj, vidis da se ne moze zajedno
Jadan, toliko se borio da ugodi Sarajlijama pravio kolace i kifle, a oni mu ovako vracaju i to zbog nekog tamo ne promisljenog twitta
Fuj, vidis da se ne moze zajedno
Jadan, toliko se borio da ugodi Sarajlijama pravio kolace i kifle, a oni mu ovako vracaju i to zbog nekog tamo ne promisljenog twitta
Ja radim u usluznom preduzecu i dubimo na trepavicama da zadrzimo stranke. Ne mogu razumjeti da neko ko ovisi o kupcima ovako lupeta na drustvenim mrezama. Naravno, mogu zamisliti da je cetnik, nije da ih nema, ali da se hvali time dok ovisi o bosnjackom i hrvatskom feningu, e to ne mogu.
Doduse, mozda racuna na to da imamo pamcenje zlatne ribice i da nam je najcesca akcija na sve i svasta jednostavno slijeganje ramenima.