Ovo je zaista nekorektno, normalna praksa bi trebala biti da se gostujuci navijaci zadrze na stadionu neko vrijeme POSLIJE utakmice.Sandokan Schiavone wrote:Teško da ne bi bilo belaja da starije ekipe izbacuješ pol sata sa stadiona na kojem su platili kartu da gledaju utakmicu. Mislim da bi ovo trebalo postati vrlo važno pitanje za Savez, to je čista diskriminacija, dođeš da gledaš utakmicu i gledaš pol sata, bolje da me do 4 ujutro drže na stadionu, što sam i doživljavao , nego da me drkaju u pol frke. Po ovome pitanju bi trebalo voditi raspravu jer to ide samo na ruku drotovima da niš' ne rade, rjese se gostujućih dok tekma traje i idu kući, a ipak svi građani plaćaju organe vlasti, tako da bi im ovi trebali omogućiti ako već kupe kartu da uđu na vrijeme i izađu po završetku. Mislim da je i ovo jedan od razloga zašto ljudi odustaju od tekmi.Ključan razlog, niko ne kaže idem gledati poluvrijeme u Bluku, već idem na utakmicu.BlueBlood wrote:![]()
nemoj ti mene pogresno shvatiti, nisam ja ovo tebi napisao nego svima koji mogu a neodu na utakmicu a ima ih.... bruku! Zamisljam samo sta bi bilo da na gostovanja idu ovi 30+ prvo sto bi brojka bila veca, drugo sto bi bilo manje belaja na utakmicama, ma sve bi bilo bolje
The Maniacs
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#576 Re: The Maniacs
- MOSALJOZE
#577 Re: The Maniacs
evo zašto sam ja otišao samo jednom na gostovanje(izuzimajuci protiv sarajeva).Brate uvijek postoji opasnost da ces dobiti batine.Hajd to sve prodješ uđeš na stadion u 20-toj minuti haj i to.I onda izadješ u 70-toj.Pa bolje kuci lezat i gledat tekmu.Svaka čast onim koji su otišli u BL.Edin H. wrote:Ovo je zaista nekorektno, normalna praksa bi trebala biti da se gostujuci navijaci zadrze na stadionu neko vrijeme POSLIJE utakmice.Sandokan Schiavone wrote:Teško da ne bi bilo belaja da starije ekipe izbacuješ pol sata sa stadiona na kojem su platili kartu da gledaju utakmicu. Mislim da bi ovo trebalo postati vrlo važno pitanje za Savez, to je čista diskriminacija, dođeš da gledaš utakmicu i gledaš pol sata, bolje da me do 4 ujutro drže na stadionu, što sam i doživljavao , nego da me drkaju u pol frke. Po ovome pitanju bi trebalo voditi raspravu jer to ide samo na ruku drotovima da niš' ne rade, rjese se gostujućih dok tekma traje i idu kući, a ipak svi građani plaćaju organe vlasti, tako da bi im ovi trebali omogućiti ako već kupe kartu da uđu na vrijeme i izađu po završetku. Mislim da je i ovo jedan od razloga zašto ljudi odustaju od tekmi.Ključan razlog, niko ne kaže idem gledati poluvrijeme u Bluku, već idem na utakmicu.BlueBlood wrote:![]()
nemoj ti mene pogresno shvatiti, nisam ja ovo tebi napisao nego svima koji mogu a neodu na utakmicu a ima ih.... bruku! Zamisljam samo sta bi bilo da na gostovanja idu ovi 30+ prvo sto bi brojka bila veca, drugo sto bi bilo manje belaja na utakmicama, ma sve bi bilo bolje
- ganjeta
#578 Re: The Maniacs
Znači, uglavnom nisi ovo nama ovdje govorio, nego ovim što ne idu
.
- BlueBlood
#579 Re: The Maniacs
nas'o si se i ti prozvan, priznaj 
- ganjeta
#580 Re: The Maniacs
Ma nikad vjeruj mi, sa svojih 30. godina dovoljno odrađenih tekmi van grada da svakog čista obraza u lice mogu pogledati. Krenuvši od Jablanice 97/98. godine pa onda ono Posušje u onom play-offu, Banovići isto play-off pa Trebinje ono 2-2 za titulu, pa Živinice dok je Drina iz Zvornika tu igrala, to putovanje sa kombijem nikad neću zaboraviti
.
Ova hajmo reći novija neću spominjati, a i glupo je sad da se svako spominje
.
Živio
.
Ova hajmo reći novija neću spominjati, a i glupo je sad da se svako spominje
Živio
- Charuga
- Globalni moderator
#582 Re: The Maniacs
Tad smo isli u 2 ili 3 autobusa, ako se ne varam i nije nas bilo previse, pa smo se mozda i vidjeli na tribini. Ono je bilo super gostovanje a ono sto me je odusevilo je kako su nas dole docekali ...ganjeta wrote: pa onda ono Posušje u onom play-offu,
- Sandokan Schiavone
#584 Re: The Maniacs
Dobra...oooo je puno bolje od aleale...
- ganjeta
#585 Re: The Maniacs
Koliko se sjećam 2. busa bila. Što se tiče prijema, meni je u sjećanju ostalo Trebinje 2-2 kad smo se ganjali za titulu. Šalovi sa SDA natpisom za domaćinaPlavih_11 wrote:Tad smo isli u 2 ili 3 autobusa, ako se ne varam i nije nas bilo previse, pa smo se mozda i vidjeli na tribini. Ono je bilo super gostovanje a ono sto me je odusevilo je kako su nas dole docekali ...ganjeta wrote: pa onda ono Posušje u onom play-offu,
- smurf
#587 Re: The Maniacs
Mislis na organizovan prijevoz?
U 13h igraliste iza okretaljke na Dobrinji.
U 13h igraliste iza okretaljke na Dobrinji.
- MOSALJOZE
#588 Re: The Maniacs
Sutra će da GRMIIII LUDILO
-
ambition
-
lajk
#591 Re: The Maniacs
bRAVO MOMCI ZA JUCE 
-
Ammaar
#592 Re: The Maniacs
Te salove mislim da je SDA donirala nakon onog mitinga sda na kosevu 96-te kada su i manijaci i horde zajedno bili sjeveru koseva hehe kad se sjetim koja indijanstinaganjeta wrote:Koliko se sjećam 2. busa bila. Što se tiče prijema, meni je u sjećanju ostalo Trebinje 2-2 kad smo se ganjali za titulu. Šalovi sa SDA natpisom za domaćinaPlavih_11 wrote:Tad smo isli u 2 ili 3 autobusa, ako se ne varam i nije nas bilo previse, pa smo se mozda i vidjeli na tribini. Ono je bilo super gostovanje a ono sto me je odusevilo je kako su nas dole docekali ...ganjeta wrote: pa onda ono Posušje u onom play-offu,![]()
.
- johntra
#593 Re: The Maniacs
hajmo, drugovi sa Juga malo informacija...što se pobiše na kraju oni ili su prebili nekog lika? je li to imalo kakve veze sa dresovima, ako su igrači bacali dresove? 
-
vryzas
#594 Re: The Maniacs
johntra wrote:hajmo, drugovi sa Juga malo informacija...što se pobiše na kraju oni ili su prebili nekog lika? je li to imalo kakve veze sa dresovima, ako su igrači bacali dresove?
Sa sjevera mi se ucinilo da je frajer na foru "skino" Stanu jer je ovaj vidno nervozan otisao u svlacionicu...fasovo je kad se vratio preko ograde
- ultima_palabra
#595 Re: The Maniacs
Frajer uletio među igrače kad su se pozdravljali sa navijačima, tražio od Stane dres, ovaj mu nije dao jer ne smiju davati dresove... onda ovaj počeo nešto tersati i na silu mu skidati dres i Stana ga pusti.johntra wrote:hajmo, drugovi sa Juga malo informacija...što se pobiše na kraju oni ili su prebili nekog lika? je li to imalo kakve veze sa dresovima, ako su igrači bacali dresove?
Kad se vratio na donji dio tribine, naletilo par likova i oborilo ga na zemlju i onda ga je udarao ko je stigao... mali je pokrio lice rukama al je ostao bez bubrega
- johntra
#596 Re: The Maniacs
e dobro, onda jeste bilo opravdano...zato i niko od ovih kornjača i zaštitara nije ni prilazio...jesu li vratili dres? 
-
vryzas
#597 Re: The Maniacs
johntra wrote:e dobro, onda jeste bilo opravdano...zato i niko od ovih kornjača i zaštitara nije ni prilazio...jesu li vratili dres?
To sam bas komentarisao nakon "scene"...trebali su mu oteti dres, sacekati Stanu ispred svalcionice i vratiti mu dres
Malo je reci da bi se Stana sj... ko foka
- ultima_palabra
#598 Re: The Maniacs
Ne znam da je bilo ikome do dresa u onom momentu
Sreća po momka pa su naletila dva lika koja su uspjela rastjerati masu oko njega, jer se moglo desiti i da ne ustane više...
- Qler
#599 Re: The Maniacs
Ja sam bio par stolica od onih kretena što su se pogurali/potukli, kada smo primili go, onaj počeo da galami što ne navijate ovo ono, neki se digoše da se tuku, ja sa jaranom se fino sklonim pa neka se kolju.. jebem ih glupe, šta njega zanima što ja ne navijam i šta radim. Od sljedeće sam na sjeveru, tamo prema zapadu pa neka se zapale ovi seljaci na jugu što se mene tiče..
- ultima_palabra
#600 Re: The Maniacs
Jbg, ako si stao u kop onda ga treba zanimati što ne navijašQler wrote:Ja sam bio par stolica od onih kretena što su se pogurali/potukli, kada smo primili go, onaj počeo da galami što ne navijate ovo ono, neki se digoše da se tuku, ja sa jaranom se fino sklonim pa neka se kolju.. jebem ih glupe, šta njega zanima što ja ne navijam i šta radim. Od sljedeće sam na sjeveru, tamo prema zapadu pa neka se zapale ovi seljaci na jugu što se mene tiče..