Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Locked
Warhead

#576 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by Warhead »

goran5 wrote:
Warhead wrote: Pa jel ti znas kako ste vi sebe zvali do vam Alija nije odredio kako cete se zvati?

Bez icije prisile
Ne znam valjda je Aralica napisao kako pa nam prenesi. Seselj kaze da ste vi i mi srbi, ne znam kome vise vjerovati.
Last edited by Warhead on 18/11/2010 23:52, edited 1 time in total.
goran5

#577 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by goran5 »

\

bosnjaci katolici su se u 19 vijeku poceli izjasnjavat kao hrvati. znaci da ste vi promjenili naciju,a ne bosnjaci.[/quote
A na osnovu kojeg dokumenta ti to tvrdis, molim te lijepo?

Upravo suprotno Hrvati muslimani su se do '93 izjasnjavali kao Hrvati a od '93 kao Bosnjaci.
star(i)mo

#578 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by star(i)mo »

:lol: :lol: :lol: :sax:
stari grad Visegrad

#579 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by stari grad Visegrad »

:sax:
ravno

#580 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by ravno »

goran5 wrote:\

bosnjaci katolici su se u 19 vijeku poceli izjasnjavat kao hrvati. znaci da ste vi promjenili naciju,a ne bosnjaci.[/quote
A na osnovu kojeg dokumenta ti to tvrdis, molim te lijepo?

Upravo suprotno Hrvati muslimani su se do '93 izjasnjavali kao Hrvati a od '93 kao Bosnjaci.

Evo ga, ha sokole, evo Hrvata muslimana......Da ti lijepo hrvatski kazem: Kuk`o nijesi jadan, idi lezi....
goran5

#581 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by goran5 »

Ne znam valjda je Aralica napisao kako pa nam prenesi. Seselj kaze da ste vi i mi srbi, ne znam kome vise vjerovati.
Cinjenicama.

Pa vi tvrdite da smo mi tzv. bosanci katolici a ja ti kazem ko 100% bosanac da takva nacija ne postoji, nit je postojala.

E sad razmisli zasto se bosanci katolici nikada nece izjasnjavati kao Bosanci nit govoriti bosanskim "jezikom" nego su bosanski Hrvati i govore Hrvatskim jezikom a na bosanskom dijalektu.
bingov buraz

#582 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by bingov buraz »

Molim moderaciju da ne mandali temu...obećava mnogo :sax:
goran5

#583 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by goran5 »

Cinjenicama.

Pa vi tvrdite da smo mi tzv. bosanci katolici a ja ti kazem ko 100% bosanac da takva nacija ne postoji, nit je postojala.

E sad razmisli zasto se bosanci katolici nikada nece izjasnjavati kao Bosanci nit govoriti bosanskim "jezikom" nego su bosanski Hrvati i govore Hrvatskim jezikom a na bosanskom dijalektu.
[/quote]

a uz to da dodam - niti ce postojati
Warhead

#584 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by Warhead »

ravno wrote:
goran5 wrote:
Nisu iranskog podrijetla vec ima jedna teza da su dosli sa podrucja Irana. Kuzis razliku?

Ali to je samo jedna teza na osnovu nekih arheoloskih otkrica.
Ko vas ugrozi na podrucju Irana? Ahmo&Nedzad ili neko drugi?
Dosli goran5 hrvati iz Irana, napravili genocid nad Ilirima i sad kenjaju o trecem entitetu. :lol:
ravno

#585 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by ravno »

bingov buraz wrote:Molim moderaciju da ne mandali temu...obećava mnogo :sax:
Ma yok mandalit, pa gdje bi im dusa....vidi feste. Jebo i Gumus i Onura i Seherzadu......
Warhead

#586 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by Warhead »

goran5 wrote:E sad razmisli zasto se bosanci katolici nikada nece izjasnjavati kao Bosanci nit govoriti bosanskim "jezikom" nego su bosanski Hrvati i govore Hrvatskim jezikom a na bosanskom dijalektu.
A sad ti razmisli zasto se Bosnjaci nikad nece izjasnjavati kao Hrvati/Srbi niti govoriti srpskohrvatskim jezikom.
goran5

#587 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by goran5 »

Ja jos cekam vrlog "historicara" da mi da dokument u kojem je objasnjeno kako se bosnjaci katolici "iznenada" izjasnjavaju kao Hrvati... onako odjednom.

I onda da mi nakon toga objasni kao se to moji cijelo vrijeme turske okupacije izjasnjavai Hrvatima u sred srednje bosne a i njihove komsije muslimani
star(i)mo

#588 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by star(i)mo »

:shock:
Perpetuum mobile, majke mi! :D
goran5

#589 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by goran5 »

Warhead wrote:
goran5 wrote:E sad razmisli zasto se bosanci katolici nikada nece izjasnjavati kao Bosanci nit govoriti bosanskim "jezikom" nego su bosanski Hrvati i govore Hrvatskim jezikom a na bosanskom dijalektu.
A sad ti razmisli zasto se Bosnjaci nikad nece izjasnjavati kao Hrvati/Srbi niti govoriti srpskohrvatskim jezikom.
Zato sto im Alja tako rekao '93.

Sanjare da ce ovladat bosnaom, sta li :roll:
Imamopobjednika

#590 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by Imamopobjednika »

goran5 wrote:I onda da mi nakon toga objasni kao se to moji cijelo vrijeme turske okupacije izjasnjavai Hrvatima u sred srednje bosne a i njihove komsije muslimani
Vidis kako je to Osmansko Carstvo bilo napredno.. Cak su se i kmetovi mogli izjasnjavati.
goran5

#591 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by goran5 »

Imamopobjednika wrote:
goran5 wrote:I onda da mi nakon toga objasni kao se to moji cijelo vrijeme turske okupacije izjasnjavai Hrvatima u sred srednje bosne a i njihove komsije muslimani
Vidis kako je to Osmansko Carstvo bilo napredno.. Cak su se i kmetovi mogli izjasnjavati.

Je tako cemo i mi bit napredni... znam da vi to volite :lol:
ravno

#592 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by ravno »

goran5 wrote:Ja jos cekam vrlog "historicara" da mi da dokument u kojem je objasnjeno kako se bosnjaci katolici "iznenada" izjasnjavaju kao Hrvati... onako odjednom.

I onda da mi nakon toga objasni kao se to moji cijelo vrijeme turske okupacije izjasnjavai Hrvatima u sred srednje bosne a i njihove komsije muslimani

Pa haj ti pokazi tvoj dokument o tom izjasnjavanju, kad si u pravu :sax: :sax: :bih:
bingov buraz

#593 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by bingov buraz »

ravno wrote:
bingov buraz wrote:Molim moderaciju da ne mandali temu...obećava mnogo :sax:
Ma yok mandalit, pa gdje bi im dusa....vidi feste. Jebo i Gumus i Onura i Seherzadu......
Cekamo novi cas kod Branka Kockice,dole turske okupatorske serije...

Tatatatiraa...
stari grad Visegrad

#594 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by stari grad Visegrad »

goran5 wrote:[E sad razmisli zasto se bosanci katolici nikada nece izjasnjavati kao Bosanci nit govoriti bosanskim "jezikom" nego su bosanski Hrvati i govore Hrvatskim jezikom a na bosanskom dijalektu.
Mozes li ti pojasniti odgovor?
Last edited by stari grad Visegrad on 19/11/2010 00:12, edited 1 time in total.
Warhead

#595 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by Warhead »

Zato sto im je Aralica napisao da su iranci :lol: :lol: :lol:
Vratite se u Teheran.
star(i)mo

#596 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by star(i)mo »

stari grad Visegrad wrote:
goran5 wrote:
Cinjenicama.

:thumbup: Toooo! :D
goran5

#597 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by goran5 »

Pa haj ti pokazi tvoj dokument o tom izjasnjavanju, kad si u pravu :sax: :sax: :bih:
[/quote]

Jest, jest ocu sad cu ti kopat po krstenicama prababe u ponoc.

Rekla mi baka, a njoj njena, a njoj njena, pa ja dans znam tko sam sta sam ... a ti misli sta hoces a misli i zasto se nikad nije izjasnila kao bosanka po nacionalnosti.
ravno

#598 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by ravno »

Warhead wrote:
Zato sto im je Aralica napisao da su iranci :lol: :lol: :lol:
Vratite se u Teheran.

Ma bjez ba, mi u Tursku, oni u Iran, pa i tamo komsije i vaki ciganluk.... :-D
goran5

#599 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by goran5 »

[/quote]

Mogu ako mi kazes koji dio ti nije jasan :razz:

Al ti meni i dalje ne mozes naci dokument u kojem se onako bosanci masovno pocinju izjasnjavati ko Hrvati, onako doslo im :lol: :lol: .

A znas zasto ? Zato sto takovog nema jer nije tocno.
Last edited by goran5 on 19/11/2010 00:15, edited 1 time in total.
Warhead

#600 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH

Post by Warhead »

goran5 wrote:
Rekla mi baka, a njoj njena, a njoj njena, pa ja dans znam tko sam sta sam ... a ti misli sta hoces a misli i zasto se nikad nije izjasnila kao bosanka po nacionalnosti.
Reci babi da se drzi kredenca a da se mane istorije i politike.
Locked