Ne znam valjda je Aralica napisao kako pa nam prenesi. Seselj kaze da ste vi i mi srbi, ne znam kome vise vjerovati.goran5 wrote:Warhead wrote: Pa jel ti znas kako ste vi sebe zvali do vam Alija nije odredio kako cete se zvati?
Bez icije prisile
Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
- Warhead
#576 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
Last edited by Warhead on 18/11/2010 23:52, edited 1 time in total.
-
goran5
#577 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
\
Upravo suprotno Hrvati muslimani su se do '93 izjasnjavali kao Hrvati a od '93 kao Bosnjaci.
A na osnovu kojeg dokumenta ti to tvrdis, molim te lijepo?bosnjaci katolici su se u 19 vijeku poceli izjasnjavat kao hrvati. znaci da ste vi promjenili naciju,a ne bosnjaci.[/quote
Upravo suprotno Hrvati muslimani su se do '93 izjasnjavali kao Hrvati a od '93 kao Bosnjaci.
- ravno
#580 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
goran5 wrote:\
A na osnovu kojeg dokumenta ti to tvrdis, molim te lijepo?bosnjaci katolici su se u 19 vijeku poceli izjasnjavat kao hrvati. znaci da ste vi promjenili naciju,a ne bosnjaci.[/quote
Evo ga, ha sokole, evo Hrvata muslimana......Da ti lijepo hrvatski kazem: Kuk`o nijesi jadan, idi lezi....
-
goran5
#581 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
Cinjenicama.Ne znam valjda je Aralica napisao kako pa nam prenesi. Seselj kaze da ste vi i mi srbi, ne znam kome vise vjerovati.
Pa vi tvrdite da smo mi tzv. bosanci katolici a ja ti kazem ko 100% bosanac da takva nacija ne postoji, nit je postojala.
E sad razmisli zasto se bosanci katolici nikada nece izjasnjavati kao Bosanci nit govoriti bosanskim "jezikom" nego su bosanski Hrvati i govore Hrvatskim jezikom a na bosanskom dijalektu.
- bingov buraz
#582 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
Molim moderaciju da ne mandali temu...obećava mnogo 
-
goran5
#583 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
[/quote]Cinjenicama.
Pa vi tvrdite da smo mi tzv. bosanci katolici a ja ti kazem ko 100% bosanac da takva nacija ne postoji, nit je postojala.
E sad razmisli zasto se bosanci katolici nikada nece izjasnjavati kao Bosanci nit govoriti bosanskim "jezikom" nego su bosanski Hrvati i govore Hrvatskim jezikom a na bosanskom dijalektu.
a uz to da dodam - niti ce postojati
- Warhead
#584 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
Dosli goran5 hrvati iz Irana, napravili genocid nad Ilirima i sad kenjaju o trecem entitetu.ravno wrote:Ko vas ugrozi na podrucju Irana? Ahmo&Nedzad ili neko drugi?goran5 wrote:
Nisu iranskog podrijetla vec ima jedna teza da su dosli sa podrucja Irana. Kuzis razliku?
Ali to je samo jedna teza na osnovu nekih arheoloskih otkrica.
- ravno
#585 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
Ma yok mandalit, pa gdje bi im dusa....vidi feste. Jebo i Gumus i Onura i Seherzadu......bingov buraz wrote:Molim moderaciju da ne mandali temu...obećava mnogo
- Warhead
#586 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
A sad ti razmisli zasto se Bosnjaci nikad nece izjasnjavati kao Hrvati/Srbi niti govoriti srpskohrvatskim jezikom.goran5 wrote:E sad razmisli zasto se bosanci katolici nikada nece izjasnjavati kao Bosanci nit govoriti bosanskim "jezikom" nego su bosanski Hrvati i govore Hrvatskim jezikom a na bosanskom dijalektu.
-
goran5
#587 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
Ja jos cekam vrlog "historicara" da mi da dokument u kojem je objasnjeno kako se bosnjaci katolici "iznenada" izjasnjavaju kao Hrvati... onako odjednom.
I onda da mi nakon toga objasni kao se to moji cijelo vrijeme turske okupacije izjasnjavai Hrvatima u sred srednje bosne a i njihove komsije muslimani
I onda da mi nakon toga objasni kao se to moji cijelo vrijeme turske okupacije izjasnjavai Hrvatima u sred srednje bosne a i njihove komsije muslimani
- star(i)mo
#588 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
Perpetuum mobile, majke mi!
-
goran5
#589 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
Zato sto im Alja tako rekao '93.Warhead wrote:A sad ti razmisli zasto se Bosnjaci nikad nece izjasnjavati kao Hrvati/Srbi niti govoriti srpskohrvatskim jezikom.goran5 wrote:E sad razmisli zasto se bosanci katolici nikada nece izjasnjavati kao Bosanci nit govoriti bosanskim "jezikom" nego su bosanski Hrvati i govore Hrvatskim jezikom a na bosanskom dijalektu.
Sanjare da ce ovladat bosnaom, sta li
- Imamopobjednika
#590 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
Vidis kako je to Osmansko Carstvo bilo napredno.. Cak su se i kmetovi mogli izjasnjavati.goran5 wrote:I onda da mi nakon toga objasni kao se to moji cijelo vrijeme turske okupacije izjasnjavai Hrvatima u sred srednje bosne a i njihove komsije muslimani
-
goran5
#591 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
Imamopobjednika wrote:Vidis kako je to Osmansko Carstvo bilo napredno.. Cak su se i kmetovi mogli izjasnjavati.goran5 wrote:I onda da mi nakon toga objasni kao se to moji cijelo vrijeme turske okupacije izjasnjavai Hrvatima u sred srednje bosne a i njihove komsije muslimani
Je tako cemo i mi bit napredni... znam da vi to volite
- ravno
#592 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
goran5 wrote:Ja jos cekam vrlog "historicara" da mi da dokument u kojem je objasnjeno kako se bosnjaci katolici "iznenada" izjasnjavaju kao Hrvati... onako odjednom.
Pa haj ti pokazi tvoj dokument o tom izjasnjavanju, kad si u pravu
- bingov buraz
#593 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
Cekamo novi cas kod Branka Kockice,dole turske okupatorske serije...ravno wrote:Ma yok mandalit, pa gdje bi im dusa....vidi feste. Jebo i Gumus i Onura i Seherzadu......bingov buraz wrote:Molim moderaciju da ne mandali temu...obećava mnogo
Tatatatiraa...
-
stari grad Visegrad
#594 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
Mozes li ti pojasniti odgovor?goran5 wrote:[E sad razmisli zasto se bosanci katolici nikada nece izjasnjavati kao Bosanci nit govoriti bosanskim "jezikom" nego su bosanski Hrvati i govore Hrvatskim jezikom a na bosanskom dijalektu.
Last edited by stari grad Visegrad on 19/11/2010 00:12, edited 1 time in total.
- Warhead
#595 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
Zato sto im je Aralica napisao da su irancigoran5 wrote:E sad razmisli zasto se bosanci katolici nikada nece izjasnjavati kao Bosanci nit govoriti bosanskim "jezikom" nego su bosanski Hrvati i govore Hrvatskim jezikom a na bosanskom dijalektu.
Vratite se u Teheran.
- star(i)mo
#596 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
stari grad Visegrad wrote:Mozes li ti pojasniti odgovor?goran5 wrote:Cinjenicama.Ne znam valjda je Aralica napisao kako pa nam prenesi. Seselj kaze da ste vi i mi srbi, ne znam kome vise vjerovati.
-
goran5
#597 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
[/quote]
Pa haj ti pokazi tvoj dokument o tom izjasnjavanju, kad si u pravu![]()
![]()
Jest, jest ocu sad cu ti kopat po krstenicama prababe u ponoc.
Rekla mi baka, a njoj njena, a njoj njena, pa ja dans znam tko sam sta sam ... a ti misli sta hoces a misli i zasto se nikad nije izjasnila kao bosanka po nacionalnosti.
- ravno
#598 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
Warhead wrote:Zato sto im je Aralica napisao da su irancigoran5 wrote:E sad razmisli zasto se bosanci katolici nikada nece izjasnjavati kao Bosanci nit govoriti bosanskim "jezikom" nego su bosanski Hrvati i govore Hrvatskim jezikom a na bosanskom dijalektu.![]()
![]()
![]()
Vratite se u Teheran.
Ma bjez ba, mi u Tursku, oni u Iran, pa i tamo komsije i vaki ciganluk....
-
goran5
#599 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
[/quote]Mozes li ti pojasniti odgovor?
Mogu ako mi kazes koji dio ti nije jasan
Al ti meni i dalje ne mozes naci dokument u kojem se onako bosanci masovno pocinju izjasnjavati ko Hrvati, onako doslo im
A znas zasto ? Zato sto takovog nema jer nije tocno.
Last edited by goran5 on 19/11/2010 00:15, edited 1 time in total.
- Warhead
#600 Re: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH
Reci babi da se drzi kredenca a da se mane istorije i politike.goran5 wrote:Rekla mi baka, a njoj njena, a njoj njena, pa ja dans znam tko sam sta sam ... a ti misli sta hoces a misli i zasto se nikad nije izjasnila kao bosanka po nacionalnosti.