Komentatori i SP

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
studeni76

#576 Re: Komentatori i SP

Post by studeni76 »

Počinje Kemo show :-D
karanana

#577 Re: Komentatori i SP

Post by karanana »

e jebiga, ocekivao sam gileta na srbija-kenguri.
BSn

#578 Re: Komentatori i SP

Post by BSn »

studeni76 wrote:Počinje Kemo show :-D
Dobar je, rek'o je Panceri (cini se da cita sa-x). :D
Impavidus

#579 Re: Komentatori i SP

Post by Impavidus »

moKe:
-pokusao mu je prodati tipicno ronaldovo biciklo, ali on nije htio da ga kupi, mora da ga nije previse impresionirao (nakon pokusaja igraca gane da prodje svabu nekog ako sam dobro upratio)
-citavu utakmic govori za golmana gane KingsTon, pa nije USB stick kretenu...
Vjeruj!

#580 Re: Komentatori i SP

Post by Vjeruj! »

Nisam gledao od pocetka, jesu li se burazeri pozdravili?
Rookie

#581 Re: Komentatori i SP

Post by Rookie »

Ali zato ga sad cijene u RS-u. Državno je popularan.
BSn

#582 Re: Komentatori i SP

Post by BSn »

Ma hajd' to, neg' sto je nama, koji smo gledali Njemacku, Kemo Undead na kraju poceo pricati o Srbiji. Svabe se valjaju po terenu, on o Srbiji te 'vako, te 'nako. Te imali su sansu, te ovo, te ono...
Nije to Moke zato sto se zeli ulizati, ili navija za Srbiju, nego zato sto vise ne zna sta da kaze o desavanjima na terenu.
Kaze Moke, "2:0 za Australiju" - ja presaltam, pogledam gol, vratim nazad na FTV, kad ono tisina, reko' da nije nestalo tona, pojacam, ono vuvuzele bruje, oni na terenu igraju, al' nema Keme... Svabe grade napad, mislim nije mrtvilo na terenu, al' nema Keme... Kad se javlja on u neko doba i to s recenicom "Jos 16 minuta do kraja". Poslije toga opet muk, i onda rece koju, pa kad onda poce o Srbiji supljirat - al' bas ono suplja "Gube. Mogli su pobijediti da su pobijedili..." i tsl.
Šibicar

#583 Re: Komentatori i SP

Post by Šibicar »

BSn wrote:Ma hajd' to, neg' sto je nama, koji smo gledali Njemacku, Kemo Undead na kraju poceo pricati o Srbiji. Svabe se valjaju po terenu, on o Srbiji te 'vako, te 'nako. Te imali su sansu, te ovo, te ono...
Nije to Moke zato sto se zeli ulizati, ili navija za Srbiju, nego zato sto vise ne zna sta da kaze o desavanjima na terenu.
Kaze Moke, "2:0 za Australiju" - ja presaltam, pogledam gol, vratim nazad na FTV, kad ono tisina, reko' da nije nestalo tona, pojacam, ono vuvuzele bruje, oni na terenu igraju, al' nema Keme... Svabe grade napad, mislim nije mrtvilo na terenu, al' nema Keme... Kad se javlja on u neko doba i to s recenicom "Jos 16 minuta do kraja". Poslije toga opet muk, i onda rece koju, pa kad onda poce o Srbiji supljirat - al' bas ono suplja "Gube. Mogli su pobijediti da su pobijedili..." i tsl.
Meni je baš ok kad šute,jedino tad se baš mogu opustiti uz tekmu. :mrgreen:
BSn

#584 Re: Komentatori i SP

Post by BSn »

Jest', da nema vuvuzela. :D
burek_in_space

#585 Re: Komentatori i SP

Post by burek_in_space »

Jel moguce da smirite strasti, kako ne bi letili banovi na jednoj, na prvi pogled, jako bezazlenoj temi?! :?
A to shto nekoga nazivate seljakom, kretenom, imbecilom (ono chetnik i slichno nije ni vrijedno spomena) ne ide vam na chast ali nikako. :-)

Drzhite se pravila foruma :!:
Rookie

#586 Re: Komentatori i SP

Post by Rookie »

Impavidus wrote:moKe:
-pokusao mu je prodati tipicno ronaldovo biciklo, ali on nije htio da ga kupi, mora da ga nije previse impresionirao (nakon pokusaja igraca gane da prodje svabu nekog ako sam dobro upratio)
Evo u snimku pogledah, pa da podrobnije opišem.

"Pokušao mu je Boateng prodati ronaldovsko biciklo, ali on nije htio da ga kupi, jer nije mu se mnogo svidio PRENOS :shock: " I onda kad je na ponovljenom snimku vidio da Boatengu piše na dresu Prince(Kevin Prince Boateng): "Ipak je to bio Princ, a ne Boateng!!!" :shock: Što nam naravno govori da se Kemo prvi put susreće sa ovim krajnje nepoznatim igračem, a kamoli da zna da je Ballacka izbacio sa SP-a i da mu rođeni brat igra za Njemačku i ne razgovara sa njim zbog toga! Strašno!
Officer Crabtree

#587 Re: Komentatori i SP

Post by Officer Crabtree »

Ja razumijem da pola gledateljstva BHT voli reprezentaciju Srbije, ako to ne gledaju na drugim kanalima.

No, sinoc je Spaho bio i vise nego providan u na pokusaju da docara navijanje za tu reprezentaciju. Tako dizati pojedine igrace, kititi ih epitetima, kao da je Brazil igrao.

Takodjer, za njega Krasic nije promasio izglednu sansu za gol, nego stvorio idealnu priliku za gol.

Fakat bolje da su nam onda instlirali nekog iz RS da to prenosi i da bude prirodnije, ovo bas se vidi da je bilo nategnuto.
MrMaliJoe

#588 Re: Komentatori i SP

Post by MrMaliJoe »

donBeton wrote:Meni Zoran Šuko onaj nije loš.
Ima i on bisera !!!
Impavidus

#589 Re: Komentatori i SP

Post by Impavidus »

Rookie wrote:

"Pokušao mu je Boateng prodati ronaldovsko biciklo, ali on nije htio da ga kupi, jer nije mu se mnogo svidio PRENOS :shock: " I onda kad je na ponovljenom snimku vidio da Boatengu piše na dresu Prince(Kevin Prince Boateng): "Ipak je to bio Princ, a ne Boateng!!!" :shock: Što nam naravno govori da se Kemo prvi put susreće sa ovim krajnje nepoznatim igračem, a kamoli da zna da je Ballacka izbacio sa SP-a i da mu rođeni brat igra za Njemačku i ne razgovara sa njim zbog toga! Strašno!
to je to, zaboravih to za "prenos", kemo autopijaca nedeljom, pusti nas da fudbal ili ti ga nogomet gledamo...
General_Jackson

#590 Re: Komentatori i SP

Post by General_Jackson »

Rookie wrote:

Katastrofa je da novinar/komentator na državnoj televiziji izgovara "biciklo" a prinčevi i Boatenzi manje-više i da, Fulham je opet osvajač Eurolige, za taj podatak će se valjda informisati do finala SP-a.
chengaba

#591 Re: Komentatori i SP

Post by chengaba »

:lol: :lol: :lol: Vladimir Vajs :dance: :sax:
Lakat Jebić

#592 Re: Komentatori i SP

Post by Lakat Jebić »

chengaba wrote::lol: :lol: :lol: Vladimir Vajs :dance: :sax:
vladimir vajs, otac i sin vladimira vajsa :D
FootballIsComingHome

#593 Re: Komentatori i SP

Post by FootballIsComingHome »

Sarmantni Mustafa -veceras oduzimanje- Radoncic i ona crvenokosa krestalica.

Dzaba javnom servisu sve pare ovog svijeta, kad su nesposobna, lezihljebovicka fukarastina.
charvel.

#594 Re: Komentatori i SP

Post by charvel. »

Kako se zove ovaj sto prenosi SVK-ITA? Jel to Suko? Stvarno je los.
Onom tipu sto mu je poderana noga, samo zamotali ranu i kamera ga prikazuje kako mase da udje opet na teren i da zaigra, a komentator nista - on nesto gleda na netu i ne prati desavanja, i kasnije kad ga opet prikaza u kadru pored aut linije onda se komentator ukljucuje, cudi se i hvali ga kako se bori za svoju reprezenatciju. A do tad nije ni skonto.
Rookie

#595 Re: Komentatori i SP

Post by Rookie »

Kaže Janjoš za Slovake: "Oni su iza sebe ostavili jednu Sloveniju, jednu Irsku, pa onda Čehoslovake".
A Šuko je zaključio da je Italija mogla do izjednačenja u posljednjim sekundama meča.

I kadgod prebacih na Paragvaj, onaj monstrum drobi o Italiji i Slovačkoj. I kad je Paragvaj jedan gol dijelio od ispadanja, on je zapažao kako se igrači te reprezentacije usput odmaraju za osminu finala :roll:
Impavidus

#596 Re: Komentatori i SP

Post by Impavidus »

al kako socno on kaze:
"ide Kucka, sta ce uraditi Kucka..."
"lopta je dosla do Kucke"
:D
zecko_kupuz

#597 Re: Komentatori i SP

Post by zecko_kupuz »

Na početku sam mislio da će ovo biti tema za opuštanje. Umjesto šale, vi odoste u drugu krajnost nažalost. Da su ovdašnji komentatori "specifični", to znamo, ali ovo je već cjepidlačenje..i to pravo. :roll:
Obuca9

#598 Re: Komentatori i SP

Post by Obuca9 »

Kako Šuko pametno utvrdi da su Italijani i 1982. i 2006. došli do titule prvaka nakon tri remija u grupi...

Pa za šta ti služi internet moronu, ako se već ne sjećaš šta je bilo prije četiri godine, sportski "novinaru"...
Neelix

#599 Re: Komentatori i SP

Post by Neelix »

hz__semir wrote:Kako Šuko pametno utvrdi da su Italijani i 1982. i 2006. došli do titule prvaka nakon tri remija u grupi...

Pa za šta ti služi internet moronu, ako se već ne sjećaš šta je bilo prije četiri godine, sportski "novinaru"...
a ja se jos zamislio jel se ja dobro sjecam :lol:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#600 Re: Komentatori i SP

Post by karabaja-x »

samo da pozdravim ove nase "talijane" ovdje..arrividerci :mrgreen:
Post Reply