Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Irm@

#576 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Irm@ »

slane su im vala kokice (ali nikad nece prekucati rekordere u Obali koji stave 1 kg soli u 3 kutije kokica) ccc..a vidjela sam danas da su nalijepili da je zabranjeno unosenje hrane i pica..bash me zanima hoce li to dovesti nekog da nas pipa i pretrazuje :-D :D
nedavno krenuli mi u kino..i sad imamo neke shopping kese i kupili vodu u Konzumu..i ulazimo u salu kaze djevojka: zao mi je ali ne mozete s tom kesom unutra..ja gledam:i meni je zao ali meni su ovdje cipele..kaze ona: ma uredu ta kesa ali ne mozete s ovom iz Konzuma mozete ostaviti to kod kase.. :D ok..mi se pomaknemo u stranu premjestimo vodu i sok u moju torbu bacimo kesu..kazem ja: je li sad ok...kaze ona:jeste :lol: :lol: :D
Better Man

#577 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Better Man »

Irm@ wrote:slane su im vala kokice (ali nikad nece prekucati rekordere u Obali koji stave 1 kg soli u 3 kutije kokica) ccc..a vidjela sam danas da su nalijepili da je zabranjeno unosenje hrane i pica..bash me zanima hoce li to dovesti nekog da nas pipa i pretrazuje :-D :D
nedavno krenuli mi u kino..i sad imamo neke shopping kese i kupili vodu u Konzumu..i ulazimo u salu kaze djevojka: zao mi je ali ne mozete s tom kesom unutra..ja gledam:i meni je zao ali meni su ovdje cipele..kaze ona: ma uredu ta kesa ali ne mozete s ovom iz Konzuma mozete ostaviti to kod kase.. :D ok..mi se pomaknemo u stranu premjestimo vodu i sok u moju torbu bacimo kesu..kazem ja: je li sad ok...kaze ona:jeste :lol: :lol: :D
Desilo mi se isto. Kupio vodu i čokoladu u Konzumu i kao ne mogu unijeti kesu, a ja lijepo stavim u torbu i normalno uđem.
andrija2007

#578 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by andrija2007 »

Meni nisu dali da unesem lijepo upakovan burek sa MALIM jogurtom, moro sam pojest na brzinu ispred kina.
melb26sa

#579 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by melb26sa »

Preporucujem pogledati The Fourth Kind -- Cetvrta vrsta ko voli vanzemaljce, misterije i polu-dokumentarce.

http://kerasotes.com/Movie.aspx?FilmID=3007
mrchinho

#580 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by mrchinho »

Lucazode wrote:Ma ok je film. Ja sam bio sa djevojkom, toliko je dug bio da me počela pipkati nakon izvjesnog vremena :-D
a tebi loše??? :D
black

#581 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by black »

Better Man wrote: Kupio vodu i čokoladu u Konzumu i kao ne mogu unijeti kesu, a ja lijepo stavim u torbu i normalno uđem.
pa normalno, tako i ja radim namirim se u konzumu i u ruksak stavim :mrgreen:
mrchinho

#582 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by mrchinho »

jel ko gledao one vampire nove, tvajlajt ovo ono (ne umijem na eng. natakarit)
Alkos

#583 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Alkos »

andrija2007 wrote:Meni nisu dali da unesem lijepo upakovan burek sa MALIM jogurtom, moro sam pojest na brzinu ispred kina.
:mrgreen:
Skyfox

#584 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Skyfox »

put bez povratka 4 ili final destination 4 - beze, moze se gledati i na TV-u

jel reklama 1 karta za film sat gratis parkinga u BBi? Ja dao 3 karte a zaracunali mi samo 1h besplatno :?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#585 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by ladyblue18 »

Skyfox wrote:put bez povratka 4 ili final destination 4 - beze, moze se gledati i na TV-u
Da, nikada necu prezaliti onih 6 KM. Jaranu sam rekla nabijati na nos to do kraja zivota, na sta me nagovori, cijepala se cijela sala od smijeha. :-) :lol: :lol:
Skyfox

#586 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Skyfox »

ladyblue18 wrote:
Skyfox wrote:put bez povratka 4 ili final destination 4 - beze, moze se gledati i na TV-u
Da, nikada necu prezaliti onih 6 KM. Jaranu sam rekla nabijati na nos to do kraja zivota, na sta me nagovori, cijepala se cijela sala od smijeha. :-) :lol: :lol:
hajd kontam 3. dio bio solidan... al ovaj je promasaj - kad onog usishe odvod u bazenu :shock: ili onoj poplavi auto u praonici :? :D
ladyblue18

#587 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by ladyblue18 »

Skyfox wrote:
hajd kontam 3. dio bio solidan... al ovaj je promasaj - kad onog usishe odvod u bazenu :shock: ili onoj poplavi auto u praonici :? :D
Meni je taj dio sa bazenom i kad onog prikljesti ona boca uz ogradu a meso ko baklava ispadne bilo vrh. :lol: :lol: :lol: :lol: ono ispada meso i vidis kroz rupu kako trce prema njemu. :lol: :lol: :lol:
Zali boze para. :-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#588 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by Truba »

koji si ti slabić :P
van Basten

#589 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by van Basten »

sinoć odoh poglrfati Lopove (The code originalno, ali zašto kod nas to nije prevedeno kao Kodeks, ko će ga znati)... neloš filmčić, za mozak na pašu. Sve pohvale za ugođaj gledanja, još sam bio u sali 2 za koju sam čuo da je najmanja i najnenapucanija - tačno?
U filmu, pored Freemana i Banderasa glumi i Šerbeđija, iako ja njegovo ime nisam vidio na onoj reklamnoj hafiši.
ladyblue18

#590 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by ladyblue18 »

Ljudi sutra radi kino jel tako? Na rasporedu imaju i projekcije za sutra, ali reko mozda zbog praznika...sta ja znam :D
BiH-x

#591 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by BiH-x »

ladyblue18 wrote:Ljudi sutra radi kino jel tako? Na rasporedu imaju i projekcije za sutra, ali reko mozda zbog praznika...sta ja znam :D
Radi ;-)
karanana

#592 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by karanana »

praznici su uvijek bili najbolji dani sto se poslovanja kina tice svugdje u svijetu, tako da nema razloga da bi nas plex bio zatvoren.
black

#593 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by black »

van Basten wrote:sinoć odoh poglrfati Lopove (The code originalno, ali zašto kod nas to nije prevedeno kao Kodeks, ko će ga znati)... neloš filmčić, za mozak na pašu. Sve pohvale za ugođaj gledanja, još sam bio u sali 2 za koju sam čuo da je najmanja i najnenapucanija - tačno?
U filmu, pored Freemana i Banderasa glumi i Šerbeđija, iako ja njegovo ime nisam vidio na onoj reklamnoj hafiši.
sa ovim filmom su zakasnili, ja sam vec podavno gledao, i dobar film bash za odmoriti
harač

#594 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by harač »

jel reklama 1 karta za film sat gratis parkinga u BBi? Ja dao 3 karte a zaracunali mi samo 1h besplatno :?
mislim da su negdje na stranici naglasili da nema kumulacije... u čemu ne vidim smisla, al' et
karanana

#595 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by karanana »

kako iskoristiti i odraditi taj sat gratis? ja nisam znao prosli put kome da se obratim da mi smanji cijenu za taj sat. onaj parking u bbi-u je za povratit kako je neorganizovan. lola zaboravi platiti ranije pa onda izadje iz auta na onu masinu da plati i zablokira citav saobracaj raje iza njega koja je vec platila.

mjesto da su stavili kabinu i covjeka da naplacuje, nije automatsko placanje za nas.
statix

#596 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by statix »

karanana wrote:kako iskoristiti i odraditi taj sat gratis? ja nisam znao prosli put kome da se obratim da mi smanji cijenu za taj sat. onaj parking u bbi-u je za povratit kako je neorganizovan. lola zaboravi platiti ranije pa onda izadje iz auta na onu masinu da plati i zablokira citav saobracaj raje iza njega koja je vec platila.

mjesto da su stavili kabinu i covjeka da naplacuje, nije automatsko placanje za nas.
Evo drekalica je fino objasnila.
vrlo jednostavno. :)
svoj tiket od parkinga dadneš zajedno sa kino kartom onom čikici u kabini. on to nešto prekuca i kaže ti koliko imaš za platiti (minus tvoj gratis sat ;-) ). ti platiš a od njega dobiješ novi tiket za izaći koji onda regularno prisloniš na onaj skener pri izlasku.
čiča mića, gotova priča. :mrgreen:
drekalica28

#597 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by drekalica28 »

karanana wrote:kako iskoristiti i odraditi taj sat gratis? ja nisam znao prosli put kome da se obratim da mi smanji cijenu za taj sat. onaj parking u bbi-u je za povratit kako je neorganizovan. lola zaboravi platiti ranije pa onda izadje iz auta na onu masinu da plati i zablokira citav saobracaj raje iza njega koja je vec platila.

svoj tiket od parkinga dadneš zajedno sa kino kartom onom čikici u kabini koja se nalazi na zelenom nivou pored izlaza na radićevu ulicu. on to nešto prekuca i kaže ti koliko imaš za platiti (minus tvoj gratis sat ;-) ). ti platiš a od njega dobiješ novi tiket za izaći koji onda regularno prisloniš na onaj skener pri izlasku.
statix

#598 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by statix »

drekalica28 wrote:

svoj tiket od parkinga dadneš zajedno sa kino kartom onom čikici u kabini koja se nalazi na zelenom nivou pored izlaza na radićevu ulicu. on to nešto prekuca i kaže ti koliko imaš za platiti (minus tvoj gratis sat ;-) ). ti platiš a od njega dobiješ novi tiket za izaći koji onda regularno prisloniš na onaj skener pri izlasku.
Reko da ti olaksam. :)
karanana

#599 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by karanana »

drekalica28 wrote:

aha. tenk ju. ali i dalje ostajem pri tvrdnji da je onaj sistem placanja u bbi-ju prespor jer nas narod nema kulturu za onu vrstu placanja.
drekalica28

#600 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City

Post by drekalica28 »

statix wrote:
drekalica28 wrote:

Reko da ti olaksam. :)
ups....nisam vidjela. :)
sorry :kiss:
Post Reply