nedavno krenuli mi u kino..i sad imamo neke shopping kese i kupili vodu u Konzumu..i ulazimo u salu kaze djevojka: zao mi je ali ne mozete s tom kesom unutra..ja gledam:i meni je zao ali meni su ovdje cipele..kaze ona: ma uredu ta kesa ali ne mozete s ovom iz Konzuma mozete ostaviti to kod kase..
Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Moderator: _BataZiv_0809
- Irm@
#576 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
slane su im vala kokice (ali nikad nece prekucati rekordere u Obali koji stave 1 kg soli u 3 kutije kokica) ccc..a vidjela sam danas da su nalijepili da je zabranjeno unosenje hrane i pica..bash me zanima hoce li to dovesti nekog da nas pipa i pretrazuje
nedavno krenuli mi u kino..i sad imamo neke shopping kese i kupili vodu u Konzumu..i ulazimo u salu kaze djevojka: zao mi je ali ne mozete s tom kesom unutra..ja gledam:i meni je zao ali meni su ovdje cipele..kaze ona: ma uredu ta kesa ali ne mozete s ovom iz Konzuma mozete ostaviti to kod kase..
ok..mi se pomaknemo u stranu premjestimo vodu i sok u moju torbu bacimo kesu..kazem ja: je li sad ok...kaze ona:jeste

- Better Man
#577 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Desilo mi se isto. Kupio vodu i čokoladu u Konzumu i kao ne mogu unijeti kesu, a ja lijepo stavim u torbu i normalno uđem.Irm@ wrote:slane su im vala kokice (ali nikad nece prekucati rekordere u Obali koji stave 1 kg soli u 3 kutije kokica) ccc..a vidjela sam danas da su nalijepili da je zabranjeno unosenje hrane i pica..bash me zanima hoce li to dovesti nekog da nas pipa i pretrazuje![]()
![]()
nedavno krenuli mi u kino..i sad imamo neke shopping kese i kupili vodu u Konzumu..i ulazimo u salu kaze djevojka: zao mi je ali ne mozete s tom kesom unutra..ja gledam:i meni je zao ali meni su ovdje cipele..kaze ona: ma uredu ta kesa ali ne mozete s ovom iz Konzuma mozete ostaviti to kod kase..ok..mi se pomaknemo u stranu premjestimo vodu i sok u moju torbu bacimo kesu..kazem ja: je li sad ok...kaze ona:jeste
![]()
![]()
-
andrija2007
#578 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Meni nisu dali da unesem lijepo upakovan burek sa MALIM jogurtom, moro sam pojest na brzinu ispred kina.
-
melb26sa
#579 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Preporucujem pogledati The Fourth Kind -- Cetvrta vrsta ko voli vanzemaljce, misterije i polu-dokumentarce.
http://kerasotes.com/Movie.aspx?FilmID=3007
http://kerasotes.com/Movie.aspx?FilmID=3007
-
mrchinho
#580 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
a tebi loše???Lucazode wrote:Ma ok je film. Ja sam bio sa djevojkom, toliko je dug bio da me počela pipkati nakon izvjesnog vremena
- black
#581 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
pa normalno, tako i ja radim namirim se u konzumu i u ruksak stavimBetter Man wrote: Kupio vodu i čokoladu u Konzumu i kao ne mogu unijeti kesu, a ja lijepo stavim u torbu i normalno uđem.
-
mrchinho
#582 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
jel ko gledao one vampire nove, tvajlajt ovo ono (ne umijem na eng. natakarit)
-
Alkos
#583 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
andrija2007 wrote:Meni nisu dali da unesem lijepo upakovan burek sa MALIM jogurtom, moro sam pojest na brzinu ispred kina.
- Skyfox
#584 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
put bez povratka 4 ili final destination 4 - beze, moze se gledati i na TV-u
jel reklama 1 karta za film sat gratis parkinga u BBi? Ja dao 3 karte a zaracunali mi samo 1h besplatno
jel reklama 1 karta za film sat gratis parkinga u BBi? Ja dao 3 karte a zaracunali mi samo 1h besplatno
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#585 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Da, nikada necu prezaliti onih 6 KM. Jaranu sam rekla nabijati na nos to do kraja zivota, na sta me nagovori, cijepala se cijela sala od smijeha.Skyfox wrote:put bez povratka 4 ili final destination 4 - beze, moze se gledati i na TV-u
- Skyfox
#586 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
hajd kontam 3. dio bio solidan... al ovaj je promasaj - kad onog usishe odvod u bazenuladyblue18 wrote:Da, nikada necu prezaliti onih 6 KM. Jaranu sam rekla nabijati na nos to do kraja zivota, na sta me nagovori, cijepala se cijela sala od smijeha.Skyfox wrote:put bez povratka 4 ili final destination 4 - beze, moze se gledati i na TV-u![]()
![]()
- ladyblue18
#587 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Meni je taj dio sa bazenom i kad onog prikljesti ona boca uz ogradu a meso ko baklava ispadne bilo vrh.Skyfox wrote:
hajd kontam 3. dio bio solidan... al ovaj je promasaj - kad onog usishe odvod u bazenuili onoj poplavi auto u praonici
![]()
Zali boze para.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#588 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
koji si ti slabić 
- van Basten
#589 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
sinoć odoh poglrfati Lopove (The code originalno, ali zašto kod nas to nije prevedeno kao Kodeks, ko će ga znati)... neloš filmčić, za mozak na pašu. Sve pohvale za ugođaj gledanja, još sam bio u sali 2 za koju sam čuo da je najmanja i najnenapucanija - tačno?
U filmu, pored Freemana i Banderasa glumi i Šerbeđija, iako ja njegovo ime nisam vidio na onoj reklamnoj hafiši.
U filmu, pored Freemana i Banderasa glumi i Šerbeđija, iako ja njegovo ime nisam vidio na onoj reklamnoj hafiši.
- ladyblue18
#590 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Ljudi sutra radi kino jel tako? Na rasporedu imaju i projekcije za sutra, ali reko mozda zbog praznika...sta ja znam 
- BiH-x
#591 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Radiladyblue18 wrote:Ljudi sutra radi kino jel tako? Na rasporedu imaju i projekcije za sutra, ali reko mozda zbog praznika...sta ja znam
- karanana
#592 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
praznici su uvijek bili najbolji dani sto se poslovanja kina tice svugdje u svijetu, tako da nema razloga da bi nas plex bio zatvoren.
- black
#593 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
sa ovim filmom su zakasnili, ja sam vec podavno gledao, i dobar film bash za odmoritivan Basten wrote:sinoć odoh poglrfati Lopove (The code originalno, ali zašto kod nas to nije prevedeno kao Kodeks, ko će ga znati)... neloš filmčić, za mozak na pašu. Sve pohvale za ugođaj gledanja, još sam bio u sali 2 za koju sam čuo da je najmanja i najnenapucanija - tačno?
- harač
#594 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
mislim da su negdje na stranici naglasili da nema kumulacije... u čemu ne vidim smisla, al' etSkyfox wrote:put bez povratka 4 ili final destination 4 - beze, moze se gledati i na TV-u
- karanana
#595 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
kako iskoristiti i odraditi taj sat gratis? ja nisam znao prosli put kome da se obratim da mi smanji cijenu za taj sat. onaj parking u bbi-u je za povratit kako je neorganizovan. lola zaboravi platiti ranije pa onda izadje iz auta na onu masinu da plati i zablokira citav saobracaj raje iza njega koja je vec platila.
mjesto da su stavili kabinu i covjeka da naplacuje, nije automatsko placanje za nas.
mjesto da su stavili kabinu i covjeka da naplacuje, nije automatsko placanje za nas.
- statix
#596 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Evo drekalica je fino objasnila.karanana wrote:kako iskoristiti i odraditi taj sat gratis? ja nisam znao prosli put kome da se obratim da mi smanji cijenu za taj sat. onaj parking u bbi-u je za povratit kako je neorganizovan. lola zaboravi platiti ranije pa onda izadje iz auta na onu masinu da plati i zablokira citav saobracaj raje iza njega koja je vec platila.
vrlo jednostavno.
svoj tiket od parkinga dadneš zajedno sa kino kartom onom čikici u kabini. on to nešto prekuca i kaže ti koliko imaš za platiti (minus tvoj gratis sat). ti platiš a od njega dobiješ novi tiket za izaći koji onda regularno prisloniš na onaj skener pri izlasku.
čiča mića, gotova priča.
-
drekalica28
#597 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
vrlo jednostavno.karanana wrote:kako iskoristiti i odraditi taj sat gratis? ja nisam znao prosli put kome da se obratim da mi smanji cijenu za taj sat. onaj parking u bbi-u je za povratit kako je neorganizovan. lola zaboravi platiti ranije pa onda izadje iz auta na onu masinu da plati i zablokira citav saobracaj raje iza njega koja je vec platila.
svoj tiket od parkinga dadneš zajedno sa kino kartom onom čikici u kabini koja se nalazi na zelenom nivou pored izlaza na radićevu ulicu. on to nešto prekuca i kaže ti koliko imaš za platiti (minus tvoj gratis sat
- statix
#598 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Reko da ti olaksam.drekalica28 wrote:vrlo jednostavno.karanana wrote:kako iskoristiti i odraditi taj sat gratis? ja nisam znao prosli put kome da se obratim da mi smanji cijenu za taj sat. onaj parking u bbi-u je za povratit kako je neorganizovan. lola zaboravi platiti ranije pa onda izadje iz auta na onu masinu da plati i zablokira citav saobracaj raje iza njega koja je vec platila.
svoj tiket od parkinga dadneš zajedno sa kino kartom onom čikici u kabini koja se nalazi na zelenom nivou pored izlaza na radićevu ulicu. on to nešto prekuca i kaže ti koliko imaš za platiti (minus tvoj gratis sat). ti platiš a od njega dobiješ novi tiket za izaći koji onda regularno prisloniš na onaj skener pri izlasku.
- karanana
#599 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
aha. tenk ju. ali i dalje ostajem pri tvrdnji da je onaj sistem placanja u bbi-ju prespor jer nas narod nema kulturu za onu vrstu placanja.drekalica28 wrote:vrlo jednostavno.karanana wrote:kako iskoristiti i odraditi taj sat gratis? ja nisam znao prosli put kome da se obratim da mi smanji cijenu za taj sat. onaj parking u bbi-u je za povratit kako je neorganizovan. lola zaboravi platiti ranije pa onda izadje iz auta na onu masinu da plati i zablokira citav saobracaj raje iza njega koja je vec platila.
svoj tiket od parkinga dadneš zajedno sa kino kartom onom čikici u kabini koja se nalazi na zelenom nivou pored izlaza na radićevu ulicu. on to nešto prekuca i kaže ti koliko imaš za platiti (minus tvoj gratis sat). ti platiš a od njega dobiješ novi tiket za izaći koji onda regularno prisloniš na onaj skener pri izlasku.
-
drekalica28
#600 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ups....nisam vidjela.statix wrote:Reko da ti olaksam.drekalica28 wrote:vrlo jednostavno.karanana wrote:kako iskoristiti i odraditi taj sat gratis? ja nisam znao prosli put kome da se obratim da mi smanji cijenu za taj sat. onaj parking u bbi-u je za povratit kako je neorganizovan. lola zaboravi platiti ranije pa onda izadje iz auta na onu masinu da plati i zablokira citav saobracaj raje iza njega koja je vec platila.
sorry