Ti bi trebao malo da pripazis sta pises. Sloboda govora i misljenja postoji, ali ipak treba postovati ostale ucesnike a ne se ponasati tako primitivno, i ako cemo vec tako-papanski i malogradjanski. Nauci se kulturi dijaloga pa se vrati na forum.Cunt wrote:Auu, sto se zelenashica upalila kao zub. Sa svojom karijerom moze komotno da postane najbolja konobarica u BiH jer to je zasluzila, sta ces grupni sex - to je ono sto njoj odgovara. Narode, navalite!
Sex prije braka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- muz66
#576 Re: Sex prije braka
-
Zoya
-
Cunt
#578 Re: Sex prije braka
Jos da znas uploadovati sliku na forum - odlicno bi bilo, ali sta ces, valja skontati sta si htio da po/kazes.rumenige_brajtner wrote:e, divi ovoCunt wrote:Auu, sto se zelenashica upalila kao zub. Sa svojom karijerom moze komotno da postane najbolja konobarica u BiH jer to je zasluzila, sta ces grupni sex - to je ono sto njoj odgovara. Narode, navalite!
-
Cunt
#579 Re: Sex prije braka
Pa zar ona ne brani slobodu ? Izgleda da je neodlucna sta zeli. Maloprije govori kako je gubljenje nevinosti prije braka OK, a sada je ti branis. Ne razumijem =(.muz66 wrote:Ti bi trebao malo da pripazis sta pises. Sloboda govora i misljenja postoji, ali ipak treba postovati ostale ucesnike a ne se ponasati tako primitivno, i ako cemo vec tako-papanski i malogradjanski. Nauci se kulturi dijaloga pa se vrati na forum.Cunt wrote:Auu, sto se zelenashica upalila kao zub. Sa svojom karijerom moze komotno da postane najbolja konobarica u BiH jer to je zasluzila, sta ces grupni sex - to je ono sto njoj odgovara. Narode, navalite!
-
zelenashica
#580 Re: Sex prije braka
hvala mužu.....ali neke ovdje očito boli što su pored silnih traženja djevica ipak završili ili će završiti s konobaricamamuz66 wrote:Ti bi trebao malo da pripazis sta pises. Sloboda govora i misljenja postoji, ali ipak treba postovati ostale ucesnike a ne se ponasati tako primitivno, i ako cemo vec tako-papanski i malogradjanski. Nauci se kulturi dijaloga pa se vrati na forum.Cunt wrote:Auu, sto se zelenashica upalila kao zub. Sa svojom karijerom moze komotno da postane najbolja konobarica u BiH jer to je zasluzila, sta ces grupni sex - to je ono sto njoj odgovara. Narode, navalite!
-
koraj
#581 Re: Sex prije braka
Joj drage cure neznam u kojoj vi drzavi zivite.Mozda kao izbjeglice pa usle u novo drustvo.I ja sam i kao izbjeglica a i prije izbjeglistva proso sigurno mnogo vise drzava nego od vas mnoge.Vi cijenite sto vam momak kaze.Hajdite vi sa mnom se j.. to je moderno.Pa nije lud da kaze nemojte se sa mnom j.. .Ali kad te uzme i ako te uzme za suprugu druga je prica.A vi mozete pricati sta hocete.Ja vam samo govorim istinu.Svugdje se na svijetu cijeni nevinost.
A da odgovorim onoj koja kaze da nije nikad cast izgubiti nevinost.Nisam ja to reko.Ja sam samo rekao.Svoju jedinu cast koja je vidljiva.Samo onom kome ti doneses i podaris.Ako podaris negdje u zivici nevrijedno ti je.A ako doneses svom provjerenom,izabranom i dragom suprugu.A ako bih ja lagao bilo bih vjerovatno i meni koristi jer bih vise crta imo u sveski.Jer takve zene-cure su samo crte.Ima i drugih vrijednosti i casti.Ali nevinost je slag na tortu.
Vi mene kritikujte,psujte,blatite kako vam volja.Ne mislim se svama rspravljat.Imam ja i pametnijeg posla.Ali ako imate imalo casti sacuvaj te je trebat ce vam.
A da odgovorim onoj koja kaze da nije nikad cast izgubiti nevinost.Nisam ja to reko.Ja sam samo rekao.Svoju jedinu cast koja je vidljiva.Samo onom kome ti doneses i podaris.Ako podaris negdje u zivici nevrijedno ti je.A ako doneses svom provjerenom,izabranom i dragom suprugu.A ako bih ja lagao bilo bih vjerovatno i meni koristi jer bih vise crta imo u sveski.Jer takve zene-cure su samo crte.Ima i drugih vrijednosti i casti.Ali nevinost je slag na tortu.
Vi mene kritikujte,psujte,blatite kako vam volja.Ne mislim se svama rspravljat.Imam ja i pametnijeg posla.Ali ako imate imalo casti sacuvaj te je trebat ce vam.
-
zelenashica
#582 Re: Sex prije braka
ja uopšte nisam neodlučna....i dalje kažem sex prije braka...zašto da ne,ako je to ono što ta osoba želi.......ali vrijeđa me nazivanje žena kujama...jer onda i mi žene komotno za vas možemo tražiti epitete......a bolan bolan,.....pa zar muškarci ne kontaju da vrijeđanjem žena vrijeđaju sami sebe........jer bez njih ipak ne mogu...Cunt wrote:Pa zar ona ne brani slobodu ? Izgleda da je neodlucna sta zeli. Maloprije govori kako je gubljenje nevinosti prije braka OK, a sada je ti branis. Ne razumijem =(.muz66 wrote:Ti bi trebao malo da pripazis sta pises. Sloboda govora i misljenja postoji, ali ipak treba postovati ostale ucesnike a ne se ponasati tako primitivno, i ako cemo vec tako-papanski i malogradjanski. Nauci se kulturi dijaloga pa se vrati na forum.Cunt wrote:Auu, sto se zelenashica upalila kao zub. Sa svojom karijerom moze komotno da postane najbolja konobarica u BiH jer to je zasluzila, sta ces grupni sex - to je ono sto njoj odgovara. Narode, navalite!
ps.povuci ručnu
- rumenige_brajtner
#583 Re: Sex prije braka
sta, sta? kako to, aj opetkoraj wrote:Nisam ja to reko.Ja sam samo rekao.
-
koraj
#584 Re: Sex prije braka
Pa draga moja samo zivotinje nevrednuju (nevinost).Zato sam stavio zamjenizu onima koji nevrednuju (nevinost).Kako ti kazes zivotinje ili kako sam ja rekao -kuje.
- bez_ideje
#585 Re: Sex prije braka
Pa ovaj Korajac i Cunt mogu se samo đevicama uvaliti ,pa ce da bitne "to ti je bona to,sta si zinula..." 
-
Cunt
#586 Re: Sex prije braka
Ti si jos jedna od onih koja je izgubila nevinost prije braka, pa sada kukas po forumima ?bez_ideje wrote:Pa ovaj Korajac i Cunt mogu se samo đevicama uvaliti ,pa ce da bitne "to ti je bona to,sta si zinula..."
- rumenige_brajtner
#587 Re: Sex prije braka
e, hajde priznaj da se samo zajebavas? prosto je nevjerovatno da u stvarnosti postoji takav retardCunt wrote:Ti si jos jedna od onih koja je izgubila nevinost prije braka, pa sada kukas po forumima ?bez_ideje wrote:Pa ovaj Korajac i Cunt mogu se samo đevicama uvaliti ,pa ce da bitne "to ti je bona to,sta si zinula..."
-
Cunt
#589 Re: Sex prije braka
Stani malo, koga nazivas retardom ? Za ovo ces snositi posljedice. Iznio sam svoje misljenje o djevojkama sumnjivog morala, a ove se zatucane forumasice primile pravo.rumenige_brajtner wrote:e, hajde priznaj da se samo zajebavas? prosto je nevjerovatno da u stvarnosti postoji takav retardCunt wrote:Ti si jos jedna od onih koja je izgubila nevinost prije braka, pa sada kukas po forumima ?bez_ideje wrote:Pa ovaj Korajac i Cunt mogu se samo đevicama uvaliti ,pa ce da bitne "to ti je bona to,sta si zinula..."
- HAVANA
#590 Re: Sex prije braka
Cunt wrote:Dobro, treba naglasiti da imamo ovdje problem sa djevojkama razlicitih nacionalnosti. Cisto sumnjam da bi prava BOSNJAKINJA izgubila nevinost prije braka, ali tako je kako je - hoce da budu moderne pa svoj mozak izlazu svakodnevnom ispiranju od strane zapadnih tv kuca/bolescina na netu i td.
Imaš ti problem sa svojim mozgom,nepremostiv.
-
Cunt
#591 Re: Sex prije braka
Ne, da li ti imas problem ?HAVANA wrote:Cunt wrote:Dobro, treba naglasiti da imamo ovdje problem sa djevojkama razlicitih nacionalnosti. Cisto sumnjam da bi prava BOSNJAKINJA izgubila nevinost prije braka, ali tako je kako je - hoce da budu moderne pa svoj mozak izlazu svakodnevnom ispiranju od strane zapadnih tv kuca/bolescina na netu i td.
-
Cunt
#593 Re: Sex prije braka
Slazem se.mima wrote:Administratori su nam se previse opustili.
- HAVANA
#594 Re: Sex prije braka
Cunt wrote:Ne, da li ti imas problem ?HAVANA wrote:Cunt wrote:Dobro, treba naglasiti da imamo ovdje problem sa djevojkama razlicitih nacionalnosti. Cisto sumnjam da bi prava BOSNJAKINJA izgubila nevinost prije braka, ali tako je kako je - hoce da budu moderne pa svoj mozak izlazu svakodnevnom ispiranju od strane zapadnih tv kuca/bolescina na netu i td.
Imam ,sa takvim mozgovima.
- rumenige_brajtner
#595 Re: Sex prije braka
TebeCunt wrote: Stani malo, koga nazivas retardom ?
Uuuu, zamisljaces me u najlonkama?Cunt wrote:Za ovo ces snositi posljedice.
Jedino sto je sumnjivo ovdje je ono sto sam maloprije rekao; jel se zajebavas il ti to fakat? A, posto vidim da je fakat, zatucanost je epitet koji tebi i onom nepismenom Korajcu najvise odgovaraCunt wrote:Iznio sam svoje misljenje o djevojkama sumnjivog morala, a ove se zatucane forumasice primile pravo.
-
*mima*
#596 Re: Sex prije braka
Cunt wrote:Slazem se.mima wrote:Administratori su nam se previse opustili.
Ti bi prvi dobio ban.
-
Cunt
#597 Re: Sex prije braka
Ne, da li ti imas problem ?[/quote]HAVANA wrote:
Imam ,sa takvim mozgovima.
Zamolio bih te da mi se vise ne obracas, hvala.
-
zelenashica
#598 Re: Sex prije braka
a ja druga...jerbo je gubljenje nevinosti prije braka sazrelo za baniranjemima wrote:Cunt wrote:Slazem se.mima wrote:Administratori su nam se previse opustili.
Ti bi prvi dobio ban.
-
Cunt
#599 Re: Sex prije braka
Zbog/radi/cega ? WoW, od kada si ti postala moderator/admin pa tako prosudjujes ? Zahvali se svojoj prijateljici zelenashici koja je otvoreno propagirala prostituciju na sta sam ja iznio svoje misljenje koje ocigledno vama ne godi. Svi mi imamo pravo na misljenje. Nisam nikoga uvrijedio niti nazvao pogrdnim imenom kao sto su tvoji prijatelji postupili prema meni.mima wrote:Cunt wrote:Slazem se.mima wrote:Administratori su nam se previse opustili.
Ti bi prvi dobio ban.
Last edited by Cunt on 26/05/2009 10:34, edited 1 time in total.