Sex prije braka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
muz66

#576 Re: Sex prije braka

Post by muz66 »

Cunt wrote:Auu, sto se zelenashica upalila kao zub. Sa svojom karijerom moze komotno da postane najbolja konobarica u BiH jer to je zasluzila, sta ces grupni sex - to je ono sto njoj odgovara. Narode, navalite!
Ti bi trebao malo da pripazis sta pises. Sloboda govora i misljenja postoji, ali ipak treba postovati ostale ucesnike a ne se ponasati tako primitivno, i ako cemo vec tako-papanski i malogradjanski. Nauci se kulturi dijaloga pa se vrati na forum.
Zoya

#577 Re: Sex prije braka

Post by Zoya »

pici wrote:Za one ŠO ne praktikuju SEX prije Braka .....malja reklamica....

"Uzmite BronHi....lakše se diše" :mrgreen:

Image
Fala :oops:
Cunt

#578 Re: Sex prije braka

Post by Cunt »

rumenige_brajtner wrote:
Cunt wrote:Auu, sto se zelenashica upalila kao zub. Sa svojom karijerom moze komotno da postane najbolja konobarica u BiH jer to je zasluzila, sta ces grupni sex - to je ono sto njoj odgovara. Narode, navalite!
e, divi ovo :D
Image
Jos da znas uploadovati sliku na forum - odlicno bi bilo, ali sta ces, valja skontati sta si htio da po/kazes.
Cunt

#579 Re: Sex prije braka

Post by Cunt »

muz66 wrote:
Ti bi trebao malo da pripazis sta pises. Sloboda govora i misljenja postoji, ali ipak treba postovati ostale ucesnike a ne se ponasati tako primitivno, i ako cemo vec tako-papanski i malogradjanski. Nauci se kulturi dijaloga pa se vrati na forum.
Pa zar ona ne brani slobodu ? Izgleda da je neodlucna sta zeli. Maloprije govori kako je gubljenje nevinosti prije braka OK, a sada je ti branis. Ne razumijem =(.
zelenashica

#580 Re: Sex prije braka

Post by zelenashica »

muz66 wrote:
hvala mužu.....ali neke ovdje očito boli što su pored silnih traženja djevica ipak završili ili će završiti s konobaricama ;-) njihov problem.....naravno ne moj 8-)
koraj

#581 Re: Sex prije braka

Post by koraj »

Joj drage cure neznam u kojoj vi drzavi zivite.Mozda kao izbjeglice pa usle u novo drustvo.I ja sam i kao izbjeglica a i prije izbjeglistva proso sigurno mnogo vise drzava nego od vas mnoge.Vi cijenite sto vam momak kaze.Hajdite vi sa mnom se j.. to je moderno.Pa nije lud da kaze nemojte se sa mnom j.. .Ali kad te uzme i ako te uzme za suprugu druga je prica.A vi mozete pricati sta hocete.Ja vam samo govorim istinu.Svugdje se na svijetu cijeni nevinost.
A da odgovorim onoj koja kaze da nije nikad cast izgubiti nevinost.Nisam ja to reko.Ja sam samo rekao.Svoju jedinu cast koja je vidljiva.Samo onom kome ti doneses i podaris.Ako podaris negdje u zivici nevrijedno ti je.A ako doneses svom provjerenom,izabranom i dragom suprugu.A ako bih ja lagao bilo bih vjerovatno i meni koristi jer bih vise crta imo u sveski.Jer takve zene-cure su samo crte.Ima i drugih vrijednosti i casti.Ali nevinost je slag na tortu.
Vi mene kritikujte,psujte,blatite kako vam volja.Ne mislim se svama rspravljat.Imam ja i pametnijeg posla.Ali ako imate imalo casti sacuvaj te je trebat ce vam.
zelenashica

#582 Re: Sex prije braka

Post by zelenashica »

Cunt wrote:
muz66 wrote:
Pa zar ona ne brani slobodu ? Izgleda da je neodlucna sta zeli. Maloprije govori kako je gubljenje nevinosti prije braka OK, a sada je ti branis. Ne razumijem =(.
ja uopšte nisam neodlučna....i dalje kažem sex prije braka...zašto da ne,ako je to ono što ta osoba želi.......ali vrijeđa me nazivanje žena kujama...jer onda i mi žene komotno za vas možemo tražiti epitete......a bolan bolan,.....pa zar muškarci ne kontaju da vrijeđanjem žena vrijeđaju sami sebe........jer bez njih ipak ne mogu...
ps.povuci ručnu
rumenige_brajtner

#583 Re: Sex prije braka

Post by rumenige_brajtner »

koraj wrote:Nisam ja to reko.Ja sam samo rekao.
sta, sta? kako to, aj opet :D
koraj

#584 Re: Sex prije braka

Post by koraj »

Pa draga moja samo zivotinje nevrednuju (nevinost).Zato sam stavio zamjenizu onima koji nevrednuju (nevinost).Kako ti kazes zivotinje ili kako sam ja rekao -kuje.
bez_ideje

#585 Re: Sex prije braka

Post by bez_ideje »

Pa ovaj Korajac i Cunt mogu se samo đevicama uvaliti ,pa ce da bitne "to ti je bona to,sta si zinula..." :roll:
Cunt

#586 Re: Sex prije braka

Post by Cunt »

bez_ideje wrote:Pa ovaj Korajac i Cunt mogu se samo đevicama uvaliti ,pa ce da bitne "to ti je bona to,sta si zinula..." :roll:
Ti si jos jedna od onih koja je izgubila nevinost prije braka, pa sada kukas po forumima ?
rumenige_brajtner

#587 Re: Sex prije braka

Cunt wrote:
bez_ideje wrote:Pa ovaj Korajac i Cunt mogu se samo đevicama uvaliti ,pa ce da bitne "to ti je bona to,sta si zinula..." :roll:
Ti si jos jedna od onih koja je izgubila nevinost prije braka, pa sada kukas po forumima ?
e, hajde priznaj da se samo zajebavas? prosto je nevjerovatno da u stvarnosti postoji takav retard :D
*mima*

#588 Re: Sex prije braka

Post by *mima* »

Ni ja ne mogu da vjerujem da postoje ovakvi ratardi.
Cunt

#589 Re: Sex prije braka

Post by Cunt »

rumenige_brajtner wrote:
Cunt wrote:
e, hajde priznaj da se samo zajebavas? prosto je nevjerovatno da u stvarnosti postoji takav retard :D
Stani malo, koga nazivas retardom ? Za ovo ces snositi posljedice. Iznio sam svoje misljenje o djevojkama sumnjivog morala, a ove se zatucane forumasice primile pravo.
HAVANA

#590 Re: Sex prije braka

Post by HAVANA »

Cunt wrote:Dobro, treba naglasiti da imamo ovdje problem sa djevojkama razlicitih nacionalnosti. Cisto sumnjam da bi prava BOSNJAKINJA izgubila nevinost prije braka, ali tako je kako je - hoce da budu moderne pa svoj mozak izlazu svakodnevnom ispiranju od strane zapadnih tv kuca/bolescina na netu i td.

Imaš ti problem sa svojim mozgom,nepremostiv.
Cunt

#591 Re: Sex prije braka

Post by Cunt »

HAVANA wrote:
Cunt wrote:Dobro, treba naglasiti da imamo ovdje problem sa djevojkama razlicitih nacionalnosti. Cisto sumnjam da bi prava BOSNJAKINJA izgubila nevinost prije braka, ali tako je kako je - hoce da budu moderne pa svoj mozak izlazu svakodnevnom ispiranju od strane zapadnih tv kuca/bolescina na netu i td.

Ne, da li ti imas problem ?
*mima*

#592 Re: Sex prije braka

Post by *mima* »

Administratori su nam se previse opustili.
Cunt

#593 Re: Sex prije braka

Post by Cunt »

mima wrote:Administratori su nam se previse opustili.
Slazem se.
HAVANA

#594 Re: Sex prije braka

Post by HAVANA »

Cunt wrote:
HAVANA wrote:

Ne, da li ti imas problem ?

Imam ,sa takvim mozgovima. :-)
rumenige_brajtner

#595 Re: Sex prije braka

Cunt wrote: Stani malo, koga nazivas retardom ?
Tebe
Cunt wrote:Za ovo ces snositi posljedice.
Uuuu, zamisljaces me u najlonkama? :D
Cunt wrote:Iznio sam svoje misljenje o djevojkama sumnjivog morala, a ove se zatucane forumasice primile pravo.
Jedino sto je sumnjivo ovdje je ono sto sam maloprije rekao; jel se zajebavas il ti to fakat? A, posto vidim da je fakat, zatucanost je epitet koji tebi i onom nepismenom Korajcu najvise odgovara
*mima*

#596 Re: Sex prije braka

Post by *mima* »

Cunt wrote:
Slazem se.

Ti bi prvi dobio ban.
Cunt

#597 Re: Sex prije braka

Post by Cunt »

HAVANA wrote:
Ne, da li ti imas problem ?[/quote]

Imam ,sa takvim mozgovima. :-)[/quote]

Zamolio bih te da mi se vise ne obracas, hvala.
zelenashica

#598 Re: Sex prije braka

Post by zelenashica »

mima wrote:
Cunt wrote:
Slazem se.

Ti bi prvi dobio ban.
a ja druga...jerbo je gubljenje nevinosti prije braka sazrelo za baniranje :D
Cunt

#599 Re: Sex prije braka

Post by Cunt »

mima wrote:
Cunt wrote:
Slazem se.

Ti bi prvi dobio ban.
Zbog/radi/cega ? WoW, od kada si ti postala moderator/admin pa tako prosudjujes ? Zahvali se svojoj prijateljici zelenashici koja je otvoreno propagirala prostituciju na sta sam ja iznio svoje misljenje koje ocigledno vama ne godi. Svi mi imamo pravo na misljenje. Nisam nikoga uvrijedio niti nazvao pogrdnim imenom kao sto su tvoji prijatelji postupili prema meni.
Last edited by Cunt on 26/05/2009 10:34, edited 1 time in total.
*mima*

#600 Re: Sex prije braka

Post by *mima* »

Ja necu doboti ban jer sam nevina.
Locked