Najjaci igrac u Hoffenhemu i opet ga na klupu. Sve kontam haj to samo ovu utakmicu, ali malo malo pocne na klupi, ili ga izvede.
BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Zwanziger
#576 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Salihovic na klupi
Najjaci igrac u Hoffenhemu i opet ga na klupu. Sve kontam haj to samo ovu utakmicu, ali malo malo pocne na klupi, ili ga izvede.
- bijelo_dugme
#577 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Hehe, imal na netu? Znam da si uspio nac dosta utakmica pa sad se pitam imal i ove...komeba wrote:Hocete gledati Bosnienheim vs. Bosnienburg?Ja navijam za Bosnienheim,da se vrate na prvo mjesto.Nadam se rezultatu 7-6 za Bosnienheim - 4 gola Ibisevica,3 Salihovica,3 Misimovica i 3 Dzeke
- Ja_Ja
- Ja_Ja
#579 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Golllllllllllll VEDO
- bijelo_dugme
- rIder
#581 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Jao finte, k'o Ronaldo u najboljim danima 
- -danTe-
#582 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
dzeko asistencija
- Ja_Ja
- -danTe-
#584 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
2:2 dzeko
asistent misimovic
asistent misimovic
-
klixober
#585 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Kakav je to selektor da nije na utakmici jedne od najjacih liga na svijetu u kojoj igraju 4 nasa igraca
Bitnije mu je da snima svoj reality show.
- -danTe-
#586 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
salihovic asistencija minutu poslije ulaska
-
klixober
#587 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Trenutno najbolji strijelac Bundeslige Ibisevic.
A prvo mjesto najboljih asistenata Bundeslige dijele Salihovic,Dzeko i Misimovic
Nevjerovatno

A prvo mjesto najboljih asistenata Bundeslige dijele Salihovic,Dzeko i Misimovic
-
klixober
#588 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Evo lista najbolji asistenata Bundeslige.Mislim da Misimovicu jos nisu upisali danasnju asistenciju.
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... Order=DESC
-
klixober
#589 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Najbolji strijelac Bundeslige Vedad Ibisevic.
Najbolji asistenti Bundeslige Salihovic i Dzeko(po 7 asistencija,izgleda da Misimovic ima 6 asistencija)
Najkorisniji igraci Bundeslige(golovi+asistencije)
Na prvom mjestu Ibisevic,4. mjesto Salihovic,6. mjesto Dzeko i Misimovic
http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/scorer/
Najbolji asistenti Bundeslige Salihovic i Dzeko(po 7 asistencija,izgleda da Misimovic ima 6 asistencija)
Najkorisniji igraci Bundeslige(golovi+asistencije)
Na prvom mjestu Ibisevic,4. mjesto Salihovic,6. mjesto Dzeko i Misimovic
http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/scorer/
-
Avdo Z.
#590 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Da, zapazio sam ja to i napomenuo jos prije par kola, kad neko rece da je bio umoran da je ovo i ono pa reko hajde mozda je covjek u pravu. Ja da sam Salihovic ne bi dozvolio da me ni minutu jednu drzi na klupi. U stvari kako sam vec rekao, nije trebao produzavati ugovor nego preci u Bajern ma makar i za nesto manje para. Nadoknadio bi to u sledecem ugovoru garant.Zwanziger wrote:Salihovic na klupi![]()
![]()
Nego sta bi ono sa Ibisevicem u zadnjem minutu kad mu Salihovic proturi loptu u stilu Ronaldinja? Ibisevic je imao 4-5 metara prednosti i stigose ga prije nego je uspio opucati na gol. Nije moguce da je onako spor.
- KPNCTNJAH
#591 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Eto ti odgovora, covjek odigrao 90 minuta odlicne utakmice sa konstantnim trcanjem i sad jos treba 50m da istrci kao da je tek pocela utakmica ...Avdo Z. wrote:Da, zapazio sam ja to i napomenuo jos prije par kola, kad neko rece da je bio umoran da je ovo i ono pa reko hajde mozda je covjek u pravu. Ja da sam Salihovic ne bi dozvolio da me ni minutu jednu drzi na klupi. U stvari kako sam vec rekao, nije trebao produzavati ugovor nego preci u Bajern ma makar i za nesto manje para. Nadoknadio bi to u sledecem ugovoru garant.Zwanziger wrote:Salihovic na klupi![]()
![]()
Nego sta bi ono sa Ibisevicem u zadnjem minutu kad mu Salihovic proturi loptu u stilu Ronaldinja? Ibisevic je imao 4-5 metara prednosti i stigose ga prije nego je uspio opucati na gol. Nije moguce da je onako spor.
-
Avdo Z.
#592 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Profesionalac mora bit spreman cijelu utakmicu da odigra u visokom ritmu. Vedo je isao nekako mlako, neoudlucno. Slicna situacija se desila na utakmici protiv Turske, a bar je tada bio potpuno svjez. Mora bi poraditi na tome, ne moze se vjecito uzdati u otpatke, mora sam nesto napraviti ako hoce da bude u rangu Ibrahimovica, Drogbe, Berbetova....sto bi mogao postici.
- Ja_Ja
#593 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ebi ga i Pancev je gurao otpatke pa je dogurao do prvog strijelca Evrope.
Na drugu stranu si u pravu da mora da poradi malo na snazi, ali 14 golova nije malo. Covjek razvaljuje.
Na drugu stranu si u pravu da mora da poradi malo na snazi, ali 14 golova nije malo. Covjek razvaljuje.
-
Šaner
#594 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
pa inzaghi i van nistelrooy vijecito guraju otpadke i opet su svijetska klasa...napadac se mjeri po golovimaAvdo Z. wrote:Profesionalac mora bit spreman cijelu utakmicu da odigra u visokom ritmu. Vedo je isao nekako mlako, neoudlucno. Slicna situacija se desila na utakmici protiv Turske, a bar je tada bio potpuno svjez. Mora bi poraditi na tome, ne moze se vjecito uzdati u otpatke, mora sam nesto napraviti ako hoce da bude u rangu Ibrahimovica, Drogbe, Berbetova....sto bi mogao postici.
- and
#595 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
čuva ga za ove jače utakmice-bayern,šalke..Zwanziger wrote:Salihovic na klupi![]()
![]()
ko će znati šta se mota po glavi ovog trenera,ali stalno nešto mijenja,eksperimentiše.vjerovatno ne želi da se igra tima zasniva na igri jednog igrača i sada želi da ih što više uigra za nastavak sezone,ako ne daj bože dođe do povreda....
salihović nije baš najbolje odigrao u berlinu.
-
Avdo Z.
#596 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Imam osjecaj da bi Salihovic mnogo bolje odigrao da ga malo vise ubaci u sredinu. Jeste on ljevak i nije bas lahko naci kvalitetnog igraca za lijevu stranu, ali to bi onda znacilo da svi desnjaci trebaju igrati samo desno. Salihovic ima fantastican osjecaj da u kontru izbaci svoje napadace. Na pretprosloj utakmici je to pakazao kada je onog crnca uposlio kao na tacni bas kada je ovaj bio u punom naletu bas kao i na ovoj Ibisevica. Mislim da ima neku kilu viska i da je to mozda razlog sto ga onaj majmun ubacuje kasnije ili vadi ranije. Medjutim kad momak udje u 67 minutu i postane igrac kola u Bundesligi, kad je medju najboljim asistentima te lige, onda se sa njim ne bi smjelo poigravati na taj nacin.
Sto se Ibisevica tice, na kazem ja - on je klasa ali bi morao malo vise raditi na snazi i brzini, nije problem Pancev, on je vec sad bolji od njega, za Van Nistoraj se ne bi moglo reci da je sidras i da (samo) kupi otpatke - mislim da bi on onu Vedinu sansu iskoristio kao od sale. Jes da facom podsjeca na konja, ali je igracina, tu odma iza trenutno najboljih Zlatana, Drogbe i jos par njih.
Sto se Ibisevica tice, na kazem ja - on je klasa ali bi morao malo vise raditi na snazi i brzini, nije problem Pancev, on je vec sad bolji od njega, za Van Nistoraj se ne bi moglo reci da je sidras i da (samo) kupi otpatke - mislim da bi on onu Vedinu sansu iskoristio kao od sale. Jes da facom podsjeca na konja, ali je igracina, tu odma iza trenutno najboljih Zlatana, Drogbe i jos par njih.
- Topla voda
#597 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
rud ,a i svaki vrhunski spic igrac bi u onoj situaciji ,kad je usao u sesnaesterac,tren prije udarca, lijevom rukom pocistio branica koji ga je stigao...kao u trku ga malo rukom zakacio i poslao polulob u drugu stranu gola 
- bijelo_dugme
#598 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Imo je jos jednu priliku koju je trebo zabit danas, al eto super je i vako i nako, 14 golova na 13 utakmica!Ja_Ja wrote:Ebi ga i Pancev je gurao otpatke pa je dogurao do prvog strijelca Evrope.
- bijelo_dugme
#599 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Upravu si, Ibisevic je takav tip igraca. Ono su vise lopte za Obasija i Dembe...Šaner wrote:pa inzaghi i van nistelrooy vijecito guraju otpadke i opet su svijetska klasa...napadac se mjeri po golovimaAvdo Z. wrote:Profesionalac mora bit spreman cijelu utakmicu da odigra u visokom ritmu. Vedo je isao nekako mlako, neoudlucno. Slicna situacija se desila na utakmici protiv Turske, a bar je tada bio potpuno svjez. Mora bi poraditi na tome, ne moze se vjecito uzdati u otpatke, mora sam nesto napraviti ako hoce da bude u rangu Ibrahimovica, Drogbe, Berbetova....sto bi mogao postici.
- bijelo_dugme
#600 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Eno i onaj supcic Neven zabio 2 gola