BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Zwanziger

#576 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Zwanziger »

Salihovic na klupi :x :x
Najjaci igrac u Hoffenhemu i opet ga na klupu. Sve kontam haj to samo ovu utakmicu, ali malo malo pocne na klupi, ili ga izvede.
bijelo_dugme

#577 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by bijelo_dugme »

komeba wrote:Hocete gledati Bosnienheim vs. Bosnienburg? :D Ja navijam za Bosnienheim,da se vrate na prvo mjesto.Nadam se rezultatu 7-6 za Bosnienheim - 4 gola Ibisevica,3 Salihovica,3 Misimovica i 3 Dzeke :D
Hehe, imal na netu? Znam da si uspio nac dosta utakmica pa sad se pitam imal i ove...
Ja_Ja

#578 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Ja_Ja »

Ja_Ja

#579 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Ja_Ja »

Golllllllllllll VEDO
bijelo_dugme

#580 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by bijelo_dugme »

Evo jos jedan link:

http://www.justin.tv/maxl66

Dzeko zasro, Vedad zabi :lol:
rIder

#581 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by rIder »

Jao finte, k'o Ronaldo u najboljim danima :D
-danTe-

#582 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by -danTe- »

dzeko asistencija
Ja_Ja

#583 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Ja_Ja »

1:1
-danTe-

#584 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by -danTe- »

2:2 dzeko
asistent misimovic
klixober

#585 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Kakav je to selektor da nije na utakmici jedne od najjacih liga na svijetu u kojoj igraju 4 nasa igraca :x Bitnije mu je da snima svoj reality show.
-danTe-

#586 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by -danTe- »

salihovic asistencija minutu poslije ulaska
klixober

#587 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Trenutno najbolji strijelac Bundeslige Ibisevic.
A prvo mjesto najboljih asistenata Bundeslige dijele Salihovic,Dzeko i Misimovic :D :D :D Nevjerovatno :bih: :bih: :bih:
klixober

#588 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Evo lista najbolji asistenata Bundeslige.Mislim da Misimovicu jos nisu upisali danasnju asistenciju.

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... Order=DESC
klixober

#589 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Najbolji strijelac Bundeslige Vedad Ibisevic.
Najbolji asistenti Bundeslige Salihovic i Dzeko(po 7 asistencija,izgleda da Misimovic ima 6 asistencija)

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... Order=DESC

Najkorisniji igraci Bundeslige(golovi+asistencije)
Na prvom mjestu Ibisevic,4. mjesto Salihovic,6. mjesto Dzeko i Misimovic :bih:

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/scorer/
Avdo Z.

#590 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Avdo Z. »

Zwanziger wrote:Salihovic na klupi :x :x
Najjaci igrac u Hoffenhemu i opet ga na klupu. Sve kontam haj to samo ovu utakmicu, ali malo malo pocne na klupi, ili ga izvede.
Da, zapazio sam ja to i napomenuo jos prije par kola, kad neko rece da je bio umoran da je ovo i ono pa reko hajde mozda je covjek u pravu. Ja da sam Salihovic ne bi dozvolio da me ni minutu jednu drzi na klupi. U stvari kako sam vec rekao, nije trebao produzavati ugovor nego preci u Bajern ma makar i za nesto manje para. Nadoknadio bi to u sledecem ugovoru garant.

Nego sta bi ono sa Ibisevicem u zadnjem minutu kad mu Salihovic proturi loptu u stilu Ronaldinja? Ibisevic je imao 4-5 metara prednosti i stigose ga prije nego je uspio opucati na gol. Nije moguce da je onako spor.
KPNCTNJAH

#591 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by KPNCTNJAH »

Avdo Z. wrote:
Da, zapazio sam ja to i napomenuo jos prije par kola, kad neko rece da je bio umoran da je ovo i ono pa reko hajde mozda je covjek u pravu. Ja da sam Salihovic ne bi dozvolio da me ni minutu jednu drzi na klupi. U stvari kako sam vec rekao, nije trebao produzavati ugovor nego preci u Bajern ma makar i za nesto manje para. Nadoknadio bi to u sledecem ugovoru garant.

Nego sta bi ono sa Ibisevicem u zadnjem minutu kad mu Salihovic proturi loptu u stilu Ronaldinja? Ibisevic je imao 4-5 metara prednosti i stigose ga prije nego je uspio opucati na gol. Nije moguce da je onako spor.
Eto ti odgovora, covjek odigrao 90 minuta odlicne utakmice sa konstantnim trcanjem i sad jos treba 50m da istrci kao da je tek pocela utakmica ...
Avdo Z.

#592 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Avdo Z. »

Profesionalac mora bit spreman cijelu utakmicu da odigra u visokom ritmu. Vedo je isao nekako mlako, neoudlucno. Slicna situacija se desila na utakmici protiv Turske, a bar je tada bio potpuno svjez. Mora bi poraditi na tome, ne moze se vjecito uzdati u otpatke, mora sam nesto napraviti ako hoce da bude u rangu Ibrahimovica, Drogbe, Berbetova....sto bi mogao postici.
Ja_Ja

#593 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Ja_Ja »

Ebi ga i Pancev je gurao otpatke pa je dogurao do prvog strijelca Evrope.

Na drugu stranu si u pravu da mora da poradi malo na snazi, ali 14 golova nije malo. Covjek razvaljuje.
Šaner

#594 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Šaner »

Avdo Z. wrote:Profesionalac mora bit spreman cijelu utakmicu da odigra u visokom ritmu. Vedo je isao nekako mlako, neoudlucno. Slicna situacija se desila na utakmici protiv Turske, a bar je tada bio potpuno svjez. Mora bi poraditi na tome, ne moze se vjecito uzdati u otpatke, mora sam nesto napraviti ako hoce da bude u rangu Ibrahimovica, Drogbe, Berbetova....sto bi mogao postici.
pa inzaghi i van nistelrooy vijecito guraju otpadke i opet su svijetska klasa...napadac se mjeri po golovima
and

#595 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by and »

čuva ga za ove jače utakmice-bayern,šalke.. :D
ko će znati šta se mota po glavi ovog trenera,ali stalno nešto mijenja,eksperimentiše.vjerovatno ne želi da se igra tima zasniva na igri jednog igrača i sada želi da ih što više uigra za nastavak sezone,ako ne daj bože dođe do povreda....
salihović nije baš najbolje odigrao u berlinu.
Avdo Z.

#596 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Avdo Z. »

Imam osjecaj da bi Salihovic mnogo bolje odigrao da ga malo vise ubaci u sredinu. Jeste on ljevak i nije bas lahko naci kvalitetnog igraca za lijevu stranu, ali to bi onda znacilo da svi desnjaci trebaju igrati samo desno. Salihovic ima fantastican osjecaj da u kontru izbaci svoje napadace. Na pretprosloj utakmici je to pakazao kada je onog crnca uposlio kao na tacni bas kada je ovaj bio u punom naletu bas kao i na ovoj Ibisevica. Mislim da ima neku kilu viska i da je to mozda razlog sto ga onaj majmun ubacuje kasnije ili vadi ranije. Medjutim kad momak udje u 67 minutu i postane igrac kola u Bundesligi, kad je medju najboljim asistentima te lige, onda se sa njim ne bi smjelo poigravati na taj nacin.
Sto se Ibisevica tice, na kazem ja - on je klasa ali bi morao malo vise raditi na snazi i brzini, nije problem Pancev, on je vec sad bolji od njega, za Van Nistoraj se ne bi moglo reci da je sidras i da (samo) kupi otpatke - mislim da bi on onu Vedinu sansu iskoristio kao od sale. Jes da facom podsjeca na konja, ali je igracina, tu odma iza trenutno najboljih Zlatana, Drogbe i jos par njih.
Topla voda

#597 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Topla voda »

rud ,a i svaki vrhunski spic igrac bi u onoj situaciji ,kad je usao u sesnaesterac,tren prije udarca, lijevom rukom pocistio branica koji ga je stigao...kao u trku ga malo rukom zakacio i poslao polulob u drugu stranu gola :D
bijelo_dugme

#598 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by bijelo_dugme »

Ja_Ja wrote:Ebi ga i Pancev je gurao otpatke pa je dogurao do prvog strijelca Evrope.

Na drugu stranu si u pravu da mora da poradi malo na snazi, ali 14 golova nije malo. Covjek razvaljuje.
Imo je jos jednu priliku koju je trebo zabit danas, al eto super je i vako i nako, 14 golova na 13 utakmica!
bijelo_dugme

#599 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by bijelo_dugme »

Šaner wrote:
Avdo Z. wrote:Profesionalac mora bit spreman cijelu utakmicu da odigra u visokom ritmu. Vedo je isao nekako mlako, neoudlucno. Slicna situacija se desila na utakmici protiv Turske, a bar je tada bio potpuno svjez. Mora bi poraditi na tome, ne moze se vjecito uzdati u otpatke, mora sam nesto napraviti ako hoce da bude u rangu Ibrahimovica, Drogbe, Berbetova....sto bi mogao postici.
pa inzaghi i van nistelrooy vijecito guraju otpadke i opet su svijetska klasa...napadac se mjeri po golovima
Upravu si, Ibisevic je takav tip igraca. Ono su vise lopte za Obasija i Dembe...
bijelo_dugme

#600 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by bijelo_dugme »

Eno i onaj supcic Neven zabio 2 gola
Locked