Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nikad_izvini

#576 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by nikad_izvini »

PITARKA_SA wrote:
DicaTM wrote:Pitarko, što nisi završilia nick kad si se registrovala, meni piše "Pitarka sa.." e sad me interesuje odakle? Jedan član je nabrojao 7 različitih skupina na Koševu pa ja te molim da nam kažeš kojoj ti pripadaš
ha ha ha kakav samo profinjen humor.sljedeci put me napomeni da je zezancija,da se mogu nasmijat :D
mozes mi ti nabrojati molim te tih 7 skupina??
Hm,sjever-koji se bije međusobno-barem dvije skupine :-D Istok koji pravi bakljadu i navija 5 minuta-barem jedna skupina :roll: Zapad barem jedna skupina i simpatizeri.

Total njanja: 5 min
:-D
PITARKA_SA

#577 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by PITARKA_SA »

vas sjever kojeg rastjera 50 gostujucih navijaca (i to u teren ,ni manje ni vise)
jug-kojem rapidno opada broj transova
i kad se sve to skupi dodje vas na AFH oko dvije milje maksimalno.
sredina navija ostali jedu kospe sa strane.
i treci put da napomenem,tribina vam funkcionise u najboljem sjaju .
pod navodnicima,naravno.
nikad_izvini

#578 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by nikad_izvini »

PITARKA_SA wrote:vas sjever kojeg rastjera 50 gostujucih navijaca (i to u teren ,ni manje ni vise)
pod navodnicima,naravno.
Ti nisi dobro :-D Ako je ono 2000 navijača :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Nedobra si.Al,nije lako njanja biti ovih dana,pa eto :D
LSD

#579 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by LSD »

))
PITARKA_SA wrote:vas sjever kojeg rastjera 50 gostujucih navijaca (i to u teren ,ni manje ni vise)
pod navodnicima,naravno.
Ma kakav najbolji sjaj na jugu (nebitno jel pod navodnicima ili nije :mrgreen: )...mislim,jest bolje u odnosu na HZ,ali daleko od toga da je neki sjaj i sl....dosta,ali fakat dosta,raje sto ja znam ne ide vise na tekme...razumijem ih,ko ce gledati ovu splacinu od lige...ovo sto je na jugu,to su mladji momci 90% i svaka im cast na zalaganju i trudu :thumbup: :thumbup: ...uspjeli su napraviti smjenu generacije i preuzeti tribinu kad je baš bila teža kriza u klubu (doba vladavine faraona Landje 1. :mrgreen:) ...a to i vase momke za zapada ceka,samo se morate rijesiti majmuna sa sjevera koji su vas spustili na najnize grane...ali nije moje da se o vama brinem 8-)
PITARKA_SA

#580 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by PITARKA_SA »

nikad_izvini wrote:
pod navodnicima,naravno.
Ti nisi dobro :-D Ako je ono 2000 navijača :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Nedobra si.Al,nije lako njanja biti ovih dana,pa eto :D
dobro si.malo sam pretjerala.izvinjavam se.
nije bilo 2000 NAVIJACA ,vec i gledaca,psovaca,jedaca kospi,simpatizera...
valjda jeftina karta ,za razliku od karti na vasem sjeveru za nas.
al sta se moze,nije beg cicija.

nije lako bit brljo nikako a pogotovo zadnji 7 godina...
putuj evropo,nemoj vise cekati na nas...
:D
nikad_izvini

#581 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by nikad_izvini »

nikad_izvini wrote:
PITARKA_SA wrote:
DicaTM wrote:Pitarko, što nisi završilia nick kad si se registrovala, meni piše "Pitarka sa.." e sad me interesuje odakle? Jedan član je nabrojao 7 različitih skupina na Koševu pa ja te molim da nam kažeš kojoj ti pripadaš
ha ha ha kakav samo profinjen humor.sljedeci put me napomeni da je zezancija,da se mogu nasmijat :D
Hm,sjever-koji se bije međusobno-barem dvije skupine :-D Istok koji pravi bakljadu i navija 5 minuta-barem jedna skupina :roll: Zapad barem jedna skupina i simpatizeri.

Total njanja: 5 min
:-D
Ne dobih odgovor :roll:
nikad_izvini

#582 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by nikad_izvini »

PITARKA_SA wrote:
nikad_izvini wrote:
pod navodnicima,naravno.
dobro si.malo sam pretjerala.izvinjavam se.
nije bilo 2000 NAVIJACA ,vec i gledaca,psovaca,jedaca kospi,simpatizera...
valjda jeftina karta ,za razliku od karti na vasem sjeveru za nas.
al sta se moze,nije beg cicija.

nije lako bit brljo nikako a pogotovo zadnji 7 godina...
putuj evropo,nemoj vise cekati na nas...
:D
Duša moja realna :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Enrico

#583 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Enrico »

PITARKA_SA wrote: ha ha ha kakav samo profinjen humor.sljedeci put me napomeni da je zezancija,da se mogu nasmijat :D
Na istoku: Horde Zla Istok Centar I (1) i Horde Zla Istok Centar II (2)... (tuča bila u prvom poluvremenu)
Na sjeveru: Horde Zla Sjeveroistok (neutralni) (3), Horde Zla Sjever Centar (oni što udaraju) (4), Horde Zla Sjeverozapad (oni što primaju batine) (5)
Na zapadu: Horde Zla Zapad I (oni što se zalijeću) (6), Horde Zla Zapad II (oni što ništa ne rade) (7)

Eto... :) Vidim ni sama ne znaš kako to kod vas (ne)funkcioniše... ;)
PITARKA_SA wrote:sedma godina ide,a evrope ni na vidiku.......
al zato slave 0:0.valjda je njima vrh,sto je nama prosjek.
Jel' to brojiš godine u faktorijelima ili samo ne znaš brojati? :mrgreen:
PITARKA_SA wrote: ne.samo realna i upucena,za razliku od ovih sto najvise jezik pruzaju.
Da ti kažem, tako upućenoj, nisu se potukli naši s vašim nego se Horde Zla Zapad I svetili Hordama Zla Istok Centar. ;)

Eto, još nešto? :mrgreen:

Ah, da, trebali biste se zahvaliti Želji što je igrao u kombinovanom sastavu i odmarao nekoliko glavnih igrača. :dance:
Last edited by Enrico on 20/04/2008 16:48, edited 1 time in total.
PITARKA_SA

#584 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by PITARKA_SA »

jesam,i to prvo i to zadnje,to izmedju nisam :D :D :D
Enrico

#585 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Enrico »

PITARKA_SA wrote:jesam,i to prvo i to zadnje,to izmedju nisam :D :D :D
Ali tebi svaka čast, stvarno... od toliko muškinja, žensko brani čast (dobro, malo previše nerealno i subjektivno) Sarajeva... ;)
PITARKA_SA

#586 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by PITARKA_SA »

Enrico wrote:
PITARKA_SA wrote: ha ha ha kakav samo profinjen humor.sljedeci put me napomeni da je zezancija,da se mogu nasmijat :D
Na istoku: Horde Zla Istok Centar I (1) i Horde Zla Istok Centar II (2)... (tuča bila u prvom poluvremenu)
Na sjeveru: Horde Zla Sjeveroistok (neutralni) (3), Horde Zla Sjever Centar (oni što udaraju) (4), Horde Zla Sjeverozapad (oni što primaju batine) (5)
Na zapadu: Horde Zla Zapad I (oni što se zalijeću) (6), Horde Zla Zapad II (oni što ništa ne rade) (7)

Eto... :) Vidim ni sama ne znaš kako to kod vas (ne)funkcioniše... ;)
Jel' to brojiš godine u faktorijelima ili samo ne znaš brojati? :mrgreen:
PITARKA_SA wrote: ne.samo realna i upucena,za razliku od ovih sto najvise jezik pruzaju.
Da ti kažem, tako upućenoj, nisu se potukli naši s vašim nego se Horde Zla Zapad I svetili Hordama Zla Istok Centar. ;)

Eto, još nešto? :mrgreen:

Ah, da, trebali biste se zahvaliti Želji što je igrao u kombinovanom sastavu i odmarao nekoliko glavnih igrača. :dance:
ti si totalno prolupo.ni sam sebe ne razumijes sta pises.aj sad smireno procitaj svoj post.
i da,upucena sam jako,jako dobro.i nisam pricala na tu "tucu" poslije ovog derbija ,vec na onu drugu s vasim slavnim ,sad vec bivsim CCB.
:oops:
a to gdje ja pripadam,nije tema danasnje emisije a pogotovo tema mog i tvog dijaloga,naravno. :)
TM1987

#587 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by TM1987 »

O cemu ti :? :? ???

Vi ste tri derbija zaredom slavili nerijesen rezultat :wink:
TM1987

#588 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by TM1987 »

Dobar,dobar
cpt.picard

#589 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by cpt.picard »

Pitarko ti si meni bas cool :D

Ovako cisto informativno. Ostali smo nakon utakmice da se pozdravimo sa nasim igracima. Kao sto rekoh prije, nemoj mjesati navijanje sa radovanjem. Mada ima i radovanja, sa razlogom. Imamo tim. Poslije po gradu vise ste pricali kako imamo dobre igrace nego o samoj utakmici.

A pitanje za tebe. Jeste vi onako brzo napustili stadion zato sto ne volite svoj klub ili da ne zakasnite na koncert :D
PITARKA_SA

#590 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by PITARKA_SA »

TM1987 wrote:
O cemu ti :? :? ???

Vi ste tri derbija zaredom slavili nerijesen rezultat :wink:
da,jer je nerijesen rezultat nastavljao nas niz pobjeda nad vama.samo radi toga.
a ne radi toga sto je neko zadovoljan nerijesenim rezultatom protiv vas.
kontas razliku
Enrico

#591 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Enrico »

PITARKA_SA wrote: ti si totalno prolupo.ni sam sebe ne razumijes sta pises.aj sad smireno procitaj svoj post.
i da,upucena sam jako,jako dobro.i nisam pricala na tu "tucu" poslije ovog derbija ,vec na onu drugu s vasim slavnim ,sad vec bivsim CCB.
a to gdje ja pripadam,nije tema danasnje emisije a pogotovo tema mog i tvog dijaloga,naravno. :)
:mrgreen: Eh, argumenti, argumenti... nemaš ih, ha? :oops:

Ali evo, objasni mi samo jedno, kako to da oni koji dolaze zbog Sarajeva, a ne zbog protivnika, ispratiše iste te svoje sa zvižducima... :) Vjernost na nivou. ;)

PS Ljudi, shvatite ih, mi im ubijemo nade za Europom na dva fronta... mi, skretničari iz vukojebina. :dance:
PITARKA_SA

#592 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by PITARKA_SA »

cpt.picard wrote:Pitarko ti si meni bas cool :D

Ovako cisto informativno. Ostali smo nakon utakmice da se pozdravimo sa nasim igracima. Kao sto rekoh prije, nemoj mjesati navijanje sa radovanjem. Mada ima i radovanja, sa razlogom. Imamo tim. Poslije po gradu vise ste pricali kako imamo dobre igrace nego o samoj utakmici.

A pitanje za tebe. Jeste vi onako brzo napustili stadion zato sto ne volite svoj klub ili da ne zakasnite na koncert :D
nemoj ti brinuti o tome kolko mi volimo svoj klub.vjeruj mi iznad svega.
ne,napustili smo stadion jer smo bili nezadovoljni rezultatom koji je bio.
cemu slavit 0:0??' :? :-)
PITARKA_SA

#593 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by PITARKA_SA »

Enrico wrote:
PITARKA_SA wrote: ti si totalno prolupo.ni sam sebe ne razumijes sta pises.aj sad smireno procitaj svoj post.

Ali evo, objasni mi samo jedno, kako to da oni koji dolaze zbog Sarajeva, a ne zbog protivnika, ispratiše iste te svoje sa zvižducima... :) Vjernost na nivou. ;)

PS Ljudi, shvatite ih, mi im ubijemo nade za Europom na dva fronta... mi, skretničari iz vukojebina. :dance:
imam argumente samo s tobom ocito ne mogu pricati o nekim stvarima jer ih ti nemas :oops:
opet ponavljam,zbo rezultata 0:0.mi se s tim ne zadovoljavamo za razliku od vas.
da,moja vjernost prema klubu traje preko deset godina bez posustajanja,tako da udario si na pogresnu osobu povodom tog pitanja.
cpt.picard

#594 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by cpt.picard »

PITARKA_SA wrote:
cpt.picard wrote:Pitarko ti si meni bas cool :D

nemoj ti brinuti o tome kolko mi volimo svoj klub.vjeruj mi iznad svega.
ne,napustili smo stadion jer smo bili nezadovoljni rezultatom koji je bio.
cemu slavit 0:0??' :? :-)
Opet kazem, nismo slavili 0:0 vec dobru igru naseg tima. Takva je praksa na svim utakmicama. Kad se zavrisi, bilo kako, pozdravimo igrace (nekad i zvizdimo ako lose igraju). Znali smo izgubiti a aplaudirati im i zahvaljivati jer su ostavili srce na terenu.
Enrico

#595 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Enrico »

PITARKA_SA wrote: imam argumente samo s tobom ocito ne mogu pricati o nekim stvarima jer ih ti nemas :oops:
opet ponavljam,zbo rezultata 0:0.mi se s tim ne zadovoljavamo za razliku od vas.
da,moja vjernost prema klubu traje preko deset godina bez posustajanja,tako da udario si na pogresnu osobu povodom tog pitanja.
Vi nemate stadion, navijače, igru i onda meni nešto fali. :mrgreen: Ajd' dobro. Najlakše je sam sebe uzdizati u nebesa i podcjenjivati onog drugog. To vam se sinoć koliko toliko osvetilo.

Naši su odigrali taktički savršeno. Postavili su se odlično, znali zbog čega su došli i to su ostvarili. Ostaje žal za propuštenim prilikama, ali Bože moj, bit će bolje drugi put. Za razliku od protivnika mi smo imali koncept igre. U 90 minuta imati toliko ubačaja u 16, toliko kornera, a iz njih učiniti ništa mogu samo igrači Sarajeva. Prozivani smo da smo primitivci, skretničar iz raznih vukojebina... a dođosmo i vratismo se kući - gospodski. S druge strane, 20 primitivaca se zalijeće i udara jednog momka. Na terenu igrači, svako malo pa u noge. Valjda navikli tako da igraju. A naša djeca? E pa, Rovčanin trči, dobija krvnički udarac s leđa. Šta radi? Nastavlja brže trčati. Naš u skok duelu dobija udarac laktom. Šta radi? Skače više. Smijete se komentaru momka kad je napisao da nemate ONO. E, nemate. Nemate dušu i srce. Naši izgaraju na terenu, a vaši sve nešto na silu. Pa kad ne može na silu, e onda udari po nogama. Primitivno da ne može primitivnije, ali eto... tako se valjda u gradu Sarajevu igra. Nadam se da mi iz provincija to nikada nećemo naučiti.

PS A ona koreografija je žalosna. Prisvajati sebi gradski simbol - sramota. Ali, valjda je to ta furka - moj grad moj klub?! :-?

edit: Žena u troli prije utakmice govori, citiram "Manijaci su svi oni koji su šljegli u grad"... E, moja gospođo, kamo sreće da ste vidjeli onu vašu gospodu kako gospodski ubi gospodina Boga u momku...
BSn

#596 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by BSn »

PITARKA_SA wrote:
Enrico wrote:

imam argumente samo s tobom ocito ne mogu pricati o nekim stvarima jer ih ti nemas :oops:
Normalno da se ne zadovoljavate gubitkom 2 boda na svom terenu, u ovoj nasoj domacinskoj ligi. Pogotovo se ne mozete time zadovoljiti, kada znate da vas je taj gubitak, nepovratno, udaljio od nastupa u Evropi ove sezone.

Kada niste mogli slabasne Skretnicare pobjediti, sta ocekivati protiv onih klubova koji se bore za prva mjesta na tabeli (realno, a ne k'o vi, samo u vasim snovima)?!
Na tribinama mozemo ocekivati opet ovo:

Image
PITARKA_SA

#597 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by PITARKA_SA »

Enrico wrote:
PITARKA_SA wrote: imam argumente samo s tobom ocito ne mogu pricati o nekim stvarima jer ih ti nemas :oops:
Vi nemate stadion, navijače, igru i onda meni nešto fali. :mrgreen: Ajd' dobro. Najlakše je sam sebe uzdizati u nebesa i podcjenjivati onog drugog. To vam se sinoć koliko toliko osvetilo.

Naši su odigrali taktički savršeno. Postavili su se odlično, znali zbog čega su došli i to su ostvarili. Ostaje žal za propuštenim prilikama, ali Bože moj, bit će bolje drugi put. Za razliku od protivnika mi smo imali koncept igre. U 90 minuta imati toliko ubačaja u 16, toliko kornera, a iz njih učiniti ništa mogu samo igrači Sarajeva. Prozivani smo da smo primitivci, skretničar iz raznih vukojebina... a dođosmo i vratismo se kući - gospodski. S druge strane, 20 primitivaca se zalijeće i udara jednog momka. Na terenu igrači, svako malo pa u noge. Valjda navikli tako da igraju. A naša djeca? E pa, Rovčanin trči, dobija krvnički udarac s leđa. Šta radi? Nastavlja brže trčati. Naš u skok duelu dobija udarac laktom. Šta radi? Skače više. Smijete se komentaru momka kad je napisao da nemate ONO. E, nemate. Nemate dušu i srce. Naši izgaraju na terenu, a vaši sve nešto na silu. Pa kad ne može na silu, e onda udari po nogama. Primitivno da ne može primitivnije, ali eto... tako se valjda u gradu Sarajevu igra. Nadam se da mi iz provincija to nikada nećemo naučiti.

PS A ona koreografija je žalosna. Prisvajati sebi gradski simbol - sramota. Ali, valjda je to ta furka - moj grad moj klub?! :-?
jao sta rece i osta ziv :D :-) :-)
mi prljavo igramo?ostri starovi?
pa vidim obraz vam nije jaca strana.tako da je uzaludno s vama diskutovati oko toga.
i kad sam rekla da nisi upucen onda sam mislila na navijace i desavanja vezana za to.a ono sto kazem stojim iza toga 100%.
da,standardno "vi nemate stadion" nemaju ga ni mnogi evropski klubovi,koji koriste gradske stadione i sta je tu frka???
mislis da mi tim nesto kao spustas??vjeruj mi ne.ja odlicno znam sta je i ko je moj klub.jedini gradski klub koji je u stanju predstavljati na pravi nacin nas grad.vi samo uzivajte u "stadionu" koji ima sve cetri tribine razlicite.jednu od drveta,drugu punu sume(valjda odatle dolazi pjesmica u sumarku skrivenom...),i tribinu gdje iz betona raste korov :oops:
molim te,ta prica je sazvakana na hiljadu nacina.postedi me nebuloza
nikad_izvini

#598 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by nikad_izvini »

PITARKA_SA wrote:
Enrico wrote:

jao sta rece i osta ziv :D :-) :-)
pa vidim obraz vam nije jaca strana.tako da je uzaludno s vama diskutovati oko toga.
i kad sam rekla da nisi upucen onda sam mislila na navijace i desavanja vezana za to.a ono sto kazem stojim iza toga 100%.
da,standardno "vi nemate stadion" nemaju ga ni mnogi evropski klubovi,koji koriste gradske stadione i sta je tu frka???
mislis da mi tim nesto kao spustas??vjeruj mi ne.ja odlicno znam sta je i ko je moj klub.jedini gradski klub koji je u stanju predstavljati na pravi nacin nas grad.vi samo uzivajte u "stadionu" koji ima sve cetri tribine razlicite.jednu od drveta,drugu punu sume(valjda odatle dolazi pjesmica u sumarku skrivenom...),i tribinu gdje iz betona raste korov :oops:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Dramatična si ;-)
Enrico

#599 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by Enrico »

PITARKA_SA wrote: jao sta rece i osta ziv :D :-) :-)
:lol: Prejako, sestre mi...
Iz šume mogu samo medvjedi izaći, pjesma nikako, ali eto, nek' ti bude... :mrgreen:

Vjeruj mi, jedino Sarajevo koje se pamti u svijetu što se fudbala tiče, jeste ono Željezničar Sarajevo. ;)
PITARKA_SA

#600 Re: Sarajevo-Zeljeznicar - 19.04.08.

Post by PITARKA_SA »

da,stojim iza toga da ti nisi upucen.
sta je tu problem sad?
Post Reply