PITARKA_SA wrote:
imam argumente samo s tobom ocito ne mogu pricati o nekim stvarima jer ih ti nemas
opet ponavljam,zbo rezultata 0:0.mi se s tim ne zadovoljavamo za razliku od vas.
da,moja vjernost prema klubu traje preko deset godina bez posustajanja,tako da udario si na pogresnu osobu povodom tog pitanja.
Vi nemate stadion, navijače, igru i onda meni nešto fali.

Ajd' dobro. Najlakše je sam sebe uzdizati u nebesa i podcjenjivati onog drugog. To vam se sinoć koliko toliko osvetilo.
Naši su odigrali taktički savršeno. Postavili su se odlično, znali zbog čega su došli i to su ostvarili. Ostaje žal za propuštenim prilikama, ali Bože moj, bit će bolje drugi put. Za razliku od protivnika mi smo imali koncept igre. U 90 minuta imati toliko ubačaja u 16, toliko kornera, a iz njih učiniti ništa mogu samo igrači Sarajeva. Prozivani smo da smo primitivci, skretničar iz raznih vukojebina... a dođosmo i vratismo se kući - gospodski. S druge strane, 20 primitivaca se zalijeće i udara jednog momka. Na terenu igrači, svako malo pa u noge. Valjda navikli tako da igraju. A naša djeca? E pa, Rovčanin trči, dobija krvnički udarac s leđa. Šta radi? Nastavlja brže trčati. Naš u skok duelu dobija udarac laktom. Šta radi? Skače više. Smijete se komentaru momka kad je napisao da nemate ONO. E, nemate. Nemate dušu i srce. Naši izgaraju na terenu, a vaši sve nešto na silu. Pa kad ne može na silu, e onda udari po nogama. Primitivno da ne može primitivnije, ali eto... tako se valjda u
gradu Sarajevu igra. Nadam se da mi iz provincija to nikada nećemo naučiti.
PS A ona koreografija je žalosna. Prisvajati sebi gradski simbol - sramota. Ali, valjda je to ta furka - moj grad moj klub?!
edit: Žena u troli prije utakmice govori, citiram "Manijaci su svi oni koji su šljegli u grad"... E, moja gospođo, kamo sreće da ste vidjeli onu vašu gospodu kako gospodski ubi gospodina Boga u momku...