Beograd

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

mIRCerka wrote:hm...vidim iydajica je ko ode u Bg a da ne ide nesto srusiti ili nekog ubiti....aferim...
eto tako nesto ispade meni iz usta....
zena21

Post by zena21 »

25 stranica o Beogradu :roll: :zzzz:

O Sarajevu se nikad nije toliko diskutovalo ovdje :roll: :roll: :oops:
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

zoom66 wrote:
moderator wrote:
Helem wrote:Menjam nadimak u Sarmica : Sarmica-Pickica.
Ovo ti je javno upozorenje pred ban.

Ostalima toplo preporucujem vracanje na temu i lijepo molim da se ne skrece tema na Helema.
sa-x administracija
dobar dan kolega, stiglo ti je pojachanje...:)
ahh...
stigla udba...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

manijak1 wrote:Mircerko ti u nekoj neviđenoj brzini donosiš takve konstrukcije :D da ih jednostavno niko ne može podnijeti . :D
Samo se sruše :oops: :D
pa izvini mani sto ja nisam na tvom mozgovnom nivou da znam sve to protumaciti kako treba...
ja pisem o odlasku u BG preko vikenda, a vidim neko preko jebene bare napise JEBO BOSNU ZIVIO BEOGRAD pokusavajuci ga suknuti meni i sva se prica vodi oko toga...

ako ti tu ne citas takvu vrstu prozivke, onda je tebi mnogo bolje nego meni...

ja sam sebi vec skinula mape GRASa u BG, tako da mi nicija pomoc vise ne treba...
prijatno :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

zena21 wrote:25 stranica o Beogradu :roll: :zzzz:

znamo mi svoje prioritete
zena21

Post by zena21 »

Vozdra_123 wrote:
zena21 wrote:25 stranica o Beogradu :roll: :zzzz:

znamo mi svoje prioritete
Aha... izgleda da je tako :roll:
debela

Post by debela »

ova tema je postala dosadna ko proljev :oops:

imate poziv ovdje

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 874#953874
danas

Post by danas »

mIRCerka wrote:hm...vidim iydajica je ko ode u Bg a da ne ide nesto srusiti ili nekog ubiti....aferim...
oprostices mi, ali kada su to bosanci... rusili ili ubijali... po BG? pa da je postalo izdaja... ici a ne rusiti i ne ubijati?
a nije problem otici u BG... nego... kako se postaviti... prema doticnom... dok su stvari i dalje... takve kakve jesu... u datom... gradu... :oops:

moje licno misljenje... 8-)
black

Post by black »

Image
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

danas wrote:
oprostices mi, ali kada su to bosanci... rusili ili ubijali... po BG? pa da je postalo izdaja... ici a ne rusiti i ne ubijati?
a nije problem otici u BG... nego... kako se postaviti... prema doticnom... dok su stvari i dalje... takve kakve jesu... u datom... gradu... :oops:

moje licno misljenje... 8-)
bolje je da sutis inace ces biti banovana
manijak1

Post by manijak1 »

Kao prvo vidi sad belaja .....ja sve kontam da je Helem tu ko meni šuknuo nešto ali i da jeste jebo to :D šukni i ti njemu ko da je to problem - ko će kome ako neće svoj svome .
Problem je :D u dalje razvijenoj priči a ja sam se uključio na mjestu đe Vodenjak razmjenjuje neke opaske tipa ......humoreske .
Dakle mene ne treba upućivati šta BGD zvanični i nezvanični misli o regionu :oops: ali isto tako mi se ne može servirati da je to bljaka nad bljakama .....Vozdra koji su to naši prioriteti ?
Ja mislim da su naši prioriteti da u Beogradu pričamo šta nam je Beograd napravio prije 14 godina ovdje :oops: i kusur mjeseci a ne da se jebemo ovdje kvalificiranjem šta nekome valja a opet nekome ne valja :oops: .
I zato mislim da smo svi mi ovdje najveće moguće pičke kad se jedan Dodik može kurčiti s ovim ili onim a s druge strane svi ćutke gledamo kako isti gleda njihove repke i na predizbornom mitinzima kaže : Nisam ja kriv što himna i to njihova ( misli na himnu moje zemlje koju je komponirao njegov Srbin Dušan Šestić ) i opet niko ništa :oops: međutim kad se neko ovako ishitren i pomalo naivan :D :D kao Mirci koja misli da su ljudi ljudi :D jest da malo zaboravlja elementarne stvari :oops: i da ne serem više :D učini pravu stvar na pravom mjestu :oops: pa se poslije hvali ili poklopi u raji :oops:
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

@manijak
učini pravu stvar na pravom mjestu
upravu si

@mirci
sretan put
fino se provedi
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Past će bomba naaa Beeeeoooograaaad, Beeeograaaadaaa neeeeećeeeeee biiitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol:
štzngrm

Post by štzngrm »

godine 2001. sam bio u bg, prvo sam se naježio na granici u zvorniku kada su nas odvojili i pitali gdje smo bili u ratu, a potom i na autobuskoj stanici u bg kad me dočekao četnički štand sa suvenirima i majicama na kojima se nalze likovi mladića i karadžića(oba puta proživio sam ispočetka cijeli rat) nakon toga super doček beograđana, zajebancija k'o da su osamdesete, naravno pod uslovom da ne spominješ godine koje su ti obilježile život-
-jebeš to,
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

štzngrm wrote:godine 2001. sam bio u bg, prvo sam se naježio na granici u zvorniku kada su nas odvojili i pitali gdje smo bili u ratu, a potom i na autobuskoj stanici u bg kad me dočekao četnički štand sa suvenirima i majicama na kojima se nalze likovi mladića i karadžića(oba puta proživio sam ispočetka cijeli rat) nakon toga super doček beograđana, zajebancija k'o da su osamdesete, naravno pod uslovom da ne spominješ godine koje su ti obilježile život-
-jebeš to,
da,upravo tako.
sve stima,sve je ok,dok je zajebancija u pitanju..cim se povuce tema rata..tu se vec maske skidaju,na zalost
furlan

Post by furlan »

Ukratko, prica u rukavicama.I jos treba da sutis ko picka i ne kazes sta je bilo, da ne bi uvrijedio domacina.
quantum

Post by quantum »

100_KA wrote:
jebes vise avione i kamione BG. znam bolje od Sarajeva, odkako su sve ulice promjenile ime, a znas li ti da u BG jos uvijek postoje i Sarajevska i Bosanska i jos koje ja i ne znam, da ih ima....
Sarajevo i Sarajlije nisu isli da ruse, pale i ubijaju po Srbiji i Beogradu. Sarajevo nije htjelo da bude glavni grad Velike Dzamahirije na teritoriji susjednih drzava, a u kojoj bi zivjeli samo muslimani.
Zasto je onda neobicno da su ulice zadrzale imena u Beogradu?
Jimmy_The_Saint

furlan wrote:Ukratko, prica u rukavicama.I jos treba da sutis ko picka i ne kazes sta je bilo, da ne bi uvrijedio domacina.
Nije uvijek tako. Ja tamo slabo kontaktiram s domaćim. Nego s ovdašnjim tnikače na privremenom boravku. S njima je komunikacija puno otvorenija, barem s ovim "mojim". Nismo se nikad previše lagali, jebiga.

Usred studenjaka pjev'o sam Šehidski rastanak kol'ko me grlo nosilo. Sve to zavisi kako se postaviš, i šta te gore zanima. Mene je zanimalo par bivših prijatelja iz prošlog života, i da vidim kako NATO dere. A da sam mog'o '93 usred rata otići, ot'šo bi, ne iz ljubavi nego da vidim kakva to tačno masa tamo živi. Radoznalost je kleta.
Jimmy_The_Saint

100_KA wrote:
jebes vise avione i kamione BG. znam bolje od Sarajeva, odkako su sve ulice promjenile ime, a znas li ti da u BG jos uvijek postoje i Sarajevska i Bosanska i jos koje ja i ne znam, da ih ima....
Joj ti argumenta i govana.
shana_majka

Post by shana_majka »

PITARKA_SA wrote:
štzngrm wrote:godine 2001. sam bio u bg, prvo sam se naježio na granici u zvorniku kada su nas odvojili i pitali gdje smo bili u ratu, a potom i na autobuskoj stanici u bg kad me dočekao četnički štand sa suvenirima i majicama na kojima se nalze likovi mladića i karadžića(oba puta proživio sam ispočetka cijeli rat) nakon toga super doček beograđana, zajebancija k'o da su osamdesete, naravno pod uslovom da ne spominješ godine koje su ti obilježile život-
-jebeš to,
da,upravo tako.
sve stima,sve je ok,dok je zajebancija u pitanju..cim se povuce tema rata..tu se vec maske skidaju,na zalost
Koji rat :D :?
Izgleda da sam nesto vazno prespavo' :shock:
Jimmy_The_Saint

Nisi vidio izbjeglice u vozu, đe si kafu štek'o? :lol:
mala-i

Post by mala-i »

uvijek propustim najzanimljivije :(
pitt

Post by pitt »

mala-i wrote:uvijek propustim najzanimljivije :(
ne brini, bude repriza pod novim nazivom svake hefte u udarnom terminu :D:D
danas

Post by danas »

PITARKA_SA wrote:
-jebeš to,
da,upravo tako.
tema rata se ne povlaci... ko nas bre zavadi, a kako smo lepo ziveli... cula sam to vec... :roll:
kakav rat... a bosnom je prosao tamo neki tsunami... ako niste znali... :oops:
mala-i

Post by mala-i »

ma nije repriza isto... :D razlika je u osjećaju
Locked