eto tako nesto ispade meni iz usta....mIRCerka wrote:hm...vidim iydajica je ko ode u Bg a da ne ide nesto srusiti ili nekog ubiti....aferim...
Beograd
-
Vozdra_123
-
Vozdra_123
ahh...zoom66 wrote:dobar dan kolega, stiglo ti je pojachanje...moderator wrote:Ovo ti je javno upozorenje pred ban.Helem wrote:Menjam nadimak u Sarmica : Sarmica-Pickica.
Ostalima toplo preporucujem vracanje na temu i lijepo molim da se ne skrece tema na Helema.
sa-x administracija
stigla udba...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pa izvini mani sto ja nisam na tvom mozgovnom nivou da znam sve to protumaciti kako treba...manijak1 wrote:Mircerko ti u nekoj neviđenoj brzini donosiš takve konstrukcijeda ih jednostavno niko ne može podnijeti .
![]()
Samo se sruše![]()
ja pisem o odlasku u BG preko vikenda, a vidim neko preko jebene bare napise JEBO BOSNU ZIVIO BEOGRAD pokusavajuci ga suknuti meni i sva se prica vodi oko toga...
ako ti tu ne citas takvu vrstu prozivke, onda je tebi mnogo bolje nego meni...
ja sam sebi vec skinula mape GRASa u BG, tako da mi nicija pomoc vise ne treba...
prijatno
-
Vozdra_123
znamo mi svoje prioritetezena21 wrote:25 stranica o Beogradu![]()
![]()
O Sarajevu se nikad nije toliko diskutovalo ovdje![]()
![]()
-
debela
ova tema je postala dosadna ko proljev
imate poziv ovdje
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 874#953874
imate poziv ovdje
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 874#953874
- danas
oprostices mi, ali kada su to bosanci... rusili ili ubijali... po BG? pa da je postalo izdaja... ici a ne rusiti i ne ubijati?mIRCerka wrote:hm...vidim iydajica je ko ode u Bg a da ne ide nesto srusiti ili nekog ubiti....aferim...
a nije problem otici u BG... nego... kako se postaviti... prema doticnom... dok su stvari i dalje... takve kakve jesu... u datom... gradu...
moje licno misljenje...
-
Vozdra_123
bolje je da sutis inace ces biti banovanadanas wrote:oprostices mi, ali kada su to bosanci... rusili ili ubijali... po BG? pa da je postalo izdaja... ici a ne rusiti i ne ubijati?mIRCerka wrote:hm...vidim iydajica je ko ode u Bg a da ne ide nesto srusiti ili nekog ubiti....aferim...
a nije problem otici u BG... nego... kako se postaviti... prema doticnom... dok su stvari i dalje... takve kakve jesu... u datom... gradu...
moje licno misljenje...
- manijak1
Kao prvo vidi sad belaja .....ja sve kontam da je Helem tu ko meni šuknuo nešto ali i da jeste jebo to
šukni i ti njemu ko da je to problem - ko će kome ako neće svoj svome .
Problem je
u dalje razvijenoj priči a ja sam se uključio na mjestu đe Vodenjak razmjenjuje neke opaske tipa ......humoreske .
Dakle mene ne treba upućivati šta BGD zvanični i nezvanični misli o regionu
ali isto tako mi se ne može servirati da je to bljaka nad bljakama .....Vozdra koji su to naši prioriteti ?
Ja mislim da su naši prioriteti da u Beogradu pričamo šta nam je Beograd napravio prije 14 godina ovdje
i kusur mjeseci a ne da se jebemo ovdje kvalificiranjem šta nekome valja a opet nekome ne valja
.
I zato mislim da smo svi mi ovdje najveće moguće pičke kad se jedan Dodik može kurčiti s ovim ili onim a s druge strane svi ćutke gledamo kako isti gleda njihove repke i na predizbornom mitinzima kaže : Nisam ja kriv što himna i to njihova ( misli na himnu moje zemlje koju je komponirao njegov Srbin Dušan Šestić ) i opet niko ništa
međutim kad se neko ovako ishitren i pomalo naivan
kao Mirci koja misli da su ljudi ljudi
jest da malo zaboravlja elementarne stvari
i da ne serem više
učini pravu stvar na pravom mjestu
pa se poslije hvali ili poklopi u raji 
Problem je
Dakle mene ne treba upućivati šta BGD zvanični i nezvanični misli o regionu
Ja mislim da su naši prioriteti da u Beogradu pričamo šta nam je Beograd napravio prije 14 godina ovdje
I zato mislim da smo svi mi ovdje najveće moguće pičke kad se jedan Dodik može kurčiti s ovim ili onim a s druge strane svi ćutke gledamo kako isti gleda njihove repke i na predizbornom mitinzima kaže : Nisam ja kriv što himna i to njihova ( misli na himnu moje zemlje koju je komponirao njegov Srbin Dušan Šestić ) i opet niko ništa
-
Vozdra_123
@manijak
upravu si
@mirci
sretan put
fino se provedi
upravu si
@mirci
sretan put
fino se provedi
- Jimmy_The_Saint
Past će bomba naaa Beeeeoooograaaad, Beeeograaaadaaa neeeeećeeeeee biiitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

-
štzngrm
godine 2001. sam bio u bg, prvo sam se naježio na granici u zvorniku kada su nas odvojili i pitali gdje smo bili u ratu, a potom i na autobuskoj stanici u bg kad me dočekao četnički štand sa suvenirima i majicama na kojima se nalze likovi mladića i karadžića(oba puta proživio sam ispočetka cijeli rat) nakon toga super doček beograđana, zajebancija k'o da su osamdesete, naravno pod uslovom da ne spominješ godine koje su ti obilježile život-
-jebeš to,
-jebeš to,
-
PITARKA_SA
da,upravo tako.štzngrm wrote:godine 2001. sam bio u bg, prvo sam se naježio na granici u zvorniku kada su nas odvojili i pitali gdje smo bili u ratu, a potom i na autobuskoj stanici u bg kad me dočekao četnički štand sa suvenirima i majicama na kojima se nalze likovi mladića i karadžića(oba puta proživio sam ispočetka cijeli rat) nakon toga super doček beograđana, zajebancija k'o da su osamdesete, naravno pod uslovom da ne spominješ godine koje su ti obilježile život-
-jebeš to,
sve stima,sve je ok,dok je zajebancija u pitanju..cim se povuce tema rata..tu se vec maske skidaju,na zalost
-
quantum
Sarajevo i Sarajlije nisu isli da ruse, pale i ubijaju po Srbiji i Beogradu. Sarajevo nije htjelo da bude glavni grad Velike Dzamahirije na teritoriji susjednih drzava, a u kojoj bi zivjeli samo muslimani.100_KA wrote:
jebes vise avione i kamione BG. znam bolje od Sarajeva, odkako su sve ulice promjenile ime, a znas li ti da u BG jos uvijek postoje i Sarajevska i Bosanska i jos koje ja i ne znam, da ih ima....
Zasto je onda neobicno da su ulice zadrzale imena u Beogradu?
- Jimmy_The_Saint
Nije uvijek tako. Ja tamo slabo kontaktiram s domaćim. Nego s ovdašnjim tnikače na privremenom boravku. S njima je komunikacija puno otvorenija, barem s ovim "mojim". Nismo se nikad previše lagali, jebiga.furlan wrote:Ukratko, prica u rukavicama.I jos treba da sutis ko picka i ne kazes sta je bilo, da ne bi uvrijedio domacina.
Usred studenjaka pjev'o sam Šehidski rastanak kol'ko me grlo nosilo. Sve to zavisi kako se postaviš, i šta te gore zanima. Mene je zanimalo par bivših prijatelja iz prošlog života, i da vidim kako NATO dere. A da sam mog'o '93 usred rata otići, ot'šo bi, ne iz ljubavi nego da vidim kakva to tačno masa tamo živi. Radoznalost je kleta.
- Jimmy_The_Saint
Joj ti argumenta i govana.100_KA wrote:
jebes vise avione i kamione BG. znam bolje od Sarajeva, odkako su sve ulice promjenile ime, a znas li ti da u BG jos uvijek postoje i Sarajevska i Bosanska i jos koje ja i ne znam, da ih ima....
- shana_majka
Koji ratPITARKA_SA wrote:da,upravo tako.štzngrm wrote:godine 2001. sam bio u bg, prvo sam se naježio na granici u zvorniku kada su nas odvojili i pitali gdje smo bili u ratu, a potom i na autobuskoj stanici u bg kad me dočekao četnički štand sa suvenirima i majicama na kojima se nalze likovi mladića i karadžića(oba puta proživio sam ispočetka cijeli rat) nakon toga super doček beograđana, zajebancija k'o da su osamdesete, naravno pod uslovom da ne spominješ godine koje su ti obilježile život-
-jebeš to,
sve stima,sve je ok,dok je zajebancija u pitanju..cim se povuce tema rata..tu se vec maske skidaju,na zalost
Izgleda da sam nesto vazno prespavo'
- Jimmy_The_Saint
Nisi vidio izbjeglice u vozu, đe si kafu štek'o? 
- danas
tema rata se ne povlaci... ko nas bre zavadi, a kako smo lepo ziveli... cula sam to vec...PITARKA_SA wrote:da,upravo tako.štzngrm wrote:godine 2001. sam bio u bg, prvo sam se naježio na granici u zvorniku kada su nas odvojili i pitali gdje smo bili u ratu, a potom i na autobuskoj stanici u bg kad me dočekao četnički štand sa suvenirima i majicama na kojima se nalze likovi mladića i karadžića(oba puta proživio sam ispočetka cijeli rat) nakon toga super doček beograđana, zajebancija k'o da su osamdesete, naravno pod uslovom da ne spominješ godine koje su ti obilježile život-
-jebeš to,
kakav rat... a bosnom je prosao tamo neki tsunami... ako niste znali...