FIFA 21

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Zux

#576 Re: FIFA 21

Post by Zux »

febo_acm wrote: 14/02/2021 23:08 Ma malom je trebao poraz, sad ce mu biti lakse... On je vec pare uzeo, mozemo mi njega hejtati koliko hocemo :D :D

@Zux

Bolje da ai kupio Pogbu umjesto tog konja Scholesa :D
Ma imao sam Pogbu dugo u timu, cak probao i onog IF, dobar je, ali i on nekakav trom, iako mu je jak dribling, skill moves, nije okretan jebi ga.

Imam Molleta, čini se da je i on bolji od Scholesa, ali ovaj nekako ima bolji pass.
Plavo-bijeli

#577 Re: FIFA 21

Post by Plavo-bijeli »

Vracam se nakon 2 propustene wl..nisam nesto previše poželio ali dobro je došao odmor.
Ovo sam sastavio, bekovi su na cb :
Image

Jamesu ovom užasno skače cijena na pcu a ja sve čekao da krene opadati...

Vise META od ovog ne može haha
Rodzer Mur

#578 Re: FIFA 21

Post by Rodzer Mur »

Odradio oba ova party baga jer sam imao dosta fodera, 84 i 86 rated dobio nazad :mrgreen:

Ali dobra stvar je sto sam jutros nakupovao IF kartica po 10-11k jer sam znao da ce izbaciti jos jedan, sad ih prodavao po 17k, 800k uzeo na njima :mrgreen:

Nemam sta s timom raditi, jedina pozicija koju trebam mijenjati je CDM, ali Kantea tesko da iko moze zamijeniti, iako mu je dodavanje prelose i nemam koristi od njega u napadu, u odbrani se niko ne krece brzo kao on kad lag pocne dominirati...

Image

Nasao novu aplikaciju za pracenje WL, pa ako neko i dalje igra ovo cudo neka baci pogled

Image

fut track na play store-u, moze se i detaljnije pratiti statistika, samo uslikas na kraju meca statistiku i ono upise samo, ne moras se peglati da pises posjed lopte, kornere, suteve i ta sranja... dobra stvarka, puno naprednija od one prethodne...
Plavo-bijeli

#579 Re: FIFA 21

Post by Plavo-bijeli »

pa javi nama barem na PCu što smo da i mi uzmemo 800k :D

Uzmi Blanca umjesto Kantea.

Treba probat aplikaciju, ako sama unosi pff...
Rodzer Mur

#580 Re: FIFA 21

Post by Rodzer Mur »

Ma kakav PC, tamo jedan lik sa 10m coina moze pokupovati sve IF kartice :lol: cak je i xbox sad propao pravo u odnosu na ps4/5, cim izbace neki SBC pola foddera nema na marketu, sve se pokupuje

Ma nema tu puno mozganja, kad god su nagrade kupuj IF 81+ za 10-11k... discard cijena im 10k, znaci na pola njih bukvalno nista ne mozes izgubiti... moguce da ce biti party bag v3 pa eto opet za par dana ce se moci nakupovati i pripremiti

Radi app odlicno, samo kad slikas statistiku moras fino centrirati, nekad se desi da ne pokupi sve podatke pa obrati paznju da se podudara s onim kako su oni poredali kad slikas, uglavnom snaci ces se :mrgreen:

Blanc je kao drvo, nisam nikad njegovu 85 verziju gotivio, prespor za jockey, mislim da je i ovaj novi Jones puno bolji od njega
hopi

#581 Re: FIFA 21

Post by hopi »

uradim ovaj party bag, prvi put vela 87, sada ings 85. Ludilo.
Plavo-bijeli

#582 Re: FIFA 21

Post by Plavo-bijeli »

ja napokon docekao da uradim ovu iconu, sitnis me izasla, dobio prime Butraguena... kad se pogleda sta sam moga odobit sgurno da je WIN, a on .. pa sta da kazem, Neymar mi je i dalje bolji, iako ovaj ima bolji sut, ali 5skills znaci brate bas znaci... plus ima uzasan pas iz nekog razloga, kao da ima 70 short passing.. ne znam do cega je...

@Rodzer Mur ti si vjerovatno prvi kojem se ne svidja BLanc, koga god znam da ga je koristio odusevljen , od Proova, do gold igrača.. barem sto se tice ove CM verzije... meni na pcu bio skup 1.5mil medjutim sad prodao Neymara i uzeo ga hajde reko da vidim..
znam da je prosel godine bio dobar al sam mu morao anchor dat jer nije imao dovoljno agresije i nisu jaki tacklovi bili..

sad sa shadowom... frajer UBIJAAA.. razbija sredinu, 100 interceptiona agilan, jak, kad se zagradi nema mu sanse uzet loptu, cak i u napadu zna prosevat i zabit...

Imao Marquinhosa i osejcaj je isto kao da sam presao sa golda na TOTY.

Inace nakon 3 wl sto sam fulio, krenuo 8-0 ali nakon toga 2 tekme su me toliko iscrpile da sam fakat mislio da prestajem skroz sa WL ibilo bi tako da nisam izvukao butru i uzeo blanca... Helem na kraju
Image

Neymar nije igrao zadnje 3, inace bi bio najbolji strijelac..
Bruno standardan.. Gomeza izvukao u party bagu i dobar, vrlo dobar.. kao Butragueno sto se tice driblinga ili kao Messi.

Image

Helem imam nekih 400-500k i ne znam vise sta mijenjat.
Rodzer Mur

#583 Re: FIFA 21

Post by Rodzer Mur »

Ma znam da ga gotivi vecina, ali meni jednostavno ne mogu igrati takvi igraci, kad mi pocne proklizavati kad jockey radi nista od toga, Kante se bar brzo oporavlja i kad je lag, pa mogu zatvarati po dva igraca prije nego sto promijenim na nekog drugog, a ti tipa Blanc i Vieira su mi tanki i s loptom, kad levat okrene na constant pressure pa mi treba 2 sekunde da se okrenem s igracem i dodam ne mogu rizikovati s takvim igracima... mada rado bih ja zamijenio Kantea, ali nema niko... prosle godine je bila njegova TOTY pa sam to koristio mjesecima...

Kako je ovo neigrivo, kakvi lagovi, ova meta je isto tako smece, igraju 5 u odbrani i to ne sa bekovima na balanced, nego stay back i onda samo duga lopta za dva napadaca koji jedini ostaju na centru...

Image

Pocnem sa 0:1 izgubio 5:4 od lika koji nije vise od gold 3, onda i petu tekmu izgubim 6:2 od nekog shatro proa iz holandije koji je verifikovan, tih prvih 5 jucer igrao, nisam se mogao pomjeriti... primio 11 golova u 2 tekme i onda u narednih 15 24 :-) treci poraz od turcina iz njemacke, jebo mater ja se ne sjecam kad sam imao igrivu tekmu protiv turaka, uvijek lagavo, dok njihovi igraci lete... dobio me 2:1 golom u zadnjoj minuti, ali je zasluzio pobjedu jer se nisam mogao pomjerati uopste

Igram preofanzivno, nema kod mene tih zajebancija sa 10 odbrambenih, kad napadam bukvalno svi osim CBova su mi u napadu 4312, zato me kontriraju puno, ali zato i zabijam po 4-5 golova po tekmi, a to je jedino sto me zanima :mrgreen:

Cruyff 55 tekmi 63 gola 37 asistencija
Mbappe 55 / 61 / 46
Cantona 55 / 34 / 39
Bruno 55 / 21 / 15
Bruyne 55 / 17 / 13

Cak mi i R. Carlos ima 6 golova iz slobodnjaka i 12 asistencija, jedno Klaiber nece u napad nikako, beskoristan tamo, valjda jer mu je slab positioning, sad ga zadnjih 5 tekmi prebacio na cb, a Jesus Navasa na beka... svidja mi se ekipa pravo, ali je igra nevidjeno lagavo smece, to je jedini problem :mrgreen:
hopi

#584 Re: FIFA 21

Post by hopi »

e upravo i ja mrzim takve igrače, visoki, tromi i to sporo okretanje ko da je trokrilni ormar. Tek počela fifa ja probao sa kdb, ma užas ne ide nikako. Dobio balaka, stavio engine ma opet loše. Gulit mi isto na klupi.
problem je u onom prvom koraku kada dobije loptu, kada hoće da krene a napravi ko neki polukorak u mjestu, i to traje pola sekunde i dok on krene protivnik je već na njemu i uzeo mu loptu. I onda šta će mi takvi igrači na sredini, izbjegavam da im dodam loptu jer kada je kod njih lopta opasnost.
igrao sa butrom, ben yeder, messi, kante, zola, niko nije viši od 5-7 , i s njima se može igrati, tako da gledam samo da je niži igrač, što bolje ubrzanje i agility.
Plavo-bijeli

#585 Re: FIFA 21

Post by Plavo-bijeli »

ma ne volim ni ja trome igrače, ali Blanc fakat nije trom... pa u 16 metara primio mi loptu i okrenuo njegovog igraca 2x samo pomjeranjem analoga i zabio gol strasan... eto u prosloj fifi je dobar bio, sad jos bolji...pokusajte, pa ako se ne svidi lako je prodat :D

IGrao sam sa ovim 89 blancom na CB i nije mi se svidio, ali ovaj je nesto drugo... doduse dobra mi je konekcija bila, vidjet cemo i kad oslabi kakva je situacija.
Zux

#586 Re: FIFA 21

Post by Zux »

Zato je Pirlo 92 odličan, visok passing, dribbling, skill moves. Znači ovaj Blanc 89 CB nije nešto? Pa sta uzeti u pm od ikona. Jedino bi mi trebao CB ili LB, a izgleda ne valja nijedan...
underground

#587 Re: FIFA 21

Post by underground »

Igra li iko ovdje ProClubs? :D
Rodzer Mur

#588 Re: FIFA 21

Post by Rodzer Mur »

Ostavio packove od nagrada za ovaj promo, prvi put da dobijem jednu karticu iz promoa odmah, ovaj Berchiche 87... djelovao mi prejeftino, pao bio do 150k u jednom trenutku, pa sam kupio 10 komada, 15 minuta kasnije skocio na 195k :mrgreen:

400k profita u pola sata :mrgreen:

Image

Image

Ovaj Kante mi treba pra'o, a i Gomez izgleda dobro, njegova gold kartica je bila tonbe... upgrade djeluje jednostavno, manje-vise sve kartice bi trebale dobiti +2
Plavo-bijeli

#589 Re: FIFA 21

Post by Plavo-bijeli »

ja necu vise da igram WL do tots .. nmg da se peglam previse stresno, previse energije uzima, previse svega , zbog čega? Zbog nagrada koje su taki? ima hiljadu ljepsih stvari za radit za vikend.. a od WL je sve bolje...
febo_acm

#590 Re: FIFA 21

Post by febo_acm »

Plavo-bijeli wrote: 26/02/2021 23:22 ja necu vise da igram WL do tots .. nmg da se peglam previse stresno, previse energije uzima, previse svega , zbog čega? Zbog nagrada koje su taki? ima hiljadu ljepsih stvari za radit za vikend.. a od WL je sve bolje...
Ja sam propustio zadnjih 5-6 wl... malo sam psihicki doso sebi :D ove sedmice cu probati, pa sta bude. Bude li sranja rq do 11w i ugasit.
Rodzer Mur

#591 Re: FIFA 21

Post by Rodzer Mur »

Neplanski odigrah ovu WL, tek u subotu poceo

Image

Nisam ocekivao da gameplay moze biti gori nego inace, ali eto i to moze s fifom :-) koliko je lose bilo morao sam svaku tekmu pazljivije igrati, u odbrani mijenjao na cbove samo kad moram, uglavnom trckarao sa Kanteom kao sto vecina radi, na kraju primim samo 11 golova u 16 utakmica (24 manje nego u prosloj WL :roll: ) ali isto tako sam i zabio 30 golova manje, ali sam dobio vise RQ nakon 1-2:0

Ista taktika kao prosle sedmice sve isto, ali sad Klaiber sa Diego Carlosom na CB, oba odlicna, Carlos malo bolji sa tacklom, u kontri hvataju sve ove top igrace, a Kante mi je zvijer, nema njemu zamjene...

Jedan DC dobijem (mislim da mi je ovo prvi u ovoj fifi) ne znam do cega je bilo, ali protivnik je bio debil neki koji je koristio svaku pauzu maksimalno, kao i na poluvremenu, vodim 2:0, nakon svake njegove pauze gameplay sve losiji, na kraju me izbaci i upika mi to kao poraz :-)

Telemach nesto sere ovih dana, ali mi je djelovalo kao da je ovaj isao na to da me izbaci, valjda nisu skontali novi fazon za no loss glitch

Odradio 40 ovih 81+ pickova, nesto fodera dobio, nista znacajno, 3 88-89 kartice

U 85+ dobio ovog novog Smallinga, ali tesko da ce mi on igrati sa ovako slabom brzinom, valjda skoci na 90 da bude bolji za sbc... ako danas dobijemo neke dobre sbc ikone vjerovatno cu jos ovih upgrade packova praviti
hopi

#592 Re: FIFA 21

Post by hopi »

šta je ovo ne može se više icons spaws igrati ko da prvi go?
uzeo da odigram one nation talijane, pobjedim, protivnik prekine dođe mi poruka there has been an error bla bla, izađe iz UT, onda uđem opet u UT (čitavu minutu vrti da uđe), provjerim nema mi pobjede
odigram opet, protivnik da go, ja pauza, idem forfeit match, ista poruka error bla bla, izbaci me i to je to?
poserem im se na igru ne igrao silne te utkamcie do kraja makar ronalda i pelea davali, doviđenja
hopi

#593 Re: FIFA 21

Post by hopi »

ma kakvi neće ni sa nacijama, probao sa ligom francuskom samo izbaci mora se do kraja igrati utakmica :lol: , ne pada mi na pamet
ali ne kontam ako dam prvi go, što raja izlazi koja je korist?
Zux

#594 Re: FIFA 21

Post by Zux »

To je nešto do servera, meni je neki dan tako, izbaci me iz fut čim neko preda meč. Ali kasnije je radilo normalno, završio sam sve.
ljudmila

#595 Re: FIFA 21

Post by ljudmila »

hopi wrote: 01/03/2021 21:59 ma kakvi neće ni sa nacijama, probao sa ligom francuskom samo izbaci mora se do kraja igrati utakmica :lol: , ne pada mi na pamet
ali ne kontam ako dam prvi go, što raja izlazi koja je korist?
U prvom postu pišeš ne može ti ko da prvi go a u drugom ne kontas sto raja izlazi :roll:

Dogovor communitya je golden goal, da sto brze riješimo svi. Al vazda ima debila koji igraju do kraja, takvima volim izaći kad izjednače
hopi

#596 Re: FIFA 21

Post by hopi »

Ha znam za golden goal, prošli put uredu ferceralo. Daš go, primiš go izađeš I sve super. A pitao sam što izlaze ako nema više golden goal, ali Skontao sam da je do mene neka greška tj do ea i njihovih vrhunskih servera. Image

Što se tiče Fife ja ne znam je li bilo buga da me je promašio.
Ja ću uraditi ovaj mid prime icon pick, pa Vidjećemo šta bude. Uradio I ovaj 85 5 igrača, nije loše fodera.
Image
Rodzer Mur

#597 Re: FIFA 21

Post by Rodzer Mur »

Znaju oni da meni treba dostojna zamjena za Kantea :mrgreen:

Nisam ni planirao ovo odraditi, ali dobio 5-6 duplih iz 25x 82 packa pa hajd' kontam da bacim na to... a svega mi prije nego sto sam otvorio okrenem na svoj tim i mislim sad kad mi Vieira izleti jer mi jedino tu treba zamjena :lol: :-)

Nisam nikad manje igrao nego ovu fifu i dobijem Cruyffa Cantonu i sad Vieiru (a prva base ikona kad sam jos sutao na pocetku redovno bio 85 Koeman) :-)

Image

Uglavnom et' meni gotov tim do TOTSa :mrgreen:

Image
hopi

#598 Re: FIFA 21

Post by hopi »

top tim :thumbup:
baš sada gledam vieru, valjda mu visina i agility/balans neće biti problem, ja ko debil samo to gledam ali šta ću, eto može na njega i engine, defending mu je svakako odličan
vjerovatno ću i ja kasnije uraditi sbc, još malo fodera da dobijem preko 81+ player pick

a btw koliko je foder zbog ovoga poskupio nejverovatno, imao sergio ramosa kupio po 60k, otišao preko 100k, imao malo davida silve uzeo možda po 30k i nešto, otišao oko 45-50k, henderson slično
ne pamtim da je foder ikada bio ovako skup, ne samo u ovoj fifi nego svim, pa 86 kartice gotovo 50k, 88 po 80k+
Plavo-bijeli

#599 Re: FIFA 21

Post by Plavo-bijeli »

Ja ulozio jedno 2 miliona u informe 84 CB cristian moreno i 84cm paul iz italije... bili su bas jeftini, odnosno nabavljao oko 25-30k za CM i 30-35k CB, a ostali svi iz italije informi 45-50k.. al eo izasao jos jedan 84 iz ita lige... sad ne znam da li cekat jos sedmicu :D
hopi

#600 Re: FIFA 21

Post by hopi »

nemoj čekati, odmah si trebao to staviti, ide u ovaj sbc čini mi se 4 ili 5 IF kartica
Post Reply