Ma znam da ga gotivi vecina, ali meni jednostavno ne mogu igrati takvi igraci, kad mi pocne proklizavati kad jockey radi nista od toga, Kante se bar brzo oporavlja i kad je lag, pa mogu zatvarati po dva igraca prije nego sto promijenim na nekog drugog, a ti tipa Blanc i Vieira su mi tanki i s loptom, kad levat okrene na constant pressure pa mi treba 2 sekunde da se okrenem s igracem i dodam ne mogu rizikovati s takvim igracima... mada rado bih ja zamijenio Kantea, ali nema niko... prosle godine je bila njegova TOTY pa sam to koristio mjesecima...
Kako je ovo neigrivo, kakvi lagovi, ova meta je isto tako smece, igraju 5 u odbrani i to ne sa bekovima na balanced, nego stay back i onda samo duga lopta za dva napadaca koji jedini ostaju na centru...
Pocnem sa 0:1 izgubio 5:4 od lika koji nije vise od gold 3, onda i petu tekmu izgubim 6:2 od nekog shatro proa iz holandije koji je verifikovan, tih prvih 5 jucer igrao, nisam se mogao pomjeriti... primio 11 golova u 2 tekme i onda u narednih 15 24

treci poraz od turcina iz njemacke, jebo mater ja se ne sjecam kad sam imao igrivu tekmu protiv turaka, uvijek lagavo, dok njihovi igraci lete... dobio me 2:1 golom u zadnjoj minuti, ali je zasluzio pobjedu jer se nisam mogao pomjerati uopste
Igram preofanzivno, nema kod mene tih zajebancija sa 10 odbrambenih, kad napadam bukvalno svi osim CBova su mi u napadu 4312, zato me kontriraju puno, ali zato i zabijam po 4-5 golova po tekmi, a to je jedino sto me zanima
Cruyff 55 tekmi 63 gola 37 asistencija
Mbappe 55 / 61 / 46
Cantona 55 / 34 / 39
Bruno 55 / 21 / 15
Bruyne 55 / 17 / 13
Cak mi i R. Carlos ima 6 golova iz slobodnjaka i 12 asistencija, jedno Klaiber nece u napad nikako, beskoristan tamo, valjda jer mu je slab positioning, sad ga zadnjih 5 tekmi prebacio na cb, a Jesus Navasa na beka... svidja mi se ekipa pravo, ali je igra nevidjeno lagavo smece, to je jedini problem