Žena je ženi najveći neprijatelj. Umjesto da podržavamo jedne druge, da slavimo uspjehe, da se branimo od pogrdnih naziva, žena će sve suprotno. I onda se nešto bunimo što muški imaju loše mišljenje o nama. Pa samo nas kopiraju.gargamel33 wrote:kiki-miki wrote:Nisam.
Ipak mislim da mi je to problem - što nisam
Hahahahhahahaahahha ona uspijesna zena s 30+ a visi na forumu,dosla u Sarajevo iz malog sela,ima macku koju milki i tepa i kuka kako muskarci ne valjaju a ona valja.po cemu si uspijesna molicu lijepo.evo ja sam isto obrazovana kao ti i radim u banci i imam stalni posao i imam muskarca ..znas zasto zato sto sam Sarajka i sto ne glumim feministkinju i nemam macke nego izvodim djecake..dosljakinje samo ako ostvae po 500 eura kao u postu onog napacenog sto mu je lafo u toku sex-a treba iz slovenije ostavila hahahha e tako i ti..ostavi 500 evra nemoj da si stipsa cim poplacas racune za kriju i ostace ti taman da mozes bar pola ostavit.cuj ona uspijesna zena cccc..ti si bre ruzna ko pas
I šta fali mačkama? Mačke su divna bića, daleko bolje od ljudi (kao i psi i ostale životinje).