fortaleza wrote:Thorgerson wrote:Meni je nekako ovaj kviz besmislen. Mislim sam taj lovac.
Boris se protiv nekakvog lovca koji ima pripremljene odgovore ili ih dobija na bubicu. Pa ovi u produkciji analiziraju koga ce pritisnut, koga ce pustit, ceka se odgovor kandidata, pa onda lovcu sapnu sta ce i kako ce, jos lovac onda bogati objasnjava kako on zna odgovor, te se cudi kako kandidat to ne zna...

E to mi je najgluplje. Kao eto da ispadne da fkt covjek zna na 95% pitanja odgovor...
Gledao nekoliko puta...i ne tako bas zanimljivo.

S obzirom da je po tebi sve to našteljeno takmičari odnesu lovu u 27% slučajeva, što nije toliko ni loše, priznat ćeš. Dok je kviz išao dva put tjedno postotak je bio i bolji kao i honorar.
Naravno da u HTV-u taktiziraju, kome će postaviti koje pitanje s obzirom na prijavljene afinitete, nekom tko je u prijavi napisao da je dobar u sportu bit će jedno takvo pitanje, a isto tako će lovcu njegova postavljati tako da je postotak točnih odgovora relativno visok.
Pa i takmičar mora imati 6/7 odgovora na ploči potjere što je isto tako visok postotak, pa čak i 5/7 na srednjoj pa opet ljudi u više od 50% slučajeva prođu ploču.
Pa nije lose, ali evo jbmu nisu lovci tesle i ajnstajni jeboga ti, da se tako rijetko desi da 4 covjeka ne mogu jednog pobijediti. I ne samo to nego u finalnoj potjeri obicno lovac rasturi. Na ploci cesto budu smijesna pitanja, ploca je nebitna. U finalnoj potjeri se osvaja lova.
Ne mora to biti namjestanje evo kako sam ja pisao, ok to bi bila ilegala, ali evo gore neko napisa, a i jos sam negdje citao da je raja primjetila da se lovcima silje odredjene teme.
I opet, evo zar tebi nije sumnjivo da takmicar ne moze birati lovca? I da prvo takmicar odgovara, pa onda lovac?
Dakle, sama ova cinjenica ti daje prostor da npr. u finalnoj potjeri lovca poguras sa laskim pitanjima ili pitanjima iz njegove oblasti? Zar ne? Jer znas kolko su takmicari osvojili, otrpilike znas sta bi lovac mogao znati, sta ne...
Po mom misljenju u kviz postoji ogroman prostor za stimanje, sto mi nije ok. Milijunas je sto puta bolji.