Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
Moderator: Chloe
- del_boj
- guber90
#577 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
Koga zanima kako se vrti doticna
, moze pogledati objasnjenje na 14. minuti ovog videa
.
http://www.primewire.ag/external.php?gd ... loggedin=0
http://www.primewire.ag/external.php?gd ... loggedin=0
- madridist
#578 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
šefica wrote:Sramota, brate. Imaju li ti nastavnici oči, tj. čitaju li oni uopće te knjige prije nego što djeci zadaju lektiru?black wrote:
iz lektire za sesti razred devetogodisnje osnovne skole u KS
- Havatar
#579 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
Tesko mi napravit kolacmadFlava wrote:Ovo ko ima, uspio je u zivotuTeufik wrote:
-
kakavdanakneiskustvu
#580 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
Tiger 033 wrote:
-
Zoya
#581 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
šefica wrote:Sramota, brate. Imaju li ti nastavnici oči, tj. čitaju li oni uopće te knjige prije nego što djeci zadaju lektiru?black wrote:
iz lektire za sesti razred devetogodisnje osnovne skole u KS
-
Zoya
#582 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
I da sebe editujem; sta sve danas ova djeca ne procitaju na internetu tako da rijec sisa i nije neki bauk.
- graue_maus
#583 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
ovo je ono kad se kaze otreso ga ko slinu ........scooby_dooby_doo wrote:ono kad neces ,ali moras![]()
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#584 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
Razvio ga ko uljevak 
-
mali_balon
#585 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
Ali mali ima muda od poda, pa duplo veceg od sebe zajebaje 
- mayab
#586 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
i slab mozak, ociglednomali_balon wrote:Ali mali ima muda od poda, pa duplo veceg od sebe zajebaje
-
dragonz
#587 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)

ovo je žena od onog repera Ice-T, i dovoljno je "pametna" da radi ovakve i slične gluposti radi popularnosti
- djulba
#588 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
madtv wrote:ovo ti se malo pokvariloNekatamo wrote:
- Havatar
#589 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
djulba wrote:madtv wrote:ovo ti se malo pokvariloNekatamo wrote:![]()
- guber90
#590 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
Kako nije, covjek mu sarkasticno objasnio koliko mu je pitanje smijesno.Eleonora wrote:Ovo vam smiješno????O'zone wrote:
Kakvo vas nije stid????
- O'zone
- Globalni moderator
#591 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
Određene osobe vole da polete sa pljuvanjem prije nego što upale mozak i razmisle malo al hajdguber90 wrote:Kako nije, covjek mu sarkasticno objasnio koliko mu je pitanje smijesno.Eleonora wrote:Ovo vam smiješno????O'zone wrote:
Kakvo vas nije stid????
Meni je odgovor hodže fenomenalan, podsjeća me malo na imama u našoj džamiji koji zna tako dati satirične odgovore na glupa pitanja
-
groove
#592 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
je li ti ovo ozbiljno?Havatar wrote:Tesko mi napravit kolacmadFlava wrote:Ovo ko ima, uspio je u zivotuTeufik wrote:
-
FrozenCastle
#593 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)

hahahahahahha
- graue_maus
#594 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
ucini bar jedan pogresan korakPartijaner wrote:
-
Bodkin
#595 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
Sabirni centar wrote:Poznajem i ja ljude kod kojih je nekim čudom iščezlo slovo H iz izgovora, ali mi ne pada na pamet da ih ismijavam.guber90 wrote: Stvarno me boli uho sta ti mislis o mome smislu za humor.
Cinjenica je da je tragicno kako je izgovor slova A, nekom nepoznatom glasovnom promjenom, zavrsio u O.
- mayab
#596 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)

Sta ovo znaci, nisam bas siguran, haa???
-
mali_balon
#597 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
mayab wrote:
Sta ovo znaci, nisam bas siguran, haa???
Malo gledaj sa, da kazem, rasistickog ugla, pogotovu ime iza 90ih
- elmirčo
#598 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
nisam vidio sliku na temama, ali da tamo ne postavljam džaba, ovdje ću odmah ispisati sve što mislim o njoj.

na prvom mjestu, naravno, moramo i možemo odati počast stradalim momcima, našim vršnjacima, prije par dana su to bili oni, sutra možda ti ili ja, ko zna? pa bože moj, svako na svoj načim, učenjem fatihe, minutom šutnje, to je najmanje važno.
a sad, da napišem i šta me nagnalo na ovo sve. pa bolan emire kako te nije stid ? kome se uvlačiš u dupe, de reci i nama, da i mi imamo kakve koristi od tvog poltronizma. volim te bosno, a ovamo daj domovnicu, daj putovnicu, evropska unija malo haaaa. ma mrš. nek ima slika kako on briše suzu, pa bolan jesi li ti tu radi sebe ili radi nesretnih momaka i njihovih porodica?? nek ti imaš NAŠU zastavu, a to što moljakaš po zagrebu, nije to bitno jelde? ma ja ba ...
SRAMOTA JE što javne ličnosti ne biraju sredstva, vrijeme, mjesto ni povod za ličnu promociju, ma ubaci nas u novine kakve, samo nek smo tu, ili i ne moraš, daću ja od sestre malom nek mi vodi stranicu na fejsbuku, he he
pratim stranice naših igrača na fb, i svi pišu respect za spahića, a niko ne kaže, hej bolan pa mog'o sam i ja tako uradit'. šta je meni falilo danas da dodjem u bosnu,da ispratim te navijače koji su prevalili pola svijeta da dodju da gledaju mene, potrošili i ovce i novce, premoreni, nenaspavani, su smogli snage, a ja ost'o u svom super-luksuznom-stanu u njemačkoj,austriji, italiji ili bilo kojoj drugoj državi u kojoj ovaj živi i igra.
daj bar malo dostojanstva, makar u smrtnom slučaju!
nadam se samo da ovo nije neka montaža ili slično, jer sam onda piš'o uz vjetar.

na prvom mjestu, naravno, moramo i možemo odati počast stradalim momcima, našim vršnjacima, prije par dana su to bili oni, sutra možda ti ili ja, ko zna? pa bože moj, svako na svoj načim, učenjem fatihe, minutom šutnje, to je najmanje važno.
a sad, da napišem i šta me nagnalo na ovo sve. pa bolan emire kako te nije stid ? kome se uvlačiš u dupe, de reci i nama, da i mi imamo kakve koristi od tvog poltronizma. volim te bosno, a ovamo daj domovnicu, daj putovnicu, evropska unija malo haaaa. ma mrš. nek ima slika kako on briše suzu, pa bolan jesi li ti tu radi sebe ili radi nesretnih momaka i njihovih porodica?? nek ti imaš NAŠU zastavu, a to što moljakaš po zagrebu, nije to bitno jelde? ma ja ba ...
SRAMOTA JE što javne ličnosti ne biraju sredstva, vrijeme, mjesto ni povod za ličnu promociju, ma ubaci nas u novine kakve, samo nek smo tu, ili i ne moraš, daću ja od sestre malom nek mi vodi stranicu na fejsbuku, he he
pratim stranice naših igrača na fb, i svi pišu respect za spahića, a niko ne kaže, hej bolan pa mog'o sam i ja tako uradit'. šta je meni falilo danas da dodjem u bosnu,da ispratim te navijače koji su prevalili pola svijeta da dodju da gledaju mene, potrošili i ovce i novce, premoreni, nenaspavani, su smogli snage, a ja ost'o u svom super-luksuznom-stanu u njemačkoj,austriji, italiji ili bilo kojoj drugoj državi u kojoj ovaj živi i igra.
daj bar malo dostojanstva, makar u smrtnom slučaju!
nadam se samo da ovo nije neka montaža ili slično, jer sam onda piš'o uz vjetar.
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#599 Re: Komentari - teme Gif i Slichica dana :)
Samo komentar za te "ostale" igrace, jbga oni i nisu mogli kao Spahic, njegovi su igrali u petak a ostali za vikend...