sve što nema veze sa već postavljenim sličicama i gifovima, smatraće se off topicom i na ovoj temi
da ne bi zaboravljali na nju, tema će biti zakačena kao "ne propusti".
uživajte
Moderator: Chloe
Citiras pa copy/pastekakavdanakneiskustvu wrote:i da hoću komentarisati ne znam kako kopirati neku sliku sa jedne teme na drugu
Partijaner wrote:Zanimljivi nazivi imena doticnih.![]()
Ova je izdominirala.![]()
![]()
ovo nije idealno rješenje, ali jako mnogo ljudi želi samo gledati slike, a ne i čitati komentare. taman misliš neko postavio sliku, a ono je on citirao i staviograue_maus wrote:nesto mi to bez veze tamo slike vamo komentari![]()
![]()
dok presaltam zaboravim komentar .........
ostarilo se.........
Si probao google?rookfash wrote:raja, trebala bi mi ona slika "bolje se sedmicu brukati na plaži nego se cijelu godinu patiti u teretani", al ne mogu nikako da naletim na nju, proletih kroz pola teme...pa ako ima neko merhametli da je opet postavi. danke
hvala burazVijetnamac13 wrote:Si probao google?rookfash wrote:raja, trebala bi mi ona slika "bolje se sedmicu brukati na plaži nego se cijelu godinu patiti u teretani", al ne mogu nikako da naletim na nju, proletih kroz pola teme...pa ako ima neko merhametli da je opet postavi. danke
https://www.google.com/search?q=bolje+s ... 66&bih=653
eto slika je prva

dragonz wrote:
Agresiji na Bosnu i Hercegovinu planirali i izvršili ovi srbi kojih je bilo najviše i koji su imali sve privilegije, a vi opet nastavite da patite za vremenima koja su bila podloga za ubijanja, pljačkanja, silovanja, protjerivanja i td.
Uzaludni sati u teretani? Mišić na mišiću, a ne može otvoriti bocu vodekakavdanakneiskustvu wrote:Tiger 033 wrote:Šta je bilder NEće haaaašta ima ono dvjesta-trista
![]()
![]()

ma bitno je samo da je gif nije bitno koji jeYahel wrote:Jackass <3
Nego...sta ste udarili sa ovim gifovima zena... kao da nikada guzice niste vidjeli![]()
![]()
Znam da je bio ramazan, al' brate pretjerujete.... ( meni ne smeta da se razumijemo )![]()
k svemu je i boje uparilaplain vanilla wrote:
Oduvijek sam se pitao šta bi bilo jače: medvjed ili lav?phillie wrote:

Slika govori vise od hiljadu rijecigraue_maus wrote:
ja ne kontam ovu sliku nikako . sta se ovim hoce reci ...........
Kompleksasi sa svojom kampanjom protiv Bosnjaka nastavljaju po instrukcijama "Bosanki" iz BeogradaVijetnamac13 wrote: