SDP

malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#57276 Re: SDP

Post by malakh »

Leverage wrote: Očigledno da, pored toga što si bezobrazna lažovčina, imaš problem s pravilnim rasuđivanjem, što svakako ne treba da čudi bilo koga.

S takvim poput tebe uvijek samo agresivno, po zaslugama. I u kampanji i van kampanje, uvijek. Ti si obična mutikaša, dođeš ovdje sa još par njih i podlo podvaljuješ priču uvijenu u celofan navodne pristojnosti i iznošenja stava. Al vidiš ja vam svaki put skočim za vrat tako da vam prisjedne svaka laž. Znam da ti je i sad prisjelo i prisjest će opet.
napad je najbolja obrana. pored napada i izmisljanja i agresivnog ponasnja koje pokazujes na forumu, ipak ocekujem da odgovoris ili makar prokomentiras ovaj dio mog posta:
u istoj vladi su sjedili i bijedic i masic i nermin. glasovali za iste odluke i postavljeni od strane istog covjeka. prozivas bijedica da je njemu dobro bilo, a o nerminu i masicu sutis kao zaliven. i ne, ne branim ja bijedica, ali na tvome mjestu ne bih nista komentirao na tu temu, jer su isti oni koje branis i podrzavas cinili sve sto i bijedic i bilo im isto dobro koliko i bijedicu.
ps ako dobijes ban zbog tih silnih uvreda koje si iznio spram mene, da znas da te nisam prijavio, jer se ne bavim time.
putokaz1

#57277 Re: SDP

Post by putokaz1 »

O moj Lukavčanin Levarange
Svadjaju se dva Lukavčanina ko će biti jači SDP ili SD u Lukavcu....
Dolazi Tarik i presječe
''ja ću pobjediti'' :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:
KomunistaTZ

#57278 Re: SDP

Post by KomunistaTZ »

Zanimljivo kako sinekure nestaju na horizontu, a botovi SDP ih nikada nece vidjeti :) Na sljedecim izborima u TK pogotovo :)
putokaz1

#57279 Re: SDP

Post by putokaz1 »

KomunistaTZ wrote:Zanimljivo kako sinekure nestaju na horizontu, a botovi SDP ih nikada nece vidjeti :) Na sljedecim izborima u TK pogotovo :)
2020 veće se zna
SDA sva vijeća osim Tuzle
Načelnici SDA 4/5.Čelić,Doboj,Teočak....možda Srebrenik,Živinice ili još koju
SDP 3/4...Tuzla,Gradačac,Gračanica
PDA ako bude postojala 2/3...Banovići,Kladanj,Sapna
NK 1/2...Kalesija,i možda Srebrenik ali aktuelni
SD 1...Lukavac,ako ga SDA ne preskoči
Zna se sve, Upitni su Živinice,nezna kakva je snaga Samira Načelnika,da li je pojedinačno najjači,jači od bilo koga iz SDA,Srebrenik ostaje isti ali dali kao NK ili SDA....Mislim da dilema nema više
Leverage

#57280 Re: SDP

Post by Leverage »

malakh wrote:
Leverage wrote: Očigledno da, pored toga što si bezobrazna lažovčina, imaš problem s pravilnim rasuđivanjem, što svakako ne treba da čudi bilo koga.

S takvim poput tebe uvijek samo agresivno, po zaslugama. I u kampanji i van kampanje, uvijek. Ti si obična mutikaša, dođeš ovdje sa još par njih i podlo podvaljuješ priču uvijenu u celofan navodne pristojnosti i iznošenja stava. Al vidiš ja vam svaki put skočim za vrat tako da vam prisjedne svaka laž. Znam da ti je i sad prisjelo i prisjest će opet.
napad je najbolja obrana. pored napada i izmisljanja i agresivnog ponasnja koje pokazujes na forumu, ipak ocekujem da odgovoris ili makar prokomentiras ovaj dio mog posta:
u istoj vladi su sjedili i bijedic i masic i nermin. glasovali za iste odluke i postavljeni od strane istog covjeka. prozivas bijedica da je njemu dobro bilo, a o nerminu i masicu sutis kao zaliven. i ne, ne branim ja bijedica, ali na tvome mjestu ne bih nista komentirao na tu temu, jer su isti oni koje branis i podrzavas cinili sve sto i bijedic i bilo im isto dobro koliko i bijedicu.
ps ako dobijes ban zbog tih silnih uvreda koje si iznio spram mene, da znas da te nisam prijavio, jer se ne bavim time.
Već ti je rečeno samo što se praviš grbav. Da je Nikšiću i Mašiću bilo tako dobro valjda bi opet poletili za tim ili boljim foteljama. Nije im bilo dobro jer nisu bili u stanju da urade zacrtano jer su SDA ministri blokirali sve. Bijediću to naravno nije smetalo jer Bijediću je sasvim ok da po istom receptu provede još četiri godine dok Nikšiću i Mašiću očito nije ok da to urade. Dakle dijete u obdaništu bi već shvatilo ovu prostu logiku ali ti i dalje nisi u stanju.

Ako nekog nazoveš lažovom a on ne laže uvrijedio si ga, ali ako lažova nazoveš lažovom onda je to konstatacija. Još sam i blag prema tebi jer bih te zbog rečenog u prethodnom pasusu trebao okarakterisati još pokojim epitetom.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#57281 Re: SDP

Post by malakh »

Leverage wrote:
Već ti je rečeno samo što se praviš grbav. Da je Nikšiću i Mašiću bilo tako dobro valjda bi opet poletili za tim ili boljim foteljama. Nije im bilo dobro jer nisu bili u stanju da urade zacrtano jer su SDA ministri blokirali sve. Bijediću to naravno nije smetalo jer Bijediću je sasvim ok da po istom receptu provede još četiri godine dok Nikšiću i Mašiću očito nije ok da to urade. Dakle dijete u obdaništu bi već shvatilo ovu prostu logiku ali ti i dalje nisi u stanju.

Ako nekog nazoveš lažovom a on ne laže uvrijedio si ga, ali ako lažova nazoveš lažovom onda je to konstatacija. Još sam i blag prema tebi jer bih te zbog rečenog u prethodnom pasusu trebao okarakterisati još pokojim epitetom.
opet nova uvreda. :lol: :lol: pa čovječe.

ako im nije bilo dobro i ako nisu uspjeli da učine zacrtano, zašto nisu dali ostavke? četiri godine su proveli u tim foteljama, zajedno sa sda i radili ništa (doduše ne mogu za nikšića reći da nije ništa učinio) i onda na kraju njihovi botovi kukaju kako oni nisu mogli učiniti ništa zbog sda, a četiri godine bili u foteljama zajedno sa sda i nisu ni pomišljali da daju ostavke zbog opstrukcija sda. kakav nonsens.

i davno sam ja govorio da se bijedića trebalo istjerati iz sdpa još 2014. godine, ali eto, valjao im je. toliko im je valjao da mu je nikšić dopustio da bude nosilac liste za najviši državni organ. još jedan nonsens u nizu tvojih nonsensa...
Leverage

#57282 Re: SDP

Post by Leverage »

Da, trebali su dat ostavke nakon tri mjeseca da bi takvi zlonamjernici poput tebe pričali kako se boje odgovornosti ili kako nisu dorasli funkciji ili kako su se prepali i slično. Uzeli vremena jedan mandat, probali sa SDA, vidjeli ne ide i ne žele opet. Ako ti ovo nije dovoljno jasno onda ne smaraj više. A ako dođeš opet za koji dan sa pričom kako sam ja licemjeran i kako šutim naravno da ćeš dobit adekvatan odgovor, ne misliš valjda da ću imati pardona prema takvima poput tebe.

I to za Bijedića sam toliko puta objasnio ovdje ali ti naravno opet kao ne znaš i kao pitaš se. Bijedić je imao moć i ljude iza sebe, bio je toliko jak da mu Nikšić nije mogao ništa. Naravno da je potpisao liste iza kojih je stao cijeli KO, kao i za sve ostale kantone. Trebao je možda par mjeseci pred izbore odbiti da potpiše liste pa da takvi poput tebe ovdje klepeću kako se ignoriše TK i slično, što uostalom i sad radite.

I opet ćeš sa istim glupostima da smaraš za par dana.
giannibelif

#57283 Re: SDP

Post by giannibelif »

Centrala je potrosila "neprijatelje" van Sarajeva, pa su se sad uhvatili za vratove unutar organizacije u KS.
zbiljovski

#57284 Re: SDP

Post by zbiljovski »

Šta može SDP sa NS-om i Konakovićem uzeti u KS-u na idućim lokalnim izborima? Mislim da je vrijeme da Centar opet bude crven ? To je realno, ostalo će biti teška partija ?
palermo

#57285 Re: SDP

Post by palermo »

zbiljovski wrote:Šta može SDP sa NS-om i Konakovićem uzeti u KS-u na idućim lokalnim izborima? Mislim da je vrijeme da Centar opet bude crven ? To je realno, ostalo će biti teška partija ?
ali kako je crven,ako je to zajedno sa NS-om i Dinom ??
malakh

#57286 Re: SDP

Post by malakh »

Leverage wrote:Da, trebali su dat ostavke nakon tri mjeseca da bi takvi zlonamjernici poput tebe pričali kako se boje odgovornosti ili kako nisu dorasli funkciji ili kako su se prepali i slično. Uzeli vremena jedan mandat, probali sa SDA, vidjeli ne ide i ne žele opet. Ako ti ovo nije dovoljno jasno onda ne smaraj više. A ako dođeš opet za koji dan sa pričom kako sam ja licemjeran i kako šutim naravno da ćeš dobit adekvatan odgovor, ne misliš valjda da ću imati pardona prema takvima poput tebe.

I to za Bijedića sam toliko puta objasnio ovdje ali ti naravno opet kao ne znaš i kao pitaš se. Bijedić je imao moć i ljude iza sebe, bio je toliko jak da mu Nikšić nije mogao ništa. Naravno da je potpisao liste iza kojih je stao cijeli KO, kao i za sve ostale kantone. Trebao je možda par mjeseci pred izbore odbiti da potpiše liste pa da takvi poput tebe ovdje klepeću kako se ignoriše TK i slično, što uostalom i sad radite.

fino si napisao da je bijedicu bilo lijepo kada je bio ministar, a ja spomenem masica koji je takodjer bio ministar i aludiram ti da je licemjerno reci kako je samo bijedicu bilo fino, a masicu kao nije. ista vlada, priblizno ista moc. licemjer si je ti je do jucer bijedic valjao, jer si do jucer de facto branio bijedica, istog onog bijedica kojem sada spocitavas ministarski mandat. nisam primijetio da si to pisao u kampanji, prije kampanje i neposredno poslije. za razliku od tebe, ja jesam pisao to i prije i poslije, a od tebe i takvih kao ti, da ne iskoristim rijec botova, sam dobivao uvrede koje sada dobijam. sto je to, nego licemjerstvo. bez obraza, stida i srama, pogazis sve sto kazes, zarad obrane koga, cega?

i ja cu nastaviti kritizariti i sdp, koliko god to tebi vadilo mast i povecavalo pritisak i cinilo te agresivnim. kritizirat cu sve njih redom, jer je to najbolja pomoc. da sada izbace iz stranke mesetare i neobrazovane i poluobrazovane kadrove koji su nedavmo zavladali partijom, garantiram uspjeh. u sdpu jos ima strucnjaka i jakih kadrova kojima zbog dostojanstva ne zele da ova neobrazovana ekipa njih razvlaci po medijima i spinuje laznim izjavama i podmece im gdje god stignu, zbog straha od ugrozbe njihovih pozicija.

cinjenica da nekadasnji generalni sekretar partije, a trenutni pretendent za funkciji predsjednika ko sarajevo, nije bio u stanju zavrsiti fakultet na vrijeme, niti ga je jos uvijek zavrsio, je porazna. izvini, ali meni je to dovoljno za automatsku diskavilifikaciju, a ti ga jos i branis. priznajem, ne direktno, ali de facto da.

do sljedeceg puta, kada se nakupis malo razuma i pameti, drugaraki pozdrav.
vatrogasac

#57287 Re: SDP

Post by vatrogasac »

malakh wrote: i ja cu nastaviti kritizariti i sdp, koliko god to tebi vadilo mast i povecavalo pritisak i cinilo te agresivnim. kritizirat cu sve njih redom, jer je to najbolja pomoc. da sada izbace iz stranke mesetare i neobrazovane i poluobrazovane kadrove koji su nedavmo zavladali partijom, garantiram uspjeh.
Ne valja biti ni toliki optimista jer trošiš energiju u prazno. Prije ćeš popraviti crno bijeli tv lampaš Rudi Čajavec nego što ćeš iz SVIH STRANAKA istjerati švercere lubeničare koji su pokupovali diplome i nabacili kravate ili su stekli akademska zvanja i sada hoće da ih hinjski unovče preko tih stranaka. Možda se 'urbani' nešto i kolju između sebe dok 'ruralni' prave po kafićima šeme. Ne možeš protiv komšije, badže, rođaka, jarana, kolege na poslu.... nego se u lokalnom kafiću naprave šeme i tu sve pada kada su tvoji ideali u pitanju.
kmirsad

#57288 Re: SDP

Post by kmirsad »

malakh wrote:
Leverage wrote:Da, trebali su dat ostavke nakon tri mjeseca da bi takvi zlonamjernici poput tebe pričali kako se boje odgovornosti ili kako nisu dorasli funkciji ili kako su se prepali i slično. Uzeli vremena jedan mandat, probali sa SDA, vidjeli ne ide i ne žele opet. Ako ti ovo nije dovoljno jasno onda ne smaraj više. A ako dođeš opet za koji dan sa pričom kako sam ja licemjeran i kako šutim naravno da ćeš dobit adekvatan odgovor, ne misliš valjda da ću imati pardona prema takvima poput tebe.

fino si napisao da je bijedicu bilo lijepo kada je bio ministar, a ja spomenem masica koji je takodjer bio ministar i aludiram ti da je licemjerno reci kako je samo bijedicu bilo fino, a masicu kao nije. ista vlada, priblizno ista moc. licemjer si je ti je do jucer bijedic valjao, jer si do jucer de facto branio bijedica, istog onog bijedica kojem sada spocitavas ministarski mandat. nisam primijetio da si to pisao u kampanji, prije kampanje i neposredno poslije. za razliku od tebe, ja jesam pisao to i prije i poslije, a od tebe i takvih kao ti, da ne iskoristim rijec botova, sam dobivao uvrede koje sada dobijam. sto je to, nego licemjerstvo. bez obraza, stida i srama, pogazis sve sto kazes, zarad obrane koga, cega?

i ja cu nastaviti kritizariti i sdp, koliko god to tebi vadilo mast i povecavalo pritisak i cinilo te agresivnim. kritizirat cu sve njih redom, jer je to najbolja pomoc. da sada izbace iz stranke mesetare i neobrazovane i poluobrazovane kadrove koji su nedavmo zavladali partijom, garantiram uspjeh. u sdpu jos ima strucnjaka i jakih kadrova kojima zbog dostojanstva ne zele da ova neobrazovana ekipa njih razvlaci po medijima i spinuje laznim izjavama i podmece im gdje god stignu, zbog straha od ugrozbe njihovih pozicija.

cinjenica da nekadasnji generalni sekretar partije, a trenutni pretendent za funkciji predsjednika ko sarajevo, nije bio u stanju zavrsiti fakultet na vrijeme, niti ga je jos uvijek zavrsio, je porazna. izvini, ali meni je to dovoljno za automatsku diskavilifikaciju, a ti ga jos i branis. priznajem, ne direktno, ali de facto da.

do sljedeceg puta, kada se nakupis malo razuma i pameti, drugaraki pozdrav.
Boli mene moja guzica šta je Enko bio, šta je radio, bilo i prošlo....
Doveo nam je na Vlast u TK SDA, stavio nam ponovo jaram i raspršio snove o boljoj budučnosti.
On , Žare i Husejn...
To nisu smjeli uraditi.
Nikako.
Prešli su tanku crvenu nit.
putokaz1

#57289 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Tako je Mirsade
Saradnaj s SDA se više NEOPRAŠTA
vatrogasac

#57290 Re: SDP

Post by vatrogasac »

kmirsad wrote: Doveo nam je na Vlast u TK SDA, stavio nam ponovo jaram i raspršio snove o boljoj budučnosti.
A toliko smo je čekali.
kmirsad

#57291 Re: SDP

Post by kmirsad »

putokaz1 wrote:Tako je Mirsade
Izhlapiti će moč. položaji , funkcije, pare će se potrošiti, lica naborati, nekretnine ruinirati, noge oslabiti..
S kim će kafu u čaršiji popiti kad budu obični starčići...
Tuzla dugo pamti svoje izdajnike i gotovo nikada ne oprašta...
kmirsad

#57292 Re: SDP

Post by kmirsad »

vatrogasac wrote:
kmirsad wrote: Doveo nam je na Vlast u TK SDA, stavio nam ponovo jaram i raspršio snove o boljoj budučnosti.
A toliko smo je čekali.
Toliko je ovoga puta bila blizu, mogao si je opipati, namirisati, osjetiti... puhala je za vrat...
Ushičenje, a onda ledeni tuš...
To je Grijeh učinilo mnogo večim...
Leverage

#57293 Re: SDP

Post by Leverage »

I to da sam branio Bijedića si slag'o. Samo lažeš.

Ti ne kritikuješ nego blatiš, zato sam ti stalno za vratom.

Bez pozdrava.
putokaz1

#57294 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Leverage wrote:I to da sam branio Bijedića si slag'o. Samo lažeš.

Ti ne kritikuješ nego blatiš, zato sam ti stalno za vratom.

Bez pozdrava.
Drug Hoćel se SDA(Direktno) vratit u Lukavac tj hocel oni pobjedit Delića 2020?,a OV će imat svakako
Leverage

#57295 Re: SDP

Post by Leverage »

Pitanje je šta uraditi da do toga ne dođe.
malakh

#57296 Re: SDP

Post by malakh »

branio bijedica, izblamirao se u kampanji, svaki post prijavljivao i sada vrijedja.

ne mozes ti druze meni biti za vratom, tanak si ti za te stvari.

nego jedno blic pitanje. kakav je osjecaj kada ti netko spocitava neobrazbu ili poluobrazbu sadasnjih kadrova koji vedre i oblace unutar sdpa, a ti ih moras podrzavati?
bunk

#57297 Re: SDP

Post by bunk »

kmirsad wrote:
putokaz1 wrote:Tako je Mirsade
Izhlapiti će moč. položaji , funkcije, pare će se potrošiti, lica naborati, nekretnine ruinirati, noge oslabiti..
S kim će kafu u čaršiji popiti kad budu obični starčići...
Tuzla dugo pamti svoje izdajnike i gotovo nikada ne oprašta...
Samo su jedni izdajnici,oni sto 14.05 odose na brdo i okrenuse cijevi na Tz i BiH.
Politicke neistomisljenike nazivati tako je u najmanju ruku suludo da prostis druze Kmirso.
Last edited by bunk on 07/08/2019 20:07, edited 2 times in total.
Leverage

#57298 Re: SDP

Post by Leverage »

malakh wrote:branio bijedica, izblamirao se u kampanji, svaki post prijavljivao i sada vrijedja.

ne mozes ti druze meni biti za vratom, tanak si ti za te stvari.

nego jedno blic pitanje. kakav je osjecaj kada ti netko spocitava neobrazbu ili poluobrazbu sadasnjih kadrova koji vedre i oblace unutar sdpa, a ti ih moras podrzavati?
Nađi post. Dok ne nađeš - lažeš.

:lol:

Ko si ti da spočitavaš obrazovanje bilo kome? Koga briga šta ti misliš o tome? Ja branim SDP i sve u SDP-u što se protivi koaliciji sa SDA, bez obzira na obrazovanje. Iskreno nemam pojma šta je bilo ko od njih završio nit mi je relevantno.

P.S. Dok budeš tražio postove u kojima branim Bijedića nemoj da te šokiraju postovi u kojima kritikujem Nikšića i Mašića. Ako budeš fin obećavam da neću citirati te svoje postove iz oktobra i novembra prošle godine kako bih te diskreditivao. Ali ako ne budeš fin i miran ko bubica onda ću morati da to uradim.

Poyy
putokaz1

#57299 Re: SDP

Post by putokaz1 »

Leverage wrote:Pitanje je šta uraditi da do toga ne dođe.
Ne mozemo ništa
Pola će glasat za Delića pola za npr Omerdića(SDP) i lijepo iz Tarik preskoči :D
malakh

#57300 Re: SDP

Post by malakh »

objasnio sam ja kako si ti baranio i bijedica, samo izgleda imas malih problema za znacenjem i shvatanjem rijeci "de facto".

o tom, po tom. ja sam jedan od gradjanja, glasaca, kojem je bitno obrazovanje i koji buducnost vidi samo i iskljucivo u obrazovanju i ne podrzavam ljude koji su vjeciti studenti ili koji su fakultete zavrsiili samo kako bi se dodvorili sefu partije koji je za njihovo imenovanje, od njih to trazio.
Post Reply