Leverage wrote:Da, trebali su dat ostavke nakon tri mjeseca da bi takvi zlonamjernici poput tebe pričali kako se boje odgovornosti ili kako nisu dorasli funkciji ili kako su se prepali i slično. Uzeli vremena jedan mandat, probali sa SDA, vidjeli ne ide i ne žele opet. Ako ti ovo nije dovoljno jasno onda ne smaraj više. A ako dođeš opet za koji dan sa pričom kako sam ja licemjeran i kako šutim naravno da ćeš dobit adekvatan odgovor, ne misliš valjda da ću imati pardona prema takvima poput tebe.
I to za Bijedića sam toliko puta objasnio ovdje ali ti naravno opet kao ne znaš i kao pitaš se. Bijedić je imao moć i ljude iza sebe, bio je toliko jak da mu Nikšić nije mogao ništa. Naravno da je potpisao liste iza kojih je stao cijeli KO, kao i za sve ostale kantone. Trebao je možda par mjeseci pred izbore odbiti da potpiše liste pa da takvi poput tebe ovdje klepeću kako se ignoriše TK i slično, što uostalom i sad radite.
I opet ćeš sa istim glupostima da smaraš za par dana.
fino si napisao da je bijedicu bilo lijepo kada je bio ministar, a ja spomenem masica koji je takodjer bio ministar i aludiram ti da je licemjerno reci kako je samo bijedicu bilo fino, a masicu kao nije. ista vlada, priblizno ista moc. licemjer si je ti je do jucer bijedic valjao, jer si do jucer de facto branio bijedica, istog onog bijedica kojem sada spocitavas ministarski mandat. nisam primijetio da si to pisao u kampanji, prije kampanje i neposredno poslije. za razliku od tebe, ja jesam pisao to i prije i poslije, a od tebe i takvih kao ti, da ne iskoristim rijec botova, sam dobivao uvrede koje sada dobijam. sto je to, nego licemjerstvo. bez obraza, stida i srama, pogazis sve sto kazes, zarad obrane koga, cega?
i ja cu nastaviti kritizariti i sdp, koliko god to tebi vadilo mast i povecavalo pritisak i cinilo te agresivnim. kritizirat cu sve njih redom, jer je to najbolja pomoc. da sada izbace iz stranke mesetare i neobrazovane i poluobrazovane kadrove koji su nedavmo zavladali partijom, garantiram uspjeh. u sdpu jos ima strucnjaka i jakih kadrova kojima zbog dostojanstva ne zele da ova neobrazovana ekipa njih razvlaci po medijima i spinuje laznim izjavama i podmece im gdje god stignu, zbog straha od ugrozbe njihovih pozicija.
cinjenica da nekadasnji generalni sekretar partije, a trenutni pretendent za funkciji predsjednika ko sarajevo, nije bio u stanju zavrsiti fakultet na vrijeme, niti ga je jos uvijek zavrsio, je porazna. izvini, ali meni je to dovoljno za automatsku diskavilifikaciju, a ti ga jos i branis. priznajem, ne direktno, ali de facto da.
do sljedeceg puta, kada se nakupis malo razuma i pameti, drugaraki pozdrav.