Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- SaraFina
- muha_sa
#57277 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Koji bolesnici
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... i-1118416/
Prvi čovjek MUP-a RS: U FBiH ima radikalizovanih ćelija, mogućnost terorističkog napada postoji
Željko Budimir, ministar unutrašnjih poslova RS-a, kaže da postoji mogućnost terorističkog napada, te da je zadatak MUP-a RS da sto spriječi
Željko Budimir, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, izjavio je da će službenici MUP-a RS učiniti sve da bi spriječili eventualne terorističke napade, te da su već preduzete mjere zaštite objekata koji bi mogli biti meta, poput objekata jevrejskih zajednica.
On je kazao da postoji mogućnost terorističkog napada, te da je zadatak MUP-a Republike Srpske da to spriječi
Potom je dodao kako je Bosna i Hercegovina i po tom pitanju kompleksna zemlja "u kojoj sigurno ima prikrivenih radikalizovanih ćelija koji u određenom trenutku mogu da budu aktivirani".
- Da li postoje određene veze sa određenim elementima u FBiH koje sežu još iz rata? Da. Gotovo nijedan teroristički napad u Evropi nije bio bez neke konekcije sa takozvanom "bosanskom vezom" - od 11. septembra do napada u Francuskoj i ostalih, kazao je on.
https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet ... ije/628356
Prvi čovjek MUP-a RS: U FBiH ima radikalizovanih ćelija, mogućnost terorističkog napada postoji
Željko Budimir, ministar unutrašnjih poslova RS-a, kaže da postoji mogućnost terorističkog napada, te da je zadatak MUP-a RS da sto spriječi
Željko Budimir, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, izjavio je da će službenici MUP-a RS učiniti sve da bi spriječili eventualne terorističke napade, te da su već preduzete mjere zaštite objekata koji bi mogli biti meta, poput objekata jevrejskih zajednica.
On je kazao da postoji mogućnost terorističkog napada, te da je zadatak MUP-a Republike Srpske da to spriječi
Potom je dodao kako je Bosna i Hercegovina i po tom pitanju kompleksna zemlja "u kojoj sigurno ima prikrivenih radikalizovanih ćelija koji u određenom trenutku mogu da budu aktivirani".
- Da li postoje određene veze sa određenim elementima u FBiH koje sežu još iz rata? Da. Gotovo nijedan teroristički napad u Evropi nije bio bez neke konekcije sa takozvanom "bosanskom vezom" - od 11. septembra do napada u Francuskoj i ostalih, kazao je on.
- sinuhe
#57278 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Rat na Bliskom Istoku alarmira službe u BiH. Već smo imali teroristički napad u Bosanskoj Krupi sa smrtnim ishodom.
Naravno da u MUP RS imaju neki svoj pogled na te tokove.
Naravno da u MUP RS imaju neki svoj pogled na te tokove.
-
PM72
#57279 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A što ja moram plaćat da se izvuku njihove guzice? Nisam ih ja poslo,nisu radi mene tamo nego radi svojih objesnih guzica i selfija.Nek idu autom,pješke-baš me briga
- Prpa.ba
#57280 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Imate vi dugu historiju svojih pogleda. Posebno u periodu 92-95. Sad imamo i mi neki pogled na te vase tokove.
- tramvajtrojka
#57281 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Zato sto za to drzava i sluzi da pomogne svojim gradjanima kad je potrebno onda koji ce nam vrag ijedna ambasada igdje samo stvara nepotreban trosak
Ljudi se ibrete cifri od 800000KM da se spasi dvjestotinjak nasih gradjana a toliko kosta asfaltiranje 120m neke ulicice u Sarajevu
- JohnnyS
#57282 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A da BiH ne ide spasiti svoje državljane onda bi bila kmeka, vjerojatno od istih, najgora smo država na svijetu, sve države spašavaju svoje građane, moramo Vučića molit ko za cjepiva...tramvajtrojka wrote: ↑07/03/2026 09:51Zato sto za to drzava i sluzi da pomogne svojim gradjanima kad je potrebno onda koji ce nam vrag ijedna ambasada igdje samo stvara nepotreban trosak
Ljudi se ibrete cifri od 800000KM da se spasi dvjestotinjak nasih gradjana a toliko kosta asfaltiranje 120m neke ulicice u Sarajevu
- sinuhe
#57283 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Radi služba https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... /260307022
Sigurnosni rizici
Sarajevska policija zabranila za danas najavljenu mirnu šetnju za djecu i narod Irana
- SmokingMan
#57284 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ovo je prepisano od Dževada Galijaševića, pogledaj njegove izjave koje možeš naći na internetu, bukvalno da se sve svodi na ponavljanje jedne te iste nesitine.muha_sa wrote: ↑07/03/2026 06:27 Koji bolesnici![]()
![]()
![]()
Plus što je slagao sam od sebe da teroristički napadi koji su se desili u Evropi "imaju neku vezu" sa BIH.
Čitav cirkus je inskontrusan da posluluži kao latentna islamofobija.
- Billy The Pljuc
#57285 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pretpostavljam da će biti i sigurnosni rizik zaokružiti ove na idućim izborima. Nemrem blivit koliko nisko su spremni ići u služenju trenutnoj američkoj administraciji, bezbeli je sigurnosni rizik da slike par stotina ili hiljada maksimalno, nekih tamo bosanaca u protestnoj šetnji u znak podrške iranskoj djeci i civilima mogu narušiti imidž BiH. Bezbeli da je i sigurnosni rizik što bi iste slike "trenutna administracija" manjeg entiteta iskoristila u dodatnom uvlačenju u cionistički šupak.
Zbog Ramazana ću se ovdje zaustaviti a inače bih pokazao svu raskoš sopstvenog talenta u kreiranju psovki i kletvi prema onima koji su ovu odluku donijeli.
Sram vas bilo!
Edit: Zaboravih a nije da nije za upisa. Onomad kad ja zaglavih Libije dobijem odgovor iz Ambasade BiH u Tripoliju na upit za pomoć za izlazak iz iste - Nismo mi turistička agencija. Aferim za izvlačenje influensera i drugih sa BI, očito ne vrijedimo svi isto.
Zbog Ramazana ću se ovdje zaustaviti a inače bih pokazao svu raskoš sopstvenog talenta u kreiranju psovki i kletvi prema onima koji su ovu odluku donijeli.
Sram vas bilo!
Edit: Zaboravih a nije da nije za upisa. Onomad kad ja zaglavih Libije dobijem odgovor iz Ambasade BiH u Tripoliju na upit za pomoć za izlazak iz iste - Nismo mi turistička agencija. Aferim za izvlačenje influensera i drugih sa BI, očito ne vrijedimo svi isto.
- Prpa.ba
#57286 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Zavrsice i okupacija jednog dana.sinuhe wrote: ↑07/03/2026 10:25 Radi služba https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... /260307022
Sigurnosni rizici
Sarajevska policija zabranila za danas najavljenu mirnu šetnju za djecu i narod Irana
-
PM72
#57287 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Billy The Pljuc wrote: ↑07/03/2026 10:39
O tome ja zborim.U pitanju su influenseri i Dini haveri,treba ih spasit al im i dobro naplatit
-
tokio25
#57288 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
kad si ti zaglavio u libiji na vlasti su bili zeleni
mozda zato nisu bili turisticka agencija
ovo je samo jos jedan dokaz da ova vlast koliko toliko misli na svoje drzavljane i da su daleko ispred prosle vlade
mozda zato nisu bili turisticka agencija
ovo je samo jos jedan dokaz da ova vlast koliko toliko misli na svoje drzavljane i da su daleko ispred prosle vlade
- tramvajtrojka
#57289 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A zamisli samo kuknjave koja bi bila da se te ljude nije izvuklo odozdo bilo bi drzava da uradi nesto i sve je Dodik u pravu nema ovdje drzave
Al najmanji broj je ovdje starleta i influensera, il su influenseri ljudi koji su normalno otisli na odmor i dole ih je to zadesilo ako si influenser ako platis odmor 1.500KM
Imas sad i nase dole na umri neka pogode sta u Saudijskoj Arabiji i imas preko 300 ljudi za evakuaciju
- Haris.ba
#57290 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Aerodrom u Dzedi radi.tramvajtrojka wrote: ↑07/03/2026 11:42 Imas sad i nase dole na umri neka pogode sta u Saudijskoj Arabiji i imas preko 300 ljudi za evakuaciju
- Danguba
#57291 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Rekose iz genocidnog brlogamuha_sa wrote: ↑07/03/2026 06:27 Koji bolesnici![]()
![]()
![]()
- tramvajtrojka
#57292 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa radi al sta da padne nekoliko raketa i dole i eto belajaHaris.ba wrote: ↑07/03/2026 11:49Aerodrom u Dzedi radi.tramvajtrojka wrote: ↑07/03/2026 11:42 Imas sad i nase dole na umri neka pogode sta u Saudijskoj Arabiji i imas preko 300 ljudi za evakuaciju
- Haris.ba
#57293 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nece na siri prostor Dzede.
-
PM72
#57294 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Navodno je Dino povezan sa narko kartelom kojem je sjedište u Dubaiju...pošto se govnari na vlasti zauzmu za nekog isključivo iz interesa jer je kod njih deviza-daj podobne...
- Billy The Pljuc
#57295 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nije poenta u tome ko je bio na vlasti mada pretpostavljam da je zeleni kadar bio tada u Ambasadi BiH, ministar je bio Crnadak i preko jednog druga iz bivšeg obezbjeđenja Mladena Ivanića dođem do njegovog broja (Igora Crnadka). Objasnim mu svoju čitavu situaciju i prenesem šta mi je rečeno i čovjek mi bukvalno veli ako ove države ima i mrva izvući ćemo te. Helem dok sam čekao da on lično riješi moj problem nadođem da pritisnem švabu koji me i doveo u situaciju u kojoj sam bio, pošaljem mu slike njegove kuće i firme u Berlinu uz poruku da se ne brinem sve dok znam gdje živi i radi a da ću izaći iz Libije kad tad. Ni 24 sata poslije sam se obreo u Tunisu. Napisah aferim i neka su ih izvukli ali da smo banana država vala i jesmo, bili i ostali.
Što se onog dijela tiče o zabrani protesta malo je reći da sam ljut i da mi je uopšteno krivo što pripadam ovom i ovakvom podneblju poltrona, što među narodom što među političarima, ne kaže uzalud stara da kakav narod takva je i vlast.
-
tokio25
#57296 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
kako nije poenta ko je u vlasti
ovi te izvuku a tamo ovaj ti kaze nismo turisticka agencija
ovi te izvuku a tamo ovaj ti kaze nismo turisticka agencija
- muha_sa
#57297 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kud ce veci teroristi nego što su kod njih, ne samo teroristi vec pljackaroši, silovatelji, ubice, koljaci kojih je mnogo i još su na slobodi umjesto na dugogodišnjoj robiji.Danguba wrote: ↑07/03/2026 11:49Rekose iz genocidnog brlogamuha_sa wrote: ↑07/03/2026 06:27 Koji bolesnici![]()
![]()
![]()
-
talijan97
#57298 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
U Londonu uredno sve, može.Prpa.ba wrote: ↑07/03/2026 11:19Zavrsice i okupacija jednog dana.sinuhe wrote: ↑07/03/2026 10:25 Radi služba https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... /260307022
Sigurnosni rizici
- drug_profi
#57299 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Samo budala ili ubaceni element sad moze zeliti da se iz Sarajeva mase zastavama Irana.
Njima nista pomoci nece, a nas skupo moze kostati.
Njima nista pomoci nece, a nas skupo moze kostati.
- Danguba